Tuesday, 1 September 2015

Testimoni Premium Beautiful - Kurus Jangan Sampai Jadi Lurus

Bila Kurus Badan Pun Jadi Lurus

Badan kurus ok tapi kalau lurus jer terus tak ok...

Bila dah berkahwin dan melahirkan anak, walau kurus macamana pun aset pasti jatuh. Payudara jatuh, pinggul jatuh, rahim pun jadi longgar tau. Yelah, bayangkan kepala baby keluar dari ruang yang sempit. 

Dari jauh nampak lurus jer. Penyelesaiannya memang cepat-cepat kena sarung corset pembentukan badan Premium Beautiful bagi naikkan semula mana-mana yang dah 'aligment' tu.

Walaupun sibuk jaga anak, jaga suami tapi kena ada sesuatu yang berharga untuk jadikan kita 'istimewa' di mata mereka...Jaga-jaga suami kat sebelah tu yang memerhatikan perubahan kita. Tapi tak diluahkan 'ketidakselesaan tu sebab nak jaga hati kita jer..Kalau tiba-tiba hubungan dah tak seintim dulu, cuba check balik apa yang berubah. 

Tak rugi laburkan sedikit untuk menambat hati yang tersayang. Disamping cantik di mata dia, kita kembali yakin dengan diri sendiri. Badan sihat dan menawan dengan Korset Abang Sayang Premium Beautiful...

Contact je akak kalau nak tanya apa-apa pasal PB atau nak akak fittingkan pun boleh. FREE jer.

Call/ WA:
013-3496050
#premiumbeautifulexpertkl by #hasikin
Post a Comment