Thursday, 29 October 2015

Kelebihan Sabun Marine Essence

Kelebihan Sabun Marine Essence


Sabun Marine Essence @ Sabun Garam Buluh membantu
 menyelesaikan masalah:-

Eczema
Ruam / Kudis
Ketuat / Kutil
Panau / Kurap
Selulit
Badan Berdaki
Jerawat Badan / Muka
Ketiak Hitam / Berbau / Berpeluh
Pigmentasi
Mencerahkan Kulit
Gatal Kulit
Kaki Berbau

Ianya selamat digunakan untuk semua golongan termasuk bayi yang baru dilahirkan kerana kandungannya bebas dari kimia dan paraben disamping membantu merawat pelbagai masalah kulit.

Harga Seketul Sabun Marine Esssence RM40

Nak Jimat????

HARGA PROMOSI
 3 ketul Sabun Marine Essence 

hanya RM*** dan FREE Postage!!!

Memang MURAH dan lebih JIMAT!!!

Tempah Sekarang!!
013-3496050

 ** Peluang untuk menjadi agent Sabun Marine Essence juga dialu-alukan.  Menjana pendapatan sehingga 4-5 angka sebulan???

Whatapps Now!!!
013-3496050
( Shikin )

Premium Beautiful - Book Your Size Now

Premium Beautiful - Book Your Size Now


Tsunami PB!!!!
Banyak-banyak ni semua dah ada orang booking!!!
Nak dapatkan saiz anda, whatapps jer akak yea..

013-3496050
#premiumbeautifulexpert
www.hasikin.com

Tuesday, 27 October 2015

Kesan Pakai Premium Beautiful Selama 3 Minggu

Kesan Pakai Premium Beautiful Selama 3 Minggu



Woooooowww!!!! Hasil 3 minggu sarung Premium Beautiful??
Berat badan turun sampai 1.4kg. Bukan senang nak turunkan berat badan ni sebenarnya. Kawal makan nasi pun taknak turun senang-senang macam ni kan? Letih lagi ada la. Bila anda tukar pakaian dalam biasa ke pakaian dalam ajaib premium beautiful, inilah hasilnya. Berat berkurang, badan pun rasa ringan jerrr..

Nak turunkan berat badan dengan cara selamat, akak boleh tolong ajarkan. Bukan kurus yang 'keding' tu. ni kurus yang ber 'cutting' dan sihat.

 Keistimewaan buat anda yang berada sekitar Kuala Lumpur, Putrajaya, Bangi, akak akan service sampai ke rumah anda.

013-3496050
( Hasikin )
#premiumbeautifulexpert


Pengedar Mineral Coffee Diperlukan

Peluang Menjadi Pengedar Mineral Coffee 


Sejak akhir-akhir ni, memang permintaan terhadap Mineral Coffee sangat tinggi. Setiap hari ada sahaja permintaan terhadap kopi kesihatan @ kopi diet ni. Yang lagi hebat, bukan order setakat sekotak dua tapi se'cartoon'.

Minggu lepas akak jumpa kakak kontraktor yang beli mineral coffee untuk minum sendiri jer. Tapi memborong sampai secartoon. Bila ditanya, nak berniaga ke? Dia kata, nak minum sendiri jer. Sebulan sekali akak mesti ambil secartoon untuk family akak. Sebab nak ambil banyak, registerkan ahli untuk dapatkan harga jauh lebih murah dari pasaran.

Sambil registerkan ahli pun sempat lagi berselfie.
Ya Allah, sampai macam tu sekali hebatnya Mineral Coffee ni. Sebab bila minum, memang banyak sangat khasiatnya. Antara kelebihan Mineral Coffee ialah membantu merawat pelbagai penyakit seperti :-
- Migrain
- Membuang toksin berlebihan ( detoks )
- Mengurangkan Berat badan
- Mengawal Selera
- Memberikan Rasa Kenyang Berpanjangan
- Badan berbau
- Imsomnia/ Sukar Tidur
- Selesema
- Mengantuk
- Ruam Panas
- Buasir
- Penyakit Kornea
- Kaki Berbau
- Tumor Otak
- Kanser Rectum
- Sakit Pinggang
- kencing manis
- Darah Tinggi
- Tekanan Darah Rendah  
- Stabilkan Tekanan Darah dll

Sebab terlalu banyak keistimewaan Mineral Coffee ni, memang takkan tergagak-agak untuk ambil secartoon terus macam kakak kita ni.

Dan hasilnya secartoon Mineral Coffee pulang ke Rawang.

Minggu lepas dapat panggilan Customer dari subang nak jadi agent Mineral Coffee. Nak memulakan berniaga katanya tapi tak tau macamana. Sempat berjumpa dan menghantar secartooon Mineral Coffee kepada beliau di MC Donals Kota Damansara. InshaALLAH, pertemuan demi pertemuan akan diatur untuk memudahkan lagi kakak ni berniaga. Yelah, mudah jer kan. Bussiness online dari rumah jer.


Memang untung sangat kalau jadi agent Mineral Coffee ni sebab senang-senang jer nak dapat untung runcit sehingga 4-5 angka sebulan. Kalau dah secartoon MIneral Coffee pun dah boleh capai income RM1**. Kalau 10 cartoon, dah berapa banyak dah kan? Siapa la senang-senang nak bagi kita income macam ni sambil-sambil duduk rumah jer.

Peluang perniagaan terbuka luas terutamya buat surirumah, pelajar, kakitangan kerajaan yang nak buat income dengan Mineral Coffee, boleh hubungi akak untuk akak tunjukkan caranya. 

Call/ WA:
013-3496050 






Saturday, 24 October 2015

Kenapa Wanita Kurus WAJIB Pakai Premium Beautiful

Kenapa Wanita Kurus WAJIB Pakai Premium Beautiful



" Saya dah kurus la kak, tak perlu pun pakai corset bagai ni "
" PB ni kan untuk orang yang saiz plus kan? "
" Makin kurus la kalau saya pakai PB ni "

Ini alasan biasa dari mereka yang berbadan kurus. Tapi adakah anda yakin anda SIHAT walaupun berbadan kurus? Kurus ada banyak kategori. Ada juga yang kurus sebab penyakit, ada kurus yang takde 'cutting' dan kurus yang membongkok. 

Majoriti yang berbadan kurus atau berisi ada masalah macam ni kan
- senggugut minor or major
- postur badan membongkok
- keputihan
- payudara jatuh
- peranakan tak kuat/ peranakan jatuh
- slipdisc/ sakit pinggang
- bau badan
- period tak teratur
- vagina longgar
- lemak bersepah-sepah
- tak ada 'pinggang' dan banyak lagi

Fungsi Premium Beautiful adalah membantu mencegah dan merawat pelbagai masalah kesihatan wanita. Tiada alasan wanita berbadan kurus apatah lagi yang berisi dan berbadan plus-plus untuk tidak memakai Premium Beautiful.

Percayakah anda? Dengan Premium Beautiful dapat membantu anda mendapatkan berat badan ideal. Takdelah kurus ' kering' jer. Sebab biasanya customer akak memang nak pakai PB sebab nak dapatkan 'cutting'. Asyik kena perli jer dengan suami kurus macam 'papan'. Bila dah pakai PB memang akan dapat bentuk badan sempurna SERTA-MERTA. 







Hasil pemakaian Premium Beautiful dapat membantu menyelesaikan pelbagai masalah kesihatan. Bila dah sihat, kecantikan lahir dari dalam diri secara semulajadi. 

Free Fitting, whatapps akak 

013-3496050
Ckin Ali

Thursday, 22 October 2015

Resepi Kek Kejayaan

Resepi Kek Kejayaan



Resepi ni akak dapat dari Mentor yang tak jemu-jemu mencanai kami dalam Top Leaders Circle ni, CDM Salleha Roslan. Akak share dengan semua kat sini. Moga bermanfaat.

Bahan-bahannya:-

250 gram daya usaha
100 gram kesabaran
100 gram keimanan
190 gram keinsafan
150 gram pengorbanan
150 gram campuran akhlak mulia 
( boleh didapati dari didikan yang baik dan sempurna )
8 sudu teh rasa tanggungjawab
200 gram senyum secukup rasa

Cara Membuatnya:-

1)  Pukul semangat hingga menjadi kembang dan kental
2) Masukkan usaha dan kesabaran, gaul hingga sebati
3) Masukkan keinsafan sedikit demi sedikit dan biarkan 
adunan menjadi lembut
4) Kemudian, campurkan keimanan,rasa tanggungjawab dan 
campuran akhlak mulia
5) Dan bungkuskan ianya dengan kertas ingin tahu dan ingin mencuba
6) Masukkan adunan tersebut ke dalam mangkuk bertimbang rasa 
dan tolak ansur
7) Hiaslah dengan senyuman yang menawan dan kemudian bakar dengan sepenuh tenaga yang ada.

*** Bagi mendapatkan kek yang cantik dan elok, jauhilah dari air mata putus asa walaupun setitik kerana agak sukar sebenarnya untuk membuat sebiji kek kejayaan ini.

Salam Kejayaan,

Ckin Ali
#topagentpremiumbeautifulexpert

 



Monday, 19 October 2015

Badan Terbentuk Kemas Dengan Pakaian Dalam ajaib Premium Beautiful Korset

Badan Terbentuk Kemas Dengan Pakaian Dalam Ajaib Premium Beautiful


Nampak kemas bila pakai pakaian dalam ajaib premium beautiful...
Disebalik tu, hanya pemakai jer yang tau betapa selesanya pakai pb ni..
- pinggang tak sakit
- perut kempis dan kemas
- lemak bertingkat hilang
- pinggang bagai dirangkul erat..

Siapa tak pakai pb memang rugi besarrrrr!!!!
#touchupbadan
#reshapebody
#instantshape

013-3496050

Saturday, 17 October 2015

Cozuma CC Cream Untuk Tutup Cela Jeragat dan Keistimewaanya

Cozuma CC Cream Untuk Tutup Cela Jeragat dan Keistimewaanya


Buat pertama kali akak pakai Cozuma CC Cream. Memang best sangat. Kulit rasa lembut, rasa ringan dan tak tebal. Sapu ala-ala nipis jer. Yang paling best bila pakai CC Cream ni, kesan jeragat kat muka pudar dan tak perlu pakai bedak. Memang akak tak berapa gemar pakai bedak sebab nanti kulit jadi kering. Pernah guna pakai Royal Gold beli kat Go Shop tapi pada akak tak berapa suka sebab rasa macam muka berat dengan make-up dan susah nak tanggalkan make-up bila nak solat. Bagi orang yang rajin nak bawa make-up removal sepanjang masa boleh la pakai, tapi akak memang suka pada benda yang simple. Sebab tekstur dia nipis pada wajah, tak ada masalah nak ber whuduk kalau tertinggal pencuci muka. Boleh terus bilas muka dengan air dan berwudhuk.



Inilah wajah Cozuma CC Cream. Kecil-kecil cili padi. Pakai sikit jer muka dah glowing.  Didatangkan dari Korea. 50ml setiap pek.


Diantara keistimewaan Cozuma CC Cream



Harga Cozuma CC Cream hanya
 RM110 sahaja FREE Postage!!

Dan anda juga boleh dapatkannya dengan PERCUMA dengan setiap pembelian 1 set Premium Beautiful.

Whatapps:-
013-3496050
( Shikin )
 

Bussiness Hai-O Menipu!!!

Bussiness Hai-O Menipu!!!


Banyak sangat dengar kisah orang tentang bussiness Hai-O ni..

 " Bussiness Hai-O menipu "
" kawan saya buat tak jadi pun "
" pakcik saya buat tak sampai ke mana"
" Ni MLM, orang atas memang kaya, yang kat bawah merana " 

Tak perlu cerita pasal kegagalan orang lain. Pengalaman dari diri akak sendiri. Sebenarnya ini adalah pengalaman kedua akak berbussiness dengan syarikat yang sama, produk yang sama tetapi dengan kumpulan yang berbeza dan pelan perniagaan yang berbeza. Akak pernah menyertai bussiness ni pada tahun 2007 dulu dan memang tak dinafikan ada segelintir yang menggunakan teknik perniagaan yang kurang sesuai sehingga memberikan imej kurang baik pada syarikat sehingga kini. Tetapi ada juga kesilapan pemahaman terhadap pelan perniagaan ini menyebabkan terasa bagaikan 'satu paksaan' untuk menyertai dan mengambil lambakan produk dari syarikat. 

Jangan mudah percaya dan dengar kata orang bulat-bulat. Selidik dulu. Kenapa kegagalan yang ditemui. Tengok betapa ramainya yang menjadi bila buat bussiness ni. Seharusnya bijak dalam memilih mentor kerana mentor adalah gambaran masa depan kita. Dan jangan salahkan mentor 100% kalau kita tak dapat lagi apa yang kita inginkan sebab kita juga perlu berusaha dan buat sepertimana tindakan mereka yang berjaya. Disebabkan kepentingan segelintir pihak yang hanya mengutamakan keuntungan dan ada juga disebabkan kesilapan diri, Syarikat terpaksa dituduh MENIPU!!


 Pada asalnya memang takut-takut nak mulakan semula bussiness ni. Takut pisang berbuah dua kali. Syukur ditemukan dengan kumpulan yang hebat, mentor yang tepat sehinggalah akak masih berada disini. Bila buat apa yang diaturkan oleh kumpulan Top Leaders Circle,  semakin menjadi terus bersemangat dan pasti langkah takkan terhenti disini.

Muhasabah diri juga sangat penting untuk memastikan sejauh mana komitment kita dalam melakukan perniagaan ini. Adakah kita hadir ke majlis ilmu, hadir ke Majlis Penganugerahan Sayrikat, personal touching bersama mentor sebab menghadiri majlis ilmu sangat penting. Tanpa ilmu memang apa jua yang kita lakukan pasti takkan ke mana. 

Bila kita faham matlamat bussiness ini dengan JELAS, pasti kita akan ketemu KEJAYAAN dan tak perlu takut untuk memulakannya.

 Kenapa perlu takut?

 Dengan Top Leaders Circle, pakej istimewa merangkumi semua aspek
- Syarikat Sahajidah Hai-O yang kukuh Berniaga tanpa sebarang hutang selama 23 tahun dan tersenarai sebagai syarikat harapan negara
- Produk Superbrands yang hebat
- Bimbingan dari Mentor Berjaya (Multimilinioraire)
- Sistem Pemasaran Yang Hebat
- Ramai yang dah terbukti berjaya bila buat.

Dari ragu-ragu,tak sedar income dah cecah sehingga 5-6 angka SEBULAN bila follow kata sifu. Inilah akibatnya berguru dengan Multimilionaire CDM Haji Azlan Deraman. Pengalaman dan ilmu beliau berjaya dikongsikan secara PERCUMA dan tugas kami cuma follow jer tindakan beliau.

Syukur akhirnya kutemui kebenarannya bersama kumpulan hebat Top Leaders Circle. Bussiness Hai-O Menipu bukanlah satu kebenaran sekiranya anda buat pelan perniagaan dari kumpulan dan dibimbing oleh mentor yang terbukti berjaya. Hai-O bukan menipu!!

Chance to change with Top Leaders Circle

013-3496050
Shikin

#peluangperniagaan
#topleaderscircle
#bussinessonline
##topagentpremiumbeautifulkualalumpur


Thursday, 15 October 2015

Bersalin Secara Pembedahan Kekal Buncit Untuk Selamanya?

 Bersalin Secara Pembedahan Kekal Buncit Untuk Selamanya?


Fakta atau auta. Memang perut selepas bersalin akan kekal buncit kalau tak jaga dengan cara yang betul. Lagi testimoni ibu lepas bersalin...

Macamana nak kempiskan semula perut yang meregang selama 9 bulan??
Nasib baik jumpa bengkung moden premium beautiful ni. Lepas 44 hari, perut dah kempis..tiada risiko untuk bayi sebab kalau makan jamu kadang-kadang tak serasi dengan baby, baby jadi cirit birit dan macam-macam simptom lagi.. Tapi premium beautiful ni bagi kesan paling cepat dan selamat..

Macamana nak dapatkan size? Cuma whatapps akak jer. Premium beautiful expert datang terus ke rumah anda untuk ambil ukuran dan pakej siap sarung ke badan anda..Sevice kami free of charge..

013-3496050
Shikin
#premiumbeautifulexpert

Tuesday, 13 October 2015

Kembali Ramping Walaupun Bersalin Secara Pembedahan Dengan Bengkung Moden Premium Beautiful

Kembali Ramping Walaupun Bersalin Secara Pembedahan Dengan 
Bengkung Moden Premium Beautiful


Wooowww..memang teruja la tengok kawan kita ni, amalina..mother of three..walaupun bersalin secara pembedahan, tapi masih kembali slim bila tukar baju dalam yang biasa dipakai kepada Pakaian Dalam Ajaib Premium Beautiful..



Ini luahan hati Amalina bila tersarung PB di badan...

 " Bila anak merengek, laju je nak dukung...takdelah sakit pinggang "

Kalau tak pakai pb, bila angkat barang pun dah rasa 'tertarik' 'sakit' kat tempat pembedahan tu kan. Dengan pb, bebas melakukan aktiviti dengan selamat. Badan pun ringan dan bertenaga jer Memang rugi sangat la kalau ibu yang bersalin ceasarian yang tak pakai pb. .luka luar dalam sembuh sempurna..

Ada juga yang mengadu kata sakit bila pakai bengkung pb ni. Memang kena cepat-cepat jumpa kami, untuk kami check size apa yang uollss pakai..Sebagai agent Premium Beautiful Expert, kami pasti fittingkan sampai uollss selesa dan puas hati 200% dengan PB ni. Puas hati sangat-sangat sebab kesannya pantas dan selamat. 

Cara nak cantik dan sihat paling murah, mudah dan selamat, Premium Beautiful penyelesaiannya.. Sekali beli, sepanjang hayat boleh guna. Nak tau lebih lanjut, whatapps akak 

013-3496050
Shikin
#premiumbeautifulexpert


Wednesday, 7 October 2015

Kerana Senggugut, Jatuh Cinta Dengan Premium Beautiful Corset

 Kerana Senggugut, Jatuh Cinta Dengan Premium Beautiful Corset


Uolss ingat lagi tak yang akak cerita pasal Premium Beautiful jadi pilihan VIP tu? Hanya kerana Senggugut, beliau terus jatuh cinta dengan Premium Beautiful. Mereka yang pernah sakit biasanya akan faham betapa bernilainya sebuah keSIHATan

Setiap bulan ambil pil tahan sakit untuk hilangkan kesakitan. Syukur dengan hanya sarungkan pakaian dalam ajaib Premium beautiful, senggugut hilang. Tak perlu makan ubat lagi. Lagipun, pengambilan ubat-ubatan sangat tidak baik untuk kesihatan dan merosakkan buah pinggang.

Dan hasilnya hari ini, punch berpuluh-puluh set? Bagi Datin Qeera, buat business premium beautiful  bukan semata-mata kerana duit tapi niat untuk kongsi dengan kebaikan Premium Beautiful dengan orang lain. 

Pesan beliau, "buat business dengan hati...Insyaallah Allah akan bantu permudahkan"

Yang belum rasa lagi macamana sedapnya Premium Beautiful ni rangkul pinggang anda, boleh whatapps akak untuk akak fittingkan. FREE jer!!

013-3496050
#premiumbeautifulexpert
#kualalumpur

Tuesday, 6 October 2015

Cara Hilangkan Perut Buncit Dalam Masa Lima Minit Jer

Cara Hilangkan Perut Buncit Dalam Masa Lima Minit Jer


Buncit tak boleh nak sorok. Dah macam-macam krim sapu, dah macam-macam losyen pakai tapi masih macam tu jugak. Dah buat sit-up 5 tahun pun perut tak flat jugak.

Tapi pakai Premium Beautiful 5 minit jer terus perut buncit hilang. Badan pun makin kemas.Perasan tak sebenarnya badan tu ada shape tapi bila tak sempat jaga, pakai pakaian dalam main pakai jer, memang shape akan jadi straight la. Pakai PB 5 minit jer terus terbentuk pinggang yang ramping. 

Tak sempat bersenam dan tak istiqamah bersenam? Takpe jangan risau..pakai jer pakaian dalam Premium Beautiful..tapi pakai Premium Beautiful  kenalah istiqamah. Barulah dapat hourglass shape macam PB expert jugak!

013-3496050
www.hasikin.com

#PBTrueStory
#PremiumBeautifulExpert
#KUrusPakaiKorsetJer



Kesan Tidur Atas Alas Tilam Bio Velocity Sleep Mate

Kesan Tidur Atas Alas Tilam Bio Velocity Sleep Mate


Lain orang lain pengalaman. Macam sahabat akak ni, hari pertama lepas tidur dengan Pelapik Tilam Bio Velocity Sleep Mate terus dapat pelbagai manfaat. Diantaranya:-
- Dah tak rasa sakit belakang dan sakit pinggang.
- Sakit Kepala berkurangan
- Dah tak STRESS!!!

Bukan itu sahaja. Beliau cuba selimut adiknya yang demam selama 2 jam dan Alhamdulillah, suhu badan turun ke paras normal. Memang tak rugi beli Pelapik Tilam Bio Velocity Sleep Mate ni sebab fungsinya yang pelbagai guna memang berbaloi-baloi.

Selain dari kegunaan di atas, Pelapik Tilam Bio Velocity juga membantu merawat 1001 penyakit seperti:- 
Gout 
Kencing Manis 
Sakit Jantung
 Asma/ Semput 
Imsomnia 
Sakit Sendi 
Kebas Tangan/ Jari/ Badan
Strok/ Minor Strok
Tekanan Darah Tinggi 
Sakit Otot
SenggugutSakit Jiwa/ Kemurungan
Penyakit Mistik
 PerokokTegar
 Nak Hamil
Berdengkur

Harga Pelapik Tilam Serbaguna Bio Velocity Sleep Mate hanya RM1,488.
Nak dapat harga istimewa, whatapps akak:-

013-3496050
( Shikin )