Saturday, 17 October 2015

Cozuma CC Cream Untuk Tutup Cela Jeragat dan Keistimewaanya

Cozuma CC Cream Untuk Tutup Cela Jeragat dan Keistimewaanya


Buat pertama kali akak pakai Cozuma CC Cream. Memang best sangat. Kulit rasa lembut, rasa ringan dan tak tebal. Sapu ala-ala nipis jer. Yang paling best bila pakai CC Cream ni, kesan jeragat kat muka pudar dan tak perlu pakai bedak. Memang akak tak berapa gemar pakai bedak sebab nanti kulit jadi kering. Pernah guna pakai Royal Gold beli kat Go Shop tapi pada akak tak berapa suka sebab rasa macam muka berat dengan make-up dan susah nak tanggalkan make-up bila nak solat. Bagi orang yang rajin nak bawa make-up removal sepanjang masa boleh la pakai, tapi akak memang suka pada benda yang simple. Sebab tekstur dia nipis pada wajah, tak ada masalah nak ber whuduk kalau tertinggal pencuci muka. Boleh terus bilas muka dengan air dan berwudhuk.



Inilah wajah Cozuma CC Cream. Kecil-kecil cili padi. Pakai sikit jer muka dah glowing.  Didatangkan dari Korea. 50ml setiap pek.


Diantara keistimewaan Cozuma CC Cream



Harga Cozuma CC Cream hanya
 RM110 sahaja FREE Postage!!

Dan anda juga boleh dapatkannya dengan PERCUMA dengan setiap pembelian 1 set Premium Beautiful.

Whatapps:-
013-3496050
( Shikin )
 
Post a Comment