Tuesday, 27 October 2015

Pengedar Mineral Coffee Diperlukan

Peluang Menjadi Pengedar Mineral Coffee 


Sejak akhir-akhir ni, memang permintaan terhadap Mineral Coffee sangat tinggi. Setiap hari ada sahaja permintaan terhadap kopi kesihatan @ kopi diet ni. Yang lagi hebat, bukan order setakat sekotak dua tapi se'cartoon'.

Minggu lepas akak jumpa kakak kontraktor yang beli mineral coffee untuk minum sendiri jer. Tapi memborong sampai secartoon. Bila ditanya, nak berniaga ke? Dia kata, nak minum sendiri jer. Sebulan sekali akak mesti ambil secartoon untuk family akak. Sebab nak ambil banyak, registerkan ahli untuk dapatkan harga jauh lebih murah dari pasaran.

Sambil registerkan ahli pun sempat lagi berselfie.
Ya Allah, sampai macam tu sekali hebatnya Mineral Coffee ni. Sebab bila minum, memang banyak sangat khasiatnya. Antara kelebihan Mineral Coffee ialah membantu merawat pelbagai penyakit seperti :-
- Migrain
- Membuang toksin berlebihan ( detoks )
- Mengurangkan Berat badan
- Mengawal Selera
- Memberikan Rasa Kenyang Berpanjangan
- Badan berbau
- Imsomnia/ Sukar Tidur
- Selesema
- Mengantuk
- Ruam Panas
- Buasir
- Penyakit Kornea
- Kaki Berbau
- Tumor Otak
- Kanser Rectum
- Sakit Pinggang
- kencing manis
- Darah Tinggi
- Tekanan Darah Rendah  
- Stabilkan Tekanan Darah dll

Sebab terlalu banyak keistimewaan Mineral Coffee ni, memang takkan tergagak-agak untuk ambil secartoon terus macam kakak kita ni.

Dan hasilnya secartoon Mineral Coffee pulang ke Rawang.

Minggu lepas dapat panggilan Customer dari subang nak jadi agent Mineral Coffee. Nak memulakan berniaga katanya tapi tak tau macamana. Sempat berjumpa dan menghantar secartooon Mineral Coffee kepada beliau di MC Donals Kota Damansara. InshaALLAH, pertemuan demi pertemuan akan diatur untuk memudahkan lagi kakak ni berniaga. Yelah, mudah jer kan. Bussiness online dari rumah jer.


Memang untung sangat kalau jadi agent Mineral Coffee ni sebab senang-senang jer nak dapat untung runcit sehingga 4-5 angka sebulan. Kalau dah secartoon MIneral Coffee pun dah boleh capai income RM1**. Kalau 10 cartoon, dah berapa banyak dah kan? Siapa la senang-senang nak bagi kita income macam ni sambil-sambil duduk rumah jer.

Peluang perniagaan terbuka luas terutamya buat surirumah, pelajar, kakitangan kerajaan yang nak buat income dengan Mineral Coffee, boleh hubungi akak untuk akak tunjukkan caranya. 

Call/ WA:
013-3496050 






Post a Comment