Thursday, 17 December 2015

TLC Dinner dengan Mark Adam

TLC Dinner dengan Mark Adam

Tak sabarnya nak tunggu hari esok. Hujung minggu memang cuti dari bekerja dan hujung minggu macam ni la luangkan masa untuk keluarga, aktiviti ber'bussiness' dan bantu rakan kongsi untuk 'set up' kedai dan income mereka. Tapi minggu ni istimewa sikit. Memang awal-awal dah 'block' tarikh tu. Makan malam bersama rakan seperniagaan Top Leaders Circle.


Tara...kad jemputan istimewa pun dah terima minggu lepas. Lepas dapat kad memang beriya mencari baju untuk dinner. Tema ala-ala bond gitu. Erm..dah pilih dah baju tapi tak tau la bond ke tidak. hihi



Bukan itu jer, malam tu siap ada persembahan istimewa dari artis hebat, Mark Adam. Tak sabar nak tengok dia life. "Marry me,marry me..ooooo"

Teringat masa Mark Adam di temuramah di stesyen Radio tempohari..

"Menangis 2 jam tengok KLCC"

Mudah-mudahan akak tak nangis 2 jam tengok dia nanti. Nangis dalam ketawa la kalau dia buat lawak macam tu lagi.

Persiapan 80% dah siap untuk hari esok. Semoga semua urusan berjalan dengan lancar. Amin. Jumpa adik beradik TLc dan Mark Adam di KLGCC malam esok!!!
Post a Comment