Friday, 30 December 2016

Herba Maharani Hilangkan Sakit-Sakit dan Lemah Badan

Herba Maharani Hilangkan Sakit-Sakit dan Lemah Badan


Bulan lepas, ada customer datang rumah akak ambil stok Maharani. Dalam usaha ikhtiar untuk hamil. Sejak-sejak sarat ni memang customer ramai sangat datang terus kat rumah sebab rumah akak ni memang senang je nak cari. Betul-betul depan aeon AU2, setiawangsa tu. So, alang-alang uols shopping, boleh la singgah rumah akak shopping untuk produk dalaman dan kesihatan uols pulak.

Malam tadi, customer tu datang rumah nak ambil sekotak lagi maharani. Dia kata, sedap sangat makan maharani. badan rasa ringan, lawas membuang angin dan suami pun suka bila beliau consume Maharani ni.

Ya Allah, memang la suami paling seronok bila kita makan Maharani ni.
Maharani bantu service tip top aset utama kita tu. Memang rasa lain sangat-sangat. Hari-hari bagaikan hari pertama.

Memang rugi siapa yang tak cuba lagi makan herba maharani ni. Sayang diri, sayang cik abang, kena amalkan herba Maharani. InshaAllah, semakin hari semakin sayang.

Harga sekotak Herba Maharani
RM98 ada 300 biji

Whatapps
013-3496050
( Shikin )
COD Aeon AU2, Setiawangsa, Keramat

Wednesday, 30 November 2016

PREMIUM BEAUTIFUL KORSET : HILANG 8KG SEMASA BERPANTANG BERSAMA BENGKUNG MAGIK PREMIUM BEAUTIFUL

PREMIUM BEAUTIFUL KORSET : HILANG 8KG SEMASA BERPANTANG BERSAMA BENGKUNG MAGIK PREMIUM BEAUTIFUL


Tidak mengira keturunan dan agama, setiap wanita pasti rasa bimbang dengan perubahan bentuk badan dan penampilan selepas melahirkan. Walaupun beliau bukan keturunan melayu, beliau pernah mengamalkan pemakaian korset semasa melahirkan anak sulung namun hasilnya tak memuaskan.

Masalah utama yang dialami oleh ibu anak dua ni..

- bersalin secara pembedahan
- susah nak turunkan berat badan
- susah nak kurus selepas bersalin anak pertama
- punggung Besar
- perut buncit

Sehinggalah beliau tekad untuk berpantang dengan set mudah dan murah, Premium beautiful Korset. Hasil pemakaian konsisten selama 2 bulan, hasilnya sangat memuaskan. Berat badan beliau turun 8 kg dalam masa 2 bulan tanpa perlu buat apa-apa. Hanya pakai Bengkung Moden PB ni jerr.

Ya Allah, beliau happy sangat. Bahkan keyakinan mula terserlah. Kalau masa mula-mula fittingkan 2 bulan lepas, beliau minta kaburkan wajah, kali ni bila dah turun 8kg memang tak kisah nak tunjuk muka pun. zMemang confident 100% dengan penampilan diri.

Yang membuatkan beliau nak sangat dapatkan semula bentuk badan menarik sebab nak raikan ulangtahun perkahwinan beliau tidak lama lagi. Wah, makin sayang la encik suami pada isteri bila walaupun dan beranak dua namun masih tetap cantik dan menawan.

Jadi, ibu-ibu yang menghitung hari, atau yang nak dapatkan berat badan ideal dan reshape body, jangan malu-malu whatapps akak ye. InshaALLAH, akak akan bagi nasihat dan tunjuk ajar berdasarkan pengalaman yang ada.




Bukan setakat badan sahaja makin mengecil, bengkung Premium Beautiful ni ada 20 in 1 khasiat sebab ada Far Infrared Rays yang boleh:

- Lancarkan peredaran darah nifas keluar dengan cepat dan bersihkan rahim
- Seimbangkan Hormon
- Kempiskan Perut yang kembang selepas bersalin
- Kecutkan rahim dengan cepat
- Buang angin dalam perut dan faraj ( elakkan kentut faraj )
-  Menghalang keputihan
- Membanyakkan susu badan
- Menaikkan semula peranakan
- Membentuk semula bentuk badan yang mengembang
- Membakar lemak 900 cal per hour
banyak lagi faedah dari hujung rambut sampai hujung kaki!!!!

Semua ni kita akan dapat bila pakai Premium beautiful Korset. Senang kepala kan. Dah tak payah fikir pasal badan lagi. Pakai je la. Lega rasa!!!!

Bukan nak over promote,  tapi dah beribuuuuu testimoni yang berpantang dengan Premium Beautiful ni dan hasilnya memang 500% puas hati!!!

Siapa yang nak berpantang, sebelum cari bidan, cari akak dulu. Sediakan set sebelum bersalin. Lepas bersalin, perkara pertama kena buat, balut perut tu dulu. Lepas tu baru lah boleh fikir pasal berurut. 

Pengalaman customer akak, spendkan duit sebanyak RM800 untuk berurut sahaja. Lepas sarung bengkung PB ni, tak perlu dah nak spend harga sebanyak tu. Urut 2-3 kali dah memadai sebab bila pakai Premium Beautiful Korset ni kesannya dah macam sentiasa diurut sepanjang pemakaiannya.

Akak nak bagi harga PROMOSI YEAR END SALES!!!

Whatapps:
013-3496050 
#yourtrustedagent
#premiumbeautifulexpert

Tuesday, 8 November 2016

Pengedar Herba Maharani Di Perlukan Seluruh Malaysia

Pengedar Herba Maharani Di Perlukan Seluruh Malaysia



Ya ALLAH, SERIUS!!! Memang akak tak menang tangan nak uruskan permintaan Herba Maharani akak Jamu Ayam Hitam Selasih yang memang super ni. Bila seorang makan, pasti akan viral kehebatan dan khasiatnya pada semua ahli keluarga dan kawan-kawan. 

Kebanyakannnya pun yang datang cari akak bagitau kawan mereka yang suruh makan sebab bagus untuk kesihatan dalaman dan ikhtiar untuk hamil. Ada juga yang nenek mereka, bidan mereka yang syorkan untuk ambil herba ni, memang sangat terbaik dan dah jadi amalan turun temurun sejak 23 tahun yang lalu lagi.

 Kalau tanya pada bidan-bidan, mereka lebih percaya pada herba Maharani ni lagi berbanding produk baru yang tumbuh bagai cendawan selepas hujan. Mereka khuatir akan kesan sampingan dan kualiti sebab tak nampak lagi kesan jangka panjang pada produk yang baru meniti setahun jagung kan. Namun segalanya terpulang pada pilihan dan keserasian masing-masing.

Sebab itulah order yang datang bukan setakat sekotak, berkotak-kotak uolss. Seorang sampai ambil 3 kotak untuk penggunaan sendiri sahaja. tengok ni ha. Sanggup datang rumah akak nak ambil stok maharani ni.





Yang tinggal berhampiran Setiawangsa, Wangsa Maju, akak boleh COD jer. Free Of Charges. Namun permintaan dari luar KL juga sangat tinggi dan akak poskan terus pada anda.

Disebabkan permintaan Herba Maharani yang sangat tinggi ni, akak nak offer pada sesiapa yang bermiant untuk jadi agent Maharani sekitar kawasan tempat tinggal anda. Dengan menjadi agent ni pun, dapat tambah pendapatan anda dari RM500-RM5,000 juga sebulan. Akak tunjukkan caranya anda cuma perlu ikut dan buat je apa yang akak ajarkan yea.

Dah alang-alang anda pengguna tegar Herba Maharani, nanti akak akan ajarkan bagaimana cara untuk dapatkan extra income hanya melalui telefon anda sahaja. Tak perlu susah-susah keluar rumah cari orang, nanti orang yang datang cari kita.

Di bawah ni, akak ada senaraikan agent aktif akak. Sekiranya anda berminat untuk dapatkan Herba Maharani atau apa-apa jua produk Sahajidah hai O marketing seperti :

- Sabun Marine Essence
- Shampoo Marine Essence
- Body Wash Marine Essence
- Premium Beautiful Corset
- Pelapik Tilam Bio Velocity Sleep Mate
- Minyak Hitam JTX Air Tracke
- Min Kafee
- Shake Me
- Garam Buluh Drinking
- Garam Buluh Masak
dan macam-macam lagi,

Boleh hubungi agent akak atau agent berhampiran kawasan anda

SHIKIN 
013-3496050
( Agent Setiawangsa, Wangsa Maju, KERAMAT, AU2, KL )

HIDAYAH
013-7382840
( Agent Kota Tinggi )

SAMSUL
013-6457013
( Agent Johor Bahru )
 
SUZY
010-2947031
( Agent Kota Tinggi )
 
AISHAH
010-2947031
( Agent Rawang/ Bukit Beruntung )

JAMILAH
012-4419184
( Agent Perlis )


MURNI
012-5180638
( Agent Perak )

SLYVIA
013-5424489
( Agent Sabah )

 Sesiapa yang berminat nak tambah extra income dengan hanya melalui telefon anda, boleh whatapps akak ke 

013-3496050
Shikin



Tuesday, 25 October 2016

Harga Herba Maharani Hai O Dan Kebaikannya

Harga Herba Maharani Hai O Dan Kebaikannya

Huru-hara!!! Masing-masing mencari herba Maharani atau dikenali sebagai Te Zhi Bai Feng, makanan kerabat diraja China untuk tujuan penjagaan dalaman dan luaran wanita. Hari-hari ada jer whatapps masuk untuk akak pos atau COD Herba Jerat Suami nih...








Kenapa ramai wanita mencari-cari Herba Maharani?  Akak senaraikan kegunaan dan kebaikan Herba Maharani untuk pengetahuan semua yea.

Kebaikan pengambilan Herba Maharani

1. Menyelesaikan masalah haid tak teratur
2. Menyelesaikan masalah senggugut, keputihan dan kekuningan
3. Anti bakteria (sekitar faraj )
4. Melegakan sakit pinggang, sendi dan lutut
5. Melegakan Migrain dan angin dalam badan
6. Menguatkan fungsi hati dan buah pinggang
7. Melegakan asma
8. Menghilangkan bau mulut ( terutamanya waktu pagi )
9. Baik untuk pesakit Diabetes ( untuk kencing manis )
10. Menyelesaikan masalah buasir
11. Meningkatkan nafsu dengan merangsang hormon Estrogen, Progesterone & Androgen ( Hormon Seks )
12. Memberi kepuasan pada pasangan  
13. Menyuburkan dan menjadikan awet muda
14. Mencantik, menegang dan melicinkan kulit
15. Menaikkan seri muka menjadikan kulit kemerah-merahan
16. Menegangkan payudara
17. Menghilangkan kelesuan dan muka pucat
18. Melambatkan proses menopous
19. Menguatkan antibodi
20. Melancarkan peredaran darah
21. Menghilangkan perpeluhan pada waktu malam
22. herba terbaik semasa berpantang mempercepatkan pengecutan rahim
23. Menambah darah semasa bersalin
24. Menguatkan otot-otot rahim dan peranakan
25. Memperbanyakkan pengeluaran susu badan selepas melahirkan
26. Menghilangkan urat timbul
27.Mengimbangi tekanan darah
28. Meningkatkan kecerdasan minda
29. Membantu ikhtiar mendapatkan zuriat 


Wahh!! nampak tak? banyak sangat kan manfaat dan kebaikan herba Maharani ni. Dan kebanyakannya yang mencari Herba Maharani ni dalam usaha untuk mendapatkan zuriat. Alhamdulillah, akak pun makan Maharani ni sebelum hamil. Dan ramai juga yang berjaya hamil dengan pengambilan herba Maharani.



Kita ikhtiar moga jadi asbab untuk Allah perkenankan doa dan usaha kita. Untuk anda yang masih dalam penantian, boleh hubungi akak untuk khidmat rundingan.


HARGA SEKOTAK HERBA MAHARANI
RM98 SAHAJA ADA 300 BIJI 

SMS/Whatapps;
013-3496050
Shikin
( COD Herba Maharani Keramat, Setiawangsa )

Monday, 17 October 2016

PREMIUM BEAUTIFUL : BADAN RASA SEGAR LEPAS PAKAI PREMIUM BEAUTIFUL

PREMIUM BEAUTIFUL : BADAN RASA SEGAR LEPAS PAKAI PREMIUM BEAUTIFUL


Kesan pemakaian Premium Beautiful yang hanya 8 jam, bangun pagi badan rasa fresh jer!!!!

Jom kita baca kisah customer kak kin ni.

Khamis lalu, akak berkesempatan untuk pakaikan seorang Ibu beranak satu yang nak kurus dan ada shape dengan Premium Beautiful. Sepupu beliau yang kenalkan akak sebab sebelum ni, akak pernah pakaikan sepupu dia. Selesa la tu, sebab tu dia rekemen kan kat sepupu dia kan (puji diri sendiri dan produk terus)

Kisah sadis jugak la sebelum dapat sampai ke rumah customer tu. Dengan line Celcom yang memang slow mengalahkan siput sedut. Lastly dia bawa akak pergi kawasan perumahan Cina dan kawasan pembinaan yang gelap. Dah la malam Jumaat uols. Ngeri akak weii..

Call Customer pun tak berangkat. Jadi kami ber 'message' dan main jalan je la turutkan rasa hati. Nasib baik jumpa juga rumah beliau berdekatan LRT Cheras tu. Itupun bantuan call dari Customer juga.hehehehe.

Sampai rumah beliau dalam jam 10 malam dan akak terus ambil ukuran badan. Jangan risau ye, walaupun uols dah bagi akak ukuran badan untuk akak bawa size PB yang sesuai, nanti masa akak datang rumah uols pun akak akan ambil ukuran sekali lagi.

Alhamdulillah, Customer kali ni akak main bawa je size Premium beautiful Corset dia sebab dia tak sempat nak ukur dan akak minta gambar jer. InshaALLAH, dari gamabar pun akak boleh dapatkan size uols sebab pengalaman fittingkan ramai customer kan. InshaALLAH..

Pakaian Long Girlde, Long Bra dan Waist Nipper semuanya selesa. Dan beliau siap puji lagi kalau corset biasa yang dia selalu pakai tu, bila duduk lemak sekejap jer bertongkol balik. Bila pakai Premium Beautiful, lemak yang dialihkan terletak je dan tak bergerak ke tempat asal yang salah tu.

Alhamdulillah, dapat pulang dengan senyuman bila dapat berikan service terbaik buat pelanggan. Keesokannya, payment done sebab line malam tu memang tak cantik dan saja je nak bagi customer tidur dengan Premium Beautiful dan rasakan keselesaannya.  Pagi tu awal-awal lagi Customer dah transfer payment dan suka hati pakai pergi pejabat magik cloth PB ni. 

Kesan pemakaian yang hanya 8 jam, bangun pagi badan rasa fresh jer!!!!

Alhamdulillah, jadi tak ada la rasa malas-malas lagi, letih dan hari-hari pakai makin ceria dan happy jer. Sebab tu orang yang pakai Premium Beautiful ni semua awet muda macam kami...


Jadi, uols yang masih berkira-kira akan kebaikan Premium Beautiful Corset ni, dan masih merasa Premium Beautiful ni MAHAL, boleh hubungi akak untuk dapatkan khidmat nasihat dari segi pemakaian mahupun harga. Sebab akak memang bagi harga mampu milik yang uols sendiri akan nikmati penjimatannya!!!

Call/Whatapps:
013-3496050
#premiumbeautifulexpertkl

Yang tinggal sekitar Setiawangsa, Wangsa Maju, Keramat, Batu Caves,
kita jumpa terus lagi senang mau bagi harga diskaun!!!!

Thursday, 29 September 2016

All About Premium Beautiful

All About Premium Beautiful


Ramainya yang cakap Premium Beautiful ni MAHAL..
TAPI..Ramai sangat yang beli..

KENAPA???

Sebab mereka ni semua dah bandingkan kaedah mana lebih JIMAT sebenarnya. Pengalaman mereka sendiri guna korset yang biasa-biasa tu, kosnya lagi MAHAL dari harga Premium Beautiful Corset ni.

Minggu lepas, akak berkesempatan untuk fittingkan adik manis bekerja sebagai Nurse di sebuah Hospital. Adik ni pakai korset sebab nak hilangkan sakit belakang.  Beliau selalu beli korset yang biasa-biasa tu. Harganya dalam RM600 dan setahun mesti beli dua kali sebab getah makin meregang dan tak selesa bila dah selalu pakai jadi lusuh 

Kos Korset Biasa-biasa ( korset pakai buang )
 1tahun = RM600 x 2 = RM1,200
2 tahun = RM2,400
3 tahun = RM3,600
10 tahun = RM12,000
 
Wahhhh...kalau dengan korset Premium Beautiful, range harga dari RM2,200 boleh pakai bertahun-tahun. Rosak boleh hantar free repair jer.

Bukan itu sahaja. Bila pakai korset pembentukan badan dan kesihatan Premium Beautiful ni dapat membantu mengurangkan pelbagai masalah kesihatan seperti sakit pinggang, senggugut, bantu untuk naikkan peranakan, hilangkan keputihan dan yang paling seronok dalam sihat dan cantik dengan hanya satu pakai baju dalam ajaib ni jerr.

Adik manis ni pakai set pakaian dalam ajaib Premium Beautiful dalam masa 4 hari terpaksa terima padah bila pinggangnya makin hari makin mengecil. walhal tujuan asal nak pakai Premium Beautiful sebab nak hilangkan sakit pinggang tapi terpaksa ada SHAPE asbab pakai secara konsisten.



Sekarang, ada promosi untuk set Premium Beautiful ni. Anda jimat hampir RM600 untuk setiap set tau.

Yang tinggal sekitar Setiawangsa, Keramat dan Wangsa Maju, boleh terus hubungi akak untuk akak ambil ukuran uols dan dapatkan size paling sesuai.

Setiap orang size tak sama. Sebab PB ni direka khas untuk setiap inci pada badan kita. Memang selesa sangat-sangat dan anda akan dapat rasakan perbezaannya dengan korset-korset yang lain.

PB ON SALES
013-3496050
#premiumbeautifulexpert

Monday, 26 September 2016

Maharani Hilangkan Lenguh Badan - Herba Orang Lama

Maharani Hilangkan Lenguh Badan - Herba Orang Lama 


Repeat order dari Customer pagi-pagi hari lagi. Kali ni kesan makan Maharani berbeza dengan pegguna yang lain. Lenguh-lenguh badan makin berkurang, Alhamdulillah.

Memang Herba maharani ni banyak khasiatnya. Selain dari menyuburkan ianya juga dapat membantu pelbagai masalah kesihatan seperti:-

- mengatur kitaran haid
- senggugut
- keputihan
menambahkan tenaga  
- melegakan sakit pinggang
- mengeluarkan angin badan
- merapatkan vagina
- menegangkan dan menganjalkan kulit serta awet muda
- mengkatifkan hormomn estrogen, progestron & androgen wanita untuk kesuburan
- menghilangkan keletihan 
- meningkatkan kadar metabolisma
Dan banyak lagi..

Sekotak Maharani hanya RM98 sahaja. 

Murah kan, dengan harga tak sampai RM100 macam-macam masalah boleh diatasi. InshaALLAH.. Cuba sekotak, pasti nak lagi. Suami pulak taknak berenggang dari sisi...

Herba Jerat Suami Maharani
013-3496050 
 



Sunday, 25 September 2016

Promosi Jimat Untuk Pembelian 3 Set BVSM Sehingga September 2016

Promosi Jimat Untuk Pembelian 3 Set BVSM Sehingga September 2016




Untuk yang dah pernah guna pelapik tilam Bio Velocity Sleep Mate, mesti dah dapat rasai kebaikan dari penggunaannya kan. Sebab tu ramai yang akan cadangkan pada kawan-kawan, ibu bapa atau sesiapa sahaja untuk dapatkan tilam terapi kesihatan Bio Velocity Sleep mate ni.





Macam Customer akak ni, pernah beli tahun lepas Pelapik Tilam Bio Velocity Sleep Mate dengan harga RM 1,488 satu set. Masa tu, beliau bukan berurusan dengan akak la. kalau akak, mesti akak bagi harga istimewa untuk semua pelanggan akak. 

Kali ni nak belikan untuk seseorang. Bila dengar harga promosi untuk 3 set BVSM hanya RM 3,xxx jerrr terus CONFIRM nak beli. Memang JIMAT sangat sehingga hampir RM900 juga tau.




Selamat bertukar tangan. Semalam juga akak terus ke Putrajaya hantarkan stok untuk beliau

TAPI, 
Promosi ni tinggal beberapa hari sahaja lagi. 
Berakhir penghujung September ni. Maksudnya lagi 4 hari sahaja lagi!!

Jadi, apa tunggu lagi. Cepat-cepat dapatkan harga Promosi Pelapik Tio Velocity Sleep Mate harga murah dan jimat ini.


Call/ Whatapps:
013-3496050
Shikin 
COD Area KL, Putrajaya, Johor
FreePostageSeluruhMalaysia 

#agentutamatilambiovelocitysleepmate

Friday, 9 September 2016

Bio Velocity Sleep Mate Harga Termurah 2016

Bio Velocity Sleep Mate Harga Termurah 2016

Sejak akak bagi harga promosi Bio Velocity Sleep Mate ni, makin ramai yang tak lepaskan peluang untuk dapatkan set BVSM harga jimat. Iyelah kan, bila dapat beli dengan harga murah pada kualiti yang sama tinggi mesti akan tetap jadi pilihan pengguna yang bijak kan.

Harga satu set BVSM RM1,488
Akak memang terus akan bagi harga Promosi kiami iaitu RM1,3xx sahaja
Ada free Gift dan Free Postage/Free Delivey
Ni pun dah jimat sangat-sangat tau..
Ini sebahagian dari Customer bulan Ogos 2016 yang lalu..


Set BVSM untuk ayah beliau yang sering demam panas dan kurang sihat.



Terus ambil 2 set untuk kurangkan masalah darah tinggi dan 1 set lagi untu anaknya yang mengalami masalah buah pinggang 



Tilam Bio Velocity Sleep mate untuk kurangkan masalah tekanan darah tinggi semoga Allah mempermudahkan urusan beliau.


TAPI, 
lagi jimat bila ambil terus 3 set anda hanya perlu membayar set ke tiga 
pada harga RM600 sahaja!!!







Jadi, untuk anda yang berniat untuk membeli set tilam Bio Velocity Sleep Mate ini  pada ibu, mertua, anak-anak atau saudara mara, ini lah masa paling tepat untuk anda menikmati  penjimatan sehingga hampir RM900 untuk set ini.

Tawaran ini terhad sehingga hujung September 2016 ini sahaja.

Call/Whatapps:
013-3496050
Shikin

#TopAgentBioVelocitySleepMate
#CODBVSMSetiawangsa
CODBVSMKeramat

Thursday, 21 July 2016

Harga Terkini Herba Maharani 2016

Harga Terkini Herba Maharani 2016


Risau, sangat risau. Hari-hari permintaan 'pil menyengat' ni memang tinggi. Sampaikan dekat 3 bulan yang lepas, SOLD OUT satu Malaysia. Bila dah ada stok, tu yang memborong sampai 4 kotak terus. Takut kehabisan stok katanya. Lagipun dengan harga murah herba Maharani ni, tak jadi masalah untuk  yang nak 'tambat' hati suami.

Kebelakangan ni, akak selalu dapat whatapps dari individu yang nak ikhtiar hamil dengan Maharani. Akak memang galakkan 200% untuk sesiapa yang dalam proses ikhtiar hamil untuk amalkan Maharani setiap hari. Ramai yang berjaya, termasuk akak sendiri dengan hanya pengambilan sekotak Maharani sahaja. Apa-apa pun, sambil ikhtiar sambil berdoa moga Allah beri rezeki pada kita.

Ramai juga yang tertanya-tanya, berapa harga Maharani ni. Dikesempatan ni, akak nak bagitau harga terkini Maharani

Sekotak Maharani : RM 98 sahaja
Ada 300 biji bebola penggunaan untuk sebulan.

Ada yang tanya, kenapa saya jumpa Maharani lagi murah, RM68 jerrr..

Untuk pengetahuan semua, RM65 tu harga lama 3 tahun yang lepas. Sekarang, sekotak RM 98.

Macamana nak dapatkan herba Maharani menyengat ni..

Whatapps sekarang 
COD sekitar Keramat, Setiawangsa dan AEON AU2


Saturday, 11 June 2016

Cara Mudah Hilangkan Bekas Chicken Pox Dengan Minuman BB Plus Collagen

Cara Mudah Hilangkan Bekas Chicken Pox Dengan Minuman BB Plus Collagen


Lepas berbuka tadi, ada seorang Customer minta testimoni BB Plus Collagen. Akak tanya nak solvekan problem apa. Dia kata masalah jeragat. Akak pun memang ada jeragat. Jeragat ni paling susah nak hilang sebab dia pigment kekal di wajah kan.

Tapi nak dijadikan cerita sebenarnya kisah macamana akak boleh terjebak dengan BB Plus Collagen ni bila kena chicken pox 2 tahun lepas. Kena pulak masa raya, lepas makan rendang memang merenyam satu badan.

Kebetulan pulak, sebulan selepas raya tu adik ipar nak kahwin. Tak duduk dian la jadinya sebab takkanlah nak biar muka menggerutu di majlis hari bahagia dia nanti kan. Malu lah. Jadi, akak memang tekad minum BB Plus Collagen dalam masa MC 2 minggu tu.

Alhamdulillah, dalam masa 2 minggu tu dah nampak kesan chicken pox makin pudar dengan jeragat-jeragat sekali pudar. Wah, pakej rupanya. Dan yang paling best kesan chicken pox tu bukan yang di muka sahaja hilang, di tangan dan badan semua pudar.


Nampak tak sebelah kiri tangan tu. Itu lah campak pertama yang keluar dan kesannya makin pudar dan nasib baik tak berlubang.

Bukan mudah tau nak hilangkan kesan demam campak sebenarnya. Nasib baik jumpa BB Plus Collagen. Tak payah sapu lotion bagai, kesan parut mudah jer hilang..

Selain kesan Chicken Pox, BB Plus Collagen membantu untuk mengatasi masalah berikut
- Jerawat
- Jeragat
- Noda Hitam
- Tona Tak Sekata
- Kulit Kering
- Mencerahkan Kulit
Dan lain-lain lagi

Gambar terbaru hari ini..



Nak bagi harga BB Plus Collagen Sales Raya..

Whatapps