Saturday, 30 January 2016

Pakai Premium Beautiful Untuk Body Hour Glass

Pakai Premium Beautiful Untuk Body Hour Glass


Dulu masa tengok orang badan cantik, terletak setiap bahagian pada badan selalu buat rasa musykil dan cemburu. Beruntungnya dia miliki badan yang sempurna. Tapi rupa-rupanya tak semua yang sempurna itu lahir secara semulajadi. Ada sesuatu yang mereka lakukan untuk mendapatkan bentuk badan idaman. Antaranya bersenam, kawal makan, sapu lotion panas, sauna.

Kini, ada cara yang lebih mudah sejak diperkenalkan dengan pakaian dalam ajaib Premium Beautiful. Apa jua bentuk badan anda akan di 'reshape semula' oleh Premium Beautiful...

Soalan: Tak berdosa ke ubah bentuk badan dengan pakai korset ni?
Jawapan: Habis tu yang kita makan banyak-banyak sampai mengembang tu, agak-agak berdosa tak??

Jadi kena pandai jaga diri dan jaga kesihatan. Apa yang akak paling suka bila pakai Premium Beautiful ni ialah kesan pembentukan badan serta-merta. Kalau dulu rasa macam tak ada breast tapi pakai premium beautiful breast tiba-tiba ada. Rupa-rupanya selama ini breast tersalah parking. Menyorok kat belakang.  Sebab tu bila pakai baju nampak lemak bertingkat-tingkat kat belakang, membuncit di bahagian perut.

Sementara kurus ni cepat-cepat la reshape badan sebab masih senang untuk dapatkan bentuk badan lagi. Bila dah terbak lama sangat lemak tu memang payah nak di nyahkan..

Akak memang suka bab menyahkan lelemak orang ni..

013-3496050
( Agent Utama Premium Beautiful Keramat )


Wednesday, 27 January 2016

Pengalaman Sendiri - Buat Bussiness Part Time Sambil Bekerja Sebagai Kakitangan Awam

Pengalaman Sendiri - Buat Bussiness Part Time Sambil Bekerja Sebagai Kakitangan Awam..


Dengan kos hidup yang semakin tinggi, nak tak nak memang terpaksa uruskan sumber kewangan sebaiknya. Semakin fokus dan tambah waktu bekerja untuk tanbah pendapatan. Namun bagi kami yang bergelar kakitangan awam, memang akan dapat gaji yang 'solid' setiap bulan. Walaupun kerja banyak mana pun gaji tetap sama hanya dibenarkan membuat tuntutan elaun lebih masa ' sekiranya' diberi peruntukan. Kalau tiada peruntukan terpaksa diarahkan mengambil cuti gantian atau hanya 'kerja amal' untuk kerajaan.

Kerajaan juga memandang serius masalah ini. Akhirnya menteri memutuskan agar melakukan dua kerja dalam satu masa. Kalau dulu bila kakitangan awam buat ' side income' salah di sisi undang-undang. Tapi kini semua kakitangan kerajaan pasti ada kerja sampingan. Ada yang siap bawa barang niaga ke pejabat lagi tau..

Alhamdulillah, akak awal-awal lagi dah mulakan  sejak 2 tahun lepas. Ambik peluang buat busines dengan modal takat mana yang ada dulu. Syukur Alhamdulillah masih bertahan dengan busines ni walaupun ada diantara mereka yang karam dipertengahan jalan.

Buat bussiness mesti kuat, hati mesti kental, sebab banyak sangat ujian, godaan, malah sindiran, ejekan dan macam-macam lagi. Tapi bila tu semua kita tolak tepi, barulah busines kite boleh berkembang, berjaya dan maju. Satu hal yang paling penting, ilmu busines dan juga guru @ mentor yang akan membimbing kita. Insyaallah  mentor nilah yang akan guide kita dari awal hinggalah selama mana kita buat busines. Berapa income yang kita nak? Yang tu kita sendiri yang tentukan. 4 angka? Memang dah biasa akak dapat. 5 angka? Insyaallah coming soon! 

Masih buntu dan tak tahu nak buat busines apa? @ nak tahu busines apa  yang akak buat? Boleh contact akak. Akak kongsikan keseronokan berniaga sambil bekerja dengan income hampir mencecah 5 angka..

Tunjuk ajar dari mentor yang dah rasa  income mencecah 7 angka sebulan..


Dan akak akarkan pula para rakan kongsi untuk sama-sama buat dan berjaya..






Sangat sesuai untuk anda kakitangan awam sebab bussiness 'copy and paste' tak perlukan banyak masa. Hanya 2 jam sehari. Boleh buat lepas balik kerja atau masa rehat tengahari. 

Aturkan masa untuk akak kongsikan peluang pada anda..
www.hasikin.com

Tuesday, 26 January 2016

Testimoni Premium Beautiful -Bra Untuk Merangsang Pengeluaran Susu Badan dan Elakkan Dari Bengkak Susu

Testimoni Premium Beautiful -Bra Untuk Merangsang Pengeluaran Susu Badan dan Elakkan Dari Bengkak Susu 

Alhamdulillah...pakai bra Premium Beautiful dapat bantu merangsang pengeluaran susu badan. Ya Allah, beruntungnya. Rezeki baby melimpah ruah. Beruntung sangat pakai bra ajaib Premium Beautiful ni. Selain membantu payudara dari jatuh, ia dapat membantu memperbanyakkan air susu badan dan dapat mengatasi masalah bengkak susu. 

Jadi, ibu-ibu yang mengalami masalah kekurangan susu badan memang kena cepat-cepat dapatkan bra ajaib Premium Beautiful. Aset anda kembali anjal, si kecil juga membesar dengan sihat dengan pengambilan susu ibu.


Nampak tak? Susu melimpah ruah sampai kena pam buat stok. Seronok bila  dapat memberikan yang terbaik untuk perkembangan bayi.

Memang banyak sangat kegunaan Premium Beautiful, bukan untuk cantik sahaja tapi lebih kepada memberikan kesihatan yang baik pada pengguna. 

Nak tau lebih lanjut, boleh hubungi akak,

Call/SMS:
Ckin Ali

Thursday, 21 January 2016

Pakai Premium Beautiful Rasa Macam Nak Buka Jer

Pakai Premium Beautiful Rasa Macam Nak Buka Jer


Kan dah bagitau. Nak pakai Premium Beautiful mesti cari agent sah kami, Premium Beautiful Expert.

Sebab pengalaman akak fittingkan rakan kongsi yang pernah pakai Premium Beautiful sebelum ni, nak beli untuk set kedua. Akak fittingkan dan pakaikan set PB, terus dia bagitau sedap dan sangat selesa. Walaupun sebelum ni dah pernah pakai Premium Beautiful tapi tak rasa se 'sedap' ini. Dulu main pakai jer. Tak tau nak check size sama ada sesuai atau tidak dengan badan. Sebab tu pakai  sekejap jer dah rasa nak buka, tapi sekarang...
Makin hari makin selesa. Menyesalnya tak jumpa #PBExpert dari dulu..

Ada ilmu seluk-menyeluk nak diturunkan ni...😉😉😉

#kamiagentbertauliah
#premiumbeautifulexpert

Call/WA:013-3496050
www.hasikin.com

Tuesday, 19 January 2016

8 Top Product Sahajidah Hai-O Winner Reader Choice Award 2015

8 Top Product Sahajidah Hai-O Winner Reader's Choice Award 2015



Woooooww. Sekalung TAHNIAH pada Syarikat atas penganugerahan sebagai produk terbaik dan terlaris pilihan pengguna. Ia terbukti bila dianugerahkan Winner Readers' Choice Award untuk tahun 2015 yang dianjurkan oleh majalah Natural Health untuk kategori Best Beauty Bar.

8 produk hebat yang dinobatkan adalah
- Premium Beautiful Corset
- Penapis Air Bio Evolve
- Marine Essence Beauty Bar
- Marine Essence Body Wash
- Marine Essence Nourishing Hair Shampoo
- Bio Seleza Pantyliner
- Bio Seleza Day Safe
- Bio Seleza Night Safe

Bukan akak sorang jer yang pakai dan berpuas hati dengan keberkesanan produk ni. Tapi diakui oleh semua pengguna. Patutlah permintaan tak pernah putus saban hari.

Anda yang belum cuba lagi, dapatkan rangkaian produk terbaik ini dengan segera. Boleh contact akak. dan kalau nak jadi agent untuk semua produk ni pun boleh. Seronok juga kalau setiap bulan ada extra income masuk terus dalam akaun bank kita kan?

Call/ Whatapps:

Sunday, 17 January 2016

Nak cari Extra Income

Nak cari Extra Income

Zaman sekarang semua naik kan? Tambang LRT, minyak, kos makan..semua naik?? Tapi gaji, naik tak sebanyak mana pun. Bukan tak bersyukur tapi tak dapat nafikan memang kos sara hidup tinggi sekarang. Bila dah buntu, mula la ada yang cari jalan pintas..pinjam bank, pinjam kawan, dan dah terlalu terdesak ada yang pinjam Ah Long...
Jangan!!!!
risiko besar!!!

 Nak cari extra income, akak boleh kongsikan peluang keemasan ini..


Tiada siapa yang boleh ubah kecuali diri sendiri. Alhamdulillah, makin ramai sahut cabaran untuk cari pendapatan lebih dengan hanya berniaga secara online dan sambilan.

Ada yang nak jadi agent Sabun Marine Essence..

 
Nak jadi agent Premium Beautiful Corset..


Nak jadi Agent BB Plus Collagen dan sabun Marine Essence


Saban hari ada sahaja yang nak jadi agent. Ada yang nak jadi ahli sebab nak daptkan harga lebih murah, dan ada juga yang nak dapatkan pendapatan sampingan 4 angka sebulan.

Untuk pengetahuan anda, tak perlu bayar mahal untuk jadi agent kami. Hanya dengan RM50, anda dah bergelar usahawan dan boleh memulakan perniagaan menjual semua produk kami seperti:-
Sabun Marine Esssence
BB Plus Collagen
Mineral Coffee
Garlic tablet
Bio Ever Plus
Premium Beautiful Corset
Bio Velocity Sleep mate
JTX Air Tracker
Garam Buluh Minum 
garam buluh Masak
Dan semua produk keluaran Sahajidah Hai-O
beserta bimbingan PERCUMA dari kami..
    
Kalau anda tinggal sekitar Setiawangsa, Keramat dan Kuala Lumpur boleh kita minum sama-sama sembang pasal SOHOBIZ. Jumpa anda di Key Elll..

Call/WA:
www.hasikin.com

Bb Plus Collagen - Nak Putih Macam Kajol

Bb Plus Collagen - Nak Putih Macam Kajol


Awal tahun 2016 dilanda demam Dilwale.  Bila bintang pujaan ramai Shah Rukh Khan berganding dengan Kajol memang penuh panggung dibanjiri peminat filem hindustan. Lepas tu banjir dalam panggung pulak..sob..sob. Kalau tengok cerita hindustan, tak menagis memang tak sah. 

Shah Rukh Khan kekal macho macam dulu-dulu jugak. Suka perwatakannnya yang bersahaja, kelakar dan caring. Sekali bila tengok Kajol, perrrrghhhh..tak kedip mata dibuatnya. Makin cantik, makin putih. Apa rahsianya??

Akak ambil petikan ini dari blog www.hanasuva.com

5 Rahsia Kecantikan Kajol Untuk Kulit Cerah Dan Kekal Menawan

1) Lakukan senaman ketat selepas melahirkan
Sejak melahirkan dua cahayamata Kajol banyak mengakui badannya naik mendadak. Beliau bertekad untuk mendapatkan bentuk badan yang asal dan berjaya menurunkan sebanyak 18kg.

2) Elak dari terdedah sinaran matahari
Beliau menafikan dakwaan mengatakan melakukan pembedahan melanin atau skin melanin surgery. Beliau berkata kulitnya cerah berbanding dahulu kerana dia mengelak dari terkena sinaran matahari.

" 10 tahun saya bekerja dan berlakon dibawah terik matahari membuatkan kulit saya gelap. Kini saya tidak bekerja begitu, sebaliknya lebih banyak berada di rumah jadi kulit saya makin putih. Ia bukan kerana pembedahan." Ujarnya dalam Flumibeat.

3) Menjaga pemakanan dan tidak makan makanan segera
Kajol juga menitikberatkan pola pemakanan dan tidak menyentuh makanan segera atau kudapan yang tidak menyihatkan. Dia percaya, pengambilan makanan berkhasiat dapat membekalkan tenaga berpanjangan kepada tubuh badan.

4) Minum air secukupnya
Untuk dapatkan kulit yang kekal cantik dan awet muda, kajol mengamalkan minum air putih sebanyak 9-10 gelas sehari.

5) Cukup tidur
Ini antara rahsianya untuk kekal segar dan kekal muda. Ujar Kajol dia akan pastikan mendapat tidur yang cukup antara 8-10 jam sehari.

" saya tidurkan anak pada jam 9.30malam dan saya sendiri akan lena selepas mereka melelapkan mata. Saya tidak berjaga malam dan tidak menghadiri parti. Jika ada kerja malam, sebaik selesai saya terus pulang.

Sumber via Berita Harian & Vanilla Kismis

Waahhh..patutlah Kajol makin cantik dan menawan.
 Agak-agak kita boleh ke buat macam dia. 
Nak bersenam ketat??... Tak cukup masa
Nak elakkan diri dari sinaran matahari...
Hari-hari kena matahari sebab keluar bekerja
Minum air, jaga makan, cukup tidur..mungkin boleh kot..
Tapi dua faktor yang kat atas tu macam susah jer.

Haa..ni akak nak share petua mudah nak kekal menawan dan cerah putih gebu gebas satu badan macam Kajol. Sesuai untuk anda yang kesuntukan masa untuk bersenam, tak mampu nak kawal nafsu makan, sering terdedah kepada matahari..
Anda cuma perlu dapatkan Pakaian Dalam Ajaib 
PREMIUM BEAUTIFUL sahaja. Dengan memakai premium beautiful ibarat anda melakukan senaman dan mampu membakar 900 kalori dalam masa sejam!!


Jadi tak perlu risau jika anda tak ada masa bersenam, anda masih mampu mendapatkan tahap kesihatan yang baik dan bentuk badan menarik hanya dengan memakai pakaian dalam ajaib Premium Beautiful. Bukan sahaja badan kembali langsing, wajah anda akan nampak semakin muda dan berseri.


Nampak tak Arni ni. Makin hari makin slim..makin hari makin muda..semuanya hanya dengan pakai Premium Beautiful jerr...

Berita baik!!!  Dengan setiap pembelian Premium Beautiful sepanjang bulan Januari akan menerima hadiah percuma BB Plus Collagen bernilai RM198.
Nak tau fungsi BB Plus Collagen, boleh klik link ni..


Antara testimoni hebat pengguna Bb Plus Collagen. Kak Dyna memang pengguna tegar BB Plus Collagen. Tanpa bersembunyi dari sinaran matahari, kak Dyna mampu memiliki kulit yang cantik berseri macam Kajol dalam masa yang singkat. Tak sampai 10 tahun pun...


Harga sekotak BB Plus Collagen hanya RM198. Tapi!!!! Harga istimewa seputih Kajol menanti anda. Terbuka kepada 3 yang terawal sahaja.

Call/Whatapps:

Cod bb plus collagen sekitar Keramat, Setiawangsa, KL, Wangsa Maju,  Putrajaya

* Agent BB Plus Collagen di seluruh negeri diperlukan

Thursday, 14 January 2016

Premium Beautiful Mahal!!!

Premium Beautiful Mahal!!!
  

" Berapa harga Premium Beautiful kak? "

La, ye ke?? Tal la mahal pun. Tapi semua orang kata PB ni mahal..

Tu la.Lain kali, jangan dengar cakap orang ye. Tanya sendiri pada kami Premium Beautiful Expert. Kalau tak dari dulu lagi dah pakai Premium Beautiful dan dah rasa keselesaan pakaian dalam ajaib Premium Beautiful ni.

Harga Premium Beautiful ni tak mahal jika dibandingkan dengan corset berjenama di luar sana. Harga  Premium Beautiful ikut ukuran badan anda. Biasanya akak akan minta ukuran 4 bahagian badan untuk tentukan size yang sesuai dengan anda. Keistimewaan bagi yang tinggal sekitar KL, akak akan datang terus ke tempat anda untuk ambil ukuran dan fittingkan. Bagi yang tinggal di luar KL, boleh aturkan juga masa untuk akak fittingkan PB terus pada anda yea.

Harga Premium Beautiful ni tak mahal jika dibandingkan dengan manfaat yang diperolehi dan kelebihan-kelebihan yang ada pada Premium Beautiful.

Apakah kelebihan Premium Beautiful Korset

1- Premium Beautiful merupakan korset kesihatan tertua, dah 23 tahun di Pasaran. Ianya perintis kepada pakaian dalam yang mempunyai teknologi Far Infrared Rays (FIR) bukan sahaj dipasarkan di malaysia, bahkan ke serata dunia hingga ke US, UK, Australia, Jordan, Jeddah, Tokyo dan lain-lain.

2-Mendapat pengiktirafan SUPERBRANDS
Premium Beautiful merupkan pakaian dalam paling laris dan terhangat di pasaran kerana ianya sangat berkualiti dan tahan lama. Maksud SUPERBRANDS produk yang tinggi kualiti dan tinggi kuantiti sepanjang penjualan dan penggunaannya. Akak pun pakai PB dari tahun 2009 sampai sekarang. Dalam 6 tahun juga la. berbaloi la kan. Sekali melabur pakai sepanjang masa.

3. Mendapat pengiktirafan Persatuan Tulang Belakang Amerika Syarikat dan Canada
Siapa yang adan masalah sakit tulang belakang, sakit belakang, slip disc, INSHAALLAH Premium Beautiful dapat membantu masalah anda.

4. Korset Pelbagai Guna One Stop Center
Premium Beautiful memiliki segalanya. Direkacipta dengan berkonsepkan 70% kesihatan + 30% kecantikan = 100% keyakinan. Kesihatan badan akan lebih terjamin, In sha Allah, di samping dapat memecahkan lemak. Premium Beautiful juga dicipta dengan berkonsepkan mesra pengguna, oleh itu, si pemakai akan merasa selamat dengan pemakaian Premium Beautiful.

Fungsi utama untuk "TOUCH UP" tubuh pemakai, supaya nampak kemas. No more bulge dan berlipat-lipat sana sini. Sambil tu FIR berfungsi untuk passively burn fat - FIR getarkan molekul air dalam badan dan mengembangkan salur darah supaya darah kita mengalir lancar dan mudah membuang toxin dalam badan.

5- Mampu dimiliki oleh semua orang - uols boleh dapatkan secara cash, credit card dan instalment! Percaya atau tidak, Premium Beautiful corset ni yang termurah di pasaran untuk korset yang sama league dengannya. Ada korset yang lagi mahal kat luar sana, dalam range hargA RM4,000- RM6,000 untuk satu set???

6- Jaminan baik pulih kerosakan seumur hidup.
Sebarang kerosakan akan dibaiki secara Free Of Charge (FOC). Sampai bila-bila tau, selagi ada bentuk rupa korset...Kerosakan yang boleh dibaiki ni seperti :
- Koyak (bukan digunting)
- Hook tercabut
- Tetulang patah


Agak-agak dengan RM2,000 ni mahal tak kalau dengan hanya RM2,00 anda
- Guna dan pakai sepanjang hayat
- Kos repair percuma sepanjang hayat 
- Tak perlu beli bra dan panties lagi
- badan mantain cantik dan tak mengembang, tak menggeleber
kalau beli pil kurus dah RM100 sebulan, jamu ketat rahim RM100 dah RM200 total setahun dah RM2,4000 SETAHUN

RM 2400 SETAHUN vs Premium Beautiful harga RM2,000 boleh pakai bertahun-tahun.

Beli Premium Beautiful Sekali Seumur Hidup
Makan Ubat Kurus Seumur Hidup...

Kesimpulanya, Premium Beautiful memang mahal kalau anda hanya dengar cakap orang jer. Sampai bila asyik dengar cakap orang jer. Dan kalau anda nak Premium Beautiful PERCUMA/FREE OF CHARGE pun boleh!! Akak buka pada 3 orang terawal sahaja yang contact akak hari ini.

Call/WA:013-3496050

#premiumbeautifulexpert


Saturday, 9 January 2016

Pengedar Sabun Marine Essence Kawasan Shah Alam Diperlukan

Pengedar Sabun Marine Essence Kawasan Shah Alam Diperlukan



Sejak kebelakangan ni, memang banyak call, whatapps dari orang Shah Alam nak COD Sabun Marine Essence. Kalau dah nak, memang tak boleh nak tunggu lagi. Masa tu juga nak jumpa. Disebabkan akak di Setiawangsa, KL jadi agak mengambil masa juga la nak ke Shah Alam. Tambah-tambah lagi kalau waktu kemuncak kesesakan jalan raya. Perjalanan yang hanya 1 jam bole jadi berjam-jam. Jadi akak nak buka peluang pada orang sekitar Shah Alam untuk jadi agent tegar Sabun Marine Essence.

 Faedah jadi agent Sabun Marine Essence ni:-
- Layak mendapat kad privellage dan starter kit
- Beli dengan harga ahli sekotak RM99 harga jual rm120 (untung runcit RM21)
- Peluang melancong ke Luar Negara secara percuma trip VVIP 3 kali setahun
- Bimbingan perniagaan secara online/offline secara percuma dari Multimillioraire
- Anugerah kejayaan mengikut prestasi secara gilang gemilang
 - Bonus bulanan dari 3%- 41%
 - Bonus kereta

Tunggu apa lagi orang Shah Alam. Cepat-cepat hubungi akak:-

Shikin


Thursday, 7 January 2016

Annual Dinner TLC 2015

Annual Dinner TLC 2015


BONDWITHTLC 2015
KLGCC
.
Event Planner
@dearazalea
.
Our awesome performer for tonight
@markadam1079
.
We would like to thank our sponsors
.
.
@minaz.my
@mumuscarves
@aidijuma
@alhumairacontemporary
@ilhamechenta
@cheritabynafarehan
@kree_my
@reflectionkl
@klcalling
@kulcats
@werksandwit
@fleurmalaysia
@karyakemestri
@physiconmalaysia
@rienanda
@vivaqueenbee
.
.
#bondwithtlc #topleaderscircle #dearazalea

#latergram 

・・・
#BondWithTLC #hasikin
#vscokl #Malaysianblogger  #muakl #TopLeadersCircle
#RatuPremiumBeautiful




Saturday, 2 January 2016

Jualan Murah Year End Sales 2015 Premium Beautiful

Jualan Murah Year End Sales 2015 Premium Beautiful

Jualan Year End Sales 2015 dilanjutkan sehingga 07/01/2016...ada 4 hari lagi. Sebab banyak permintaan dari customer nak beli premium beautiful corset dengan ASB dividen dan bonus!!!! 

Boleh call/whatapps akak untuk dapatkan size sebelum kehabisan stok!!!!  

013-3496050

#yearendsales 
#premiumbeautifulmurah 
#hargapromosipremiumbeautiful
#hargamurahni
#premiumbeautiful
#setberpantang
#setbersalin
#pakejperkahwinan
#nakkurus
#naksihat #igers #igdaily

Friday, 1 January 2016

Selamat Tahun Baru 2016

Selamat Tahun Baru 2016


HARI ini adalah KENYATAAN, 
SEMALAM adalah KENANGAN,
ESOK adalah IMPIAN.
Sucikan HATI,Jernihkan PIKIRAN.
Sambutlah Tahun Baru dengan positif..
Welcome 2016....

#happynewyear2016
#newhope

www.hasikin.com