Tuesday, 19 January 2016

8 Top Product Sahajidah Hai-O Winner Reader Choice Award 2015

8 Top Product Sahajidah Hai-O Winner Reader's Choice Award 2015



Woooooww. Sekalung TAHNIAH pada Syarikat atas penganugerahan sebagai produk terbaik dan terlaris pilihan pengguna. Ia terbukti bila dianugerahkan Winner Readers' Choice Award untuk tahun 2015 yang dianjurkan oleh majalah Natural Health untuk kategori Best Beauty Bar.

8 produk hebat yang dinobatkan adalah
- Premium Beautiful Corset
- Penapis Air Bio Evolve
- Marine Essence Beauty Bar
- Marine Essence Body Wash
- Marine Essence Nourishing Hair Shampoo
- Bio Seleza Pantyliner
- Bio Seleza Day Safe
- Bio Seleza Night Safe

Bukan akak sorang jer yang pakai dan berpuas hati dengan keberkesanan produk ni. Tapi diakui oleh semua pengguna. Patutlah permintaan tak pernah putus saban hari.

Anda yang belum cuba lagi, dapatkan rangkaian produk terbaik ini dengan segera. Boleh contact akak. dan kalau nak jadi agent untuk semua produk ni pun boleh. Seronok juga kalau setiap bulan ada extra income masuk terus dalam akaun bank kita kan?

Call/ Whatapps:
Post a Comment