Thursday, 25 February 2016

Agent Utama Pelapik Tilam Bio Velocity Sleep Mate Johor

Agent Utama Pelapik Tilam Bio Velocity Sleep Mate Johor


Pelapik tilam Bio Velocity Sleep Mate dah jadi keperluan untuk semua buat masa kini. Seiring dengan kemajuan teknologi, dunia seakan tak boleh berpisah dengan telekomunikasi. Budak umur tak sampai setahun pun dah pandai main gadget. Tak elok untuk kesihatan.

Dengan adanya tilam terapi Bio Velocity Sleep Mate dapat membantu meneutralkan gelombang merbahaya cas negatif seharian.  Velocity dalam pelapik tilam menolong membetulkan frekuensi yang tak harmoni untuk menguatkan gelombang POSITIF membentuk  aura sihat.

Dua minggu lepas, temankan agent Dari Johor untuk restock produk hebat Bio Velocity Sleep Mate, garam buluh dan rangkaian Marine Essence. Dalam masa sehari, semua stok tu habis licin..
1 set Bio Velocity Sleep Mate untuk customer di Kelantan
1 set Bio Velocity Sleep Mate u
ntuk customer di Ampang
1 set Bio Velocity Sleep Mate untuk customer di UKM, Bangi


Free Postage Bio Velocity Sleep Mate ke Kelantan



COD Bio Velocity Sleep Mate di UKM, Bangi untuk kakak beliau yang menghidap sakit sendi @ SLE..


Malam tu juga COD Pelapik Tilam Bio Velocity Sleep Mate di AEON, AU2 @  Setiawangsa.

Dalam masa sehari, 3 set BVSM bertukar tangan. Dah ramai yang sedar kepentingan menjaga kesihatan. Lebih baik mencegah dari merawat. 


KEBAIKAN DAN KEGUNAAN BIO VELOCITY SLEEP MATE

Kenapa terlalu ramai nak guna BVSM??
1. Sebab hanya dengan tidur, baring, sentuh, peluk atau hanya melihat BVSM dapat membantu menyelesaikan pelbagai masalah kesihatan seperti
- Melegakan sakit kepala
- Sakit Perut
- Senggugut
- Menghilangkan kesakitan otot
- Melegakan kesakitan gastrik
- Melegakan Sakit Belakang @ Slip Disc
- Melegakan Rasa Kebas Tangan/Kaki

2. Memulihkan tenaga, memperbaiki dan mengaktifkan sel dalam badan

3. Menambahkan tenaga secara semulajadi 

4. Melegakan kepenatan dan kesakitan

5. Meningkatkan Metabolisma. Nak kurus, boleh tidur atas BVSM

6. Mengaktifkan fungsi-fungsi sel

7. Meningkatkan pertahanan badan dan membaiki sistem imun.

8. Menstabilkan emosi, mengurangkan tekanan dan desakan.

9. Meningkatkan keupayaaan penyembuhan secara semulajadi

10. Merangsang menyelaraskan sistem saraf secara automatik

11. Mengimbangi dan mengharmonikan fungsi-fungsi fizikal.

12. Menggalakkan fungsi jantung

13. Menggalakkan tidur yang sihat dan berkualiti.


Wahhhh!! Banyaknya kebaikan Bio Velocity Sleep Mate. Patut lah orang yang sihat pun nak pakai BVSM. Mencegah lebih baik dari merawat.

Beli 1 set..harga promo
Beli 2 set lagi jimat..
Beli 3 set..diskaun sehingga hampir RM500 tau!!!!

Whatapps akak@agent berhampiran kawasan anda..

Shikin ( Agent Utama Malaysia )

Hidayah
( Agent Kota Tinggi/ Johor )

Norihan
( Agent Putrajaya/ Bangi )

Aishah
( Agent Rawang/ Bukit Beruntung )

Roseni
( Agent Batu Caves/ Sri Gombak )

Boleh terus COD ke tempat anda. Atau boleh berhubung terus dengan akak untuk dapatkan PERCUMA penghantaran ke seluruh Malaysia dan ada FREE GIFT!!!

Cepat!!!!







Tuesday, 16 February 2016

Rawatan Untuk Hamil - Kaedah IVF vs Premium Beautiful

Rawatan Untuk Hamil - Kaedah IVF vs Premium Beautifu


Kos kehamilan melalui kaedah rawatan IVF, jika dilakukan di hospital kerajaan sekitar RM5,000 hingga RM10,000..
Manakala di hospital swasta memakan sehingga RM 12,000 hingga RM 18,000..Hasilnya, belum tentu jadi.

Pakai Premium Beautiful untuk hamil RM 3,000 belum tentu jadi juga. 
TAPI..Alhamdulillah dah banyak testimoni bila pakai korset Premium Beautiful jadi alternatif untuk mereka yang sedang berusaha untuk hamil...

Pelaburan secara IVF, RM 18,000 untuk sekali rawatan. Tapi dengan Premium Beautiful RM 3,000 memberi peluang setiap bulan untuk hamil. Mana yang lebih jimat??


BAGAIMANA PREMIUM BEAUTIFUL DAPAT MEMBANTU UNTUK HAMIL?

1. Menstabilkan hormon wanita
- Hormon tak stabil punca period tak teratur dan senggugut. Bila period tak teratur agak sukar mencari 'waktu subur' anda. Dengan pemakaian Premium Beautiful dapat membantu mengatur kitaran haid yang tepat setiap bulan sekaligus membantu menganggarkan waktu subur anda.

2. Membantu Menyelesaikan Masalah Period Tak Teratur dan Senggugut

3. Menaikkan Peranakan
Aktiviti seharian seperti mengangkat bebanan yang berat, terlalu lasak mengakibatkan peranakan jatuh. Dengan pemakaian Premium Beautiful dapat membantu menaikkan peranakan dan menguatkan kedudukan rahim agar lebih stabil, kukuh dan disokong sepenuhnya. Long Girdle Premium Beautiful sangat selesa dan takkan menekan rahim atau ovari anda. Untuk sesiapa yang perbah mengalami keguguran akak nasihatkan pakai Long Girdle Premium Beautiful untuk membantu pelekatan janin dan mengukuhkannya. Boleh dipakai sehingga usia kandungan mencecah 2-3 bulan.

4. Merawat Keputihan
- Masalah keputihan penghalang utama untuk hamil. Kuman dan bakteria menghalang pelekatan janin.Keputihan juga boleh mengakibatkan keguguran. Dengan jaringan yang ada pada Long Girlde Premium Beautiful membantu memberikan pengaliran udara yang baik pada rahim anda supaya tiada kuman punca keputihan. Rahim anda sihat tanpa keputihan.

5. Membersihkan Sisa Kekotoran Darah, Cyst dan Fibroid
- Bagi penghidap atau bekas pesakit Cyst dan Fibroid, Premium Beautiful dapat membantu membersihkan cyst dan fibroid dalam ovari

6. Membantu Mengawal Berat Badan
- Salah satu masalah sukar untuk hamil adalah masalah berat badan berlebihan. Bila kita obesiti, lemak menghalang pelekatan janin dan hormon terganggu. Untuk anda yang tak sempat nak bersenam, sangat-sangat digalakkan memakai Premium Beautiful sebab Premium Beautiful sangat membantu mengawal berat badan hingga mencapai berat badan ideal.

Lagi testimoni hamil dengan Premium Beautiful.










Kalau anda dah cuba macam-macam cara tapi masih tak berhasil, apa kata anda ikhtiar hamil dengan Premium Beautiful. Mana tau, Premium Beautiful asbab untuk hamil dengan izin darinya jua, INSHAALLAH..amin..

Nak dapatkan set Premium Beautiful anda hari ini, 
Call/SMS/WA:-
* free fitting and consult

Monday, 15 February 2016

Agent Utama Sabun Marine Essence di Sri Gombak

Agent Utama Sabun Marine Essence di Sri Gombak/ Batu Caves


Berita baik buat anda pengguna tegar atau baru nak mencuba produk hebat sabun marine essence yang tengah hot sekarang ni, jika anda tinggal sekitar Sri Gombak/ Batu Caves anda boleh dapatkannya terus dari pengedar sah kami, Puan Roseni.

Selain dari Sabun Marine Essence, anda juga boleh dapatkan produk-produk keluaran Sahajidah Hai O Marketing seperti:-
- Body Wash Marine Essence
- Premium Beautiful Korset
- Tilam Bio Velocity Sleep Mate
- BB Plus Collagen
- Mineral Coffee
- Garlic Tablet
- Pantyliner Bio Seleza
- Cozuma Lipstick
- Cozuma CC Cream
- Ezyclean
- JTX Air Tracker
Dan macam-macam lagi...

Hubungi Puan Roseni untuk COD sekitar Sri Gombak/ Batu Caves...

Puan Roseni
( Agent Marine Essence Sri Gombak/Batu Caves )


Saturday, 13 February 2016

Testimoni Maharani - Kesan Makan Herba Maharani

Testimoni Maharani - Kesan Makan Herba Maharani


Patutlah herba maharani ni asyik sold out. Rupanya banyak sangat kebaikan Herba Maharani. Minggu lepas pos kan Herba Maharani ke Sarawak dan kelmarin dapat kiriman whatapps dari customer yang sangat menggembirakan.

Niat asal nak makan Maharani untuk hamil, tapi banyak pula kesan dan kebaikan yang diperolehinya. Bila makan maharani, 
- migrain hilang
- selera makan berkurangan, boleh cepat kurus
- keputihan berkurangan
- kulit pucat jadi kemerahan
- tidur jadi lena

Memang banyak sangat kebaikan Maharani walaupun hanya pada pengambilan yang pertama dah rasa keberkesanannya. Banyak penyakit yang sembuh dengan pengambilan herba Maharani. Akak doakan semoga cepat-cepat dapat zuriat. InshaAllah..

Selain dari itu, Maharani juga membantu mengatasi masalah seperti
- senggugut
- period tak teratur
- cyst
- fibroid
- mengetatkan vagina
- menghilangkan bau badan
- mengurangkan berat badan
- dan macam-macam lagi..

Macam tak percaya kan. Dengan Maharani semurah RM98 dapat membantu mengurangkan pelbagai masalah kewanitaan. Kecil-kecil cili padi Maharani ni..

Macamana nak dapatkan Maharani? 
Untuk anda yang tinggal sekitar Keramat, AU2, Setiawangsa boleh terus COD di Aeon AU2. Yang tinggal di luar KL, akak poskan terus ke rumah anda. Pembelian untuk 4 kotak dan ke atas, FREE POSTAGE!!!

Call/SMS/WA:
Shikin

Thursday, 4 February 2016

Premium Beautiful Tipu - Pakai Korset Tapi Tak Kurus

Premium Beautiful Tipu - Pakai Korset Tapi Tak Kurus


Bagun awal pagi ni sebab hantar suami yang nak outstation ke Jakarta. Trip kali ni tak dapat nak ikut sebab bertembung dengan kehadiran keluarga dari Johor yang nak rasa bercuti Raya Cina di ibu kota..Sementara nak pergi kerja, godek-godek internet ternampak entry dalam salah seorang blogger yang meluahkan perasaan kesal dan rasa tertipu dengan Premium Beautiful Korset yang kononnya indah khabar dari rupa. Boleh kurus tanpa senaman tapi bila dia pakai kulit jadi gatal-gatal, tak selesa dan susah nak pakai..

Akak tersentuh untuk mengulas dan menceritakan kebenaran di sebalik kenyataan beliau. Dengan kenyataan yang disebarkan melalui media social sangat mempengaruhi pemikiran orang lain. Dan kalau kita lihat dalam komen entry beliau pun, ramai yang percaya dan membatalkan hasrat untuk memiliki Pb. Namun ada juga yang menafikan sebab mereka telah merasai kebaikan Premium Beautiful Corset.

Secara umumnya bila ada orang tanya..
" akak, betul ke pakai Premium Beautiful ni boleh kurus, tak perlu nak bersenam..kawal makan..
Kalau betul, saya nak la"...

Akak akan jawab, Kurus dengan Premium Beautiful ni 'BONUS'..Tapi, 99% yang pakai pasti akan kurus. Kalau akak dan agent Premium Beautiful Expert yang pakaikan.

Premium Beautiful Corset adalah pakaian dalam kesihatan dan pembentukan kontur badan gabungan teknologi Far Infrared Rays (FIR) yang direka khas untuk kesihatan dan kecantikan.

Dalam keluhan menyatakan keburukan Premium Beautiful ada ramai juga yang mengakui keberkesanannya. Jadi akak nak kongsi kenapa ada pakai PB yanh menjadi dan ada yang menyiksakan dan merasa tertipu dengan Premium Beautiful.

 6 SEBAB KENAPA MASIH TAK KURUS  PAKAI PREMIUM BEAUTIFUL

1- Pakai Korset Premium Beautiful Tak Cukup 8 jam sehari
- Punca utama adalah pakai PB tak sampai 8 jam sehari masa mula-mula pakai. Tak konsisten. Sekejap pakai sekejap buka. Lepas Memang FIR takkan dapat berfungsi sepenuhnya terhadap badan anda.

2- Pakai tak Konsisten Selama 3 hingga 6 bulan masa mula-mula pakai
- Proses ni sangat penting dan TOLONG jangan ambil remeh. Untuk yang mula-mula pakai WAJIB pakai secara konsisten selama 3-6 bulan sekurang-kurangnya 8 jam sehari. Ini yang akak selalu praktikkan dan majoriti tak sampai 3 bulan, seminggu pun dah mengalami pengurangan berat badan sehingga 2-3 kilo. Ada juga yang hilang 10kg dalam masa sebulan.

3. Pakai cukup 8 jam sehari tapi masa makan buka Premium Beautiful
- Ada yang kata susah nak makan bila pakai PB. Perut cepat kenyang dan tak boleh habiskan makanan yang dah dibeli. Nanti membazir pulak. Dah memang tujuan pakai Premium Beautiful nak kurangkan berat badan, jadi ikut je la cara dia yang suruh kita makan dalam kuantiti yang sedikit. Lama-lama jadi kebiasaan makan dalam kuantiti yang sedikit. Sebab perut kita ni adalah aturan dari kita sendiri. Kalau kita makan banyak, dia akan meminta untuk diisi banyak. Tapi kalau kita isi sekadar keperluan dalam kuantiti yang diperlukan sahaja, memang tak ada masalah berat badan berlebihan.

4. Pakai Premium Beautiful yang salah Saiz
- Ini antara punca pemilik seorang blogger yang akak terbaca tadi. Dia jadi tak selesa, ketat dan gatal-gatal sebab salah size. BAHAYA!!! Salah pakai saiz memang takkan kurus, takkan selesa. Amat penting untuk dapatkan Premium Beautiful anda dengan size yang betul dari agent yang terlatih. ( yang rasa tak selesa tu, boleh contact akak untuk akak checkkan saiz, kalau uolls nak. free jer )

5. Cara pakai tak betul
Tak tahu cara pakai Premium Beautiful yang betul. Korset Premium Beautiful ni bukan sekadar pakai jer tapi perlu ada proses pengalihan lemak supaya lemak-lemak degil boleh ditempatkan di bahagian yang sepatutnya. Baru boleh dapat shape yang cantik dalam masa tak sampai 5 minit. Siapa yang tak ada 'breast' bila akak pakaikan tiba-tiba terus ada breast.

6. Tak konsisten
Alasan paling banyak bila mana dah pakai hari-hari, cukup 8 jam tapi bila hari cuti, korset pun cuti. Tak pakai. Pakai Premium Beautiful waktu hari bekerja jer. Kat rumah dah tak pakai. Sayangnya dik non. Jangan buat macam tu lagi ye. Konsisten 8 jam sehari..selama 3 hingga 6 bulan pasti 100% puas hati dengan kerja Premium Beautiful ni.

Semua alasan ini berdasarkan pengalaman akak sendiri yang sebelum ni pernah pakai Premium Beautiful pada tahun 2007. Main pakai jer. Bila jumpa dnegan TLC, disinilah akak mempelajari segala-galanya tentang PB sehinggalah akak dinobatkan sebagai trusted agent Premium Beautiful. Dan Alhamdulillah, semua customer akak memang puas hati dengan service kami dan kehebatan produk Premium Beautiful.

Akak nak kongsikan antara beberapa testimoni dari team kami..






Ramai pulak yang kurus dengan hanya pakai Premium Beautiful Korset. Macamana tu?? Pastikan anda membeli dari trusted agent untuk dapatkan perkhidmatan dari yang terlatih. Rugi beli tapi tak selesa pakai. Memang ramai yang hanya menjual barang tapi tak ramai yang menjual barang dan perkhidmatan rundingan as a consultant PB.

Nak dapatkan PB bersama panduan dan service terbaik dari kami #premiumbeautifulexpert

Call/SMS/WA:
013-3496050
Shikin