Sunday, 20 March 2016

Kenapa Saya Memakai Premium Beautiful Corset?

Kenapa Saya Pakai Premium Beautiful Corset?

Macamana boleh terjebak dengan korset mahal ni? 
Erm, mahal ke kalau boleh pakai dari tahun 2009 sampai 2013, cecah 4 tahun juga la kan. Hanya laburkan RM 1.50 sehari untuk beli pakaian dalam sendiri. Memang puas hati. Hari ini akak nak kongsi bercerita tentang asbab utama kenapa akak pakai jugak korset yang uolss cakap mahal tu..

  Masa mula-mula pakai tak tau pun yang Premium Beautiful ni hebat dan banyak kegunaanya. Mula-mula pakai tahun 2007 zaman anak dara. Paling suka pakai bila masa senggugut. Rasa sedap perut dipeluk-peluk dan kurang kesakitan. Lepas period, bagi almari yang pakai. Simpan jer. Almari tak kurus, tuan pun tetap kurus jer sebab hormon anak dara lagi kan?

Dan jadi tabiat juga dulu, akak suka sarung Premium Beautiful bila pakai uniform. Almaklumlah, orang awam bila kena pakai uniform JPAM tu mesti la nak jaga 'market' time tu kan. Anak dara yang terlajak laris masa tu. Tapi nak pakai uniform tu bukannya selalu. Kalau ada 'event' jer. Memang segak sangat la kala pakai PB di sebalik Uniform tu.

Sehinggalah majlis pertunangan pada tahun 2011 masih 'on off'. Sekejap pakai sekejap tanggal dan konsistent pakai bila dah nak kahwin bulan Mei 2012. Sebulan pakai memang masa kahwin badan kurus jer.

Bila lepas kahwin, terus simpan sebab orang cakap kalau nak mengandung tak boleh pakai korset. Sebenarnya nak mengandung la kena pakai PB. Dapat membantu memudahkan pelekatan janin.
Jadi lagi sekali PB jadi hak milik almari

Sewaktu ulangtahun perkahwinan kami yang pertama, akak mengalami keguguran. Masa tu tak tau yang PB ni boleh guna untuk berpantang. Pergi beli bengkung lilit-lilit. Punya susah nak melilit dan sampai melecet tepi peha sebab kain dia kasar dan tebal. Bila kita bergerak, bergesel dengan tepi peha dan ikatan kat perut pun jadi longgar. Tapi, bertabah je la. Dan bila masuk kerja pun masih pakai bengkung lama tu. Kembung dalam baju kurung tu sebab bengkung tu kan panjang. Dah lilit paling kemas rasanya. Satu lagi bila pakai bengkung lilit ni kena selalu minta tolong suami ketatkan. Bila suami kerja dan kita pun kat tempat kerja, ikat mana yang boleh je la.

Selang 7 bulan lepas tu, akak gugur lagi buat kali ke-2. Macam biasa berpantang dan berurut. Kali ni cuba nasib berurut dengan mak bidan di Jengka 21. Dapat nombor telefon Mak Limah ni pun dari kawan baik akak yang dah dua kali gugur dan akhirnya berjaya hamil lepas berjumpa dengan Mak Limah. 

Rupa-rupanya peranakan akak jatuh  satu setengah inci. Sebab tu setiap kali mengandung dia akan gugur. Dia sengkak dan ulang berurut selama 3 kali, alhamdulillah kurang la simptom akak yang kerap buanh air kecil tu. Masa awal mengandung hampir 30 kali sehari ke tandas walhal usia kehamilan baru masuk sebulan.

Atas nasihat dari Mak Limah yang suruh pakai seluar/long girlde/corset untuk bantu 'ampu' peranakan supaya tak mudah jatuh. Sebenarnya kalau kita banyak berjalan, naik tangga, angkat berat memang mudah sangat peranakan jatuh kembali.

Sejak balik dari berurut tu, memang hari-hari pakai corset. Dah alang-alang pakai corsrt lebih baik ambil corset yang terbaik macam Premium Beautiful ni. Dah 23 tahun di pasaran. Ada teknologi FiR yang bantu mengurangkan pelbagai masalah kesihatan dalaman dan luaran. Yang paling seronok bila boleh repair percuma kalau rosak atau hook tercabut. Jimat la beli sekali pakai untuk beribu-ribu kali.

Bulan berikutnya datang berurut lagi ke Jengka 21. Mak Limah urut dia kata sebenarnya ada kesan keguguran lagi. Maksudnya keguguran kali ke-3. Suami pun terkejut. Cepatnya lekat sedangkan akak baru habis berpantang tapi dah lekat balik. Rasa seronok bila tau mengandung lagi tapi terpaksa redha sebab dia pergi jua. Gugur lagi..

Sampai sekarang dah jadi pengguna tegar Premium Beautiful Corset. Yang seronok bila pakai corset Premium Beautiful ni rasa sakit belakang/sakit pinggang dah kurang. Kalau sebelum ni, bila berjalan banyak mesti sakit pinggang, tak larat dan sakit tumit. Sebab tu pakar tulang dunia sendiri iktiraf Premium Beautiful sebagai corset penjagaan tulang belakang.

 Pinggang pun makin mengecil dan ada cutting. Ingat lagi dulu masa mula-mula jumpa Kak Salleha (my mentor) dia kata..
" dah tak jumpa pinggang dah. Pakai lah PB cepat, bagi pinggang balik"

Malunya la, kita yang tak beranak lagi dah tak ada pinggang. Dia yang beranak tiga, pinggang ramping dan slim jer.

Sejak dari itu, akak memang terus pakai Premium Beautiful Corset ke mana saja dan niat untuk bantu sesiapa saja yang nak hamil, nak hilangkan sakit pinggang, hilangkan perut buncit, nak naikkan peranakan, nak sihat, dan nak cantik pakai Premium Beautiful. Sebab Premium Beautiful ni memang banyak sangat kelebihannya. Nak 'reshape' semula body yang lurus macam akak dulu pun boleh. Bila sarung PB terus ada pinggang. Instant Result!!!
Tak sungguh tak melata.
Tak sungguh akak tak kata..

Kalau uolls tak percaya dan nak merasa sendiri kebaikannya, akak boleh bagi uols fitting free selama 10 minit jer. Pasti uolls teruja sangat-sangat. Kaedah nak sihat dan terus dapat cantik paling murah memang Premium Beautiful. Kesan serta merta dan berkekalan berpanjangan. Confirm 500% puas hati.

Kisah dari hati ke hati untuk semua wanita yang akak sayangi.

Love uolls..
Ckin Ali

Thursday, 17 March 2016

Macamana Nak Jadi Agent Mineral Coffee

Macamana Nak Jadi Agent Mineral Coffee


Sejak Mineral Coffee ni di viral kan, memang ramai sangat yang mencari. Sampaikan artis pun tak ketinggalan untuk dapatkan kopi kurus dan kesihatan ni. Tengok tu Awal Ashaari pun minum mineral coffee.

Dan ramai yang tanya, macamana nak nak jadi agent mineral coffee ni.

Senang jer nak jadi ahli.  
Untuk register, anda hanya perlu whatapps pada akak salinan ic depan belakang, salinan akaun bank dan maklumat:-
- alamat surat menyurat
- alamat email
- nama pasangan
- no kad pengenalan pasangan

Berserta pembayaran sebanyak rm50 ke salah satu akaun tersebut..

Pembayaran melalui akaun maybank
Nama : Hasikin Binti Ali
No Akaun : 151258277854
Atau
CIMB Bank
Nama : Hasikin Binti Ali
No Akaun : 7612512717

Mudah je kan..anda bukan sahaja akan jadi agent sah Mineral Coffee tapi semua produk keluaran hai-o dapat dinikmati dengan harga ahli penjimatan dari 3- 41%..Banyak tak? ASB Loan pun faedah cuma 8% jer..

Memang tengah viral mineral coffee ni. Jangan lepaskan peluang untuk jadi agent di kawasan tempat tinggal anda dengan pendapatan sehingga mencecah RM5,000 sebulan.


Nampak tak? Lagi-lagi kawasan Sabah dan Sarawak memang nak kena tambah agent sebab tak terlayan whatapps masuk.

Berapa modal??
Modal sangat fleksibel. Tapi dah alang-alang nak berniaga biarlah ada matlamat kan? Dengan modal hanya RM260 anda akan dapat semula pulangan beserta keuntungan sehingga mencecah RM500 sebulan.

Cepat-cepat whatapps akak untuk akak daftarkan:-
013-3496050

Tuesday, 15 March 2016

Perut Buncit Hilang Serta-Merta dengan Premium Beautiful

Perut Buncit Hilang Serta-Merta dengan Premium Beautiful


Woooowww..Perut buncit hilang serta-merta bila sarung pakaian dalam ajaib Premium Beautiful. Bila konsisten pakai selama 8 jam sehari selama sekurang-kurangnya 6 bulan, badan akan kekal slim.

Inilan bezanya korset Premium Beautiful dengan korset berjenama lain di luar sana. Premium Beautiful dapat me 'reshape' semula bentuk badan kita dan dapat 'lock' lebihan lemak badan pada tempt yang sepatutnya.

Jangan risau kalau takur lemak bersepah semula lepas buka PB ni. Pasti badan anda terletak cantik di tempat sepatutnya hasil memori PB yang merakamkan bentuk bandan anggun anda.

Nak rasa kesan serta-merta memang kena serta-merta call akak:

Call/SMS/Whatapps:

Saturday, 12 March 2016

Tuala Wanita Bio Seleza Testimonial

Testimoni Bio Seleza Feminime Pad 

Makin hari makin meningkat melambung tinggi permintaan Bio Seleza ni. Mana tak nyer. Sejak dah jadi 'viral' di social media, semua wanita memilih Bio Seleza pilihan utama bila setiap kali 'kawan baik' datang menjenguk 'Cik Period'. 

Kenapa Bio Seleza Pilihan no 1 wanita ketika datang bulan??

- Menyahkan bau yang tidk menyenangkan kerana ada fungsi penyahbau.
- Lembut dengan lapisan bebas habukyang selesa dan mempunyai ciri serapan yang hebat.
- mengawal kebocoran yang hebat dengan mengunci cecair secara berkesan bagi mengelakkan kebocoran dari setiap sudut.
- Dengan BIO SELEZA tiada lagi masalah
KEPUTIHAN
HAID TAK TERATUR
VAGINA GATAL DAN BERBAU
MASALAH HORMON YANG MENYEBABKAN SUKAR HAMIL
MENGELUARKAN SISA KOTORAN TERTINGGAL DI RAHIM
PENING DAN KELETIHAN KETIKA HAID
PAD BOCOR

Diantara testimoni pengguna rangkaian set Bio Seleza..



Dah alang-alang pad dah jadi satu keperluan kita, apa kata sign up je terus untuk dapatkan harga istimewa bila daftar sebagai ahli. Bonus bulanan pun boleh dapat bila sign up sebagai ahli sambil menggunakan Bio Seleza ni.

Untuk anda yang teringin nak berniaga dengan modal yang minima, jom akak share kan bagaimana dengan pakai Bio Seleza ni boleh jana pendapatan melebihi gaji kerja hakiki kita. In shaa Allah rezeki untuk anda generate at least RM500-RM5,000 sebulan confirm ada bila niat untuk berniaga dan berjaya dalam perniagaan tu dah mula ada.

Contact akak segera untuk special promo ni.
 013-3496050
Pengedar Utama Bio Seleza Pad

Friday, 4 March 2016

Pakar Tulang Belakang Dunia suruh pakai Premium Beautiful untukpenjagaan tulang dan rawatan alternatif Slip Disc

Pakar Tulang Belakang Dunia Suruh Pakai Premium Beautiful Untuk Penjagaan Tulang Belakang Dan Rawatan Alternatif Slip Disc


Sejak kebelakangan ni, memang ramai sangat customer whatapps akak nak pakai Premium Beautiful sebab nak hilangkan sakit pinggang. Mesti uolss pelik kan? Apa kaitan sakit belakang dengan korset Premium Beautiful akak ni..

Lets me explain now. Actually sebenarnya dalam part of Premium Beautiful ni ada waist nipper yang banyak membantu menyokong tulang belakang untuk membetulkan postur badan dan banyak menyokong belakang anda dari memberat ke hadapan tak kiralah samaada payudara anda besar atau kecil. Ia juga dapat menyokong pinggang dan menegakkan tulang vertebrata yang dan juga dapat membantu memperbaiki postur badan ketika anda duduk mahupun berdiri. 

Ada tujuh batang keluli memori yang akan merakam bentuk badan pemakainya. Sebab tu waist nipper dan set PB ni memang tak boleh pakai kongsi-kongsi atau pakai yang pre loved. Sebab tulang keluli tu dah rakam bentuk badan pengguna asal. Kalau kita pakai memang takkan ada result dan badan kita akan jadi macam pengguna asal tersebut. Berhati-hati dengan jualan Premium Beautiful murah kat luar sana yang nak clearkan stok atau nak buat jualan pre-loved tu. Nak murah tapi tiada kesan dan membahayakan diri sendiri, NO!!!




Yang lagi membanggakan bilamana Persatuan Pakar Tulang Belakang Dunia sendiri mengiktiraf kehebatan premium beautiful dalam penjagaan dan rawatan sakit belakang.. 




Memang betul, Premium Beautiful untuk cantik..untuk kurus??

Tapi ramai yang tak tau sebenarnya fungsi utama Premium Beautiful lebih fokus pada alternatif menyelesaikan pelbagai masalah kesihatan seperti sakit belakang, senggugut, period tak teratur, kempiskan perut buncit, dll..

Untuk anda yang selalu sakit pinggang, letih akibat terlalu banyak berjalan, akak memang rekemenkan pakai Waist Nipper Premium Beautiful. Dalam masa 5 minit, inshaAllah, anda akan rasa kesan yang amat ketara pada pinggang anda. Tak rugi beli sesuatu untuk kegunaan sepanjang hayat. Lelaki pun boleh pakai waist nipper ni yea. Sebab orang lelaki pun ada juga yang sakit pinggang kan? Suami akak pun pakai.

Nak cari hadiah untuk suami, hadiahkanlah Waist Nipper Premium Beautiful. Mesti suami suka bila pakai tak sampai 5 minit, dah tak sakit pinggang dan badan rasa ringan jer.

Boleh bagi ukuran dan whatapps akak untuk akak bagi size terbaik anda..

SMS/WA: