Friday, 29 April 2016

Menyesal Makan Herba Maharani Hai-O

Menyesal Makan Herba Maharani Hai-O

Memang menyesal makan Maharani ni sekarang.  Kalau tau, makan dari dulu lagi. Hubby asyik komplen kenapa asyik ketat aje. Fuh!!!! Terus tekad nak makan sampai tua!!

Bak kata customer akak ni, kena cuba baru boleh tau kesan. Sekali cuba, pasti MENYESAL lambat cuba. 
Kenapa MENYESAL???

Sebab pelbagai kegunaan Maharani, antaranya menyelesaikan masalah seperti:-
- Period Tak Teratur
- Senggugut
- Hormon Tak Seimbang
- Membantu Merapatkan Rahim
- Menaikkan Peranakan
- Menyuburkan Rahim
- Memberikan Kesegaran Badan 
- Keputihan
- Kedinginan Seks
- Herba selepas melahirkan anak

Sesuai juga untuk wanita yang belum berkahwin dan sangat-sangat digalakkan untuk menaikkan seri wajah.

Walaupun murah, hasilnya sangat memuaskan. Kena cuba hari ini juga..

013-3496050
COD Maharani Setiawangsa, AEON AU2 dan Wangsa Maju

Sunday, 24 April 2016

Testimoni Mineral Coffee - Kencing Manis, Darah Tinggi dan Kolestrol Hilang Hanya Dalam 2 Minggu

Testimoni Mineral Coffee 
Kencing Manis, Darah Tinggi dan Kolestrol Hilang Hanya Dalam 2 Minggu


Kencing Manis, Darah Tinggi dan Kolestrol Hilang Hanya Dalam 2 Minggu.

Ini lah berita yang akak dapat dari rakan kongsi akak sendiri. Asbab minum Mineral Coffee selama hanya 2 minggu semua sakit tu hilang macam tu jer. dan yang lagi seronok dah tak perlu makan ubat-ubatan dari hospital.

Sebenarnya, suami kakak ni bekerja sebagai Dental Technolgy. Bila isteri sediakan mineral  coffee untuk diminum dia tak menolak dan terus mencuba sebab dah ada ilmu tentang perubatan kan. Beliau tau magnesium sangat-sangat membantu untuk menstabilkan tekanan darah dan mengawal paras gula dalam badan.

Untuk anda yang rungsing dan dah jemu makan ubat hospital setiap hari, anda boleh ikut jejak langkah Doktor Dental ni hanya ambil Mineral Coffee dan Garlic sebagai menu sarapan pagi anda. Anda bertenaga dan kesihatan terjaga..

Peluang hanya tinggal 5 hari lagi untuk dapatkan harga istimewa sebelum Mineral Coffee bertukar wajah dan bertukar harga..

Whatapps:
Ckin Ali

#CODMineralCofeeSetiawangsa


Monday, 18 April 2016

Seluar Jeans Hampir Terlucut Lepas Pakai Seluar Dalam Ajaib Premium Beautiful

Seluar Jeans Hampir Terlucut Lepas Pakai Seluar Dalam Ajaib Premium Beautiful


Ya Allah uols, teruk tau Long Girdle Premium Beautiful ni. Baru sarung, seluar terus jadi longgar. Kesan serta-merta. Masa akak fittingkan customer 3 minggu lepas, adik tu sepanjang berjalan asyik pegang seluar je takut terlucut. Memang longgar sangat.

Macamana pinggang mengecil serta-merta?

Sebenarnya bila kita pakai long Girdle Premium Beautiful, lemak yang menggeleber akan disusun dan diletakkan kembali ke tempat asalnya.
Kalau akak tanya, dekat mana pinggang uols, mesti ramai yang 'confius'..

Dan bila double check sebenarnya terlalu ramai yang pinggangnya dah lari. Mak tau mana letaknya pinggang yang sebenar, Pinggang hendaklah selari dengan pelipat siku kita. Itulah pinggang kita sebenarnya.
99% wanita pinggangnya dah aligment. Dengan Premium Beautiful dapat bantu reshape dan lock semula bentuk badan kita. Bila buka Premium Beautiful, badan masih terbentuk sebab FIR pada PB bantu untuk 'lock' lemak yang ada di tempat sepatutnya.

Untuk anda yang dah rasa pinggang tak selari dengan pelipat siku, memang kena cepat-cepat whatapps akak untuk akak bantu kembalikan semula pinggang anda..



Premium Beautiful Harga Murah:-
Ckin Ali
#premiumbeautifulsetiawangsa


Sunday, 17 April 2016

Sabun Eziclean Hapuskan Daki di Kolar Baju Tanpa Lunturkan Warna

Sabun Eziclean Hapuskan Daki di Kolar Baju Tanpa Lunturkan Warna 


Berita baik buat para ibu yang nak CEPAT SIAPKAN KERJA RUMAH

Sabun Magic EziClean!
✔kelambu lama jadi baru

✔selimut dah berlumut,color dah jadi kelabu asap,rendam je beberapa jam dengan sabun ezi clean trus bertukar seperti selimut baru keluar dari kedai!

✔kasut jenis bergetah cth :- croc,flip flop dsb..rendam beberapa jam trus jadi seperti kasut baru keluar dari pasaraya!

✔setakat kasut sekolah,baju sekolah,tudung sekolah yg kotor giler tu..tak payah pening lagi..! Tak payah susah2 nak membebel kat anak2..






Bontot kuali pun putih uollsss..

Rendam sahaja dengan sabun eziclean.
Angkat dari rendaman terus jadi putih berseri!

Berminat, call/sms/whatapps: 
Shikin

www.hasikin.com

Thursday, 14 April 2016

Testimoni Tilam Strok- Dulu Mak Terlantar Strok, Sekarang Dah Bertenaga Dan Boleh Bangun

Testimoni Tilam Bio Velocity Sleep Mate - Dulu Mak Terlantar Strok, Kini Bertenaga Dan Boleh Uruskan Diri Sendiri


Lagi akak nak kongsikan testimoni Selimut Ajaib Bio Velocity Sleep Mate atau lebih dikenali sebagai tilam strok. Awal bulan lalu, En Ijam ada hubungi akak. Niat nak belikan tilam Strok ni pada ibunya yang diserang strok.

Temujanji di atur di Petronas tepi MRR2 sebab pada asalnya nak jumpa di Aeon AU2, tapi disebabkan hari tu cuti sekolah, memang jalan sesak sangat dan terpaksa cari tempat yang strategik untuk kedua-dua pihak. Dari jam 12.30 tengahari sampak ke puluk 3.00 petang baru jumpa. Di KL, kalau jammed memang teruk.

En Ijam bagitau, ibunya dah agak lama kena strok ni. Dan dah berhabis berpuluh-puluh ribu rawatan dibuat. Dan terbaca blog akak yang akak cerita pasal mak kena strok tu kan. Dan akak berkongsi pengalaman mak akak sendiri pada beliau.

Pada mula menggunakan pelapik tilam bio velocity sleep mate ni, ibunya mengalami gatal-gatal. Akak nasihatkan jangan panik sebab memang simptom untuk yang dah lama strok akan mengalami kegatalan bila darah yang tersekat lama tu bersifat asid dan terlalu banyak asid dalam badan. Tapi tak semua orang strok yang guna akan mengalami tindakbalas ni. Macam mak akak, tak ada gatal-gatal pun, sebab lepas kena strok kami terus bagi pakai tilam ni. Tak banyak lagi darah berasid dalam badan.

Selain dari strok, ibunya juga mengalami masalah gula rendah dan terpaksa dimasukkan ke ICU pada keesokan harinya. Akak masih menasihatkan agar selimutkan juga dengan bvsm ni sepanjang masa.


Setelah menggunakannya dalam 2 minggu, kesannya darah tinggi dan kencing manis stabil namun masih belum dapat bergerak lagi..

Dan hampir sebulan, En Ijam hubungi saya semula dan memberitahu ibunya dah semakin kuat dan dah boleh duduk sendiri.


Tiada yang paling menggembirakan bilamana dapat maklumbalas dari pelanggan mengatakan kesembuhan dengan asbab penggunaan selimut ajaib ni. Syukur Allah memperkenankan dan memberikan kesembuhan pada mak beliau.

Pengalaman akak, memang pelapik tilam bio velocity ni dah banyak membantu penghidap strok dan akak memang rekemen sangat-sangat selimut ni untuk bagi pada ibu, ayah dan anda sendiri pakai. Walaupun tak ada strok, tapi tilam ni banyak kegunaannya dalam membantu menyelesaikan pelbagai masalah kesihatan seperti kencing manis, darah tinggi, imsomnia dan bagi tenaga untuk mereka kekal segar dan kuat untuk beribadah dan meneruskan mencari redha Allah dimuka bumi ini.

Harga Pelapik Tilam Bio Velocity Sleep Mate ni,
RM 1,488..
??????

Nak harga murah BVSM, kena whatapps akak cepat-cepat
Free COD Area Keramat, Setiawangsa, Batu Caves, Ampang, KL, Putrajaya

Thursday, 7 April 2016

Rawatan Bagi Masalah KEGUGURAN

GIRDLE PREMIUM BEAUTIFUL untuk elakkan KEGUGURAN berulang kali


Ya Allah, rupa-rupanya bukan akak sorang jer yang di uji dan ada pengalaman keguguran sampai 3 kali. Ujian yang sama dialami oleh Yana, sahabat akak yang tinggal di Terengganu dan berkhidmat di sebuah institusi kewangan di sana.

Tak dapat dikenalpasti punca keguguran berulang. Doktor cuma menasihatkan agar mencari girdle yang dapat membantu untuk kuatkan rahim dan kandungan. Sejak dari itu, yana mula mencari maklumat berkaitan girdle. Dan terjumpa entry berkaitan Long Girlde Premium Beautiful dapat membantu menguatkan rahim.

Beliau terus hubungi agent Premium Beautiful Expert dan dapatkan penerangan dan size yang sesuai dengan beliau. Alhamdulillah, lepas 3 bulan pakai Premium Beautiful Corset, beliau disahkan hamil dan alhamdulillah bayi comel Ajwad selamat dilahirkan.

Nak tau macamana PREMIUM BEAUTIFUL bantu untuk elakkan KEGUGURAN?

Sebab Girde yang disulam dengan benang ber FIR ni dapat membantu menaikkan dan menstabilkan kedudukan rahim serta membantu proses pelekatan janin supaya tidak mudah jatuh.

Petua orang lama, naikkan peranakan dengan cara berurut. Zaman sekarang ni, memang susah sangat nak jumpa tukang urut terutamanya macam akak yang tinggal di ibu kota ni.
Jadi, dengan hanya pakai girdle dapat bantu naikkan peranakan, alhamdulillah sangat-sangat. Tak perlu susah-susah cari bidan, nak bagi orang yang kita tak kenal untuk sentuh-sentuh badan kita. Malu jugak kanπŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰...
Urut dengan bidan moden long girdle PB ni je la..


Apa yang menarik dengan bengkung Premium Beautiful ni, bila dipakai masa berpantang akan lagi mempercepatkan pengeluaran darah nifas dan air-air bisa. Badan pun jadi segar dan bertenaga. Bentuk badan? Tak payah cakap la. Dia cepat membantu untuk 'firm' kan semula perut kita yang menggeleber dan pudarkan kesan stretchmark yang ada.

Alhamdulillah, Premium Beautiful bantu kuatkan rahim dan kandungan Yana. Akak pun rasa terkesan dengan kebaikan Premium Beautiful ni. Sebab mempunyai masalah yang smaa macam Yana, peranakan jatuh.

Untuk anda yang ingin hamil, akak doakan semoga Allah perkenankan doa kita dan jangan putus asa. Alternatif hamil dengan Premium Beautiful, in shaa Allah, akak bagi harga istimewa pada anda semua.

Call/Whatapps:
Ckin Ali