Thursday, 26 May 2016

Lepas Bersalin Perut Masih Macam Mengandung 4 Bulan?

Lepas Bersalin Perut Masih Macam Mengandung 4 Bulan?

Ya Allah, Memang dugaan betul la bila dah bersalin tapi orang masih cakap macam ada baby masih tak keluar lagi. Sentap mak. Jangan risau, walau secantik mana pun seorang wanita pasti takkan terlepas dari masalah ini. Tengok tu, Bakal Permaisuri England, Kate Middleton pun mengalami masalah yang sama macam kita.


Itu dulu. Masa dia baru lepas bersalin. Tapi sekarang, body dah makin ramping dan kulit makin flawless. Memang kena ada USAHA untuk kembalikan semula bentuk badan agar kita sendiri rasa yakin dengan diri beliau. Agaknya, apa yang Kate buat yea untuk dapatkan bentuk badannya semula. Mesti dah habis berpuluh-puluh ribu asalkan dapat apa yang diidamkan.

Namun kita rakyat Malaysia, sangat-sangat beruntung sebab tak perlu berhabis berpuluh ratus ribu untuk hilangkan perut buncit tu. Masyarakat kita memang kaya dengan petua turun temurun seperti berbengkung, bertangas, berurut dan sebagainya.


Agak-agaknya tahan ke kita nak balut dengan bengkung sepanjang 40 meter pada badan. Dengan nak uruskan anak, tenaga sendiri pun tak kuat nak tarik bengkung tu bagi ketat pada badan. Akibatnya, bengkung diabaikan.

Dah la tak ber bengkung, nak telan akar-akar kayu yang pahit tu lagi la h tak kan? Jadi macamana nak bantu lancarkan peredaran daraf nifas, nak cepatkan proses kecutkan rahim dan stabilkan semula hormon lepas bersalin?


Akibatnya:-

Darah nifas yang tertinggal akan menyebabkan ketumbuhan dalam rahim, Lepas bersalin tiba-tiba dapat kesan ada Cyst, Fibroid dan Endo.

Rahim lambat sembuh dan kecut. Pengecutannya tidak rapi dan tak pasal-pasal lepas bersalin macam-macam jadi. Keputihan, Faraj Berbau, Rahim Bengkak @ kembang, Ketumbuhan Rahim. NaudzubillahhiMinZalik.

Hormon juga jadi tak stabil. Bila tak stabil, memang terdedah kepada masalah kegemukan melampau, haid tak teratur dan stress.


Now akak nak share pada semua tentang Bengkung yang mudahkan kerja anda dan ianya sama sekali tak rimas langsung. Dan bengkung ni pulak ada khasiat 20 in 1. 
Banyak kan? 





Sebab bengkung ni ada Far Infrared Rays ( FIR ) yang boleh :-

- Melancarkan peredaran darah, jadi darah nifas cepat bersih
- Seimbangkan hormon
- Kempiskan perut kembang lepas bersalin
- Mengecutkan dan merapatkan rahim dengan cepat
- Buang angin dalam perut dan faraj
- Menghalang keputihan
- Menghilangkan Strechmark
- Membanyakkan susu badan
- Membentuk semula badan dan part yang kembang
- Membakar lemak 900 cal per hour
Dan banyak faedah dari hujung rambut hingga hujung kaki

Semua ni kita akan dapat bila kita pakai Corset Premium Beautiful ni. Lega rasa kan. Tak payah risau-risau dah nak fikir pasal bentuk badan. Pakai jer, dah settle macam-macam masalah.

Bukan nak over promote, tapi dari pengalaman ribuan testimoni orang yang berpantang dengan Premium Beautiful ni, hasilnya memang PUAS HATI dan DRASTIK!!




Even bersalin secara Ceaser pun, SANGAT-SANGAT perlu pakai bengkung Premium Beautiful untuk memastikan luka luar dan dalam pulih sepenuhnya.
Ngeri tau kalau luka luar je kering tapi yang kat dalam tu busuk 'benyek'..ooooouh!!scary!!!


Bila bersalin, perkara pertama kena buat sarung perut dulu. Lepas dah sarung, baru boleh fikir pasal mengurut. Tak guna berurut kalau bengkung tak ada. masuk angin juga yea.

Jadi, sediakan bengkung sebelum bersalin ibarat sediakan payung sebelum hujan.

Berapa harga Premium Beautiful?
Harga? 
Boleh Dirunding 

Yang penting akak doakan semoga ibu-ibu kat luar sana berpantang dengan tenang dan bahagia. Taknak la rasa tersiksa dan stress nak mengikat, membalut bagai.

Sentiasa pastikan masa kita sentiasa diuruskan dengan sebaiknya untuk diri dan si comel.

Bakal-bakal ibu boleh dapatkan harga istimewa dengan akak, Premium Beautiful Expert:-

013-3496050
Free Fitting Setiawangsa, Wangsa Maju, Ampang dan Batu Caves








Wednesday, 25 May 2016

Bahaya Minum Mineral Coffee @ Min Kaffee Hai O

Bahaya Minum Mineral Coffee @ Min Kaffee Hai O


Kesian tengok kawan akak sorang ni. Sampai takut nak minum Min Kaffe sebab makin minum berat makin kurang. 

Sebelum minum Min Kafee, berat 51kg. Bila minum berat badan turun jadi 49 kg jer. Patutlah ramai sangat yang order Min Kaffee ni, rupanya kesan dia memang awesome. Mudah sangat nak turunkan berat badan dengan kos yang sangat murah!!

Memang betul-betul bahaya la Min Kafee ni. Siapa tak nak kurus, tolong jangan minum yea😜😜😜

Set kurus bajet murah;-

013-3496050
#PengedarUtamaMinKaffe
#SayaJualSayaMinum

Tuesday, 24 May 2016

Pakai Bra Yang Sama Setiap Hari Selama 10 tahun?

Pakai Bra Yang Sama Setiap Hari Selama 10 tahun?


Agak-agak macamana la rupa bra dan panties kita bila kita pakai yang tu jer hari-hari selama 10 tahun yea? Mau koyak dan tak rupa panties langsung. Tapi, dengan bra dan panties Premium Beautiful, anda masih boleh berbalut kemas lagi.

Pengakuan dari kakak beruniform, anggota Polis dari Pulau Pinang..

" dah cuba pakai girdle lain, dah macam-macam girdle beli tapi tak sesuai.."

Memang takkan sesuai la kak sebab girlde lain tu memang custom made tapi girdle PB ni ukur setiap inci badan akak. Memang CONFIRM selesa dan sangat sedap di pakai. Kalau tak, takkan lah masih setia berbalut dengan girdle PB sampai 10 tahun.

Sebab tu la Premium Beautiful ni mahal ye. 
Bayangkan dalam kes kakak Polis ni.
Pakai PB selama 10 tahun
1 tahun = 365 hari
10 tahun = 3650 hari

Harga Set Premium Beautiful RM 2,200
1 hari = 60 sen

Jadi sehari hari laburkan 60 sen untuk sihat dan cantik..

Kalau sehari 60 sen, murah ke MAHAL sebenarnya Premium Beautiful ni.
Uols beli Mc Donals pun berbelas-belas ringgit untuk undang macam-macam penyakit tapi hanya 60 sen tak boleh keluarkan untuk jaga kesihatan sendiri.
Dengan ekonomi sekarang, memang kena buat keputusan paling bijak dalam membeli. 

Percaya tak? Anda pun boleh pakai Premium Beautiful secara PERCUMA  sahaja dengan cara paling mudah.

Nak tau rahsia, akak nak cerita 'face to face' sebab 
akak sendiri pun pakai free jerr..

Nak tau lanjut, akak share direct nanti yea. Book now!!


Monday, 16 May 2016

Premium Beautiful- Short Bra Push Up Semulajadi

Premium Beautiful Short Bra- Bra Push Up Semulajadi



Hari ni, akak nak share Short Bra Premium Beautiful yang boleh push up aset secara semulajadi. Beza antara Long Bra dan Short Bra cuma dia pendek sikit dan tak tutup bahagian atas perut. Sama je  panjangnya macam bra yang uols selalu pakai tapi banyak sangat perbezaan dan keistimewaannya dari bra yang biasa. Dari segi fungsi kedua-duanya, short bra ni sama sahaja dengan Long Bra Premium Beautiful.

KEISTIMEWAAN SHORT BRA PREMIUM BEAUTIFUL



1- Rekabentuk cup bra yang berbentuk Pyramid

Selalu kita jumpa cup bar berbentuk bulat atau dome kan? Sebenarnya cup berbentuk bulat atau dome memang tak baik untuk kesihatan kita. Sebab ia akan menekan nipple kita. Bila nipple tak ada ruang untuk bernafas, menyebabkan nipple sedikit gelap, masalah puting tenggelam dan menyumbang kepada BREAST CANCER. CANCER mudah terjadi terutamanya bagi ibu yang menyusukan anak, pastikan bersihakan 'Nipple' anda selepas menyusukan bayi sebab bila tak bersih, 'nipple' akan terpenyek dan terperap dalam bra berbentuk Dome dan boleh menyebabkan cancer.

Jadi, dengan cup berbentuk Piramid Premium Beautiful memberikan ruang kepada nipple anda untuk bernafas dan mencerahkan kembali 'nipple' anda.

Dengan 3 Dimensi Pyramid dapat menampung keseluruhan breast anda ( full cup ) dari terkeluar dan menganjalkan semula payudara anda.

2. Ada Far Infared Rays (FIR) - Setiap produk Premium Beautiful mempunyai Far Infared Rays (dari tourmaline ) yang dah disuntik dalam benang dan ditenun. Fungsi FIR adalah menggetarkan molekul air dalam badan untuk melancarkan peredaran darah. Sebab tu bila PB rosak atau koyak memang tak boleh repair sendiri sebab benang pada PB tak sama dengan benang biasa tu. Benang PB ada FIR.

3. Di bahagian Cup Bra telah disuntik dengan CHITOSAN yang membantu menghalang sel cancer.

4. Bahagian Belakang Bra Berbentuk U untuk membantu menghilangkan lelemak belakang badan.
Lemak belakang badan punca kita tak ada breast. Ramai yang kata tak ada breast bila pakai PB breast yang teralih ke belakang terus balik ke rumah dia ( duduk dalam cup ) dan tak sampai 5 minit breast dah ada.


5. Material kain yang mempunyai kuasa serapan peluh yang baik
 dan anti bau
Fabrik akwatek dan akwadyne sama macam kain Long Bra Premium Beautiful. Kain mudah serap peluh, tak berbau dan anti bakteria.

6. Tali yang tebal dan kukuh untuk menampung sebesar mana aset anda. ia takkan terjatuh atau longgar.

7. Lifetime Warranty - Jaminan Baik Pulih seumur hidup. Lumayan tak? Beli sekali boleh pakai seumur hidup. Kalau koyak, hook tercabut boleh hantar pada akak semula untuk repair percuma sahaja.

Cuba uollss bayangkan. Ada jer bra yang harga RM300++ jugak, tapi bila pakai sampai setahun  jer sebab makin hari makin longgar, dawai terkeluar, dawai bengkok sebab kita kan pakai hari-hari. Sebab dia tak tahan dan tak ada warranty. 

Alah membeli, menang memakai.

013-3496050 
Ckin Ali 


Wednesday, 11 May 2016

Top Agent Mineral Coffee Kawasan Pandan Indah

Top Agent Mineral Coffee Kawasan Pandan Indah


Makin hari makin meluas dan makin tinggi permintaan terhadap Kopi Magik, Mineral Coffee aka Min Kaffee. Untuk anda yang tinggal sekitar Pandan Indah, Ampang nak dapatkan terus stok Min Kaffee ni, boleh hubungi kak Suzie


Tengok tu, sambil jaga anak pun boleh buat bussiness sebab semuanya kan online. Siapa sangka, sambil-sambil jaga anak pun boleh dapat income sama macam orang yang bekerja di pejabat.

Dan orang Ampang yang nak belajar cara nak tambah pendapatan sekurang-kurangnya RM 500 - RM 5,000 sambil-sambil jaga anak, boleh whatapps kak Suzy di talian di bawah..

Tel : 010-294 7031

Tak susah pun nak berniaga walaupun ada anak kecil. Tak percaya, tanya kak Suzy macamana dia buat.


Sangat excited bercerita tentang pengalaman beliau berniaga sebelum ini. Peluang berniaga ini paling mudah dan cepat sebab semuanya senang. Bussiness copy and paste jer..

Tak susah pun!!!

Selain dari Mineral Coffee, orang Ampang/ Pandan Indah boleh dapatkan produk seperti di bawah ni  dari Kak Suzy yea. Ready stok.
- Sabun Magik EziClean
- Sabun Marine Essence @ Sabun Ketiak
- BB Plus Collagen
- Pelapik Tilam Strok Bi Velocity Sleep Mate
- Garlic Tablet Hai O
- Baju Dalam Ajaib Premium Beautiful Corset
- Bio Zone
- Bio Seleza Feminine Pad
- Krim Magik Bio Ever
dan pelbagai produk Sahajidah Hai-O Marketing dari Top Agent Ampang ni.

Call/ Whatapps : 
010-294 7031

Sunday, 1 May 2016

Pengedar Utama Mineral Coffee @ Min Kaffee Area Kota Damansara

Pengedar Utama Mineral Coffee @ Min Kaffe Area Kota Damansara




Sejak kebelakangan ni, memang ramai sangat yang tercari-cari Mineral Coffee ni. Walaupun mulai semalam, 1 Mei 2016 dah bertukar nama baru, harga baru, packaging baru..tapi jangan risau..kualiti dan rasa tetap sama.



Inilah wajah baru Min Kaffe. Harga kalau dulu RM30 sekotak, sekarang RM33. Naik tak banyak mana pun. Kalau nak harga lama, boleh whatapps akak untuk kita bincang-bincang yea sementara stok masih ada..

Masa dalam perjalanan nak ke Kenduri kahwin semalam, dapat whatapps dari orang Kota Damansara. Nak cari stok Mineral Coffee. Memang bertuah sangat orang Kota Damansara sekarang ni sebab sangat mudah untuk dapatkan stok Min Kaffee kat sana.



Anda boleh dapatkannya melalui kakak manis kita ni, Kak Sabariah. Sebenarnya, Kakak manis ni owner Petronas ni..
Beliau agent sah Mineral Coffee di Kota Damansara dan sesiapa yang nak dapatkan stok kopi ni boleh terus ke Petronas Kota Damansara sebelah Shell yang ada KFC tu ye..Sebab Petronas kan banyak kat sana.
Nak dapatkan dalam bentuk sachet pun boleh sebab kak Sabariah memang ada jual yang loose. Siap ada air panas untuk bancuh dan minum terus. Dapatlah hilangkan mengantuk masa drive kan..

Boleh terus hubungi Kak Sabariah untuk dapatkan stok Min Kaffee harga lama. Lepas ni dah harga baru yea..

Call/SMS/Whatapps

#AgentMineralCoffeeKotaDamansara

www.hasikin.com

Berkesan Ke Pakai Pelapik Tilam Bio Velocity Sleep Mate?

Berkesan Ke Pakai Pelapik Tilam Bio Velocity Sleep Mate?



Mesti ramai yang tertanya-tanya. Berkesan ke pelapik tilam Bio Velocity Sleep Mate (BVSM) ni? Masa mula-mula beli dulu suami akak pun tak percaya dan macam nak marah juga la sebab beli dengan harga RM 1,288 agak besar buat kami masa tu. Tapi sebenarnya akak beli tak sampai RM 1,288 pun ( nak tau, nanti whatapps akak ye macamana nak pakai free )
Untuk pengetahuan anda, RM 1,288 tu harga pada tahun 2013..
Pada tahun 2015 sehingga sekarang, harganya RM 1,488 
( Nak speacial price, speacial whatapps yea )

Mari akak kongsikan testimoni terbaru dari customer akak nun di Perak. Datang dari Perak untuk dapatkan pelapik tilam BVSM ni ada macam-macam masalah yang ingin diselesaikan. Dah jemu makan ubat, katanya. Dah puas berurut, cuba macam-macam ubat, tujuan hanya satu, nak bagi anggota sebelah kiri yang tak boleh bergerak (strok) untuk kembali bergerak.


Selepas 3 minggu menggunakan pelapik tilam Bio Velocity Sleep Mate, hasilnya:-
- Badan jadi ringan
- Bacaan Kencing Manis Stabil
- Kolestrol turun dan stabil
- Mata yang kabur dah kembali terang

Cuma masih ada rasa sakit pada anggota yang strok, kesan tindakbalas atau dipanggil healing crisis. InshaAllah, kesan itu akan hilang tak berapa lama lagi dan inshaAllah,anggota tersebut boleh aktif semula. 

Untuk anda yang diuji dengan pelbagai masalah kesihatan, akak memang syorkan tidur dengan pelapik tilam bio velocity sleep mate ni. Yang tidak mengalami masalah kesihatan juga sangat-sangat digalakkan menggunakan pelapik tilam Bio Velocity Sleep Mate ini. Sebab badan kita perlukan tenaga untuk di charges hari-hari. Macam bateri handphone kita juga. Hari-hari kita charge, baru boleh beroperasi semula kan. Kita pun kena charge dengan aura Velocity tilam BVSM ni.

Satu rumah, satu BVSM

#CODBioVelocitySleepMateKL