Tuesday, 24 May 2016

Pakai Bra Yang Sama Setiap Hari Selama 10 tahun?

Pakai Bra Yang Sama Setiap Hari Selama 10 tahun?


Agak-agak macamana la rupa bra dan panties kita bila kita pakai yang tu jer hari-hari selama 10 tahun yea? Mau koyak dan tak rupa panties langsung. Tapi, dengan bra dan panties Premium Beautiful, anda masih boleh berbalut kemas lagi.

Pengakuan dari kakak beruniform, anggota Polis dari Pulau Pinang..

" dah cuba pakai girdle lain, dah macam-macam girdle beli tapi tak sesuai.."

Memang takkan sesuai la kak sebab girlde lain tu memang custom made tapi girdle PB ni ukur setiap inci badan akak. Memang CONFIRM selesa dan sangat sedap di pakai. Kalau tak, takkan lah masih setia berbalut dengan girdle PB sampai 10 tahun.

Sebab tu la Premium Beautiful ni mahal ye. 
Bayangkan dalam kes kakak Polis ni.
Pakai PB selama 10 tahun
1 tahun = 365 hari
10 tahun = 3650 hari

Harga Set Premium Beautiful RM 2,200
1 hari = 60 sen

Jadi sehari hari laburkan 60 sen untuk sihat dan cantik..

Kalau sehari 60 sen, murah ke MAHAL sebenarnya Premium Beautiful ni.
Uols beli Mc Donals pun berbelas-belas ringgit untuk undang macam-macam penyakit tapi hanya 60 sen tak boleh keluarkan untuk jaga kesihatan sendiri.
Dengan ekonomi sekarang, memang kena buat keputusan paling bijak dalam membeli. 

Percaya tak? Anda pun boleh pakai Premium Beautiful secara PERCUMA  sahaja dengan cara paling mudah.

Nak tau rahsia, akak nak cerita 'face to face' sebab 
akak sendiri pun pakai free jerr..

Nak tau lanjut, akak share direct nanti yea. Book now!!


Post a Comment