Wednesday, 11 May 2016

Top Agent Mineral Coffee Kawasan Pandan Indah

Top Agent Mineral Coffee Kawasan Pandan Indah


Makin hari makin meluas dan makin tinggi permintaan terhadap Kopi Magik, Mineral Coffee aka Min Kaffee. Untuk anda yang tinggal sekitar Pandan Indah, Ampang nak dapatkan terus stok Min Kaffee ni, boleh hubungi kak Suzie


Tengok tu, sambil jaga anak pun boleh buat bussiness sebab semuanya kan online. Siapa sangka, sambil-sambil jaga anak pun boleh dapat income sama macam orang yang bekerja di pejabat.

Dan orang Ampang yang nak belajar cara nak tambah pendapatan sekurang-kurangnya RM 500 - RM 5,000 sambil-sambil jaga anak, boleh whatapps kak Suzy di talian di bawah..

Tel : 010-294 7031

Tak susah pun nak berniaga walaupun ada anak kecil. Tak percaya, tanya kak Suzy macamana dia buat.


Sangat excited bercerita tentang pengalaman beliau berniaga sebelum ini. Peluang berniaga ini paling mudah dan cepat sebab semuanya senang. Bussiness copy and paste jer..

Tak susah pun!!!

Selain dari Mineral Coffee, orang Ampang/ Pandan Indah boleh dapatkan produk seperti di bawah ni  dari Kak Suzy yea. Ready stok.
- Sabun Magik EziClean
- Sabun Marine Essence @ Sabun Ketiak
- BB Plus Collagen
- Pelapik Tilam Strok Bi Velocity Sleep Mate
- Garlic Tablet Hai O
- Baju Dalam Ajaib Premium Beautiful Corset
- Bio Zone
- Bio Seleza Feminine Pad
- Krim Magik Bio Ever
dan pelbagai produk Sahajidah Hai-O Marketing dari Top Agent Ampang ni.

Call/ Whatapps : 
010-294 7031
Post a Comment