Saturday, 11 June 2016

Cara Mudah Hilangkan Bekas Chicken Pox Dengan Minuman BB Plus Collagen

Cara Mudah Hilangkan Bekas Chicken Pox Dengan Minuman BB Plus Collagen


Lepas berbuka tadi, ada seorang Customer minta testimoni BB Plus Collagen. Akak tanya nak solvekan problem apa. Dia kata masalah jeragat. Akak pun memang ada jeragat. Jeragat ni paling susah nak hilang sebab dia pigment kekal di wajah kan.

Tapi nak dijadikan cerita sebenarnya kisah macamana akak boleh terjebak dengan BB Plus Collagen ni bila kena chicken pox 2 tahun lepas. Kena pulak masa raya, lepas makan rendang memang merenyam satu badan.

Kebetulan pulak, sebulan selepas raya tu adik ipar nak kahwin. Tak duduk dian la jadinya sebab takkanlah nak biar muka menggerutu di majlis hari bahagia dia nanti kan. Malu lah. Jadi, akak memang tekad minum BB Plus Collagen dalam masa MC 2 minggu tu.

Alhamdulillah, dalam masa 2 minggu tu dah nampak kesan chicken pox makin pudar dengan jeragat-jeragat sekali pudar. Wah, pakej rupanya. Dan yang paling best kesan chicken pox tu bukan yang di muka sahaja hilang, di tangan dan badan semua pudar.


Nampak tak sebelah kiri tangan tu. Itu lah campak pertama yang keluar dan kesannya makin pudar dan nasib baik tak berlubang.

Bukan mudah tau nak hilangkan kesan demam campak sebenarnya. Nasib baik jumpa BB Plus Collagen. Tak payah sapu lotion bagai, kesan parut mudah jer hilang..

Selain kesan Chicken Pox, BB Plus Collagen membantu untuk mengatasi masalah berikut
- Jerawat
- Jeragat
- Noda Hitam
- Tona Tak Sekata
- Kulit Kering
- Mencerahkan Kulit
Dan lain-lain lagi

Gambar terbaru hari ini..



Nak bagi harga BB Plus Collagen Sales Raya..

Whatapps


Tuesday, 7 June 2016

Kesan Bila Pakai Premium Beautiful Hari-Hari

Kesan Bila Pakai Premium Beautiful Hari-Hari


Inilah kesannya bila terlalu setia pada Premium Beautiful. Secara konsistent sekurang-kurangnya 8 jam sehari, maka badan pun makin kurang inci. 

Dulu memang masa mula-mula akak jumpa Qila ni, nampak dia chubby tau. Tapi sekarang, makin cantik qila. Nampak lebih muda dan lebih berkeyakinan. KURUS? Tak payah mention la. Memang ternyata perubahannya.

Satu kelebihan bila kita pakai Premium Beautiful ni tak perlu nak kawal-kawal makan. Boleh makan apa kita nak dan fia bantu bakar kalori makanan yang tak perlu. Maka, hasilnya memanh badan mantain dengan berat badan ideal masing-masing.

Nak dapatkan berat badan ideal dan bentuk badan hour glass, memang mudah sangat bila ada Premium Beautiful tersarung di badan.

Lagi-lagi bila bulan Puasa ni, memang tak rasa lapar sangat dan tak ada lagi masalah gastrik. Untuk yang nak kurus dan reshape body masa raya, boleh dapatkan harga istimewa raya dengan penjimatan lebih RM800 dengan pembelian tunai anda..


Hanya whatapps pada akak 

" PB Sales Raya " 


Nak bagi harga speacial raya 2016


Sunday, 5 June 2016

Awas!! Pencuri di Bulan Ramadhan

Salam Ramadhan Al-Mubarak


Assalamualaikum. Alhamdulillah, diberikan peluang untuk menikmati Ramadhan pada tahun ini. Semoga Ramadhan kali ini dimanfaatkan sebaiknya dan lebih baik dari Ramadhan sebelumnya.

Sempena Ramadhan yang mulia ini, akak nak kongsikan beberapa perkara yang kita tak sedar sebenarnya mengurangkan  pahala amalan puasa kita.

⏳Awas Pencuri Di Bulan Ramadhan

Ia bukan tak penting langsung...
tapi kalau banyak sangat ia 'mencuri' masa kita, ia perlu ditangani segera. 

Kerananya, kita serba tak sempat, meraih 1001peluang ibadat di bulan berkat.

Awasi!

๐Ÿ“บ 1) TV...

Ini merupakan pencuri yang merbahaya, yang boleh merosakkan puasa seseorang dan mengurangi pahalanya, seperti filem, drama dan iklan murahan yang mendedahkan aurat.

๐Ÿ› 2) Pasar...

Ini juga merupakan pencuri istimewa dalam menghabiskan wang dan waktu tanpa batas. Oleh kerana itu, tentukan perbelanjaan kita mengikut keperluan ketika pergi ke pasar.

๐ŸŒƒ 3) Berjaga Malam Untuk Perkara Yang Lagha...

Pencuri yang mengambil waktu yang paling berharga. Pencuri yang mengambil solat tahajud dari seseorang hamba di sepertiga malam terakhir dan mencuri kesempatan untuk istighfar serta taubat.

๐Ÿฝ 4) Dapur..

Pencuri yang banyak mengambil waktu yang panjang untuk membuat berbagai jenis masakan, berupa makanan dan minuman. Hampir-hampir semuanya tidaklah masuk  ke mulut, kecuali sedikit sahaja.

๐Ÿ“ฑ5) Handphone...

Sebahagian orang hanya sekadar menjawab panggilan masuk namun ia boleh diserang dengan dosa berupa mengumpat, mengadu domba, dusta, memuji diri sendiri atau orang lain, menceritakan rahsia dan keaiban orang lain, berdebat tanpa ilmu, ikut campur urusan orang, dan sebagainya dari kesalahan-kesalaham mulut yang banyak yang juga merupakan majlis yang kosong dari zikir.

๐Ÿ’ฐ6) Bakhil...

Sedekah akan melindungi kita dari neraka, dan sebaik-baik sedekah adalah di bulan Ramadhan; maka bersedekahlah secara terang-terangan atau sembunyi-sembunyi.

 ๐ŸŽญ7) Majlis yang kosong dari mengingati Allah...

Pencuri ini adalah yang mempersiapkan bagi kita penyesalan di hari kiamat. Nabi shallaalhu alaihi wa sallam bersabda: "Tidaklah suatu kaum bermajlis, tidak mengingati Allah dan tidak juga berselawat kepada Nabi mereka kecuali mereka meninggalkan penyesalan. Jika Allah mahu maka Allah akan menyiksa mereka, jika  berkehendak, Allah mengampuninya

Adapun pencuri terbesar adalah FACEBOOK dan/atau WHATAPPS apabila tidak digunakan dengan benar dalam kebaikan dalam menyambut tamu yang berharga ini (Ramadhan).

Marilah kita mewasiatkan kepada diri kita untuk bersiap sedia menyambut bulan yang mulia ini.......

๐ŸŒœMarhaban Ya Ramadhan๐ŸŒ›
        
Ckin Ali
#PremiumBeautifulExpert

Thursday, 2 June 2016

Harga Cash Premium Beautiful

Hari-hari orang beli Premium Beautiful Cash!!!


Hari-hari ada je yang nak pakai Baju dalam Premium Beautiful ni dan bayar CASH pulak tu. 
( CASH, jimat hampir rm800 uollsss). 

Selain dari harganya yang jauh lebih murah dan SANGAT JIMAT, 
korset Premium Beautiful menjadi pilihan ramai wanita disebabkan oleh fungsi pelbagai guna. 

Bukan sekadar untuk cantik, tapi lebih kepada membantu menyihatkan dan menyelesaikan pelbagai masalah wanita.

 Antara kebaikan dan kegunaan Premium Beautiful:-
- hilangkan senggugut
- hilangkan sakit belakang
- nak hamil
- nak berpantang (bengkung bersalin)
- nak naikkan payudara jatuh
- reshape body
- naikkan punggung
- rawatan cyst, kanser
- tambah berat badan (berat badan ideal)
- keputihan
- ketatkan faraj

Banyak kan kegunaan PB ni. Dalam list ni pun dah lebih 10..maksudnya lebih 10 orang yang perlukan PB ni.

Pelan berniaga kita cuma jual 2 set jer sebulan. Rasanya lebih dari 2 set jual kalau macam ni. InshaAllah bonus 5 angka gemuk mendarat dalam akaun awal bulan depan.

Ada ke yang berminat nak dapatkan bonus rmxx,xxx dengan hanya jual@2 set korset sebulan?

Cepat2 whatapps akak,

3 yang terawal sahaja dan layak mendapat PB secara PERCUMA!!

#PremiumBeautiful 
#PremiumBeautifulCorset