Saturday, 11 June 2016

Cara Mudah Hilangkan Bekas Chicken Pox Dengan Minuman BB Plus Collagen

Cara Mudah Hilangkan Bekas Chicken Pox Dengan Minuman BB Plus Collagen


Lepas berbuka tadi, ada seorang Customer minta testimoni BB Plus Collagen. Akak tanya nak solvekan problem apa. Dia kata masalah jeragat. Akak pun memang ada jeragat. Jeragat ni paling susah nak hilang sebab dia pigment kekal di wajah kan.

Tapi nak dijadikan cerita sebenarnya kisah macamana akak boleh terjebak dengan BB Plus Collagen ni bila kena chicken pox 2 tahun lepas. Kena pulak masa raya, lepas makan rendang memang merenyam satu badan.

Kebetulan pulak, sebulan selepas raya tu adik ipar nak kahwin. Tak duduk dian la jadinya sebab takkanlah nak biar muka menggerutu di majlis hari bahagia dia nanti kan. Malu lah. Jadi, akak memang tekad minum BB Plus Collagen dalam masa MC 2 minggu tu.

Alhamdulillah, dalam masa 2 minggu tu dah nampak kesan chicken pox makin pudar dengan jeragat-jeragat sekali pudar. Wah, pakej rupanya. Dan yang paling best kesan chicken pox tu bukan yang di muka sahaja hilang, di tangan dan badan semua pudar.


Nampak tak sebelah kiri tangan tu. Itu lah campak pertama yang keluar dan kesannya makin pudar dan nasib baik tak berlubang.

Bukan mudah tau nak hilangkan kesan demam campak sebenarnya. Nasib baik jumpa BB Plus Collagen. Tak payah sapu lotion bagai, kesan parut mudah jer hilang..

Selain kesan Chicken Pox, BB Plus Collagen membantu untuk mengatasi masalah berikut
- Jerawat
- Jeragat
- Noda Hitam
- Tona Tak Sekata
- Kulit Kering
- Mencerahkan Kulit
Dan lain-lain lagi

Gambar terbaru hari ini..



Nak bagi harga BB Plus Collagen Sales Raya..

Whatapps


Post a Comment