Thursday, 29 September 2016

All About Premium Beautiful

All About Premium Beautiful


Ramainya yang cakap Premium Beautiful ni MAHAL..
TAPI..Ramai sangat yang beli..

KENAPA???

Sebab mereka ni semua dah bandingkan kaedah mana lebih JIMAT sebenarnya. Pengalaman mereka sendiri guna korset yang biasa-biasa tu, kosnya lagi MAHAL dari harga Premium Beautiful Corset ni.

Minggu lepas, akak berkesempatan untuk fittingkan adik manis bekerja sebagai Nurse di sebuah Hospital. Adik ni pakai korset sebab nak hilangkan sakit belakang.  Beliau selalu beli korset yang biasa-biasa tu. Harganya dalam RM600 dan setahun mesti beli dua kali sebab getah makin meregang dan tak selesa bila dah selalu pakai jadi lusuh 

Kos Korset Biasa-biasa ( korset pakai buang )
 1tahun = RM600 x 2 = RM1,200
2 tahun = RM2,400
3 tahun = RM3,600
10 tahun = RM12,000
 
Wahhhh...kalau dengan korset Premium Beautiful, range harga dari RM2,200 boleh pakai bertahun-tahun. Rosak boleh hantar free repair jer.

Bukan itu sahaja. Bila pakai korset pembentukan badan dan kesihatan Premium Beautiful ni dapat membantu mengurangkan pelbagai masalah kesihatan seperti sakit pinggang, senggugut, bantu untuk naikkan peranakan, hilangkan keputihan dan yang paling seronok dalam sihat dan cantik dengan hanya satu pakai baju dalam ajaib ni jerr.

Adik manis ni pakai set pakaian dalam ajaib Premium Beautiful dalam masa 4 hari terpaksa terima padah bila pinggangnya makin hari makin mengecil. walhal tujuan asal nak pakai Premium Beautiful sebab nak hilangkan sakit pinggang tapi terpaksa ada SHAPE asbab pakai secara konsisten.



Sekarang, ada promosi untuk set Premium Beautiful ni. Anda jimat hampir RM600 untuk setiap set tau.

Yang tinggal sekitar Setiawangsa, Keramat dan Wangsa Maju, boleh terus hubungi akak untuk akak ambil ukuran uols dan dapatkan size paling sesuai.

Setiap orang size tak sama. Sebab PB ni direka khas untuk setiap inci pada badan kita. Memang selesa sangat-sangat dan anda akan dapat rasakan perbezaannya dengan korset-korset yang lain.

PB ON SALES
013-3496050
#premiumbeautifulexpert

Monday, 26 September 2016

Maharani Hilangkan Lenguh Badan - Herba Orang Lama

Maharani Hilangkan Lenguh Badan - Herba Orang Lama 


Repeat order dari Customer pagi-pagi hari lagi. Kali ni kesan makan Maharani berbeza dengan pegguna yang lain. Lenguh-lenguh badan makin berkurang, Alhamdulillah.

Memang Herba maharani ni banyak khasiatnya. Selain dari menyuburkan ianya juga dapat membantu pelbagai masalah kesihatan seperti:-

- mengatur kitaran haid
- senggugut
- keputihan
menambahkan tenaga  
- melegakan sakit pinggang
- mengeluarkan angin badan
- merapatkan vagina
- menegangkan dan menganjalkan kulit serta awet muda
- mengkatifkan hormomn estrogen, progestron & androgen wanita untuk kesuburan
- menghilangkan keletihan 
- meningkatkan kadar metabolisma
Dan banyak lagi..

Sekotak Maharani hanya RM98 sahaja. 

Murah kan, dengan harga tak sampai RM100 macam-macam masalah boleh diatasi. InshaALLAH.. Cuba sekotak, pasti nak lagi. Suami pulak taknak berenggang dari sisi...

Herba Jerat Suami Maharani
013-3496050 
 



Sunday, 25 September 2016

Promosi Jimat Untuk Pembelian 3 Set BVSM Sehingga September 2016

Promosi Jimat Untuk Pembelian 3 Set BVSM Sehingga September 2016




Untuk yang dah pernah guna pelapik tilam Bio Velocity Sleep Mate, mesti dah dapat rasai kebaikan dari penggunaannya kan. Sebab tu ramai yang akan cadangkan pada kawan-kawan, ibu bapa atau sesiapa sahaja untuk dapatkan tilam terapi kesihatan Bio Velocity Sleep mate ni.





Macam Customer akak ni, pernah beli tahun lepas Pelapik Tilam Bio Velocity Sleep Mate dengan harga RM 1,488 satu set. Masa tu, beliau bukan berurusan dengan akak la. kalau akak, mesti akak bagi harga istimewa untuk semua pelanggan akak. 

Kali ni nak belikan untuk seseorang. Bila dengar harga promosi untuk 3 set BVSM hanya RM 3,xxx jerrr terus CONFIRM nak beli. Memang JIMAT sangat sehingga hampir RM900 juga tau.




Selamat bertukar tangan. Semalam juga akak terus ke Putrajaya hantarkan stok untuk beliau

TAPI, 
Promosi ni tinggal beberapa hari sahaja lagi. 
Berakhir penghujung September ni. Maksudnya lagi 4 hari sahaja lagi!!

Jadi, apa tunggu lagi. Cepat-cepat dapatkan harga Promosi Pelapik Tio Velocity Sleep Mate harga murah dan jimat ini.


Call/ Whatapps:
013-3496050
Shikin 
COD Area KL, Putrajaya, Johor
FreePostageSeluruhMalaysia 

#agentutamatilambiovelocitysleepmate

Friday, 9 September 2016

Bio Velocity Sleep Mate Harga Termurah 2016

Bio Velocity Sleep Mate Harga Termurah 2016

Sejak akak bagi harga promosi Bio Velocity Sleep Mate ni, makin ramai yang tak lepaskan peluang untuk dapatkan set BVSM harga jimat. Iyelah kan, bila dapat beli dengan harga murah pada kualiti yang sama tinggi mesti akan tetap jadi pilihan pengguna yang bijak kan.

Harga satu set BVSM RM1,488
Akak memang terus akan bagi harga Promosi kiami iaitu RM1,3xx sahaja
Ada free Gift dan Free Postage/Free Delivey
Ni pun dah jimat sangat-sangat tau..
Ini sebahagian dari Customer bulan Ogos 2016 yang lalu..


Set BVSM untuk ayah beliau yang sering demam panas dan kurang sihat.



Terus ambil 2 set untuk kurangkan masalah darah tinggi dan 1 set lagi untu anaknya yang mengalami masalah buah pinggang 



Tilam Bio Velocity Sleep mate untuk kurangkan masalah tekanan darah tinggi semoga Allah mempermudahkan urusan beliau.


TAPI, 
lagi jimat bila ambil terus 3 set anda hanya perlu membayar set ke tiga 
pada harga RM600 sahaja!!!







Jadi, untuk anda yang berniat untuk membeli set tilam Bio Velocity Sleep Mate ini  pada ibu, mertua, anak-anak atau saudara mara, ini lah masa paling tepat untuk anda menikmati  penjimatan sehingga hampir RM900 untuk set ini.

Tawaran ini terhad sehingga hujung September 2016 ini sahaja.

Call/Whatapps:
013-3496050
Shikin

#TopAgentBioVelocitySleepMate
#CODBVSMSetiawangsa
CODBVSMKeramat