Thursday, 29 September 2016

All About Premium Beautiful

All About Premium Beautiful


Ramainya yang cakap Premium Beautiful ni MAHAL..
TAPI..Ramai sangat yang beli..

KENAPA???

Sebab mereka ni semua dah bandingkan kaedah mana lebih JIMAT sebenarnya. Pengalaman mereka sendiri guna korset yang biasa-biasa tu, kosnya lagi MAHAL dari harga Premium Beautiful Corset ni.

Minggu lepas, akak berkesempatan untuk fittingkan adik manis bekerja sebagai Nurse di sebuah Hospital. Adik ni pakai korset sebab nak hilangkan sakit belakang.  Beliau selalu beli korset yang biasa-biasa tu. Harganya dalam RM600 dan setahun mesti beli dua kali sebab getah makin meregang dan tak selesa bila dah selalu pakai jadi lusuh 

Kos Korset Biasa-biasa ( korset pakai buang )
 1tahun = RM600 x 2 = RM1,200
2 tahun = RM2,400
3 tahun = RM3,600
10 tahun = RM12,000
 
Wahhhh...kalau dengan korset Premium Beautiful, range harga dari RM2,200 boleh pakai bertahun-tahun. Rosak boleh hantar free repair jer.

Bukan itu sahaja. Bila pakai korset pembentukan badan dan kesihatan Premium Beautiful ni dapat membantu mengurangkan pelbagai masalah kesihatan seperti sakit pinggang, senggugut, bantu untuk naikkan peranakan, hilangkan keputihan dan yang paling seronok dalam sihat dan cantik dengan hanya satu pakai baju dalam ajaib ni jerr.

Adik manis ni pakai set pakaian dalam ajaib Premium Beautiful dalam masa 4 hari terpaksa terima padah bila pinggangnya makin hari makin mengecil. walhal tujuan asal nak pakai Premium Beautiful sebab nak hilangkan sakit pinggang tapi terpaksa ada SHAPE asbab pakai secara konsisten.



Sekarang, ada promosi untuk set Premium Beautiful ni. Anda jimat hampir RM600 untuk setiap set tau.

Yang tinggal sekitar Setiawangsa, Keramat dan Wangsa Maju, boleh terus hubungi akak untuk akak ambil ukuran uols dan dapatkan size paling sesuai.

Setiap orang size tak sama. Sebab PB ni direka khas untuk setiap inci pada badan kita. Memang selesa sangat-sangat dan anda akan dapat rasakan perbezaannya dengan korset-korset yang lain.

PB ON SALES
013-3496050
#premiumbeautifulexpert
Post a Comment