Friday, 9 September 2016

Bio Velocity Sleep Mate Harga Termurah 2016

Bio Velocity Sleep Mate Harga Termurah 2016

Sejak akak bagi harga promosi Bio Velocity Sleep Mate ni, makin ramai yang tak lepaskan peluang untuk dapatkan set BVSM harga jimat. Iyelah kan, bila dapat beli dengan harga murah pada kualiti yang sama tinggi mesti akan tetap jadi pilihan pengguna yang bijak kan.

Harga satu set BVSM RM1,488
Akak memang terus akan bagi harga Promosi kiami iaitu RM1,3xx sahaja
Ada free Gift dan Free Postage/Free Delivey
Ni pun dah jimat sangat-sangat tau..
Ini sebahagian dari Customer bulan Ogos 2016 yang lalu..


Set BVSM untuk ayah beliau yang sering demam panas dan kurang sihat.



Terus ambil 2 set untuk kurangkan masalah darah tinggi dan 1 set lagi untu anaknya yang mengalami masalah buah pinggang 



Tilam Bio Velocity Sleep mate untuk kurangkan masalah tekanan darah tinggi semoga Allah mempermudahkan urusan beliau.


TAPI, 
lagi jimat bila ambil terus 3 set anda hanya perlu membayar set ke tiga 
pada harga RM600 sahaja!!!







Jadi, untuk anda yang berniat untuk membeli set tilam Bio Velocity Sleep Mate ini  pada ibu, mertua, anak-anak atau saudara mara, ini lah masa paling tepat untuk anda menikmati  penjimatan sehingga hampir RM900 untuk set ini.

Tawaran ini terhad sehingga hujung September 2016 ini sahaja.

Call/Whatapps:
013-3496050
Shikin

#TopAgentBioVelocitySleepMate
#CODBVSMSetiawangsa
CODBVSMKeramat

Post a Comment