Tuesday, 25 October 2016

Harga Herba Maharani Hai O Dan Kebaikannya

Harga Herba Maharani Hai O Dan Kebaikannya

Huru-hara!!! Masing-masing mencari herba Maharani atau dikenali sebagai Te Zhi Bai Feng, makanan kerabat diraja China untuk tujuan penjagaan dalaman dan luaran wanita. Hari-hari ada jer whatapps masuk untuk akak pos atau COD Herba Jerat Suami nih...








Kenapa ramai wanita mencari-cari Herba Maharani?  Akak senaraikan kegunaan dan kebaikan Herba Maharani untuk pengetahuan semua yea.

Kebaikan pengambilan Herba Maharani

1. Menyelesaikan masalah haid tak teratur
2. Menyelesaikan masalah senggugut, keputihan dan kekuningan
3. Anti bakteria (sekitar faraj )
4. Melegakan sakit pinggang, sendi dan lutut
5. Melegakan Migrain dan angin dalam badan
6. Menguatkan fungsi hati dan buah pinggang
7. Melegakan asma
8. Menghilangkan bau mulut ( terutamanya waktu pagi )
9. Baik untuk pesakit Diabetes ( untuk kencing manis )
10. Menyelesaikan masalah buasir
11. Meningkatkan nafsu dengan merangsang hormon Estrogen, Progesterone & Androgen ( Hormon Seks )
12. Memberi kepuasan pada pasangan  
13. Menyuburkan dan menjadikan awet muda
14. Mencantik, menegang dan melicinkan kulit
15. Menaikkan seri muka menjadikan kulit kemerah-merahan
16. Menegangkan payudara
17. Menghilangkan kelesuan dan muka pucat
18. Melambatkan proses menopous
19. Menguatkan antibodi
20. Melancarkan peredaran darah
21. Menghilangkan perpeluhan pada waktu malam
22. herba terbaik semasa berpantang mempercepatkan pengecutan rahim
23. Menambah darah semasa bersalin
24. Menguatkan otot-otot rahim dan peranakan
25. Memperbanyakkan pengeluaran susu badan selepas melahirkan
26. Menghilangkan urat timbul
27.Mengimbangi tekanan darah
28. Meningkatkan kecerdasan minda
29. Membantu ikhtiar mendapatkan zuriat 


Wahh!! nampak tak? banyak sangat kan manfaat dan kebaikan herba Maharani ni. Dan kebanyakannya yang mencari Herba Maharani ni dalam usaha untuk mendapatkan zuriat. Alhamdulillah, akak pun makan Maharani ni sebelum hamil. Dan ramai juga yang berjaya hamil dengan pengambilan herba Maharani.



Kita ikhtiar moga jadi asbab untuk Allah perkenankan doa dan usaha kita. Untuk anda yang masih dalam penantian, boleh hubungi akak untuk khidmat rundingan.


HARGA SEKOTAK HERBA MAHARANI
RM98 SAHAJA ADA 300 BIJI 

SMS/Whatapps;
013-3496050
Shikin
( COD Herba Maharani Keramat, Setiawangsa )

Monday, 17 October 2016

PREMIUM BEAUTIFUL : BADAN RASA SEGAR LEPAS PAKAI PREMIUM BEAUTIFUL

PREMIUM BEAUTIFUL : BADAN RASA SEGAR LEPAS PAKAI PREMIUM BEAUTIFUL


Kesan pemakaian Premium Beautiful yang hanya 8 jam, bangun pagi badan rasa fresh jer!!!!

Jom kita baca kisah customer kak kin ni.

Khamis lalu, akak berkesempatan untuk pakaikan seorang Ibu beranak satu yang nak kurus dan ada shape dengan Premium Beautiful. Sepupu beliau yang kenalkan akak sebab sebelum ni, akak pernah pakaikan sepupu dia. Selesa la tu, sebab tu dia rekemen kan kat sepupu dia kan (puji diri sendiri dan produk terus)

Kisah sadis jugak la sebelum dapat sampai ke rumah customer tu. Dengan line Celcom yang memang slow mengalahkan siput sedut. Lastly dia bawa akak pergi kawasan perumahan Cina dan kawasan pembinaan yang gelap. Dah la malam Jumaat uols. Ngeri akak weii..

Call Customer pun tak berangkat. Jadi kami ber 'message' dan main jalan je la turutkan rasa hati. Nasib baik jumpa juga rumah beliau berdekatan LRT Cheras tu. Itupun bantuan call dari Customer juga.hehehehe.

Sampai rumah beliau dalam jam 10 malam dan akak terus ambil ukuran badan. Jangan risau ye, walaupun uols dah bagi akak ukuran badan untuk akak bawa size PB yang sesuai, nanti masa akak datang rumah uols pun akak akan ambil ukuran sekali lagi.

Alhamdulillah, Customer kali ni akak main bawa je size Premium beautiful Corset dia sebab dia tak sempat nak ukur dan akak minta gambar jer. InshaALLAH, dari gamabar pun akak boleh dapatkan size uols sebab pengalaman fittingkan ramai customer kan. InshaALLAH..

Pakaian Long Girlde, Long Bra dan Waist Nipper semuanya selesa. Dan beliau siap puji lagi kalau corset biasa yang dia selalu pakai tu, bila duduk lemak sekejap jer bertongkol balik. Bila pakai Premium Beautiful, lemak yang dialihkan terletak je dan tak bergerak ke tempat asal yang salah tu.

Alhamdulillah, dapat pulang dengan senyuman bila dapat berikan service terbaik buat pelanggan. Keesokannya, payment done sebab line malam tu memang tak cantik dan saja je nak bagi customer tidur dengan Premium Beautiful dan rasakan keselesaannya.  Pagi tu awal-awal lagi Customer dah transfer payment dan suka hati pakai pergi pejabat magik cloth PB ni. 

Kesan pemakaian yang hanya 8 jam, bangun pagi badan rasa fresh jer!!!!

Alhamdulillah, jadi tak ada la rasa malas-malas lagi, letih dan hari-hari pakai makin ceria dan happy jer. Sebab tu orang yang pakai Premium Beautiful ni semua awet muda macam kami...


Jadi, uols yang masih berkira-kira akan kebaikan Premium Beautiful Corset ni, dan masih merasa Premium Beautiful ni MAHAL, boleh hubungi akak untuk dapatkan khidmat nasihat dari segi pemakaian mahupun harga. Sebab akak memang bagi harga mampu milik yang uols sendiri akan nikmati penjimatannya!!!

Call/Whatapps:
013-3496050
#premiumbeautifulexpertkl

Yang tinggal sekitar Setiawangsa, Wangsa Maju, Keramat, Batu Caves,
kita jumpa terus lagi senang mau bagi harga diskaun!!!!