Monday, 17 October 2016

Badan Rasa Segar Bila Sarung Premium Beautiful

Badan Rasa Segar Bila Sarung Premium Beautiful


Khamis lalu, akak berkesempatan untuk pakaikan seorang Ibu beranak satu yang nak kurus dan ada shape dengan Premium Beautiful. Sepupu beliau yang kenalkan akak sebab sebelum ni, akak pernah pakaikan sepupu dia. Selesa la tu, sebab tu dia rekemen kan kat sepupu dia kan (puji diri sendiri dan produk terus)

Kisah sadis jugak la sebelum dapat sampai ke rumah customer tu. Dengan line Celcom yang memang slow mengalahkan siput sedut. Lastly dia bawa akak pergi kawasan perumahan Cina dan kawasan pembinaan yang gelap. Dah la malam Jumaat uols. Ngeri akak weii..

Call Customer pun tak berangkat. Jadi kami ber 'message' dan main jalan je la turutkan rasa hati. Nasib baik jumpa juga rumah beliau berdekatan LRT Cheras tu. Itupun bantuan call dari Customer juga.hehehehe.

Sampai rumah beliau dalam jam 10 malam dan akak terus ambil ukuran badan. Jangan risau ye, walaupun uols dah bagi akak ukuran badan untuk akak bawa size PB yang sesuai, nanti masa akak datang rumah uols pun akak akan ambil ukuran sekali lagi.

Alhamdulillah, Customer kali ni akak main bawa je size Premium beautiful Corset dia sebab dia tak sempat nak ukur dan akak minta gambar jer. InshaALLAH, dari gamabar pun akak boleh dapatkan size uols sebab pengalaman fittingkan ramai customer kan. InshaALLAH..

Pakaian Long Girlde, Long Bra dan Waist Nipper semuanya selesa. Dan beliau siap puji lagi kalau corset biasa yang dia selalu pakai tu, bila duduk lemak sekejap jer bertongkol balik. Bila pakai Premium Beautiful, lemak yang dialihkan terletak je dan tak bergerak ke tempat asal yang salah tu.

Alhamdulillah, dapat pulang dengan senyuman bila dapat berikan service terbaik buat pelanggan. Keesokannya, payment done sebab line malam tu memang tak cantik dan saja je nak bagi customer tidur dengan Premium Beautiful dan rasakan keselesaannya.  Pagi tu awal-awal lagi Customer dah transfer payment dan suka hati pakai pergi pejabat magik cloth PB ni. 

Kesan pemakaian yang hanya 8 jam, bangun pagi badan rasa fresh jer!!!!

Alhamdulillah, jadi tak ada la rasa malas-malas lagi, letih dan hari-hari pakai makin ceria dan happy jer. Sebab tu orang yang pakai Premium Beautiful ni semua awet muda macam kami...


Jadi, uols yang masih berkira-kira akan kebaikan Premium Beautiful Corset ni, dan masih merasa Premium Beautiful ni MAHAL, boleh hubungi akak untuk dapatkan khidmat nasihat dari segi pemakaian mahupun harga. Sebab akak memang bagi harga mampu milik yang uols sendiri akan nikmati penjimatannya!!!

Call/Whatapps:
013-3496050
#premiumbeautifulexpertkl

Yang tinggal sekitar Setiawangsa, Wangsa Maju, Keramat, Batu Caves,
kita jumpa terus lagi senang mau bagi harga diskaun!!!!
Post a Comment