Wednesday, 30 November 2016

PREMIUM BEAUTIFUL KORSET : HILANG 8KG SEMASA BERPANTANG BERSAMA BENGKUNG MAGIK PREMIUM BEAUTIFUL

PREMIUM BEAUTIFUL KORSET : HILANG 8KG SEMASA BERPANTANG BERSAMA BENGKUNG MAGIK PREMIUM BEAUTIFUL


Tidak mengira keturunan dan agama, setiap wanita pasti rasa bimbang dengan perubahan bentuk badan dan penampilan selepas melahirkan. Walaupun beliau bukan keturunan melayu, beliau pernah mengamalkan pemakaian korset semasa melahirkan anak sulung namun hasilnya tak memuaskan.

Masalah utama yang dialami oleh ibu anak dua ni..

- bersalin secara pembedahan
- susah nak turunkan berat badan
- susah nak kurus selepas bersalin anak pertama
- punggung Besar
- perut buncit

Sehinggalah beliau tekad untuk berpantang dengan set mudah dan murah, Premium beautiful Korset. Hasil pemakaian konsisten selama 2 bulan, hasilnya sangat memuaskan. Berat badan beliau turun 8 kg dalam masa 2 bulan tanpa perlu buat apa-apa. Hanya pakai Bengkung Moden PB ni jerr.

Ya Allah, beliau happy sangat. Bahkan keyakinan mula terserlah. Kalau masa mula-mula fittingkan 2 bulan lepas, beliau minta kaburkan wajah, kali ni bila dah turun 8kg memang tak kisah nak tunjuk muka pun. zMemang confident 100% dengan penampilan diri.

Yang membuatkan beliau nak sangat dapatkan semula bentuk badan menarik sebab nak raikan ulangtahun perkahwinan beliau tidak lama lagi. Wah, makin sayang la encik suami pada isteri bila walaupun dan beranak dua namun masih tetap cantik dan menawan.

Jadi, ibu-ibu yang menghitung hari, atau yang nak dapatkan berat badan ideal dan reshape body, jangan malu-malu whatapps akak ye. InshaALLAH, akak akan bagi nasihat dan tunjuk ajar berdasarkan pengalaman yang ada.




Bukan setakat badan sahaja makin mengecil, bengkung Premium Beautiful ni ada 20 in 1 khasiat sebab ada Far Infrared Rays yang boleh:

- Lancarkan peredaran darah nifas keluar dengan cepat dan bersihkan rahim
- Seimbangkan Hormon
- Kempiskan Perut yang kembang selepas bersalin
- Kecutkan rahim dengan cepat
- Buang angin dalam perut dan faraj ( elakkan kentut faraj )
-  Menghalang keputihan
- Membanyakkan susu badan
- Menaikkan semula peranakan
- Membentuk semula bentuk badan yang mengembang
- Membakar lemak 900 cal per hour
banyak lagi faedah dari hujung rambut sampai hujung kaki!!!!

Semua ni kita akan dapat bila pakai Premium beautiful Korset. Senang kepala kan. Dah tak payah fikir pasal badan lagi. Pakai je la. Lega rasa!!!!

Bukan nak over promote,  tapi dah beribuuuuu testimoni yang berpantang dengan Premium Beautiful ni dan hasilnya memang 500% puas hati!!!

Siapa yang nak berpantang, sebelum cari bidan, cari akak dulu. Sediakan set sebelum bersalin. Lepas bersalin, perkara pertama kena buat, balut perut tu dulu. Lepas tu baru lah boleh fikir pasal berurut. 

Pengalaman customer akak, spendkan duit sebanyak RM800 untuk berurut sahaja. Lepas sarung bengkung PB ni, tak perlu dah nak spend harga sebanyak tu. Urut 2-3 kali dah memadai sebab bila pakai Premium Beautiful Korset ni kesannya dah macam sentiasa diurut sepanjang pemakaiannya.

Akak nak bagi harga PROMOSI YEAR END SALES!!!

Whatapps:
013-3496050 
#yourtrustedagent
#premiumbeautifulexpert

Tuesday, 8 November 2016

Pengedar Herba Maharani Di Perlukan Seluruh Malaysia

Pengedar Herba Maharani Di Perlukan Seluruh Malaysia



Ya ALLAH, SERIUS!!! Memang akak tak menang tangan nak uruskan permintaan Herba Maharani akak Jamu Ayam Hitam Selasih yang memang super ni. Bila seorang makan, pasti akan viral kehebatan dan khasiatnya pada semua ahli keluarga dan kawan-kawan. 

Kebanyakannnya pun yang datang cari akak bagitau kawan mereka yang suruh makan sebab bagus untuk kesihatan dalaman dan ikhtiar untuk hamil. Ada juga yang nenek mereka, bidan mereka yang syorkan untuk ambil herba ni, memang sangat terbaik dan dah jadi amalan turun temurun sejak 23 tahun yang lalu lagi.

 Kalau tanya pada bidan-bidan, mereka lebih percaya pada herba Maharani ni lagi berbanding produk baru yang tumbuh bagai cendawan selepas hujan. Mereka khuatir akan kesan sampingan dan kualiti sebab tak nampak lagi kesan jangka panjang pada produk yang baru meniti setahun jagung kan. Namun segalanya terpulang pada pilihan dan keserasian masing-masing.

Sebab itulah order yang datang bukan setakat sekotak, berkotak-kotak uolss. Seorang sampai ambil 3 kotak untuk penggunaan sendiri sahaja. tengok ni ha. Sanggup datang rumah akak nak ambil stok maharani ni.





Yang tinggal berhampiran Setiawangsa, Wangsa Maju, akak boleh COD jer. Free Of Charges. Namun permintaan dari luar KL juga sangat tinggi dan akak poskan terus pada anda.

Disebabkan permintaan Herba Maharani yang sangat tinggi ni, akak nak offer pada sesiapa yang bermiant untuk jadi agent Maharani sekitar kawasan tempat tinggal anda. Dengan menjadi agent ni pun, dapat tambah pendapatan anda dari RM500-RM5,000 juga sebulan. Akak tunjukkan caranya anda cuma perlu ikut dan buat je apa yang akak ajarkan yea.

Dah alang-alang anda pengguna tegar Herba Maharani, nanti akak akan ajarkan bagaimana cara untuk dapatkan extra income hanya melalui telefon anda sahaja. Tak perlu susah-susah keluar rumah cari orang, nanti orang yang datang cari kita.

Di bawah ni, akak ada senaraikan agent aktif akak. Sekiranya anda berminat untuk dapatkan Herba Maharani atau apa-apa jua produk Sahajidah hai O marketing seperti :

- Sabun Marine Essence
- Shampoo Marine Essence
- Body Wash Marine Essence
- Premium Beautiful Corset
- Pelapik Tilam Bio Velocity Sleep Mate
- Minyak Hitam JTX Air Tracke
- Min Kafee
- Shake Me
- Garam Buluh Drinking
- Garam Buluh Masak
dan macam-macam lagi,

Boleh hubungi agent akak atau agent berhampiran kawasan anda

SHIKIN 
013-3496050
( Agent Setiawangsa, Wangsa Maju, KERAMAT, AU2, KL )

HIDAYAH
013-7382840
( Agent Kota Tinggi )

SAMSUL
013-6457013
( Agent Johor Bahru )
 
SUZY
010-2947031
( Agent Kota Tinggi )
 
AISHAH
010-2947031
( Agent Rawang/ Bukit Beruntung )

JAMILAH
012-4419184
( Agent Perlis )


MURNI
012-5180638
( Agent Perak )

SLYVIA
013-5424489
( Agent Sabah )

 Sesiapa yang berminat nak tambah extra income dengan hanya melalui telefon anda, boleh whatapps akak ke 

013-3496050
Shikin