Wednesday, 30 November 2016

Pakai Bengkung Bersalin Premium Beautiful Semasa Berpantang Berjaya Turunkan Berat Badan Sebanyak 8 KG

Pakai Bengkung Bersalin Premium Beautiful Semasa Berpantang Berjaya Turunkan Berat Badan Sebanyak 8 KG



Tidak mengira keturunan dan agama, setiap wanita pasti rasa bimbang dengan perubahan bentuk badan dan penampilan selepas melahirkan. Walaupun beliau bukan keturunan melayu, beliau pernah mengamalkan pemakaian korset semasa melahirkan anak sulung namun hasilnya tak memuaskan.

Masalah utama yang dialami oleh ibu anak dua ni..

- bersalin secara pembedahan
- susah nak turunkan berat badan
- susah nak kurus selepas bersalin anak pertama
- punggung Besar
- perut buncit

Sehinggalah beliau tekad untuk berpantang dengan set mudah dan murah, Premium beautiful Korset. Hasil pemakaian konsisten selama 2 bulan, hasilnya sangat memuaskan. Berat badan beliau turun 8 kg dalam masa 2 bulan tanpa perlu buat apa-apa. Hanya pakai Bengkung Moden PB ni jerr.

Ya Allah, beliau happy sangat. Bahkan keyakinan mula terserlah. Kalau masa mula-mula fittingkan 2 bulan lepas, beliau minta kaburkan wajah, kali ni bila dah turun 8kg memang tak kisah nak tunjuk muka pun. zMemang confident 100% dengan penampilan diri.

Yang membuatkan beliau nak sangat dapatkan semula bentuk badan menarik sebab nak raikan ulangtahun perkahwinan beliau tidak lama lagi. Wah, makin sayang la encik suami pada isteri bila walaupun dan beranak dua namun masih tetap cantik dan menawan.

Jadi, ibu-ibu yang menghitung hari, atau yang nak dapatkan berat badan ideal dan reshape body, jangan malu-malu whatapps akak ye. InshaALLAH, akak akan bagi nasihat dan tunjuk ajar berdasarkan pengalaman yang ada.




Bukan setakat badan sahaja makin mengecil, bengkung Premium Beautiful ni ada 20 in 1 khasiat sebab ada Far Infrared Rays yang boleh:

- Lancarkan peredaran darah nifas keluar dengan cepat dan bersihkan rahim
- Seimbangkan Hormon
- Kempiskan Perut yang kembang selepas bersalin
- Kecutkan rahim dengan cepat
- Buang angin dalam perut dan faraj ( elakkan kentut faraj )
-  Menghalang keputihan
- Membanyakkan susu badan
- Menaikkan semula peranakan
- Membentuk semula bentuk badan yang mengembang
- Membakar lemak 900 cal per hour
banyak lagi faedah dari hujung rambut sampai hujung kaki!!!!

Semua ni kita akan dapat bila pakai Premium beautiful Korset. Senang kepala kan. Dah tak payah fikir pasal badan lagi. Pakai je la. Lega rasa!!!!

Bukan nak over promote,  tapi dah beribuuuuu testimoni yang berpantang dengan Premium Beautiful ni dan hasilnya memang 500% puas hati!!!

Siapa yang nak berpantang, sebelum cari bidan, cari akak dulu. Sediakan set sebelum bersalin. Lepas bersalin, perkara pertama kena buat, balut perut tu dulu. Lepas tu baru lah boleh fikir pasal berurut. 

Pengalaman customer akak, spendkan duit sebanyak RM800 untuk berurut sahaja. Lepas sarung bengkung PB ni, tak perlu dah nak spend harga sebanyak tu. Urut 2-3 kali dah memadai sebab bila pakai Premium Beautiful Korset ni kesannya dah macam sentiasa diurut sepanjang pemakaiannya.

Akak nak bagi harga PROMOSI YEAR END SALES!!!

Whatapps:
013-3496050 
#yourtrustedagent
#premiumbeautifulexpert

Post a Comment