Tuesday, 8 November 2016

Pengedar Herba Maharani Di Perlukan Seluruh Malaysia

Pengedar Herba Maharani Di Perlukan Seluruh Malaysia



Ya ALLAH, SERIUS!!! Memang akak tak menang tangan nak uruskan permintaan Herba Maharani akak Jamu Ayam Hitam Selasih yang memang super ni. Bila seorang makan, pasti akan viral kehebatan dan khasiatnya pada semua ahli keluarga dan kawan-kawan. 

Kebanyakannnya pun yang datang cari akak bagitau kawan mereka yang suruh makan sebab bagus untuk kesihatan dalaman dan ikhtiar untuk hamil. Ada juga yang nenek mereka, bidan mereka yang syorkan untuk ambil herba ni, memang sangat terbaik dan dah jadi amalan turun temurun sejak 23 tahun yang lalu lagi.

 Kalau tanya pada bidan-bidan, mereka lebih percaya pada herba Maharani ni lagi berbanding produk baru yang tumbuh bagai cendawan selepas hujan. Mereka khuatir akan kesan sampingan dan kualiti sebab tak nampak lagi kesan jangka panjang pada produk yang baru meniti setahun jagung kan. Namun segalanya terpulang pada pilihan dan keserasian masing-masing.

Sebab itulah order yang datang bukan setakat sekotak, berkotak-kotak uolss. Seorang sampai ambil 3 kotak untuk penggunaan sendiri sahaja. tengok ni ha. Sanggup datang rumah akak nak ambil stok maharani ni.





Yang tinggal berhampiran Setiawangsa, Wangsa Maju, akak boleh COD jer. Free Of Charges. Namun permintaan dari luar KL juga sangat tinggi dan akak poskan terus pada anda.

Disebabkan permintaan Herba Maharani yang sangat tinggi ni, akak nak offer pada sesiapa yang bermiant untuk jadi agent Maharani sekitar kawasan tempat tinggal anda. Dengan menjadi agent ni pun, dapat tambah pendapatan anda dari RM500-RM5,000 juga sebulan. Akak tunjukkan caranya anda cuma perlu ikut dan buat je apa yang akak ajarkan yea.

Dah alang-alang anda pengguna tegar Herba Maharani, nanti akak akan ajarkan bagaimana cara untuk dapatkan extra income hanya melalui telefon anda sahaja. Tak perlu susah-susah keluar rumah cari orang, nanti orang yang datang cari kita.

Di bawah ni, akak ada senaraikan agent aktif akak. Sekiranya anda berminat untuk dapatkan Herba Maharani atau apa-apa jua produk Sahajidah hai O marketing seperti :

- Sabun Marine Essence
- Shampoo Marine Essence
- Body Wash Marine Essence
- Premium Beautiful Corset
- Pelapik Tilam Bio Velocity Sleep Mate
- Minyak Hitam JTX Air Tracke
- Min Kafee
- Shake Me
- Garam Buluh Drinking
- Garam Buluh Masak
dan macam-macam lagi,

Boleh hubungi agent akak atau agent berhampiran kawasan anda

SHIKIN 
013-3496050
( Agent Setiawangsa, Wangsa Maju, KERAMAT, AU2, KL )

HIDAYAH
013-7382840
( Agent Kota Tinggi )

SAMSUL
013-6457013
( Agent Johor Bahru )
 
SUZY
010-2947031
( Agent Kota Tinggi )
 
AISHAH
010-2947031
( Agent Rawang/ Bukit Beruntung )

JAMILAH
012-4419184
( Agent Perlis )


MURNI
012-5180638
( Agent Perak )

SLYVIA
013-5424489
( Agent Sabah )

 Sesiapa yang berminat nak tambah extra income dengan hanya melalui telefon anda, boleh whatapps akak ke 

013-3496050
Shikin



Post a Comment