Wednesday, 18 January 2017

PREMIUM BEAUTIFUL : SAKIT PINGGANG HILANG LEPAS SARUNG BENGKUNG PREMIUM BEAUTIFUL

PREMIUM BEAUTIFUL : SAKIT PINGGANG HILANG LEPAS SARUNG BENGKUNG PREMIUM BEAUTIFUL


Lagi luahan kepuasan customer yang pakai bengkung moden Premium Beautiful
Lega bila pakai sebab dah tak perlu makan painkiller dan buat fisioterapi lagi..
Bengkung sebagai ganti..

Alhamdulillah..
kini...
Backpain..
Scoliosis..
Tiada lagi..

Sebab tu la ada je orang lelaki yang pakai Bengkung ni sebab orang lelaki pun sakit pingang jugak..
Bukan perempuan jerrr...

#PremiumBeautifulLegakanKesakitanPinggang

www.hasikin.com

Tilam Terapi Bio Velocity Sleep Mate Rawatan Alternatif Pelbagai Penyakit

HARGA MURAH BIO VELOCITY SLEEP MATE

Kegunaan Tilam Bio Velocity Sleep Mate - Rawatan Untuk Pelbagai Penyakit


Ramai yang call akak, tanya pasal Pelapik Tilam Bio Velocity Sleep Mate ni. Majoriti tak banyak tanya pasal kegunaannya sebab dalam blog akak ni dah memang ada info lengkap kegunaanya. Hanya nak dapatkan harga PROMOSI jimat yang akak dah janjikan .

Alhamdulillah, memang ramai yang berpuas hati dengan harga penjimatan dan paling murah setakat ini. Sampaikan borong sampai 3 set terus. 

Namun, ada jugak yang masih ragu-ragu nak beli sebab harganya MAHAL. Tapi sebenarnya takdelah mahal sekiranya dengan asbab penggunaan alas tilam ni dapat banyak mengurangkan kos rawatan yang lain. Lagipun tilam ini boleh digunakan secara berterusan tanpa perlu penjagaan yang rumit.

Pelapik tilam Bio Velocity Sleep Mate ini bersaiz QUEEN dan tidak menggunakan elektrik atau bateri. Hanya perlu di cas dibawah matahari selepas 2 tahun digunakan. Selama 2 tahun yang awal tak perlu di charges dan boleh dipakai berterusan.

Alhamdulillah, akak sendiri dah gunakan hampir 4 tahun dan sekiranya ada sebarang pertanyaan, inshaAllah akak akan terangkan dan kongsi dengan sebaiknya. Mak akak pun dah guna hampir 3 tahun untuk rawatan strok dan anak buah akak pun guna hampir 2 tahun semasa diserang leukimia. Alhamdulillah, setakat ini banyak membantu mengurangkan masalah kesihatan kami.

Akak kongsikan serba sedikit ciri-ciri Pelapik Tilam Bio Velocity Sleep Mate ini.

Antara kebaikan Pelapik Tilam Bio Velovity Sleep Mate ini 

1. Dengan hanya baring, sentuh, peluk, lihat atau tidur dengan BVSM dapat membantu menyelesaikan pelbagai masalah kesihatan seperti:

- Melegakan sakit kepala
- Sakit Perut
- Senggugut
- Menghilangkan kesakitan otot
- Melegakan Gastrik
- Melegakan Sakit Belakang @ Slip Disc
- Melegakan Rasa Kebas Tangan/ Kaki

2. Melancarkan peredaran darah punca berlakunya pelbagai penyakit

3. Memulihkan tenaga, memperbaiki dan mengaktifkan sel dalam badan

4. Menambahkan tenaga secara semulajadi dan menyegarkan badan.

5. Melegakan kepenatan dan kesakitan

6. Meningkatkan kadar metabolisma badan. Boleh kurus la bila tidur dengan BVSM ni.

7. Mengaktifkan fungsi-fungsi sel badan

8. Meningkatkan pertahanan badan dan membaiki sistem imunisasi.

9. Menstabilkan emosi, mengurangkan tekanan.

10. Merangsang menyelaraskan sistem saraf secara semulajadi.

11. Menggalakkan tidur yang sihat dan berkualiti

Pelapik tilam Bio Velocity Sleep Mate ini juga sangat sesuai digunakan bagi yang menghadapi masalah seperti:-


Strok/ Minor Strok

Gout
Kencing Manis
Sakit Jantung
Asma/Semput


Imsomnia
Sakit Sendi
Penyakit Mistik ( Gangguan Sihir )
Sakit Jiwa/ Kemurungan
Perokok Tegar
Nak Hamil
 Berdengkur


Customer akak ni siap borong 3 set terus. Nak pakai suami isteri, nak bagi anak yang sedang berpantang pakai dan nak bagi pada saudara. Memang jimat kalau ambil 3 set terus!!!



BIO VELOCITY SLEEP MATE HILANGKAN BISA BADAN

Harga untuk 1 unit = RM1,488.00
Nak harga PROMOSI???
Harga Termurah Bio Velocity Sleep Mate 2017, 
CONFIRM!!

Whatapps akak laju-laju.
013-3496050
Shikin

Free Delivery Sekitar Kuala Lumpur, Putrajaya dan Bangi
Free Postage ke Semenanjungg, Sabah dan Sarawak
DAN FREE GIFT bernilai RM33.00

Tuesday, 17 January 2017

PREMIUM BEAUTIFUL CORSET : BENGKUNG BERSALIN SECARA PEMBEDAHAN

Bengkung Bersalin Ceaser Premium Beautiful



Bila sebut bersalin ceasear,
Aduhai ngerinyerrr..

Tapi..
Tapi..
Tapi..

Hakak nak belanja tips macamana ibu-ibu bersalin ceaser boleh kurangkan kesakitan kesan ceaser tu dan sekaligus dapat kekalkan kembali perut langsing dan tak berlapis-lapis..


Akak share kepuasan pengguna #premiumbeautiful yang mana dorang dapat sihat dan cantik dalam 1 masa cuma dengan sarung #korsetperisai ni...

3 kalj bersalin ceaser dan alami sakit belakang buatkan sis Lina pilih premium beautiful untuk mengatasi masalah beliau..alhamdulillah masalah sakit belakang dpt diatasi...bukan je sihat tau..terus dapat body slim melim mcm zaman anak dara balik tau..ni la untungnya pilih premium beautiful...

Mudah sesangat la bengkung ni..
Just cangkuk ajer..
Luka luar...
Luka dalam.
Sembuh sepenuhnya.
InshaAlllah..
Sebab bengkung berubat ni..
Korset ber FIR!!!

Cuba letak ajer kat atas luka bersalin ceaser tu..
Akan rasa kesannya..

www.hasikin.com

#premiumbeautifulexpert
#topleaderscircle
#cantikdansihatdenganpremiumbeautiful

Sunday, 15 January 2017

Pakai Kereta Mewah Percuma Dengan Top Leaders Circle

SYARIKAT BAYARKAN KERETA 😱😱😱

Berniaga online, berniaga part time, LAYAK DAPAT TABUNG KERETA



Apa sebenarnya simbolik Tabung Kereta di TLC? 

-perniaagaan online mereka mula stabil
-sudah memasuki ke tahap membesarkan empayar perniagaan bersama jemaah mereka!
-mereka adalah pemimpin yg akan melahirkan lebih ramai pewaris RM180,000, pewaris RM100,000 (sebulan), dan pewaris RM720,000!!!

Syukur Alhamdulillah! 
Tahniah Pemenang Car Fund/Tabung Kereta 
DDM Nur Fatin Syahirah dan 
DDM Nur Fateha Azaim! 

TLC bangga dgn pencapaian kalian berdua! Bukan senang nak senang, tapi insyaAllah kami di TLC cuba sedaya upaya utk bantu lebih ramai untuk sama-sama berjaya di TLC!

Jika anda nak rasa setiap bulan Company tolong bayarkan kereta mewah anda, jangan malu-malu whatapps akak yea..

013-3496050
#CemerlangBersama 
#TopLeadersCircle 
#TLCCarFund

Saturday, 14 January 2017

Makan Banyak Tapi Badan makin Kecil Baju Makin Longgar Dengan PB

Makan Banyak Tapi Badan Makin Kecil Baju Makin Longgar Dengan PB


Uolls nak kurus tak???Macam kakak ni..Makan jer..Tak perlu pantang makan..
Tak perlu makan ubat-ubatan..Tak perlu sapu-sapu losyen..Tak perlu pembedahan..Tak perlu suntikan...Tak perlu berusah payah..
CUMA...Pakai Pakaian Dalam Ajaib jer...Premium Beautiful Corset!!!
Badan kecil, peha kecil, pinggang ramping, aset mantap,tiada lagi masalah sembelit....

Dah alang-alang pakai pakaian dalam lebih baik cari pakaian dalam yang boleh bakar lemak sekali kan???Sihat dapat, Cantik pun dapat...

Lagi berbaloi-baloi bila ada harga promosi sekarang ni dan anda bakal mendapat rebate dari RM150 - RM350 bergantung pada jenis pembelian anda.

Cepat-cepat hubungi akak untuk dapatkan saiz terbaik dengan harga istimewa..

SMS/WA:
013-3496050 

#tsunamipb
#freefitting
#premiumbeautiful
#premiumbeautifulwangsamaju
#premiumbeautifulkeramat
#premiumbeautifulsetiawangsa


Friday, 13 January 2017

Sales Berniaga Online Hampir 1 Juta

Hampir 1 JUTA SALES!!! 




Bukan usahawan biasa2 boleh capai ke tahap ini ya! RM720,000 sales adalah tanda aras dimana seorang usahawan itu bukan sahaja pandai membina sebuah perniagaan namun juga mampu bertahan kuat bersama jemaah mereka!
.
Simboliknya RM720,000 menunjukkan kecekalan ketabahan dan kecemerlangan usahawan TLC dalam arena perniagaan online yang semakin pesat ni!
.
Alhamdulillah!!! Tahniah TLC RM720,000 Achievers!!! Kalian bertiga membuktikan bahawa "nak berjaya bukan banyak bazir masa tengok kiri kanan, tapi banyakkan melihat kpd sepantas mana utk mengubah diri sendiri to be the champion!"
.
Tahniah kpd DDM Nuzul, DDM Nur Athirah dan DDM Nur Fateha Azaim atas kejayaan cemerlang kalian!!

Anda yang nak jadi macam mereka, cepat-cepat hubungi akak untuk akak kongsikan rahsianya.
Cara dah ada..
Cuma tinggal pelaksanaanya sahaja
Dan hasilnya pasti jaya.

Whatapps:
Shikin

#CemerlangBersama 
#TopLeadersCircle 
#TLC720K
#PremiumBeautifulExpertKL

Monday, 9 January 2017

PREMIUM BEAUTIFUL KORSET : BAJU DALAM AJAIB PREMIUM BEAUTIFUL KURANGKAN SENGGUGUT

PREMIUM BEAUTIFUL KORSET : BAJU DALAM AJAIB PREMIUM BEAUTIFUL KURANGKAN SENGGUGUT



Wow suka sangat dengan real testimoni yang nie, sebab kita pun kalau dilanda senggugut memang 24 jam berbalut dengan magic cloth Premium Beautiful ni.

Tu la kan, tak kenal maka tak tahuπŸ˜‰ 
Dulu ingatkan Premium Beautiful ni untuk  kuruskan badan jer, rupa-rupanya aset dalaman kita pun Premium Beautiful jaga juga.

Premium Beautiful ni, istimewanya ada teknologi Far-Infrared Rays,bila kita pakai Premium Beautiful, perkara pertama yang Premium Beautiful akan buat untuk kita, adalah melancarkan semula pengaliran darah dalam badan kita. 

Bila pengaliran darah lancar, itulah yang badan lebih senang nak detox, migrain jadi kurang, period lebih lancar dan banyak lagi masalah kesihatan lain yang biasa dihadapi oleh wanita, Insya Allah berkurangan. 

Dan kelebihan  teknologi Far-Infrared Rays nie adalah untuk membakar lemak badan yang berlebihan. Jadi, bukan sahaja instant shaping (tiba2 lepas pakai, lemak badan lebih2 tue terus hilang), lama2 memang boleh kurus. Cuma kena bagi masa untuk badan nak adjust dengan Premium Beautiful.

So, nak jaga dalaman dan luaran kita, bersegeralah dapatkan magic cloth ni.

Nak tau lebih lanjut boleh PM atau whatapps


Korang yang nak pakai free Premium Beautiful ni,
nak beli dengan harga murah
dan nak kak kin ajar macamana untuk berniaga dengan korset ni 
 nak merasa ada income sendiri atau side income sekurang-kurangnya RM2,000 sebulan, pun boleh whatapps kak kin yea.

InshaALLAH, kak kin memang suka sangat nak guide orang yang sedia nak belajar dan bagi komitment untuk kejayaan diri sendiri sebab kak kin pun ajar FREE jer. No hidden charges!!!!

Jadi bila ada peluang untuk belajar buat side income ribu-ribu dengan produk bertaraf superbrands, jom la rebut peluang. 
Lagi-lagi untuk korang yang tinggal sekitar Setiawangsa, Keramat, Wangsa Maju, Batu Caves boleh kita sembang-sembang dan akak guide from A-Z bussiness bersama SHOM ni

Whatapps Kak Kin:
013-3496050 
#TopAgentPremiumBeautiful
#PremiumBeautifulExpertConsult

#PremiumBeautifulKualaLumpur

Thursday, 5 January 2017

Rugi Makan Herba Maharani

Rugi Makan Herba Maharani



" Rugi makan Herba Maharani ni dah lambat. Kalau tau banyak sangat kebaikannya memang nak makan dari dulu lagi..."

Luahan customer melalui whatapps pada akak minggu lepas.

Alahai dik. Kan akak dah cakap. Herba ni terbaik punya.
Bayangkan la dengan hanya RM98, suami tak habis-habis puji isterinya. Itu yang suami rasa.

Yang isteri pulak, sakit-sakit kaki dah hilang.
Rambut gugur dah kurang.
Makan tak sampai sekotak lagi tu..
Terus nak makan sampai tua. Puas hati sangat la tu.

Sebab tu la, permintaan Herba Maharani pasti ada setiap hari. Khas untuk pasangan yang dah rasa hambar, dah lama berkahwin, cuba ambil sekotak Maharani untuk kembalikan keintiman anda suami isteri.

Rugi makan herba Maharani ni lambat!!!

Whatapps:

COD area Setiawangsa, Keramat