Wednesday, 18 January 2017

Tilam Terapi Bio Velocity Sleep Mate Rawatan Alternatif Pelbagai Penyakit

Tilam Bio Velocity Sleep Mate Rawatan Untuk Pelbagai Penyakit


Ramai yang call akak, tanya pasal Pelapik Tilam Bio Velocity Sleep Mate ni. Majoriti tak banyak tanya pasal kegunaannya sebab dalam blog akak ni dah memang ada info lengkap kegunaanya. Hanya nak dapatkan harga PROMOSI jimat yang akak dah janjikan .

Alhamdulillah, memang ramai yang berpuas hati dengan harga penjimatan dan paling murah setakat ini. Sampaikan borong sampai 3 set terus. 

Namun, ada jugak yang masih ragu-ragu nak beli sebab harganya MAHAL. Tapi sebenarnya takdelah mahal sekiranya dengan asbab penggunaan alas tilam ni dapat banyak mengurangkan kos rawatan yang lain. Lagipun tilam ini boleh digunakan secara berterusan tanpa perlu penjagaan yang rumit.

Pelapik tilam Bio Velocity Sleep Mate ini bersaiz QUEEN dan tidak menggunakan elektrik atau bateri. Hanya perlu di cas dibawah matahari selepas 2 tahun digunakan. Selama 2 tahun yang awal tak perlu di charges dan boleh dipakai berterusan.

Alhamdulillah, akak sendiri dah gunakan hampir 4 tahun dan sekiranya ada sebarang pertanyaan, inshaAllah akak akan terangkan dan kongsi dengan sebaiknya. Mak akak pun dah guna hampir 3 tahun untuk rawatan strok dan anak buah akak pun guna hampir 2 tahun semasa diserang leukimia. Alhamdulillah, setakat ini banyak membantu mengurangkan masalah kesihatan kami.

Akak kongsikan serba sedikit ciri-ciri Pelapik Tilam Bio Velocity Sleep Mate ini.

Antara kebaikan Pelapik Tilam Bio Velovity Sleep Mate ini 

1. Dengan hanya baring, sentuh, peluk, lihat atau tidur dengan BVSM dapat membantu menyelesaikan pelbagai masalah kesihatan seperti:

- Melegakan sakit kepala
- Sakit Perut
- Senggugut
- Menghilangkan kesakitan otot
- Melegakan Gastrik
- Melegakan Sakit Belakang @ Slip Disc
- Melegakan Rasa Kebas Tangan/ Kaki

2. Melancarkan peredaran darah punca berlakunya pelbagai penyakit

3. Memulihkan tenaga, memperbaiki dan mengaktifkan sel dalam badan

4. Menambahkan tenaga secara semulajadi dan menyegarkan badan.

5. Melegakan kepenatan dan kesakitan

6. Meningkatkan kadar metabolisma badan. Boleh kurus la bila tidur dengan BVSM ni.

7. Mengaktifkan fungsi-fungsi sel badan

8. Meningkatkan pertahanan badan dan membaiki sistem imunisasi.

9. Menstabilkan emosi, mengurangkan tekanan.

10. Merangsang menyelaraskan sistem saraf secara semulajadi.

11. Menggalakkan tidur yang sihat dan berkualiti

Pelapik tilam Bio Velocity Sleep Mate ini juga sangat sesuai digunakan bagi yang menghadapi masalah seperti:-

Strok/ Minor Strok
Gout
Kencing Manis
Sakit Jantung
Asma/ Semput
Imsomnia
Sakit Sendi
Penyakit Mistik ( Gangguan Sihir )
Sakit Jiwa/ Kemurungan
Perokok Tegar
Nak Hamil
 Berdengkur


Customer akak ni siap borong 3 set terus. Nak pakai suami isteri, nak bagi anak yang sedang berpantang pakai dan nak bagi pada saudara. Memang jimat kalau ambil 3 set terus!!!



Harga untuk 1 unit = RM1,488.00
Nak harga PROMOSI???
Harga Termurah Bio Velocity Sleep Mate 2017, 
CONFIRM!!

Whatapps akak laju-laju.
013-3496050
Shikin

Free Delivery Sekitar Kuala Lumpur, Putrajaya dan Bangi
Free Postage ke Semenanjungg, Sabah dan Sarawak
DAN FREE GIFT bernilai RM33.00
Post a Comment