Tuesday, 6 June 2017

PREMIUM BEAUTIFUL KORSET : KURUS DAN HILANG 36KG DALAM MASA 7 BULAN

PREMIUM BEAUTIFUL KORSET : KURUS DAN HILANG 36KG DALAM MASA 7 BULAN


Woooowwww!!!
Pertama kali tengok Kak Ana ni, Kak Kin boleh katakan TERUJA!!!!

Bayangkan hilang 26kg boleh ubah dari size XXL ke M tau! Ketara sangat-sangat. Tanpa seksa diri uolss. Tak perlu sekat perjumpaan dengan nasi pun boleh capai berat ideal.

Ada ke uols yang nak diet untuk kurus macam Kak Ana ni. Tak sabar Kak Kin nak share rahsia kak Ana nih..


Kak Ana masa berat 102kg...

Kak Ana memang tak lokek nak kongsi rahsia kecantikan beliau. 
 Hanya konsistent minum Shake Me dan Min Kaffee, kak Ana dapat hilangkan 36kg dalam masa 7 bulan sahaja!!

Lagi cepat dan sangat-sangat membantu bila Kak Ana sarungkan baju dalam ajaib Premium Beautiful untuk reshape balik badan sebab perasan tak bila kita diet berat badan memang turun tapi kulit jadi menggeleber kesan kehilangan lemak yang ada.

Untuk anda yang berusaha nak kurangkan berat badan, kak kin memang sarankan ambil set kurus bajet ni sebab harga pun mampu milik dan berkesan. Tak ganggu kesihatan kita malah bagi tenaga pulak tu.

Harga:

 Min Kaffee sekotak  ( 20 sachet ) RM 33
 Shake Me sekotak ( 20 sachet ) RM 118

Total RM 151 je uolsss!!!

Harga Promo Raya cuma RMxxx sahaja!!!

Whatapps kak kin:
013-3496050
#premiumbeautifulexpertsetiawangsa



Korang yang nak pakai free Premium Beautiful ni,
nak beli dengan harga murah

dan nak kak kin ajar macamana untuk berniaga dengan korset ni 
 nak merasa ada income sendiri atau side income sekurang-kurangnya RM2,000 sebulan, pun boleh whatapps kak kin yea.

InshaALLAH, kak kin memang suka sangat nak guide orang yang sedia nak belajar dan bagi komitment untuk kejayaan diri sendiri sebab kak kin pun ajar FREE jer. No hidden charges!!!!

Jadi bila ada peluang untuk belajar buat side income ribu-ribu dengan produk bertaraf superbrands, jom la rebut peluang. 
Lagi-lagi untuk korang yang tinggal sekitar Setiawangsa, Keramat, Wangsa Maju, Batu Caves boleh kita sembang-sembang dan akak guide from A-Z bussiness bersama SHOM ni

Whatapps Kak Kin:
013-3496050 
#TopAgentPremiumBeautiful
#PremiumBeautifulExpertConsult


#PremiumBeautifulKualaLumpur


Thursday, 1 June 2017

IKLAN RAYA 2017 - PREMIUM BEAUTIFUL ELEGANCE

IKLAN RAYA 2017 - PREMIUM BEAUTIFUL ELEGANCE

Assalammualaikum dan selamat berpuasa semua. Ramadhan ke-7 baru nak wish kat uols kan. maaf ye. Sibuk sikit sekarang ni melayan permintaan ramai yang nak #selamatt sebelum selamat hari raya..

Hashtag selamat ni memang jadi viral. Uols tak tau ker..
La, kan dah viral iklan raya paling 'rare' tahun 2017 baru-baru ni.
Kalau belum tengok, kin upload untuk tontonan uols ye.
 Rugi tak tengok!
Lagi rugi kalau tak pakai!


Nampak tak? Sampai melopong suami kakak-kakak tu tengok bila isteri yang dulunya bongkok, lemak bertingkat-tingkat jadi body hour glass sekelip mata!
Hebat kan penangan Premium Beautiful nih!!

Kin ada buat PROMO sempena RAYA nih11
Nak biar suami uols pulak yang melopong tengok kejelitaan uols di pagi raya nanti.
CEPAT!!!!

Whatapps Kin
013-3496050

Sekitar Setiawangsa, Wangsa Maju, Keramat, Ampang..
kita jumpa je la terus
jangan lengah-lengah lagi na!!!
#selamattt di hari raya!!!