Wednesday, 23 August 2017

SHAKE ME Minuman Soya KURUS

SHAKE ME Minuman Soya KURUS

Yang nak kurus, wajib minum SHAKE ME

Wah!! Turun 2 hingga 5 kg sebulan?
Tanpa diet menyiksakan?

Macamana?

Awak dah cuba macam-macam produk
Tapi masih tak berkesan

Tengok ni!!

TESTIMONI SHAKE ME
Puan Safriza Azwani, Berat Badan Hilang 3.2 kg dalam masa 28 hari



Yeay, sangat happy bila Kak Saf kongsikan apa yang beliau rasa berdiet dengan shake me

" Bestnye diet bersama Shake ME ni is, i don't have to berlapar dan Shake Me helps me to change my eating habits and lifestyle. i love it! "

Oklah kan 28hari turun 3.2kg. Nak turun sebulan sekilo pun payah sebenarnya.


TESTIMONI SHAKE ME
Puan Mazwa Hilang 4.6kg dalam masa sebulan


Hilang 4.6kg tanpa diet ketat. 
Cuma breakfast dengan Shake Me, kadang-kadang ambil masa dinner juga dan konsisten pakai Premium Beautiful (sejam pemakaian boleh bakar 900 kalori ) dah hasilnya 4.6kg turun sebulan
Mudah je kan


TESTIMONI SHAKE ME
Puan Kiki Hilang 1.7kg dalam masa SEMINGGU


Wooww. Seminggu hilang 1.7kg
Kalau sebulan boleh cecah 6.8kg la kan
Kalau dulu, nak naik berat tu senang, nak turun tak turun-turun
Dengan Shake Me, Alhamdulillah cepat turunnya.


APA ITU SHAKE ME


Shake Me ini adalah minuman campuran soya dengan garam buluh. Rasanya sedap macam vanilla dan mengenyangkan. Boleh dijadikan sarapan pagi dan makan malam. adi tak perlu ambil makanan berat. Cuma gantikan dengan sepaket Shake ME setiap pagi dan malam.

Shake Me merupakan minuman protein yang sangat berkhasiat. Protein sangat diperlukan oleh tubuh manusia. Protein adalah makronutrein iaitu sejenis kelas makana yang diperlukan dalam jumlah yang besar dalam badan manusia dan protein juga merupakan sebatian kedua yang paling banyak didapati selepas air di dalam badan.

Protein sangat penting dalam badan kerana
- Protein membentuk struktur asas setiap sel hidup termasuklah hormon, enzim dan antibodi
- Protein terlibat dalam banyak proses penting seperti mengawal tahap gula dalam darah
- Membantu penghadaman makanan
- Menghalang jangkitan
- Pembekuan darah
- Membaiki sel
dan macam-macam lagi
- Sangat penting dalam interaksi metabolisme

Dengan Protein yang ada dalam sepaket Shake Me dapat membantu banyak proses dalam badan menjadi lancar


KELEBIHAN SHAKE ME

Konsep 3M dalam Shake ME
( Mineral/Maintenance/Metabolism )


Shake Me mengandungi 3 bahan utama iaitu

1) Protein Soya
2) Garam Buluh
3) L-Carnitine ( Agent Pembakar Lemak )

Woow, Shake Me ada L-Carnitine, agent pembakar lemak. Sebab tu la boleh kurus. Minum hari-hari, mencair la lemak-lemak awak tu.

L-Carnitine ni berfungsi untuk menurunkan berat badan. Ianya sejenis amino asid yang membantu menghasilkan tenaga. Jadi, bila awak minum Shake Me awak tak rasa letih walaupun awak 'kurang makan'


KEISTIMEWAAN SHAKE-ME

Rendah kalori (90kCal/hidangan)
Tinggi protein dan serat diet
Sumber kalsium dan magnesium
Tinggi Vitamin B12 dan C
Diperkaya dengan garam buluh, L-Carnitine, vitamin dan mineral
Tiada gula tambahan
Tiada bahan pengawet
Tiada pewarna sintetik
Membekalkan tenaga
Menjaga kesihatan
Tumbesaran sihat
Pelangsingan badan
Pilihan terbaik seisi keluarga



RAMUAN SHAKE ME



- Serbuk kacang soya

- Protein soya isolated
- Frukosa
- Polydextrose
- Protein Oat
- Serbuk protein whey
- L-Carnitine
- Fruktooligosakarida
- Garam Buluh
- Perasa Vanilla
-Xanthan Gum
- Vitamin
- Mineral Pra Campur
- Sucralose


CARA PENYEDIAAN SHAKE ME

1) Campurkan 1 paket Shake Me ke dalam shaker bersama 200ml air
2) Goncangkan sehingga sebati dan boleh terus diminum ( elakkan guna air panas)
( mudah je kan, boleh minum bila-bila masa dan dimana jua )

Nak lagi sedap?

Blendkan 1 packet Shake Me bersama 1 Sachet Min Kaffe dan ais.
Perghhh, meleleh sedapnya baqhang!
Kak kin guna shake and take, lagi mudah.


Minum Shake Me 2 kali sehari  ditambah dengan diet ketat, CONFIRM turun 
2-3 kg dalam beberapa hari jer.

Dinasihatkan supaya minum air banyak bagi membantu proses detox dan pembakaran lemak yang berkesan.


KELEBIHAN BER DIET DENGAN SHAKE ME
- Tidak menyingkirkan air dalam badan (badan takkan terhidrat)
- Tak ada kesan cirit-birit
- Mengenyangkan 
- Harga murah dan kesan berbaloi


HARGA SHAKE ME

Sekotak ada 20 sachet
 RM118 ( Semenanjung )
RM 122 ( Sabah/Sarawak )


HARGA PROMOSI MERDEKA?

CUMA RM***

Dapatkan dari agent sah Shake Me

013-3496050
shikin

COD Keramat
COD Setiawangsa
COD Ampang
COD Cheras
COD Batu Caves
COD Wangsa Maju
COD Kota Tinggi
COD Johor

AGENT SHAKE ME DIPERLUKAN!!!
AGENT SHAKE ME DIPERLUKAN!!!
AGENT SHAKE ME DIPERLUKAN!!!

Permintaan Shake Me sangat tinggi dan Kak Kin nak offer pada awak yang nak jadi agent di kawasan masing-masing, boleh hubungi Kak Kin segera. 

Tau tak, boleh jadi side income atleast RM1,000 hingga RM5,000 sebulan dengan Shake Me ni 

Whatapps sekarang
013-3496050
Post a Comment