Thursday, 2 November 2017

Sukar Tidur Dan Penyelesaiannya Dengan Bio Velocity Sleep Mate

Sukar Tidur Dan Penyelesaiannya Dengan Bio Velocity Sleep Mate



MASALAH SUSAH TIDUR

Dah 2, 3 hari ni ramai yang tanya kak kin cara nak bagi tidur lena. Masalah susah tidur (Imsomnia)

Allahuakbar.
Kalau kak kin pulak sekarang ni pantang baring, memang lena jer. Sedar nanti bila ada siren. Siren dari si bambam tu nak susu😅

Oklah, yang nak tidur lena tu memang kak kin suggest sangat tidur pakai 
Tilam Bio Velocity Sleep Mate ni

Dan alhamdulillah, tadi lunch pun customer call bagitau dia dah boleh tidur malam setelah 3 minggu tak boleh tidur.

Lepas tu dapat pulak whatapps dari seorang Customer bagitau dah dapat tidur lena kembali dan suaminya juga dah kurang berdengkur.

Bahayakan tak cukup tidur ni.
- Badan jadi lemah
- Stress
- Urat tegang
- Boleh mengundang darah tinggi jugak tau!!

Syukur, ramai yang dah merasai kebaikan Tila Bio Velocity Sleep Mate ni. Dari bayi, kanak-kanak, dewasa mahupun pesakit kritikal, inshaALLAH akan ada kebaikan hasil dari penggunaannya.
Terima kasih Allah mengizinkan kesihatan yang baik buatnya.

#TilamKuat
#BioVelocitySleepMateMurah


Post a Comment