Saturday, 7 October 2017

Harga Murah Bio Velocity Sleep Mate Sehingga Disember 2017

Harga Murah Bio Velocity Sleep Mate 
Dari Oktober Sehingga Disember 2017

Lagi berita baik buat anda yang nak dapatkan set Bio Velovoty Sleep Mate aka Tilam Kuat terapi pelbagai penyakit.

Harga BVSM untuk 1 unit RM 1,488

TAPI sekarang hanya RM1,192.00 seunit dengan pembelian MINIMUM 3 unit. 
Anda jimat RM888.00

Promosi sah dari 1 Oktober 2017 hingga 31 Disember 2017. Untung sangat tau. Boleh beli untuk mak, adik-beradik, saudara -mara dan kawan atau sesiapa sahaja yang memerlukan rawatan BVSM. Bukan sahaja untuk orang yang sakit tapi semua orang perlu ada sekurang-kurangnya 1 set bagi 1 rumah.

Kenapa perlu 1 RUMAH, 1 BVSM?

1. Mengurangkan kesan RADIASI

Semua orang guna handphone kan? Bahkan bayi yang baru 2-3 bulan pun dah pandai tengok Tabs, i-Pad. Untuk hiburkan anak menangis, dipasangkan dengan rancangan hiburan seperti Upin dan Ipin, Omar dan Hana, dan macam-macam lagi. Semua alatan elektronik tersebut memberi kesan    RADIASI yang kurang baik untuk perkembangan anak-anak. Jadi untuk mengurangkan kesan radiasi pada anak mahupun anda sendiri, perlukan pelapik tilam Bio Velocity Sleep Mate ini.

2. Rawatan Alternatif Paling Mudah 

Kaedah Rawatan Alternatif paling mudah.

- Mudah dibawa ke mana sahaja. Tak perlu guna elektrik atau bateri mahupun proses mengecas kembali.
- Mudah untuk digunakan. Hanya baring, selimut, sentuh atau melihat Bio Velocity ini sahaja, tenagaVelocity dapat merasa kesannya 'energy velocity'

3. Menstabilkan Emosi

Tinggal di bandar mahupun di kampung tak lari dari 'tekanan'. Tekanan kerja, nilai matawang dan kehidupan seharian. Dengan hanya baring atau melinat BVSM selama 10 saat dapat menukarkan mood anda menjadi lebih ceria dan bertenaga.

4. Fabrik Anti Bakteria

Ramai yang tanya Kak Kin macamana cara nak basuh Bio Velocity Sleep Mate ni kalau kotor. Jangan risau. Selama 2 tahun pertama ini boleh digunakan tanpa perlu basuh. Sekiranya ada kotoran semburkan dengan Febreeze di tempat yang kotor sahaja. Keunikan Bio Velocity Sleep Mate ini anti bau dan anti bakteria.

5. Memberikan kesan tidur yang BERKUALITI

Tidur yang berkualiti bukanlah bermakna tidur paling lama. Tidur yang berkualiti adalah yang tidur LENA walaupun hanya sekejap tapi dapat memberikan kesan kesegaran selepas bangun. Jadi banyak la masa untuk beribadah di malam hari. 

6. Bio Velocity Sleep Mate Murah

Hanya menggunakan satu barang iaitu Bio Velocity Sleep Mate ini dapat membantu mengurangkan macam-macam penyakit seperti darah tinggi, kencing manis, stress, semua dengan satu satu kaedah sahaja iaitu TIDUR dengan tilam kuat Bio Velocity Sleep Mate.

Beli 1, boleh kongsi dengan keluarga kerana size Bio Velocity Sleep Mate ini size QUEEN.

Disini, Kak Kin nak ingatkan juga. Bagi mereka yang mempunyai sakit kronik perlu juga dapatkan rawatan dari Doktor. Kita Iktiar dan semoga ALLAH beri kesembuhan buat yang memerlukan proses kesembuhan.

Banyak testimoni kembali sihat setelah menggunakan Tilam Bio Velocity Sleep Mate ini yang beransur sihat dan kuat selepas menggunakan pelapik tilam Bio Velocity Sleep Mate ini. Kesan paling ketara bila pakai Bio Velocoty Sleep Mate ini akan dapat tidur yang berkualiti dan sekiranya tidur tak lena sangat bahaya dan boleh mendatangkan pelbagai penyakit.

Kak Kin nak bagi harga PROMO Pelapik Tilam Bio Velocity Sleep Mat. 
Ambil 1 set pun Kak Kin boleh bagi speacial price yang SUPER DUPER jimat.

CUMA rm1,3++ SAHAJA!!!
Sementara Stok Masih Ada

wasap.my/0133496050
Hasikin Ali


Post a Comment