Tuesday, 14 November 2017

Jerat Suami Anda Dengan Pil Menyengat Herba Maharani

Hari-Hari ada PAYMENT untuk #HerbaJeratSuami


Fuhhh!!
Memang tinggu permintaan Jamu Maharani ni.

Setiap hari, ada je pengeposan
Kalau tak pos pun, ada yang susur sampai ke rumah COD kat bawah rumah jer.

Apa la hebat sangat Jamu Maharani ni sampai hari-hari ada jer orang nak.
 Kak kin share kan ye. Tak kenal maka tak cinta kan?

Herba Maharani banyak membantu selesaikan masalah-masalah kewanitaan InshaAllah, seperti 

※ Sukar hamil / Ikhtiar hamil
※ Senggugut / Hormon tidak stabil
※ Haid yang tidak teratur
※ Jamu wanita semasa/selepas pantang
※  Keputihan
※  Keletihan

Setakat ni ramai yang dah repeat order sebab berpuas hati dengan khasiat Maharani. Alhamdulillah 

Nak tahu lagi apa RAHSIA HERBA MAHARANI - 

- Menghaluskan kulit..kekal cantik dan awet muda
- Merawat pelbagai masalah rahim
- Merawat kesuburan dan kitaran haid
- Kebahagiaan Rumahtangga
- Badan sentiasa cergas dan aktif sepanjang hari...
- Meremajakan semula diri anda dan pasangan yang telah berkahwin sangat-sangat digalakkan untuk jadikannya sebagai makanan tambahan pengerat kasih sayang

Cuba sekotak, pasti puas hati


#MakanJamuNyahkanLesu
#JamuJeratSuami
#HerbaMaharani
#HerbaMaharaniSetiawangsa
#JamuMaharaniMurah
#HerbaMaharaniKeramat
#IkhtiarHamilDenganJamuMaharani
#PetuaHilangkanKeputihan
#herbamaharanimalaysia 
#HerbaMaharaniUbatIntimSuamiIsteri
#RahsiaSuamiIsteri
#JamuBerpantang

Tuesday, 7 November 2017

Min Cha Tea Tarik Miss Fazura

Min Cha Tea Tarik Miss Fazura

Minum secawan teh sedap Min Cha bersama MIss Fazura


Dia dah call, ajak minum.
Teh tarik tersedap alaf ini, Min Cha. 


 " Drink like a Celebri-TEA " MIN CHA


MIN CHA TEH TARIK

Minuman yang beraroma, bertekstur halus dan berkrim menambat citarasa semua dan memberi pengalaman indah ketika menikmatinya

KELEBIHAN MIN CHA

- Tiada perisa & pewarna tiruan.
- Tiada tambahan gula.
- Mengandungi garam buluh.
- Dirumus dengan daun teh berkualiti premium.
- Sumber antioksidan
yang baik.

KANDUNGAN MIN CHA

1. Krimer bukan tenusu
2. Serbuk teh segera
3. Serbuk Whey (mengandungi Protein Susu) 
4. Maltodextrin
*5. GARAM BULUH*
6. Ekstrak Stevia
7. Sukralose
8. Mengandungi bahan penstabil sebagai Kondisioner yang dibenarkan. 


Pengedar Utama MIN CHA dengan harga MURAH :-

HASIKIN ALI
013-3496050

#TeaMinCha
#TehGaramBuluh
#PromosiMinCha
#TehTarikFazura
#MinChaMurah
#MinChaSetiawangsa
#MinChaKeramat

Thursday, 2 November 2017

Sukar Tidur Dan Penyelesaiannya Dengan Bio Velocity Sleep Mate

HARGA MURAH BIO VELOCITY SLEEP MATE

TILAM BIO VELOCITY SLEEP MATE RAWATAN SUSAH TIDUR ( IMSOMNIA ) 


RAWATAN SUSAH TIDUR IMSOMNIA DENGAN TILAM BVSM BIO VELOCITY SLEEP MATE

MASALAH SUSAH TIDUR

Dah 2, 3 hari ni ramai yang tanya kak kin cara nak bagi tidur lena. Masalah susah tidur (Imsomnia)

Allahuakbar.
Kalau kak kin pulak sekarang ni pantang baring, memang lena jer. Sedar nanti bila ada siren. Siren dari si bambam tu nak susu😅

Oklah, yang nak tidur lena tu memang kak kin suggest sangat tidur pakai 
Tilam Bio Velocity Sleep Mate ni

Dan alhamdulillah, tadi lunch pun customer call bagitau dia dah boleh tidur malam setelah 3 minggu tak boleh tidur.

Lepas tu dapat pulak whatapps dari seorang Customer bagitau dah dapat tidur lena kembali dan suaminya juga dah kurang berdengkur.

Bahayakan tak cukup tidur ni.
- Badan jadi lemah
- Stress
- Urat tegang
- Boleh mengundang darah tinggi jugak tau!!

Syukur, ramai yang dah merasai kebaikan Tila Bio Velocity Sleep Mate ni. Dari bayi, kanak-kanak, dewasa mahupun pesakit kritikal, inshaALLAH akan ada kebaikan hasil dari penggunaannya.
Terima kasih Allah mengizinkan kesihatan yang baik buatnya.

#TilamKuat
#BioVelocitySleepMateMurah