Monday, 1 January 2018

MAKAN HERBA MAHARANI SELEPAS KEGUGURAN

MAKAN HERBA MAHARANI SELEPAS KEGUGURAN

Assalammualaikum my beautiful readers. Selamat tahun baru buat semua. Semoga tahun baru ni memberi seribu kemanisan dan kebaikan buat kita semua. Dan, Alhamdulillah bulan ni juga genap la setahun putera hati kak kin si Muhammad Faarish Idham yang banyak keletah tu.

Siapa yang follow blog kak kin tau la kan sebenarnya sebelum kak kin mengandungkan Faarish kak kin pernah KEGUGURAN sebanyak 3 kali. Dan ramai yang tanya kak kin macamana boleh mengandung balik kan?



CARA MAKAN HERBA MAHARANI SELEPAS KEGUGURAN 

Sebenarnya masa lepas KEGUGURAN, tu kak kin terus makan Herba Maharani ni. Setiap hari kak kin makan 15 biji sebelum sarapan dengan air suam. Habiskan sekotak dan tunggu sampai period berikutnya datang. Lepas tu baru la boleh PLAN dengan suami. 

Kak Kin memang rekemen sangat untuk awak yang tengah cari Jamu untuk berpantang  KEGUGURAN untuk makan Herba Maharani ni. 

Antara kesan bila makan Herba Maharani ketika berpantang:-

- Cuci rahim
- Lancarkan darah nifas 
- Pulihkan luka-luka pada rahim
- Megetatkan rahim
- Bagi tenaga
- Meningkatkan kesuburan dan risiko untuk hamil lagi sangat tinggi

Bukan kak kin seorang je yang makan Herba Maharani ni masa berpantang KEGUGURAN, kak Zana ni pun kongsikan kesan pengambilan Maharani semasa beliau KEGUGURAN.



Wah, seronok kan. Badan ringan, peranakan tak sakit, badan bersemangat dan bertenaga. uols yang nakkan kesan berganda dengan hanya comsume 1 produk mesti dapatkan sekotak herba maharani ni tau!!!

HARGA SEKOTAK HERBA MAHARANI 
RM98 JER

Murah dan mampu milik sangat kan

Whatapps Kak Kin cepat-cepat untuk harga murah ni
013-3496050

Post a Comment