Wednesday, 7 February 2018

MACAMANA NAK JADI AGENT SAHAJIDAH HAI-O 2018

MACAMANA NAK JADI AGENT SAHAJIDAH 

HAI-O 2018



Tahniah Miss Fazura atas perlantikan sebagai Duta Sahajidah Hai-O, sebahagian dari keluarga besar kami.


Sebab ramai juga yang dah cuba minum Teh Tarik Min Cha Fazura ni dan merasai keenakannya, jadi ramai yang bertanya macamana cara nak jadi agent Sahajidah Hai-O macam Cik Fazura kita ni.
yelah, bila jadi ahli dapat beli murah sikit kan. 

Jadi kak Kin  dengan berbesar hati nak tunjukkan cara macamana nak jadi AGENT SAH untuk produk SAHAJIDAH HAI-O MARKETING (SHOM).

DAFTAR SEKARANG! 
Cuma RM50 jer!!




Mulai tahun 2018, setiap pendaftaran sebagai ahli akan menerima FREE GIFT sebotol Marine Essence bernilai RM38. 

Jimat kan?
Daftar ahli, boleh terus dapat STOK. 

Apa yang kita dapat bila daftar Ahli Sahajidah Hai-O Marketing (SHOM)

Bila dah register, anda akan diberi nombor ahli untuk digunakan bagi tujuan pembelian produk dan sah digunakan di mana-mana stokis seluruh Malaysia, Brunei dan Singapura.

Nak lagi mudah, lebih baik terus aktifkan secara online dalam sistem online SHOM dekat link ni.


Nanti akan keluar paparan Skrin macam ni.



Kat dalam sistem SOLUCIS ni boleh buat macam-macam

> Boleh beli barang untuk guna sendiri pos terus ke alamat rumah kita
> Boleh beli barang untuk customer terus ke alamat rumah mereka
> Boleh tengok berapa jumlah pencapaian sales kita setiap bulan
> Boleh tengok berapa jumlah BONUS kita setiap bulan

SENANG KAN?
Sebab tu sekarang ramai je STUDENT, HOUSEWIFE yang jadi agent SHOM ni sebab senang. Tak boleh drive ke, sambil jaga anak pun boleh buat bussiness.

Nampak tak? Cara ni memang paling sesuai untuk semua yang nak jadi ahli baik untuk kegunaan sendiri atau yang berminat untuk mula berbussiness online @offline.

Jadi kalau uols nak jadi ahli, boleh whatapps kak kin kat sini



Nanti dulu!
Banyak lagi nak kongsikan kebaikan jadi AGENT SHOM


KELEBIHAN JADI AGENT SAHAJIDAH HAI-O MARKETING

1. Dapat beli dengan harga ahli penjimatan sehingga 20% bagi setiap item
3. Dapat membeli produk lebih murah dari harga ahli bila ada promosi dari SHOM
4. Setiap pembelian ada point dan boleh digandakan kepada peratus keuntungan dan dapat dalam bentuk BONUS pada setiap bulan.
5. Berpeluang menjana pendapatan sampingan hanya dengan berniaga secara PART-TIME
6. Tidak perlu mengeluarkan belanja besar untuk menyimpan stok
7. Tidak diwajibkan maintain point setiap bulan. 
( tiada paksaan )
8. Tak ada kedai bukan bermakna tak boleh berniaga. Sebab boleh buat secara online atau berkongsi kebaikaan pada keluarga dan kawan-kawan sahaja.
9. Harga produk mampu milik dan berkualiti tinggi pilihan ramai masa kini. Mudah untuk dijual.
10. Tak perlu cari-cari orang ( menaja )
cuma perlu banyakkan berkongsi kebaikan dan menarik lebih ramai ahli untuk menambahkan bonus bulanan. 


MACAMANA NAK JADI AGENT YANG BOLEH JANA INCOME

Kami ada menyediakan perkhidmatan PERCUMA kepada sesiapa jua yang SERIUS nak dapatkan sekurang-kurangnya RM1,000 sebulan melalui:-

1. PERSONAL COACHING 1 TO 1 SESSION





2. ILMU MARKETING TENTANG PRODUK SECARA ONLINE DAN OFFLINE.


kelas online dari mentor pasal produk seminggu sekali


Kelas OFFLINE sebulan sekali

Banyaknya FAEDAH sebagai ahli SHOM ni.
tunggu apa lagi?
Whatapps kak kin sekarang dan sertakan sekali maklumat ni 

- Nama
- No Kad Pengenalan
- Alamat surat-menyurat
- Alamat email
- Nama dan akaun bank 
(bagi tujuan pembayaran bonus)

- Nama pasangan ( jika berkahwin )
- No Kad Pengenalan Pasangan

wasap.my/0133496050





Sama-sama kaya dan berjaya dunia akhirat

- Hasikin Ali -








Post a Comment