Friday, 9 February 2018

Premium Beautiful Expert Wedding - Selamat Pengantin Baru Nur Hidayah Adam

Premium Beautiful Expert Wedding


Premium Beautiful Expert Wedding

Alhamdulillah, pada Sabtu yang lalu adik bongsu kak kin dah selamat diijab kabulkan tanggal 27 Januari 2018. Tahniah buat pasangan. Gembira bila bilangan ahli keluarga bertambah dan inshaALLAH pasti jumlah anak buah makin bertambah jugak nanti kan. 


Menantu bongsu mak kali ni pun orang dekat-dekat jugak. Kampung sebelah jer. Bukan sebelah rumah ye, sebelah rumah kakak sulong punya.

Jadi tak la penat sangat mak nak 'hantar menantu' nanti. Tak la macam kami ni. Johor - Kelantan, memang bermalam dalam bas la baru sampai. Kesian mak, walaupun jauh gagah juga la datang dengan orang kampung satu bas. Terima kasih banyak-banyak mak. Touching pulak. Tapi orang kata jauh perjalanan, luas pengalaman kan?


Majlis adik kak kin ni pun sama macam kak kin juga. Pagi nikah, petang terus sanding. Gaya nyer macam kahwin dengan orang jauh je kan. 



 Alhamdulillah, selesai akad dengan sekali lafaz, Premium Beautiful Expert Johor ni selamat jadi isteri orang.


Cantiknya baju potong kek awak. Macam patung la badan awak. Premium Beautiful Korset punya kerja la ni, jeles i!

Dayah ni dulu kan, pakai Premium Beautiful sebab period tak teratur dan bila sesekali datang period, memang teruk sangat sebab senggugut. Kak Kin pakaikan Dayah Premium beautiful Korset ni masa tu berat dia hampir 60kg jugak la. Anak dara dah nak dekat 60kg ko rase?

Sejak pakai Premium Beautiful Korset ni, Alhamdulillah dapat kurangkan rasa sakit senggugut dia tu. Dayah ni la satu-satunya adik perempuan kak kin dan bantu uruskan hal ehwal mak kat kampung. Masa mak tak sihat dulu, dia yang bantu angkat dan bersihkan mak, masakkan dan buat kerja rumah. Penat, sakit tu biasa. Lagi-lagi bahagian pinggang. Banyak berjalan, banyak bergerak memang sakit pinggang. Sebab tu kak kin memang bagi free je pada Dayah Premium Beautiful ni untuk bagi kesihatan yang baik pada dia dan mudahkan urusan dia menjaga mak di kampung. 

Ni la hasil Dayah pakai Premium Beautiful. Memang puas hati kan. Badan makin mengecil dan makin sihat. Syukur sangat-sangat.



Bila ada wedding macam ni la boleh jumpa semula kawan-kawan lama. Masing-masing dah ada kehidupan masing-masing. Terima kasih tau sudi datang memeriahkan majlis. Best sangat dapat jumpa korang.



Dengan Juli, #GengBasSekolah. Pagi-pagi jalan kaki pergi tunggu bas sekolah dari tingkatan 1 sampai tingkatan 5.



Azah ni #GengSekolahAgama. Kami sekelas dan duduk sebelah masa Darjah Khas dulu.



Yang ni, Ustazah Siti Hawa, #GengSekolahRendah.
Masa sekolah Menengah dia sambung belajar di Sekolah Arab. Terpisah la kami dan akhirnya ketemu juga melalui whatapps group sekolah rendah tahun 1983. Nampak tak besarnya peranan media social masa kini. Yang jauh di rapatkan, yang dekat dieeratkan.


Bukan pengantin jer nak cantik-cantik, akak pengantin pun mestilah nak melaram jugak kan. Pengantin lama ambil kesempatan naik pelamin. 
Dengan baby girl lagi. Adik Faarish ke? 


Dengan Cik Anggun, anak buah yang comel putih melepak gitu.



ha, yang ni baru anak sendiri, budak tembam Faarish Idham. Nasib baik la Umi ada penyelamat kan, Premium Beautiful Corset ni. Kalau tak, lenguh la pinggang Umi dukung awak Faarish.


Umi dan Premium Beautiful berpisah tiada. Nak pergi kerja, pakai. Balik kampung pakai, nak masak pun pakai. Umi Faarish ni jenis mudah sangat sakit pinggang. Pantang berdiri lama-lama, mula la sakit pinggang tu. Lagi-lagi bila lepas bersalin ceaser ni, memang tak berapa gagah sangat tanpa bantuan Premium Beautiful Korset ni. 

Terima kasih Premium Beautiful sebab sentiasa sokong tulang belakang dan elakkan dari saya terus dilanda sakit pinggang. I love Premium Beautiful Korset sebab bukan setakat hilangkan sakit pinggang, tapi buatkan kita nampak lebih KURUS bila lemak dah tersusun dan terletak di tempat yang sepatutnya. Reshape body tu penting bagi menampakkan badan kelihatan kemas dan langsing. Dan Premium Beautiful ni dapat kekalkan badan kita yang dah reshape tu juga tau. Jadi jangan risau bila kita buka Premium Beautiful dari badan, lemak uols takkan bersepah balik yea.

Eh, awak yang darah manis tu kan, kak kin rekemen sangat-sangat pakai Korset Premium Beautiful ni. Bila pakai baju pengantin nanti, size S pun muat. Nampak terletak je baju tu bila badan dah kena reshape dengan korset magik ni.

Lagi satu, badan pun taklah rasa penat sangat. penat tau jadi pengantin ni. Macam-macam bena nak kena buat. Betul tak?

Kak Kin nak offer harga istimewa untuk bakal pengantin. Boleh whatpps kak kin untuk tuntut harga promosi bakal pengantin.

013-3496050

#No1certifiedPremiumBeautifulExpert
#PremiumBeautifulMurah2018
#PremiumBeautifulSetiawangsa
#PremiumBeautifulWangsaMaju
#PremiumBeautifulKeramat
#PremiumBeautifulBatuCaves
#PremiumBeatifulGombak
#HargaPromosiMurahPremiumBeautiful

Post a Comment