Sunday, 15 April 2018

Testimoni Premium Beautiful Korset : Cara Hilangkan Rasa Sakit Kesan Luka Bersalin Pembedahan

Testimoni Premium Beautiful Korset : Cara Hilangkan Rasa Sakit Kesan Luka Bersalin Pembedahan



Pengalaman bersalin secara Pembedahan tahun lepas masih segar dalam ingatan. Alhamdulillah, rezeki melahirkan anak walaupun dengan cara pembedahan, kak kin bersyukur sangat-sangat sebab Allah beri keizinan untuk merasa nikmat terbesar dalam hidup iaitu anugerah paling bernilai dengan kehadiran seorang anak. 

Menggigil satu badan masa kena tolak pergi bililk pembedahan. Sejuk sangat rasanya. Sampaikan Doktor Bius pun menggigil sama sebab menggigil sampai terketar-ketar. 

Lepas pembedahan, kesan luka rasa pedih sikit tapi muntah sepanjang hari tu. Buka mata, muntah. Kesan dari bius.

Nurse bagi ubat tahan sakit 4 jam sekali untuk elakkan dari kesakitan melampau lepas bius hilang. Masih berasa pedih sikit-sikit la kan sampai la luka luar tu kering.

Bila luka luar kering, kak kin terus berbengkung dengan Korset Premium Beautiful. Antara pengalaman kak kin berpantang dengan Korset Moden kak kin kongsikan kat sini. 

Kesan berbengkung dengan Korset Premium Beautiful:-

- Badan terbentuk kemas, perut kurang buncit
- Luka kesan pembedahan rasa macam di 'ampu', kurang kesakitan bila bila bergerak
- Tak lagi sakit pinggang bila menyusukan atau mengepam susu
- Peranakan jadi terletak dan kekerapan membuang air kecil berkurang
- Tiada lagi masalah Bengkak Susu 

Kak kin rekemen sangat untuk ibu berpantang menggunakan bengkung Premium Beautiful untuk berpantang samaada bersalin secara pembedahan mahupun normal. kurang rasa sakit luka pembedahan bila dibalut Premium Beautiful ni.
Lagi-lagi bila berpantang sendiri, mudah sangat sebab boleh pakai bengkung tanpa bantuan orang lain.

Kak kin ajar cara yang senang dan betul untuk berpantang dengan bengkung moden ni nanti ye.
whatapps je kak kin.

wasap.my/0133496050 


Selamat Berpantang



Post a Comment