Wednesday, 23 May 2018

TIPS TURUN 10KG SEBULAN DI BULAN RAMADHAN

TIPS TURUN 10KG SEBULAN DI BULAN RAMADHAN


Wooow, hilang 10 KG dalam masa sebulan? Bulan puasa ni paling mudah nak turunkan berat badan. 

Mudah,
Murah,
Cepat,
Berkesan,
Selamat.

Kak Kin kongsikan Pengalaman CDM Hajah Siti Rohana pada Ramadhan tahun lepas hanya amalkan 3 produk ni secara konsistent, dapat turunkan berat sebanyak 10KG sebulan.

TIPS TURUN 10KG SEBULAN DI BULAN RAMADHAN


Shake Me - Protein kikis lemak yang tinggi protein membuatkan perut rasa kenyang dan membantu mempercepatkan proses pembakaran lemak.

Min Kaffe - Kopi garam buluh yang rendah kafein mengandungi garam buluh untuk membantu proses detoks dan membekalkan tenaga bagi mengekalkan kecergasan sepanjang Ramadhan.


Korset Sauna Ber' Far Infrared Rays' Premium Beautiful Korset
- Sangat berkesan meletakkan lemak di tempat sepatutnya dan membakar lemak tak perlu untuk dapatkan berat badan ideal. 
Fungsi FIR juga mengekalkan lemak di tempatnya dan menjadikan kulit kembali tegang dan mengekalkan bentuk badan yang telah disusun atur kedudukan lemaknya di tempat yang betul.

Jadi, bila kita dah kurus kulit takkan menggelebeh dan aset semua jadi terletak. Sangat sesuai untuk wanita yang nak naikkan payudara dan punggung  yang jatuh selepas melahirkan.


Teruja tengok gambar terkini kak Ana. Memang beza sangat bila amalkan makan set makanan sihat secara konsistent. Dari 102kg kini tinggal 56kg jer.

Yang paling seronok, berat turun 10kg di bulan puasa tapi income dapat 10k di bulan raya.


Syukur Alhamdulillah, kak Ana berkongsi cara untuk dapat penapatan mencecah sehingga RM10,000 di bulan raya dengan produk kurus ni jer.

Ya ALLAH, untung sangat kan. Kurus dapat, income pun dapat.

Bila Kak Ana kata nak kongsikan rahsia kurus dan jana income, kak kin memang berkobar-kobar nak hadirkan diri walaupun sebenarnya ada hal di Perak. Kak kin siap awalkan temujanji di Perak tu, dari KL balik hari sebab nak sangat-sangat hadirkan diri untuk menimba ilmu dan kongsikan pada rakan kongsi kak kin pula.


Seronok rakan kongsi kak kin ni dapat hadir berjumpa bertentang mata dengan Jutawan Hebat CDM Kak Ana. 


Bersungguh Kak Ana berkongsi tentang pengalaman beliau sepanjang perjalanan beliau menurunkan berat badan dari 102kg ke 56kg.


Kak Kin lagi la bersemangat nak dengar perkongsian hebat dari insan hebat, yang dah berpengalaman luas berniaga selama 16 tahun bersama Sahajidah Hai O. 


Bersama Leaders cantik kak kin, CDM Salleha Roslan yang tak jemu-jemu beri tunjuk ajar untuk kak kin dan team.






Kurus kan Kak Ana? Kalau ada yang nak turunkan berat badan dengan cara yang cepat dan selamat, Kak kin boleh kongsikan. Kak Kin sendiri dah cuba. Baru buat 3 hari dah turun 1.5kg. Seronok dan puas hati.

Tunggu apa lagi. Nak pakai kebaya merah raya ni kan. Lets kurus!

wasap.my/0133496050

#PremiumBeautifulMurah
#ShakeMEMurah
#MinKaffeMurah

Thursday, 17 May 2018

HARGA HERBA MAHARANI MURAH 2018

APA ITU HERBA MAHARANI



Herba Maharani atau nama sebenarnya Beijing Te Zhi Bai Feng Wan adalah merupakan antara khazanah perubatan dan amalan kesihatan tertua khusus untuk wanita. Ramuan khasnya telah menyerlahkan kehebatan dan ke terampilan wanita sehingga kini.

Herba Maharani berasal daripada formula tradisional Bai Feng Wan pada Dinasti Ming, Ia dihantar dari farmasi Diraja ke Beijing Tong Ren Tang untuk dihasilkan UBAT KHAS untuk kegunaan istana Maharani. Maharani menggunakan ubat ini untuk mengekalkan keremajaan dan kecantikan, melewatkan penuaan dan menjaga kesihatan dalaman dan luaran. Didalamnya menggabungkan pelbagai jenis ubat berharga dan dihasilakn melalui teknologi terkini. Ianya snagat berkesan untuk menambahkan tenaga dan menyelaraskan kitaran haid wanita.


RAMUAN HERBA MAHARANI

Dikombinasikan lebih dari 20 jenis ubat tradisional yang berharga iaitu:-

- Wuji/Pati Ayam Hitam 
- Concha Ostrea Gigas
- Cornu Cerves Nippon
- Radix Astragalus Membanaceus
- Radix Panax Ginseng
- Rhizoma Cyperus Rotundus
- Radix Angelica Sinensis
- Radix Paeonia Lactiflora
- Radix Rehmannia Glutinosa
- Rhizoma Ligusticum Chuanxiong
- Radix Salvia Miltiorrhiza
- Rhizoma Dioscorea Opposita
- Radix Giycyrrhiza Uralensis

PATI AYAM HITAM di dalam Herba Maharani mengandungi Carnosine Anti Oksida yang membina tisu otak dan otot. Ia juga membantu untuk memperkaya darah dalam badan. Superfood ini telah digunakan selama lebih 1000 tahun di dalam perubatan Cina.

Carnosine adalah gabungan asid amino, beta-alanine dan hisditine. 

KELEBIHAN CARNOSINE :-

- Melindungi sel-sel dalam badan daripada radikal bebas yang merbahaya
- Anti penuaan. sel-sel badan yang diberi Carnosine kelihatan lebih muda jika dibandingkan dengan sel-sel badan yang tidak diberi Carnosine. Carnosine juga melindungi protein sel ( cellular protein ) dengan sebarang kerosakan.
- Meningkatkan daya ingatan. Memori lebih kuat. Mengurangkan risiko kepada nyanyuk dan mudah lupa.
- Membantu menstabilkan emosi. Tak mudah rasa tertekan dan mengurangkan rasa nak marah.
- Menstabilkan sistem imunasi badan. Carnasine menurunkan sistem imunasi yang berlebihan. Dalam pada masa yang sama, Carnasine meningkatkan sistem imunasi yang rendah.
- Menurunkan paras gula dalam darah, sesuai untuk pesakit kencing manis.
- Menyembuhkan luka dengan lebih cepat
- Melancarkan perjalanan darah
- Mengurangkan tekanan darah tinggi melalui pembukaan salur darah
- Carnosine adalah non-toxic dan sangat selamat untuk diambil.


KEBAIKAN HERBA MAHARANI

1. Melegakan masalah wanita dan gadis remaja 
( senggugut, keputihan, peredaran haid, usaha mengelakkan kemandulan )
2. Melegakan sakit pinggang dan belakang, sakit sendi dan lutut, angin dalam badan dan sebagainya.
3. Mengaktifkan hormon estrogen, progestron dan androgen wanita
4. Awet muda, menegang dan memberi keanjalan kulit
5. Menghilangkan keletihan dan meningkatkan kadar metabolisma.


KEBERKESANAN HERBA MAHARANI

- Menambahkan tenaga dan darah, menyelaras kitaran haid
- Mengawal keputihan
- Melegakan ketidakselesaan senggugut, kitaran haid dan putus haid
- Menyelaras rembesan endokrin dan sistem pembiakan wanita
- Menguatkan tenaga dan stamina


FUNGSI DAN KELEBIHAN HERBA MAHARANI

- Membaikpulih kesihatan dalam wanita.
- Melancarkan peredaran darah.
- Menyelaras kitaran haid yang tidak teratur/irregular period flow.
- Mengurangkan masalah ketidakselesaan semasa tempoh haid seperti senggugut/period pain.
- Mengurangkan masalah keputihan.
- Rawatan herba semulajadi ( natural ) untuk membantu kesuburan.
- Menguatkan dan mengecutkan otot-otot rahim, sistem peranakan dan sangat sesuai dimakan ketika berpantang.
- Melambatkan jangkamasa menopause dengan mengaktifkan hormon estrogen, progesterine dan androgen wanita.
- Membantu sistem organ dalam tubuh untuk berfungsi dengan baik.
- Menjadikan badan lebih awet muda ( anti-penuaan ) dan lebih cantik
- Membantu menegangkan dan memberi keanjalan pada kulit, seperti sekitar payudara, ovari dan kawasan perut selepas bersalin.
- Meningkatkan kadar metabolisma badan. Nak kurus, boleh cuba!
- Mengurangkan keletihan dan kelesuan pada badan. Badan kurang lemau dan lebih bertenaga.


CARA PENGAMBILAN HERBA MAHARANI

Cara makan Herba Maharani yang disyorkan buat pertama kali adalah 25 biji sehari. Mulakan makan Herba maharani pada hari pertama selepas period ( datang haid ).

Masa terbaik untuk makan Herba Maharani ialah pada waktu pagi sebelum sarapan. Nak ambil pada waktu malam sebelum tidur pun boleh.

Makan mestilah bersama AIR SUAM.

Herba Maharani mungkin agak panas bagi sesetengah orang terutamanya yang tidak pernah makan pil herba sebelum ini. 

Sebaiknya mulakan dengan 25 biji dahulu, dan jika rasa panas kurangkan dos kepada 10-15 biji.
Kalau badan serasi, boleh teruskan pengambilan sehari 25 biji.

ATAU

Boleh mulakan dengan 10-15 biji terlebih dahulu, jika badan tak panas dan serasi boleh ditingkatkan sehingga 20-25 biji sehari.


Kuantiti dalam sekotak Herba Maharani
Ada 6 bekas merah
Dalam setiap bekas merah ada 6 bebola putih
setiap bebola putih ada 50 biji
jumlah semua sekali 300 biji

- Jika ambil 10 biji sehari = 30 hari 
( period jangan makan Herba maharani )

- Jika ambil 25 biji sehari = 12 hari 
( Lepas period, stop untuk bulan tersebut dan sambung pengambilan selepas habis period )

- Jika ambil 25 biji sehari = 6 hari 
( Lepas period, stop untuk bulan tersebut dan sambung pengambilan selepas habis period )

Sebulan amalkan sekotak sahaja Herba Maharani. Setelah habis sekotak, hentikan pengambilan Herba Maharani seketika sehingga period seterusnya datang.Selepas habis period, ulangi cara makan yang sama.


TIPS PENGAMBILAN HERBA MAHARANI

- Elakkan makanan bersifat sejuk seperti salad dan tembikai
- Elakkan kafein seperti teh, kopi
- Minum lebih banyak air 

Jika badan berasa panas, sakit kerongkong atau tumbuh jerawat bila makan Herba Maharani, ikuti langkah berikut:-

- kurangkan dos pengambilan dari 50 biji kepada 25 atau 15 atau 10 biji sahaja ( ikut keserasian badan )
- minum air garam(garam buluh seperti garam buluh Hai-O)
- tiada masalah ntuk mengambil Herba Maharani dan produl lain pada masa yang sama cuma perlu diingatkan makan produk ini pada waktu yang berasingan sekurang-kurangnya 2-4 jam. Anda juga dinasihatkan agar mengabil Herba Maharani secara selang sehari.

PERHATIAN

- Ibu Mengandung dilarang makan Herba Maharani


 MAKLUMAT TAMBAHAN

- Herba Maharani adalah 100% HALAL

- Herba Maharani ada KELULUSAN KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA ( REG.NO:MAL20014419T )





Thursday, 3 May 2018

HARGA MURAH BIO VELOCITY SLEEP MATE 2018

HARGA MURAH BIO VELOCITY SLEEP MATE

BIO VELOCITY SLEEP MATE MURAH 2018

BIO VELOCITY SLEEP MATE PENAWAR IMSOMNIA


Tilam Bio Velocity Sleep Mate Murah 2018

Free COD dan FREE GIFT

COD Bio Velocity Sleep Mate Kuala Lumpur
COD Bio Velocity Sleep Mate Setiawangsa
COD Bio Velocity Sleep Mate Keramat AU2
COD Bio Velocity Sleep Mate Putrajaya
COD Bio Velocity Sleep Mate Shah Alam
COD Bio Velocity Sleep Mate Ampang
COD Bio Velocity Sleep Mate Batu Caves
COD Bio Velocity Sleep Mate Gombak
COD Bio Velocity Sleep Mate Bangi
COD Bio Velocity Sleep Mate Johor
COD Bio Velocity Sleep Mate Kota Tinggi
COD Bio Velocity Sleep Mate Perlis
COD Bio Velocity Sleep Mate Sabah
COD Bio Velocity Sleep Mate Perak
COD Bio Velocity Sleep Mate Pahang
COD Bio Velocity Sleep Mate Melaka


Harga Tilam Bio Velocity Sleep Mate 
RM1,488 

Now cuma 

RM1,3**
Free COD
Free Postage