Saturday, 30 June 2018

HARGA MURAH TILAM BIO VELOCITY SLEEP MATE 2018

HARGA MURAH BIO VELOCITY SLEEP MATE 

HARGA MURAH TILAM BIO VELOCITY SLEEP MATE 2018

BIO VELOCITY SLEEP MATE RAWATAN IKHTIAR STROK


Berita baik lagi, dibulan baik hari baik, 
Syawal yang indah.
Harga murah tilam Bio Velocity Sleep Mate tahun 2018 paling murah. 
Tanpa GST!!

Harga lama : RM1,488
Cuma RM 1,403.70
Tanpa GST
Jimat RM84.30

Tapi!!!

Kak kin nak bagi harga lagi jimat
Tak boleh bagitau kat sini, sebab harga terlalu JIMAT dan MURAH.
Harga macam tak percaya gitu!

Cuma RM1,3xx jerrrr

Whatapps kak kin direct. 
Kak kin siap bagi free gift dengan setiap pembelian.

HARGA MURAH BIO VELOCITY SLEEP MATE 2018

Tuesday, 19 June 2018

Tips Kurus Raya dengan SHAKE ME

Tips Kurus Raya


Yeay, baju lama dah muat kembali. Hasil makan shake me tu, berkilo jugak la turun. Bukan senang nak turun berat dengan usia anak masih setahun 4bulan ni. Satu lagi ,baju dalam Premium Beautiful jangan lupa sarung. Baru la perut buncit kesan pembedahan masa bersalin tu tak kelilhatan. Lagipun kalau kurus tapi lemak menggeleber pun tak seronok 
juga. Pasti susah juga nak cari baju nanti sebab ada bahagian badan yang tak selesa. Jadi kita reshape body dan kurus dengan cara paling cepat dan selamat.

Dalam pada beraya ni, percaya tak ada yang dah kehilangan 4kg. Biasanya masa raya la berat naik berkilo-kilo.



Amboi, bukan main suka lagi kan bila hilang 4kg tanpa perlu kawal makan. Hanya makan Shake ME ni sebagai agen pembakar lemak dan sumber tenaga, lemak jahat dapat dinyahkan.

Ini antara luahan pengguna Shake Me, CDM Saleha Roslan dan beliau kongsikan tips kurus mudah di hari raya.

"  Ini antara Rahsia, macam mana makin ramai hilang 5 kilo seminggu.

Minum pagi dan malam. Terus kenyang. Kulit pun makin cantik. Bila badan makin kecik, kita akan nampak makin muda.

Kesian badan. Nak pakai lama. Jadi jangan bebankan badan kita dengan berat berlebihan.

Yang sal pegang ni, dia rasa vanila. Ada fat burner. Memang effective sangat tarik lemak jahat keluar dari badan. Harga mampu milik pulak tu.

 1 kotak boleh buang 5 kilo! "

Seronok kan. Kak kin pun makan Shake Me dan dah turun dekat 4kg sebulan.




Bulan ni memang ada promotion, beli 3 free 1. Kalau terus jadi member, bayar 3 kotak, dapat 5 kotak. Bestttttt sangat offer ni. Limited stoi sangat.

1 kotak boleh buang 5 kilo! Memang berbaloi pinang sekarang. Kita kikis lemak raya.
Cepat, ambil handphone whatapps kak kin tau

wasap.my/0133496050

#airkurusShakeME

Saturday, 16 June 2018

Salam Aidilfitri 2018

Salam Aidilfitri 2018



Tangan dihulur, maaf dipinta
Dari kami sekeluarga

#TeamRayaJohor
#No1CertifiedPremiumBeautifulExpert

Friday, 8 June 2018

Promosi Murah Shake Me Bulan Jun 2018 Beli 3 kotak Percuma 2 kotak

Promosi Murah Shake Me Bulan Jun 2018
Beli 3 kotak Percuma 2 kotak



Alhamdulillah, hari-hari menderu masuk order air kurus Shake Me sebab ramai pakat nak kurus raya ni. Masa bulan puasa senang nak turun berat badan.

Yang tak dapat bonus raya pun, pasti mampu jadikan air kurus ni sebagai hidangan sahur dan berbuka puasa. Sebab promosi murah sangat sekarang. Stok terhad. Harga tak lebih dari bonus raya yang baru dapat tu.

Beli 3 kotak Dapat 5 kotak
Beli 3 kotak Dapat 5 kotak
Beli 3 kotak Dapat 5 kotak

Dan peluang menang:
Cash
Emas
Hi Tea di Menara KL

Kandungan dalam Shake Me

Shake Me minuman protein yang unik ini diperkaya dengan garam buluh, L-Carnitine, vitamin & mineral.

Membuang toksin yang tidak diperlukan dalam badan dan meningkatkan metabolisme sel badan.

☑️Kompenan Garam Buluh membantu mengeluarkan toksin seperti perasa makanan, bahan kimia, racun ubatan dan sebagainya.

☑️L-Carnitine (fat burner) membantu meningkatkan kadar metabolisma.

☑️L-Carnitine bertindak sebagai pengangkut sel-sel lemak dan dibawa ke stesen janakuasa utama sel - sel badan (mitochondria) untuk dipecahkan menjadi tenaga.


Antara Kebaikan SHAKE ME

✅Rendah Lemak - 90 k cal / hidangan
✅Tinggi dalam PROTEIN & SERAT
✅Sumber KALSIUM & MAGNESIUM
✅Diperkaya dengan GARAM BUKUH, L-CARNITINE, VITAMIN & MINERAL
✅TIADA gula tambahan
✅TIADA perwarna sintetik


Testimoni Shake ME


Minum 3 hari Shake ME, turun 3kg!


Minum 4 sachet Shake ME, turun 2kg!

AllahuAkbar, memang selamat dan berkesan diet dengan Shake ME ni.

Promosi ni terhad untuk bulan Jun 2018 sahaja. Whatapps sementara stok masih ada.


#MasterYourNetwork
#No1CertifiedPremiumBeautifulExpert

Tuesday, 5 June 2018

Shake Me - Cara Kurus Paling Cepat Dan Murah

Shake Me - Cara Kurus Paling Cepat Dan Murah


Alhamdulillah, dah masuk hari ke 21 di bulan Ramadhan. Semoga kita ditemukan jodoh dengan lailatulqadar hendaknya. Dah 21 hari ni, agak-agak berat makin naik ke makin turun. Kalau turun, alhamdulillah. Kalau naik, memang kena check balik la apa yang tak kena dengan cara pemakanan kita tu. Dan mungkin juga metabolisma kita tu yang dah semakin rendah seiring dengan pertambahan usia.

Tapi, jangan risau sebab kak kin ada buat  PROMOSI SHAKE ME MURAH hanya yang serius nak kurus dalam masa berbaki 9 hari lagi ni.

Beli 1 Percuma 1

Dengan hanya perlu daftar ahli serendah RM47, dapat memiliki sekotak Shake Me percuma berharga RM111.30.

Air Kurus Shake Me

Apa itu Air Kurus Shake ME?




Shake Me ini adalah minuman campuran soya dengan garam buluh. Rasanya sedap macam vanilla dan mengenyangkan. Boleh dijadikan sarapan pagi dan makan malam. Jadi tak perlu ambil makanan berat. Cuma gantikan dengan sepaket Shake ME setiap pagi dan malam.

Shake Me merupakan minuman protein yang sangat berkhasiat. Protein sangat diperlukan oleh tubuh manusia. Protein adalah makronutrein iaitu sejenis kelas makana yang diperlukan dalam jumlah yang besar dalam badan manusia dan protein juga merupakan sebatian kedua yang paling banyak didapati selepas air di dalam badan.

Protein sangat penting dalam badan kerana
- Protein membentuk struktur asas setiap sel hidup termasuklah hormon, enzim dan antibodi
- Protein terlibat dalam banyak proses penting seperti mengawal tahap gula dalam darah
- Membantu penghadaman makanan
- Menghalang jangkitan
- Pembekuan darah
- Membaiki sel
dan macam-macam lagi
- Sangat penting dalam interaksi metabolisme

Dengan Protein yang ada dalam sepaket Shake Me dapat membantu banyak proses dalam badan menjadi lancar.




Harga Shake ME murah sangat sempena nak kurus sebelum raya ni.

Harga Ahli : RM 92.40
Harga Jual : RM111.30
( Untung Runcit : RM18.90 )

PROMOSI RAYA 2018

BELI 3 KOTAK SHAKE ME, PERCUMA 2

CUMA RM324.20 DAPAT 5 KOTAK

NORMAL PRICE untuk 5 kotak RM556.50 ( JIMAT RM232.30 )

Whatapps SEKARANG untuk keterangan lanjut!!!
wasap.my/0133496050