Monday, 30 July 2018

Cendol Sedap Kuala Lumpur - Cendol Durian Runtuh Chow Kit

Cendol Sedap Kuala Lumpur - Cendol Durian Runtuh Chow Kit


Musim-musim durian ni teringin pulak nak makan cendol durian. Kebetulan, pejabat kak kin ni memang dekat sangat dengan Chow Kit jadi kami ke chow kit masa rehat untuk menikmati keenakan cendol durian runtuh yang viral tu.

Pejabat kak kin di Jalan Padang Tembak tu je. Perjalanan cuma memakan masa dalam 15minit sahaja pada waktu rehat sebab banyak kereta.

Korang boleh waze " Durian Runtuh Chow Kit "


Inilah kedainya. Dah ramai orang dan meja pun dah berpenghuni. Kami terus beratur dan order cendol durian. Kalau makan sana, harga Cendol Durian Runtuh ni, RM10. Kalau bungkus RM12. Kami memang makan terus di sana sebab tak sabar nak menikmati rasanya.



Dah dapat cendol yang diidamkan. Walaupun tak ada meja, kak kin tarik je kerusi lebih duduk dekat tepi kedai tu.



Kawan ni pun dah tak sabar nak minum kan. Terliur tengok buah durian tergolek atas cendol tu.



Banyak durian dia letak. Kak kin dapat 6 ulas sebab durian tu size kecil sikit. Kawan kak kin dapat 4 ulas sebab size besar.



Meleleh durian dia. Sedap sangat. 



Penuh keayuan menikmati keenakan cendol durian runtuh. Anak dara kan, ayu sangat.


Sementara tunggu anak dara makan, kita selfie dulu.


Rekemen sangat pada korang yang suka cendol durian untuk cuba. Durian dia segar, santan pun segar. 

Datang melawat KL, singgah di Chow Kit. Selain ada cendol duria runtuh yang sedap, barang di sini dijual dengan harga murah. 

 Balik dari makan Durian memang selalunya kak kin detoks semula dengan Air Garam Buluh Minum. Lepas minum air garam buluh, angin atas bawah keluar. Baru la tak pening, tak panas lepas makan durian.






Wednesday, 25 July 2018

TESTIMONI BB PLUS GLO KOLAGEN - MINUMAN KESIHATAN UNTUK RAWATAN ALTERNATIF SAKIT LUTUT DAN SAKIT SENDI

TESTIMONI BB PLUS GLO KOLAGEN - MINUMAN KESIHATAN UNTUK RAWATAN ALTERNATIF SAKIT LUTUT DAN SAKIT SENDI 

Apakah Kolagen?

Kolagen yang memegang sel supaya semakin kuat cengkamannya.
Ianya bertindak sebagai 'simen' yang memegang kuat struktur kulit.

Ianya merupakan binaan asas terpenting dalam tubuh badan.

Ia menyumbangkan30% daripada protein dalam tubuh.

Kolagen juga memegang jaringan setiap sel hidup dan memastikan kekuatan, keanjalan dan penjanaan semula kulit, tulan rawan dan tulang.

  Kolagen memang sedia ada dalam badan namun bila bertambah usia seseorang, bekalan kolagen semakin berkurangan dan ianya perlu di tambah melalui sumber kolagen yang selamat dan menyamai kolagen semulajadi dalam badan.

Tidak semua kolagen dapat menghasilkan kolagen yang boleh diterima oleh badan manusia. 


JENIS-JENIS KOLAGEN

Terdapat pelbagai jenis kolagen di dalam tubuh.

Kolagen Jenis I, II dan III.

1. Kolagen Jenis I
- sangat kuat dan mempunyai daya tahan yang tinggi terhadap regangan

2. Kolagen Jenis II
- kompenan utama SENDI tulang rawan 

3. Jenis I dan III
- terutamanya pada kulit dan tulang

BB Plus Glo sangat sesuai untuk ibu ayah yang mengalami sakit sendi atau sakit lutut.





wasap.my/0133496050

Tuesday, 24 July 2018

Cara Bancuh Garam Buluh Dinking Sahajidah Hai O

Cara Bancuh Garam Buluh Dinking Sahajidah Hai O


Air detoks paling mudah, cepat dan selamat

Garam Buluh Premier Drink


1 sachet - RM 4.00
Sekotak ( 40 sachet ) - RM 149.00  

Nak Harga PROMOSI JIMAT! 

wasap.my/0133496050

Sunday, 22 July 2018

TOP AGENT PREMIUM BEAUTIFUL CORSET HASIKIN ALI

PREMIUM BEAUTIFUL KORSET MURAH 2018 - TOP AGENT PREMIUM BEAUTIFUL CORSET HASIKIN ALI

RESHAPE BODY DENGAN KORSET PREMIUM BEAUTIFUL

Hai my beautiful readers. Harini kak kin nak kongsikan apa yang ada di kedai online kak kin ni ni.

Actually sebenarnya kak kin ni agent untuk produk hot Sahajidah Hai-O. Korang boleh dapatkan perkhidmatan terbaik penghantaran dari pintu ke pintu , produk-produk ni:-

- Premium Beautiful Korset
- Selimut Terapi Bio Velocity Sleep Mate
- BB Plus Glo
- Herba Maharani
- Marine Essence Serries ( Shampoo, Conditioner, Scrub, Sabun, Body Wash )
- Garam Buluh ( Makan & Minum )
- Min Kaffe
- Garlic Tablet
- Set Kempis Perut ( Min Kaffe + Garlic )
- Teh Susu Min Cha
- Air Kurus Shake ME
- Ezi Clean Series ( Pencuci Pinggan, Lantai, Pencuci Baju
- Cozuma Series ( CC Cream, Eye Brow, Blusher, Lipstick, Lip Gloss )
- Bio Ever Plus
- JTX Oil
- Baja EziGrow
- Penapis Air Bio Evolve

Nak harga JIMAT?


Thursday, 12 July 2018

Premium Beautiful Korset - Bengkung Paling Viral

Premium Beautiful Korset - Bengkung Paling Viral



Cantik kan Bengkung Premium Beautiful ni. Siap ada lace gitu. Yang ni kak kin punya waist nipper yang berusia lebih 10 tahun. Masih cantik dan berfungsi dengan baik lagi. Berbaloi beli.


Kak kin  suka sangat bengkung Premium Beautiful ni. Sarung kat badan perut yang buncit jadi makin kempis. Pakai bengkung ni tak susah. Cangkuk-cangkuk jer siap. Siapa hari-hari pakai bengkung Premium Beautiful ni hari-hari mesti rasa tak selesa tanpanya. Bengkung Premium Beautiful ni berbeza sangat dengan bengkung yang lain. Pakai dia SELESA sangat-sangat dan tak bergulung.

Walaupun badan besar, bila ada Shape nampak lagi kemas dan mudah nak cari baju yang dah siap jahit. Tak payah susah-susah cari tukang jahit, beli kain dan hantar upah. Kos nya lagi tinggi berbanding kita beli baju dah siap. Sebab tu badan mesti ada shape. Walaupun bukan body patung tapi boleh pakai baju 'ready made'. Sebab ada je baju ready made size besar kan?

Bila pakai bengkung, takdelah nampak bonjol-bonjol lemak tu. Lagi-lagi kat bahagian perut dan lemak belakang badan.

 Pengambilan makanan pun dalam kuantiti yang sedikit sahaja dan dan elakkan dari makan berlebihan.

Pakai bengkung apa pun tiada masalah. Murah, mahal bukan ukuran, yang menjadi keutamaan adalah keberkesanannya dan tidak memudaratkan. 

Dah alang-alang memilih tu, elok pilih yang terbaik dan salah satu kelebihan Waist Nipper Premium beautiful ni adalah LIFETIME WARRANTY. Ada jaminan baikpulih secara PERCUMA seumur hidup. Kalau koyak, cangkuk tercabut boleh hantar untuk baiki secara PERCUMA jer!

Fabrik bengkung Premium Beautiful ni cepat menyerap peluh, anti bakteria dan anti bau.

Antara kelebihan bengkung Premium Beautiful:

👉 Menyokong tulang belakang
👉Membaiki posture badan
👉Membantu melegakan sakit pinggang
👉Kurangkan beban Slip Disc
👉Kurangkan ngilu jahitan bersalin Czer
👉Kempiskan perut dengan cepat dan selamat
👉Pinggang berlekuk bak kerengga
👉Mengawal keinginan makan berlebihan
👉Bengkung bersalin terbaik untuk bersalin normal atau secara pembedahan
👉Warranty seumur hidup


Jadi memang boleh la makan semua makanan tanpa risau penimbang naik mendadak. Sebab ada yang selalu kawal pemakanan kita dan membakar lemak sebelum sempat sebati dengan badan.




Tampil dengan penuh keyakinan bila sarung Premium Beautiful walaupun OOTD ni dengan pakaian yang tak sempat nak seterika.


Kak kin memang setuju sangat pilihan wanita yang dah bersalin untuk pakai korset Premium Beautiful walaupun dah lama berpantang ianya sesuai digunakan untuk kegunaan harian anda. Tidak terhad penggunaannya semasa berpantang sahaja.



Harga Bengkung Premium Beautiful murah!

Bermula dari RM699 jer!!!

Nak murah lagi?
wasap kak kin 
0133496050

Tekan je link ni



Wednesday, 4 July 2018

KEGUNAAN HERBA MAHARANI

KEGUNAAN HERBA MAHARANI



- Memberikan Tenaga Dan Mengelakkan Keletihan
- Sebagai Jamu Perapat 
- Ikhtiar Hamil
- Mengatasi Masalah Keputihan
- Mengelakkan dan Mengurangkan Kesakitan Senggugut
- Mengawalatur Period Tak Teratur
- Mengatasi Masalah Kentut Faraj



#nakhamil
#tipshamil
#HerbaMaharaniIkhtiarHamil
#herbamaharanimurah
#herbamaharanikeramat
#herbamahaharisetiawangsa
#herbamaharaniwangsamaju
#herbamaharanijamuketat
#bizumer

Tuesday, 3 July 2018

Premium Beautiful Korset - Rawatan Slip Disc dan Sakit Pinggang

Premium Beautiful Korset - Rawatan Slip Disc dan Sakit Pinggang


Bila dah bersalin, memang takkan lari dari sakit pinggang, sakit belakang, lenguh badan. Almaklumlah, kerja yang takkan pernah habis adalah kerja di rumah. Lagi-lagi wanita berkerjaya. Balik kerja nak uruskan makan pakai anak dan suami. Sampaikan kesihatan sendiri lupa nak difikirkan.

Alhamdulillah, keputusan ibu anak tiga untuk pakai baju dalam Premium Beautiful adalah keputusan terbaik dan pelaburan yang bijak. Dengan hanya pakai baju dalam ajaib ni dapat membantu menyelesaikan pelbagai masalah kesihatan buat para ibu terutamanya penjagaan tulang belakang dan masalah sakit pinggang.

Masalah sakit pinggang ni memang akan datang selepas melahirkan, lagi-lagi bila melahirkan secara pembedahan akibat dari suntikan epidural. Dengan tetulang waist nipper Premium Beautiful dapat menyokong dan memperbetulkan tulang belakang kita.

Alhamdulillah, tiada lagi sakit belakang dan badan pun jadi cergas bertenaga. Sayangi badan anda agar anda dapat menyayangi orang lain.

Kak kin nak bagi harga kasih sayang Premium Beautiful korset pada ibu sekelian. 

Ada banyak gift nak bagi!