Monday, 13 August 2018

TESTIMONI SENDIRI - BERPANTANG DENGAN PREMIUM BEAUTIFUL

TESTIMONI SENDIRI - BERPANTANG DENGAN PREMIUM BEAUTIFUL



Kak kin ni jenis mudah sangat mengembang. Masa mengandungkan Faarish,pernah sebulan naik sampai 4kg. Mengandung 4 bulan dah kena minum air gula walaupun awal mengandung tu minum air pun muntah.
Baby besar? Tak jugak. Si Faarish tu lahir 2.55kg jer.

Asbab berpantang dengan Premium Beautiful Korset  selepas 3 bulan bersalin secara pembedahan secara konsistent, alhamdulillah dapat kembali bentuk badan walaupun berat masih belum diimpikan.

Sekarang amalkan minum pagi 1 sachet min kaffe dan makan malam 1 sachet Shake Me, berat dah dekat sangat nak tuju angka  5+kg.

Nak dapatkan angka 50kg macam masa mula-mula kahwin tu, memang rezeki sangat lah kalau dapat kan.
Asal dapat sarung baju lama,
Dapat beli baju ready made terletak kat badan tak perlu nak 'ote'
Tak sakit belakang
Pun dah syukur sangat-sangat.

Sejak berkahwin dah lama tak tempah baju dengan tailor.
Kos tempah lagi 'mahal' sebenarnya berbanding beli baju ready made. Betul tak?

Yang teringin nak reshape body, boleh whatapps kak kin.
Kak kin buat magik dalam masa 5 minit terus nampak selim dan baju lama uols tu boleh pakai balik.

#premiumbeautifulreshapebody
#premiumbeautifulsetberpantang
#premiumbeautifulKorsetmurah
#premiumbeautifulkeramat
#premiumbeautifulsetiawangsa
#reshapebody
#testimonipremiumbeautiful
#testimoniberpantangibuceaserian

Post a Comment