Monday, 29 October 2018

Premium Beautiful Korset Murah 2018 - Kelas Berniaga Online Percuma

Premium Beautiful Korset Murah 2018: Kelas Berniaga Online Percuma

 

Alhamdulillah selesai tugasan untuk majlis ilmu hari ni. Group coaching setiap sabtu ni PERCUMA jer tau. Mentor multimilinioraire sediakan untuk semua usahawan MYN. Tapi ilmu yang kita dapat tu, boleh bawa pulangan berpuluh-puluh ribu setiap bulan. Kalau pergi belajar di tempat lain, mau berhabis RM3k jugak la. Tapi kita dapat ni, FREE je. Sebab tu la usahawan MYN ni sanggup datang dari Pahang, Kelantan, Melaka, Perak Eh serata negeri la, datang hujung minggu sebab nak belajar 'ilmu berharga' ni. Mentor pesan, kita kena KUAT untuk DAPAT dan jadi HEBAT. Peluang akan datang bila kita menghargainya. 

 #MasterYourNetwork 
#No1CertifiedPremiumBeautifulExpert

 www.hasikin.com

Sunday, 7 October 2018

Baja Organik EziGrow

Baja Organik Terbaik EziGrow



Baja organik ezigrow merupakan baja foliar yang dirumus khas untuk tanaman beriklim tropika supaya ia boleh meningkatkan hasil serta kualiti tanaman. Ia mudah larut dan mudah diurai.

Ezigrow mengandungi unsur-unsur nutrien tumbuhan yang lengkap dan seimbang termasuklah mineral, asid humik, asid amino dan lain-lain lagi.

Kandungan unsur-unsur nutrien dan pengawal tumbesaran ini adalah penting untuk meningkatkan pertumbuhan tanaman, mengawal pembentukan buah dan meningkatkan hasil tanaman.

Ezigrow adalah sesuai untuk digunakan pada peringkat pembungaan dan pembuahan untuk tanaman seperti padi, tanaman berjangka panjang, bunga-bungaan, buah-buahan dan sayur-sayuran.

Formulasi diadun bersama teknologi Malaysia dan Jerman. Dikenali sebagai BAJA SEMBURAN dan mempunyai KEKUATAN BERGANDA.

Baja Ezigrow adalah baja MUDAH DISERAP terus pada tumbuhan apabila disembur pada daun, akar dan disiram pada batangnya berbanding baja tabur yang mengambil masa untuk serapan pada tanah.

Rahsia “Buah Berganda” kini terbongkar !!!

KESAN BAJA EZIGROW PADA TANAMAN :
✔ Kualiti dan kuantiti buah sangat tinggi
✔ Buah cantik (hitam / merah berkilat)
✔ Berat berganda ganda dan perahan tinggi
✔ Hasil berlipat berganda hingga 70%
✔ Daun berkilat bersinar kehijauan
✔ Meneutralkan semula pada tanah
✔ Mengembalikan dan mengimbangi nutrient pada tanah...

👉 Hasil berganda ganda
👉 Selamat dan Mesra Alam
👉 Jimat dan Berpatutan

Kita mudahkan ibu bapa kita yang rajin berkebun menanam pokok bunga atau tanaman kecil, hanya dengan sembur-sembur jer vitamin pokok ni, tanaman membesar dengan sihat dan gemuk.

Kesan Pakai Baja EziGROW





wasap.my/0133496050 sekarang.

#EziGrow
#BajaViral

Saturday, 6 October 2018

Premium Beautiful Korset Murah 2018 -Kelas Ilmu Berniaga Percuma Setiap Sabtu

Premium Beautiful Korset Murah 2018 - Kelas Ilmu Berniaga Percuma Setiap Sabtu


Nak berniaga, kena ada ilmu. Macamana nak dapat ilmu? Kena la hadirkna diri dalam majlis ilmu.

Alhamdulilah, berniaga bersama SAHAJIDAH HAI O ni, memang dah tersedia platform majlis ilmu secara PERCUMA.
Tinggal tunggu kita je nak ambil peluang untuk hadir atau sebaliknya.

Kelas ni pun kak kin tak paksa pun rakan kongsi datang. Tapi kalau nak cepat dapat dan berjaya, memang kena datang la kan sebab aura kelas ni lain sangat.
Lagi-lagi bila dapat berjumpa dengan mentor jutawan sendiri. Dengar sendiri setiap kata-kata yang keluar dari beliau.

Dan setiap minggu juga, kak kin takkan lepaskan peluang keemasan untuk tambah ilmu dari speaker hebat.
Setiap speaker ni, ada ilmu dan dan pengalaman masing-masing walaupun bercerita tentang produk yang sama, tapi ayat-ayat mereka tu ada je yang bagi kita idea untuk kita tambah ilmu pengetahuan dan tiru ayat tersebut pada pelanggan kita.

Si kecil ni pun hadir ke majlis ilmu jugak. Iman, anak kepada puan MC kita ni, DDM Arni. Ibu jadi MC, auntie tolong hiburkan awak yea.



Selalu pakaikan orang je korset Premium Beautiful ni kan, kali ni kita pakaikan patung pulak.



Eh, sama pulak warna baju kita dengan Puan MC.



Dah siap pakaikan patung yang nak kekalkan pinggang ramping dia tu.

 


Mentor jutawan sedang beraksi.

Minggu depan ada kelas jugak tau. Jom kak kin bawa jumpa mentor jutawan yang sangat baik hati dan peramah sangat.

Kagum dengan CDC Kak Ana ni, pendapatan dah sangat selesa pun sanggup turun padang berkongsi dengan kami.

Jumpa lagi minggu depan.

Thursday, 4 October 2018

DAFTAR AHLI HAI O DAPAT PERCUMA 2 KOTAK UBAT GIGI

DAFTAR AHLI HAI O DAPAT PERCUMA 2 KOTAK UBAT GIGI

Macamana nak jadi ahli Hai O @ Sahajidah Hai O

Untuk jadi ahli Hai O, cuma perlu sertakan

Nama :
Nombor Kad Pengenalan :
Alamat Surat Menyurat :
Email :

Nama Bank :
Nombor Akaun Bank :

Nama pasangan :
Nombor Kad Pengenalan Pasangan :

Beserta pembayaran RM47 ke akaun di dibawah.


Apa kebaikan Ubat Gigi Marine Essence



Apa kebaikan Ubat Gigi Garam Buluh Marine Essence

- Mengurangkan rasa sakit gigi sebab ada kandungan garam didalamnya.
- Membersihkan kaviti/plak pada gigi dan menghalang pembentukannya kembali
- Sangat berkesan membersih dan menanggalkan kotoran pada gigi
- Mencegah nafas berbau
- Mencegah kerosakan gigi
- Menyembuhkan luka kecil gusi, ulser dan gusi berdarah
- Sesuai digunakan pada yang mengalami masalah gigi sensitif dan gusi sensitif
- Sesuai digunakan pada kana-kanak
- Menyegarkan nafas

Alhamdullillah, sejak menggunakan Ubat Gigi Marine Essence ni gigi geraham kanan yang selalu sakit bila mengunyah dah hilang rasa nyilu. KIalau sebelum ni, makan guna geraham kanan sahaja untuk mengunyah. Kini dah boleh guna kedua-duanya.

Sebelum ni, setiap kali mengunyah guna geraham kanan, akan terasa sakit. Sekarang dah tak berasa sakit dan kotoran yang terlekat di celah gigi mudah tanggal. Gigi rasa licin dan bersih lepas menggosok menggunakan Ubat Gigi Garam Buluh Marine Essence.

Antara testimoni dan kepuasan pelanggan selepas menggunakan Ubat Gigi Garam Buluh Marine Essence.








Harga Sekotak Ubat Gigi Garam Buluh Marine Essence
RM 20.70

TAPI dengan pendaftaran sebagai Ahli Baru Hai-O, anda dapat PERCUMA sahaja.
bukan 1 tapi 2 kotak

Jimatnya 
RM 20.70 x 2 = RM 41.40

Tunggu apa lagi.
Daftar Sekarang!!!



Wednesday, 3 October 2018

Herba Maharani Bantu Hilangkan Fibroid Dan Berjaya Hamil

Herba Maharani Membantu Hilangkan Fibroid Dan Berjaya Hamil


Alhamdulillah, lepas makan Herba Maharani 2 kotak, Doktor sahkan Fibroid dah hilang dan positif Hamil.

Gembira sangat bila dapat feedback dari customer kak kin ni. Patutlah senyap jer, tak nak repeat order dengan kita. Rupanya dah hamil. Alhamdulillah.

Kali ni dia whatapps kita untuk cuba minum Min Kaffe. Yelah kan, risau jugak nak minum kafein masa mengandung. Tapi jangan risau sebab Min kaffe ni less kafein dan ada magnesium yang bantu untuk bina tulang bayi.

Dalam Min Kaffe pun ada garam buluh yang bantu stabilkan hb darah.
Sekali minum, terus jatuh cinta dan asyik nak minum jer. sehari sampai 2 sachet. Macam Kak kin jugak la dulu masa mengandungkan Faarish, memang suka sangat minum Min kaffe ni masa awal trimester mengandung zaman loya tu.


Ketagih dengan kopi sihat ni. 
Min kaffe ni sesuai dan selamat untuk ibu hamil.

Kebaikan Min Kaffe untuk ibu hamil:-

1. Menstabilkan tekanan darah yang tinggi atau sangat rendah.
2. Menstabilkan kandungan gula dalam darah dan mengelakkan GDM ( Gestational Diabetes Mellitus  ) atau menghidap kencing manis semasa mengandung.
3. Memberi tenaga serta mengenyangkan di awal trimester kehamilan "morning sickness", tidak lalu makan atau kerap muntah.
4. Membantu mengatasi masalah 'cramps' dan sembelit ketika hamil.
5. Menjadikan ibu lebih bertenaga dan cergas sepanjang hari.


MIN KAFFE atau MINERAL COFFEE satu-satunya kopi yang :-

- TIADA Gula
- TIADA Kolestrol
- TIADA Bahan Pengawet

Sebab itulah Min Kaffe sangat sesuai untuk ibu mengandung dan menyusukan berbanding minuman 3 in 1 yang lain.

Harga Min Kaffe sekotak RM31.30 
Harga PROMO MURAH kak kin cuma 
RM30 sekotak.

Murah sangat!

Whatapps kak kin kat sini.

wasap.my/0133496050
wasap.my/0133496050
wasap.my/0133496050

Nak order Herba Maharani dengan harga murah pun dekat link ni jugak

Harga Herba Maharani Murah


Top Agent Herba Maharani:-
HASIKIN ALI

#HerbaMaharani
#HerbaMaharaniMurah
#HerbaMaharaniIkhtiarHamil
#HerbaMaharaniKesuburan
#HerbaMaharaniJamuBerpantang
#HerbaMaharaniJamuKetat
#HerbaMaharaniAtasiKeputihan
#HerbaMaharaniKeramat
#HerbaMaharaniSetiawangsa