Wednesday, 3 October 2018

Herba Maharani Bantu Hilangkan Fibroid Dan Berjaya Hamil

Herba Maharani Membantu Hilangkan Fibroid Dan Berjaya Hamil


Alhamdulillah, lepas makan Herba Maharani 2 kotak, Doktor sahkan Fibroid dah hilang dan positif Hamil.

Gembira sangat bila dapat feedback dari customer kak kin ni. Patutlah senyap jer, tak nak repeat order dengan kita. Rupanya dah hamil. Alhamdulillah.

Kali ni dia whatapps kita untuk cuba minum Min Kaffe. Yelah kan, risau jugak nak minum kafein masa mengandung. Tapi jangan risau sebab Min kaffe ni less kafein dan ada magnesium yang bantu untuk bina tulang bayi.

Dalam Min Kaffe pun ada garam buluh yang bantu stabilkan hb darah.
Sekali minum, terus jatuh cinta dan asyik nak minum jer. sehari sampai 2 sachet. Macam Kak kin jugak la dulu masa mengandungkan Faarish, memang suka sangat minum Min kaffe ni masa awal trimester mengandung zaman loya tu.


Ketagih dengan kopi sihat ni. 
Min kaffe ni sesuai dan selamat untuk ibu hamil.

Kebaikan Min Kaffe untuk ibu hamil:-

1. Menstabilkan tekanan darah yang tinggi atau sangat rendah.
2. Menstabilkan kandungan gula dalam darah dan mengelakkan GDM ( Gestational Diabetes Mellitus  ) atau menghidap kencing manis semasa mengandung.
3. Memberi tenaga serta mengenyangkan di awal trimester kehamilan "morning sickness", tidak lalu makan atau kerap muntah.
4. Membantu mengatasi masalah 'cramps' dan sembelit ketika hamil.
5. Menjadikan ibu lebih bertenaga dan cergas sepanjang hari.


MIN KAFFE atau MINERAL COFFEE satu-satunya kopi yang :-

- TIADA Gula
- TIADA Kolestrol
- TIADA Bahan Pengawet

Sebab itulah Min Kaffe sangat sesuai untuk ibu mengandung dan menyusukan berbanding minuman 3 in 1 yang lain.

Harga Min Kaffe sekotak RM31.30 
Harga PROMO MURAH kak kin cuma 
RM30 sekotak.

Murah sangat!

Whatapps kak kin kat sini.

wasap.my/0133496050
wasap.my/0133496050
wasap.my/0133496050

Nak order Herba Maharani dengan harga murah pun dekat link ni jugak

Harga Herba Maharani Murah


Top Agent Herba Maharani:-
HASIKIN ALI

#HerbaMaharani
#HerbaMaharaniMurah
#HerbaMaharaniIkhtiarHamil
#HerbaMaharaniKesuburan
#HerbaMaharaniJamuBerpantang
#HerbaMaharaniJamuKetat
#HerbaMaharaniAtasiKeputihan
#HerbaMaharaniKeramat
#HerbaMaharaniSetiawangsa




Post a Comment