Saturday, 6 October 2018

Premium Beautiful Korset Murah 2018 -Kelas Ilmu Berniaga Percuma Setiap Sabtu

Premium Beautiful Korset Murah 2018 - Kelas Ilmu Berniaga Percuma Setiap Sabtu


Nak berniaga, kena ada ilmu. Macamana nak dapat ilmu? Kena la hadirkna diri dalam majlis ilmu.

Alhamdulilah, berniaga bersama SAHAJIDAH HAI O ni, memang dah tersedia platform majlis ilmu secara PERCUMA.
Tinggal tunggu kita je nak ambil peluang untuk hadir atau sebaliknya.

Kelas ni pun kak kin tak paksa pun rakan kongsi datang. Tapi kalau nak cepat dapat dan berjaya, memang kena datang la kan sebab aura kelas ni lain sangat.
Lagi-lagi bila dapat berjumpa dengan mentor jutawan sendiri. Dengar sendiri setiap kata-kata yang keluar dari beliau.

Dan setiap minggu juga, kak kin takkan lepaskan peluang keemasan untuk tambah ilmu dari speaker hebat.
Setiap speaker ni, ada ilmu dan dan pengalaman masing-masing walaupun bercerita tentang produk yang sama, tapi ayat-ayat mereka tu ada je yang bagi kita idea untuk kita tambah ilmu pengetahuan dan tiru ayat tersebut pada pelanggan kita.

Si kecil ni pun hadir ke majlis ilmu jugak. Iman, anak kepada puan MC kita ni, DDM Arni. Ibu jadi MC, auntie tolong hiburkan awak yea.



Selalu pakaikan orang je korset Premium Beautiful ni kan, kali ni kita pakaikan patung pulak.



Eh, sama pulak warna baju kita dengan Puan MC.



Dah siap pakaikan patung yang nak kekalkan pinggang ramping dia tu.

 


Mentor jutawan sedang beraksi.

Minggu depan ada kelas jugak tau. Jom kak kin bawa jumpa mentor jutawan yang sangat baik hati dan peramah sangat.

Kagum dengan CDC Kak Ana ni, pendapatan dah sangat selesa pun sanggup turun padang berkongsi dengan kami.

Jumpa lagi minggu depan.
Post a Comment