Thursday, 29 November 2018

TOP SALES AWARD

TOP SALES AWARD.

Berniaga pun ada award ye.
Alhamdulillah, selain dari bussiness untuk tambah poket sendiri, setiap kejayaan tu pasti diraikan dan ada jer something speacial dari mentor.

Sejak mula berniaga sampai sekarang, syukur sangat-sangat sebab tak pernah lagi terlepas dari dapat award tiap-tiap bulan.
Diam tak diam setiap bulan boleh buat 4-5 angka sebulan dan sales terkumpul dah capai 6 angka gemok.

Mula-mula 'masuk' berniaga, rasa macam tak confident je nak BUAT tapi follow je la apa yang mentor ajarkan.
Main buat jer, ikut plan simple dan mudah dari mentor ikut keserasian masa sendiri, alhamdulillah.

Berapa perlu bayar untuk belajar?
FREE jer bayarannya walhal dapat ilmu yang sangat mahal dari proven success multimilinioraire tau
Ilmu produk
Ilmu marketing
Allahu, bertuahnya rasa.

Sebab mudah, ramai yang boleh buat.
Tak perlu ada kelayakan pun, yang penting kita buat dan follow bulat-bulat apa mentor ajar dan buat.

Tak sempat nak lemau-lemau, dah ada yang tolong tarik tangan.
Ada group support dan mentor sentiasa sama dan bekerjasama untuk bantu kita capai impian kita.

Bila buat berjemaah ni, semangat lain macam sikit kan.
Dalam islam pun galakkan kita berjemaah.
Solat jemaah beza 27kali pahala berbanding solat sendiri.
Macam tu jugak la bussiness ni
Bila buat beramai-ramai makin semangat dan makin besarlah sales kita tu.

Sebab tu dari buat sorang-sorang, dah jadi ramai dan lagi seronok bila mereka pun dapat apa yang kita dapat.

Nak belajar bina angka sales dalam masa 3 bulan, kak kin sedia share pengalaman, inshaAllah.

#weapon35
#SHOMBatuCaves

www.hasikin.com

No comments: