Monday, 11 March 2019

Baju Reshape Body Premium Beautiful

Baju Reshape Body Premium Beautiful



Pakai 5 minit jer, badan terus ada SHAPE!!
.
" Ya Allah kak, bestnyer pakai baju ni. cepat betul dia shape kan badan. Terus longgar seluar saya kak, terus ada pinggang
Memang best la pakai baju magik ni "

" Yahuuuuu, baru sarung 5 minit, selesa sangat la. Mudah je pakai dia tak payah mintak tolong orang lain pakaikan. Sarung terus selesa dan macam tak pakai korset pun!!! "

" Tak bergulung pun saya pakai, tak senak, tak ketat dan tak panas pun. Tak menyesal labur duit bila dapat rasa kesan terbaik macam ni. Niat nak hilangkan sakit pinggang jer, sekali dengan inci saya sekali berkurang. Saya bagi 10 bintang kak, puas hati sangat-sangat ".



Ini antara keluhan customer kak kin bila pakai baju dalam magik Premium Beautiful



Yang lagi seronok,
2, 3 hari lepas pakai dia whatapps lagi

" Akak, saya rasa badan makin ringan
Saya makan sikit jer sekarang dan cepat kenyang. Rasa kenyang yang berpanjangan dan badan bertenaga.

Kak kin memang rekemen dekat awak yang teringin nak reshape body, nak kurangkan rasa sakit pinggang, nak sarung balik baju lama yang dah tak muat cepat-cepat sarung Baju Dalam Magik ni.

Raya nanti dah mudah nak pakai baju vouge yang dah lama terperap dalam almari tu😍

Wasap.my/60133496050/bajumagikkurangkaninci
Wasap.my/60133496050/bajumagikkurangkaninci
Wasap.my/60133496050/bajumagikkurangkaninci

http://www.hasikin.com/p/apa-itu-premium-beautiful.html?m=1

Sunday, 10 February 2019

HARGA MURAH SABUN MARINE ESSENCE 1 HARI SAHAJA

HARGA MURAH SABUN MARINE ESSENCE 1 HARI SAHAJA



Flash Sales 11/02/2019 Sabun Marine Essence

Normal price : RM113.20
Flash Sales : RM46 

HARI INI SAHAJA

Thursday, 7 February 2019

HOMESTAY TERBAIK DI CAMEROON HIGLANDS 2019.

HOMESTAY TERBAIK DI CAMEROON HIGLANDS

Mencari Homestay di Cameroon di musim percutian memerlukan perancangan. Kak Kin main terjah je masa Chinese New Year dua hari lepas. Percutian tak berap dirancang tapi aturan yang Allah bagi baik-baik jer, alhamdulillah.

Perjalanan dari KL ke Cameroon Higlands yang dari 4 jam jadi dekat 8 jam di musim perayaan. Dah sampai Cameroon baru nak telefon pemilik homestay, memang semua penuh la jadinya. Mujur ada pemilik homestay tu banyak homestay dan tanya kami berapa orang dan dia pelawa homestay 5 bilik 3 bilik air selama 2 hari 1 malam dengan kadar sewa RM480. Dengar macam mahal kan, tapi berbaloi dan puas hati.

Homestay di Puncak Arabella.







 keadaan dalam rumah.

Luar homestay pun cantik, jadi kami ambil kesempatan bergambar kenangan bersama keluarga.








Rekemen sangat homestay ni, walaupun pemilik dia India tapi homestay ni khas untuk MUSLIM SAHAJA.


Selamat bercuti dan selamat menikmati strawbery coklat.

Ada banyak lagi gambar di ladang strawbery. Stay tune

Sunday, 3 February 2019

Status Herba Maharani Tidak Halal?


Herba Maharani Tiada Cop Halal oleh Jakim.



Itu memang soalan biasa kak kin terima bila berkongsi tentang Herba yang ada tulisan China Herba Maharani ni.


Memandangkan herba ni dah cecah hampir 400 tahun, dan siap ada tulisan cina, maka ada je yang selamber kata jamu ni haram di makan.

Cian tau mentaliti sesetengah orang kita ni. Asal tulisan cina je harom. Jangan macam tu kekakaks onion ku sayang.  Produk ni kat Malaysia dah cecah hampir 27 tahun dah. Cari pasal namanya bila produk femes 27 tahun yang still viral meletop letop kat pasaran ni, tak de logo halal. Mesti ada yang monitor cara penghasilan herba di raja ni. 

Walau herba ni dilahirkan di Beijing, tapi cara penghasilan dia diselia oleh orang islam kat sana.
Jom klik link yang kak kin share ni untuk tau macam mana Jakim bagi green lite untuk sahkan yang herba Maharani ni, halal.

Alhamdulillah, sebelum jual kak kin dah pastikan dulu ianya memang HALAL di makan oleh kita semua.

Jakim dah sahkan logo yang ada pada Herba Maharani mendapat pengiktirafan  dari JAKIM.





Senang sangat berdagang produk viral ni. Bukan just viral je. Tapi terkenal dengan khasiat dari bahan traditional yang dah diamalkan oleh jutaan wanita dalam dunia ni.
Herba Maharani dirisik 4 kotak sekali gus tu biasa. Sebab sekarang kan tengah promo. Kotak ke-4 dapat RM59 jer.



Alhamdulilllah, atas keprihatinan semua. mencari yang HALAL itu WAJIB, berprasangka buruk itu boleh mendatangkan BAHAYA dan menjurus kepada DOSA.



Sunday, 20 January 2019

Sweetality Sugar Gula Untuk Pesakit Kencing Manis dan Menjaga Kesihatan

Sweetality Sugar 
Gula Untuk Pesakit Kencing Manis dan Menjaga Kesihatan

Lebihkan gula dalam senyuman
Tukarkan gula kepada manisan sweetality.



Tastes like sugar. Feels like sugar. Use it just like sugar. Best sangat ni. Sebab boleh kurus walau minum dan makan gula lepas ni. Dijangka keluar antara hujung feb atau mac.

Ada dua jenis. Liquid dan gula pasir. Rasa sebijik macam gula. Penyedap minuman dan masakan. Yang paling best, sweetality ni mengurangkan 80-90% risiko gula yang biasa kita makan dan minum.

#SweeTality

Thursday, 17 January 2019

Herba Maharani Ikhtiar Hamil Dalam usaha dapatkan zuriat.

Herba Maharani Ikhtiar Hamil
Dalam usaha dapatkan zuriat.



InshaAllah, ramai yang mencuba dan berjaya hamil.

Amalan mengambil jamu/herba bukan sahaja dapat menyihatkan tubuh wanita malah menyeimbangkan hormon estrogen dan progestron serta menyerlahkan lagi kewanitaan anda.

Bila hormon kembali stabil, ovari akan turut sihat dan pengeluaran telur wanita juga kembali normal tanpa sebarang masalah.

Rahim juga akan menyubur dan sihat semulajadi tanpa sebarang masalah untuk penempelan benih dari suami. Ikhtiar perlu, selebihnya berdoa padaNYA.

Masalah sukar hamil antara puncanya adalah:-
1) Period yang tidak teratur
2) Pernah mengalami keguguran
3) Terlalu aktif.

Dengan pengambilan Maharani, tak sampai berkotak-kotak anda berpotensi untuk cepat hamil.

Usaha mencari ASBAB itu SUNAT.

Nak try Herba Subur Maharani
Klik link ni.

Wasap.my/60133496050/nakhamil
Wasap.my/60133496050/nakhamil
Wasap.my/60133496050/nakhamil

Monday, 14 January 2019

Petua Nak Kurus Dengan Air Coklat Shake Me Dan Baju Renjat Lemak Premium Beautiful

Petua Nak Kurus Dengan Air Coklat Shake Me Dan Baju Renjat Lemak Premium Beautiful

kurus dengan air kurus shake me cocoa


Nak Kurus,

Macam tu la kan kadang-kadang keluhan hati kita. Tengok orang kurus, mesti kita pun teringin nak kurus. Tapi biar kurus sihat la. Sekarang kena fokus kurus untuk lebih sihat dan mudahkan pergerakkan. Sebab bila mudah bergerak, senang kita nak workout selalu.

Tapi, nak kurus tu bukan senang. Tinggi cabaran dia.  Nak pulak duduk kat Malaysia ni, makanan apa yang tak sedap. Makan apa yang tak tinggi lemak dan tinggi kalori. Setiap minggu, ada je kenduri la, gathering la, potluck la, eh macam-macam la ada. Semua aktiviti, mesti ada majlis makan-makan. Terlebih makan, ofcoz tersimpan dalam badan jadi lemak.

Macam kak kin dan kak aisyah, kami guna tips mudah dan tak berlapar.
Kami makan ikut masa dan portion yang ditetapkan. In the same time, mereka tak lepaskan #AirCekelatKurus dan #BajuRenjatLemak.

Air cekelat kurus tu, nama surat beranak dia #ShakeMeCocoa dan Baju renjat lemak tu, Premium Beautiful nama femes dia. Dah lebih 22 tahun dilahirkan oleh ibu ayah berwarna hitam dan kelabu. Ramai dah orang terpaksa hidup dengan penuh keyakinan bila berkawan dengan Premium Beautiful ni. Sebab, dia cekap bantu alihkan lemak. Yang jatuh dia upkan. Yang lebar, dia kuncupkan.

Dan Shake Me tu, walau dia baru je hidup kat dunia ni, tapi dia punya power dalam block lemak dari bersarang dalam badan kita, memang luar biasa hebat. Makin ramai terpaksa hilang 10kilo dalam masa 3 bulan.

Kurus kan kak Aisyah


Rahsia kami sama jer.
Minum Shake Me sebagai sarapan pagi dan pakai Baju Renjat lemak hari-hari.
Kurus yang ada Shape dan kulit tak menggeleber.




Dua-dua sengih sampai telinga bila lemak dah dah hilang dari badan.

Dan ada good news untuk anda semua.
Jika dapatkan mana-mana product kami, anda berpeluang dapat 65k cash tau. Besssttttnya. Kurus dapat. Sihat in shaa Allah. Peluang bawa balik duit cash pun cerah.

#No1CertifiedPremiumBeautifulExpert
#Weapon35
#AgentDropshipWanted

Wednesday, 9 January 2019

SET COZUMA MURAH

💞 SET COZUMA 💞

Set Cozuma terdiri daripada 5 jenis produk:

💞 Cozuma CC Cream
💞 Cozuma Lipstick
💞 Cozuma Glitter Shine Lip Gloss
💞 Cozuma Eye Pallete
💞Cozuma Blush Pallete

🌺 Produk Cozuma adalah produk  dari Korea

🌺 Info produk⬇

🔴 COZUMA CC CREAM

✔ Color Control Cream atau Complexion Care Control adalah nama penuh bagi CC Cream.

✔ Hampir sama dengan BB Cream tetapi tekstur CC Cream adalah lebih halus, ringan dan lembut.

✔ CC Cream berfungsi lebih kepada pencerahan dan kelembapan kulit.

✔Cozuma CC Cream

🌹 teksturnya sangat halus dan lembut

🌹 lebih ringan dan mudah meresap ke dalam kulit wajah.

🌹 Kandungan Utama Cozuma CC Cream :
Minyak Germ Beras , Minyak Zaiton, Vitamin E, Vitamin C, Aloe Vera, Ekstrak Manggis, Ekstrak Akar Licorice, Ekstrak Marigold, Esktrak Rosemary

🔴 COZUMA LIPSTICK

✔ melembut
✔ melembab
✔ memerah secara semulajadi
✔ memelihara bibir
✔ tidak mengeringkan
✔ tahan lama
✔ mudah dicuci atau ditanggalkan

💖 10 pilihan warna menarik Cozuma Lipstick:
💄Berry Me
💄Rose I Love You
💄Sensual Touch
💄Peach Passion
💄Lolly Pink
💄Pandora Red
💄Glamour Cherry
💄Fantasy Kiss
💄Cherry Bloom
💄Romance Pink



Thursday, 3 January 2019

Premium Beautiful Korset Bantu Kurangkan Sakit Senggugut dan Perut Buncit

Premium Beautiful Korset Bantu Kurangkan Sakit Senggugut Dan Perut Buncit


Sebab senggugut dan perut BUNCIT, terpaksa tukar baju dalam biasa-biasa tu kepada baju dalam ajaib Premium Beautiful. 

Tengok pada harga, memang CONFIRM taknak beli Tapi sekali sarung pasti puas hati dan sengoh sampai gusi. Sakit hilang, terus ada pinggang. Amacam, best tak baju dalam magik ni. 

Premium Beautiful ada 3 item yang berasingan 
1-Long Bra 
2-Waist Nipper ( Bengkung ) 
3-Long Girdle ( Seluar ) 

Baju dalam ni, kalau koyak ke cangkuk tercabut ke boleh hantar repair percuma jer Bagi je kat kak kin, nanti company tolong jahitkan guna benang speacial yang ada FIR ( FAR INFARED RAYS ) yang fungsi dia lancarkan peredaran darah. Sebab si FIR ni la dapat bantu atasi masalah kesihatan kita tu. Nak beli satu part jerr, Pun boleh, ikut bajet awak ler Kita deal, sampai jadik hokey.

#No1CertifiedPremiumBeautifulExpert 
#TestimoniPB 

 www.hasikin.com