Apa Itu Premium Beautiful

  Apa Itu Premium Beautiful



Apa itu Premium Beautiful?

 Premium Beautiful adalah pakaian dalam wanita yang direka khusus untuk pelangsingan dan kesihatan. Ianya terdiri daripada :

Long Bra or Short Bra
Waist Nipper
Long Girdle
Keistimewaan Utama Premium Beautiful Corset

Mempunyai teknologi FAR INFRARED RAYS (FIR) yang di sulam pada setiap bebenang premium beautiful. Jadi ianya lebih tahan lama dari FIR yang hanya dilekatkan pada fabrik korset biasa.
Satu-satunya korset yang mendapat pengiktirafan SUPERBRAND.
Superbrand hanya akan diperolehi oleh produk atau perkhidmatan yang sangat tinggi kualiti dan tinggi permintaannya.

Diiktiraf PAKAR TULANG DUNIA sebagai rawatan alternatif terbaik untuk sesiapa yang mempunyai masalah tulang seperti slip disc dan bongkok.

ONE STOP CENTRE di mana ianya di reka khas sebagai pakaian dalam yang memberi 30% kecantikan 70% kesihatan dan memberikan 100%  keyakinan dan keselamatan pada pemakai.

Mampu dimiliki oleh semua orang yang bercita-cita untuk mempunyai bentuk badan yang kemas dan cantik.

Mempunyai jaminan BAIK PULIH seumur hidup iaitu selagi corset tersebut tidak hilang separuh kain ataupun hanya koyak sedikit, hook tercabut, tali putus atau pun tetulang corset patah, ianya boleh di hantar service secara PERCUMA dan NO HIDDEN CHARGE.

Mempunyai kuasa regangan 360 darjah di mana bila pakai premium beautiful corset, pergerakkan kita takkan kaku macam robot ataupun kayu. Kerana dengan kuasa regangan ni kita masih boleh selesa untuk buat pergerakan seperti solat, bersenam dan sebagainya.


Premium Beautiful buatan mana?
Made in MALAYSIA. Dikilangkan di Malaysia. Tetapi menggunakan teknologi dari tiga buah negara maju iaitu US, GERMAN dan JEPUN.Dengan gabungan hebat ini maka terhasillah premium beautiful corset yang sangat selesa dipakai dan memberi kesan sihat dan cantik berpanjangan.

 Ciri-ciri dan Fungsi Bahagian pada Premium Beautiful

1.LONG BRA




Long bra Premium Beautiful sangat unik bilamana ianya di reka khas sehingga membolehkan lemak badan kita di kunci dari beralih ke belakang. 

Tali bra premium beautiful pulak sangat tinggi quality sebab pakai la bertahun lama pun, ianya takkan bergulung dan tali bra yang kenyal ni takkan meninggalkan kesan merah pada badan kita. Dan paling unik bila bra premium beautiful ni mampu membantu untuk mengurangkan masalah bebanan badan yang kerap mengundang datangnya masalah sakit belakang.

Untuk anda yang mempunyai masalah puting tenggelam yang menyukarkan proses penyusuan bayi, anda digalakkan untuk segera bertukar pada bra pemium beautiful ni untuk memastikan puting payudara kembali tegang untuk memudahkan proses penyusuan bayi.

Untuk ibu hamil paling digalakkan pakai bra premium beautiful sebab sepanjang proses hamil ni anda perlu buat persediaan untuk menyambut kehadiran cahaya mata yang baru. FIR yang ada di bra pb jugak membantu proses aliran susu berjalan dengan lanca


2.WAIST NIPPER ( BENGKUNG )



 Batang keluli memori(Ada 7 tulang kesemuanya) dapat menyokong pinggang dan menegakkan tulang vertebra, turut berupaya memperbaiki postur berdiri dan duduk. Tetulang ini sangat lembut dan mengikut bentuk badan-keselesaan sepanjang hari. Kesan 'effect' pemakaian kimono pada wanita jepun ini di applikasikan keatas teknologi pembuatan bengkung premium beautiful. ANDA tidak akan bongkok sehingga ke tua jika amalkan pemakaian bengkung. Sakit pinggang/belakang juga akan LENYAP juga dari badan!
Cangkuk 3 laras disisi untuk keselesaan badan dan mempercepatkan pembakaran lemak degil disini. Rekaan secara fleksibel, menghasilkan kesan pembentukan berdasarkan kesesuaian badan individu.

Perut menjadi kemas dan rata disini. Amat sesuai juga untuk lelaki yang 'boroi'.

Tali ini kegunaannya untuk mengemas dan merampingkan pinggang automatik menjadi ramping. Cara menggunakannya, tarik nafas sebelum menarik tali tersebut.Sehingga kini ini belum ada rekod aduan mengatakan tali ini pernah putus. Made in Japan- bukan seperti tali biasa, sangat kukuh buatannya. 


3.LONG GIRDLE ( SELUAR )


Ni adalah rupa bentuk long girdle premium beautiful.
Kalau anda perhatikan, bentuk di hadapan girdle premium beautiful ni sangat menyerupai bentuk rahim wanita. Di mana peranan utama di bahagian depan long girdle ni adalah memastikan proses pengalihan lemak sekitar pinggang dan belakang badan tertumpu di sini dan dengan itu proses penguraian sikit demi sikit masalah lemak berlebihan sekitar badan dapat disingkirkan secara semulajadi melalui proses tindakan dari FIR. 

Banyak sangat peranan long girdle ni selain untuk meningkatkan metabolisme badan kita yang makin hari makin menurun, premium beautiful sangat membantu untuk menguatkan dan menyuburkan bahagian peranakan wanita.

Di bahagian belakang long girdle premium beautiful ni pulak kalau diperhatikan ianye mempunyai bentuk LOVE pada bahagian pungggung.
Mengasingkan kontur peha dan pinggul, mengagihkan lebihan lemak pada peha ke dalam cawan pinggul dan membentuk kontur pinggul yang sempurna.

Sekiranye anda mempunyai masalah peha besar, pinggul lebar dan agak menggelebeh, anda boleh segera dapatkan long girdle premium beautiful ni untuk membentukkan dan memejalkan bahagian punggung dan pinggul yang mula kendur akibat proses kekurangan hormon 


Cara Pakai Premium Beautiful 
 
1. Long Bra


  • Sarungkan bra ke badan & kemaskan (masukkan) payu dara ke dalam cawan bra.
  • Pasangkan cangkuk di bahagian belakang.
  • Bongkokkan badan.Tarik semua lebihan lemak dibawah ketiak & dibawah lengan dan bawa ke hadapan, masukkan ke dalam cup bra.
  • Laraskan tali bra & kemaskan bra 'cup' supaya dapat kedudukan yang selesa.
Betulkan kedudukan bra mengikut keselesaan anda.


2. Waist Nipper 

  • Kedudukan bengkung, pastikan 'batu permata' berada betul-betul ditengah badan. Pasang kesemua cangkuk (position cangkuk memang di tepi badan)
  • Betulkan kedudukannya
  • Silangkan tali di belakang, tahan nafas & tarik tali (membawa kesan pinggang meramping) dan bawa cangkuk kehadapan.5-Cangkukkan ikut keselesaan. Pastikan ianya selesa.
  • Untuk kesan yang lebih elok, anda digalakkan memakai selama 8 jam. Anda akan mendapat kesan yang menakjubkan.

3. Long girdle
  • Lipatkan bahagian pinggang dan kaki girdle.
    Sarungkan ke badan seperti memakai 'seluar dalam'.
    Masukkan tangan di bahagian punggung, peha depan & belakang dan tarik lebihan lemak ke atas. Perbetulkan kedudukannya agar selesa.

  • Anda perlu berjalan beberapa langkah bagi memastikan kedudukan girdle betul dan selesa. Jika anda terasa pedih & perit, bermakna Girdle bukan berada di kedudukan yang betul, jadi anda perlu tarik tetulang di bawah punggung bagi memastikan anda selesa dan nampak kemas sepanjang hari.
BERHATI-HATI!!!
Kesemua cara pakai yang dihuraikan diatas mestilah mendapat tunjuk ajar oleh agent yang diiktiraf dan terlatih. Kesalahan cara pakai dan kesalahan saiz boleh menyebabkan anda berasa tidak selesa dan tidak mendapat hasil yang diinginkan..

Cara Penjagaan Premium Beautiful


*Dilarang menggunakan
syampu atau losyen beralkali tinggi
*Dilarang menjemur pakaian dibawah 
sinaran cahaya matahari
*Dilarang menggunakan seterika
*Dilarang menggunakan mesin basuh
*Dilarang memerah pakaian untuk tujuan 
mengeringkan air


Cara Basuh Premium Beautiful
  • Letakkan 1 penutup 'liquid wash' dalam baldi yang berisi air suam. 
  • JANGAN guna sabun atau pencuci lain selain dari pb wash (boleh dapatkan dari agent yang sah.
  • Hanya Rendam 10 minit sahaja sambil gosok-gosok PB anda
  • Bilas dgn air bersih.
  • Gantung di tempat sesuai tanpa cahaya matahari (elok didalam rumah)
PB cepat kering dan tak perlu risau jika jemur di dalam rumah.

Mengapa Hanya Boleh Dicuci Menggunakan PB Wash ?
  • Bersifat lembut di khaskan untuk lingerie wash
  • Ekstrak tumbuhan & Vitamin
  • Tidak melunturkan warna fabrik
  • Faedah kepada kelembapan kulit (lembut & 'moisture')-tidak mengeringkan kulit semasa membasuh
  • menghapuskan bakteria & bau
  • Keharuman bunga-bunga ( keharuman terasa seluruh bilik air)
Premium Beautiful adalah produk yang diIKTIRAF SUPERBRAND..Anda pasti sangat berpuas hati memilikinya..Produk yang sentiasa mendapat tempat dihati para wanita..
Untuk dapatkannya boleh menghubungi saya,agent yang sah dan diiktiraf :

013-3496050
Ckin Ali
#premiumbeautifulexpert 




Cara Basuh Dan Penjagaan Premium Beautiful Corset 


Premium Beautiful Corset ni tak perlu di basuh hari-hari. Basuh jika perlu sahaja. Masa bila kita perlu cuci Premium Beautiful Corset ni?
- Bila PB dah mula berbau
- Rasa gatal-gatal bila pakai


Cara Membasuh Premium Beautiful Corset

1. Masukkan air bersih dalam baldi dan campurkan satu tutup penutup botol Premium Beautiful Natural Wash atau apa-apa jenis liquid detergent yang lembut ( JANGAN GUNA SABUN SERBUK ), kemudian celupkan Premium Beautiful atau rendamkan seketika dalam 5 minit.

2. Gosok menggunakan tangan dengan PERLAHAN dan ELAKKAN memerah atau memintal dengan kuat.

3. Bilas Premium Beautiful sehingga bersih sekurang-kurangnya 3 kali air bilasan dan sangkut pada penyidai dalam bilik air supaya air basuhan tidak menitik dan kering. Boleh juga menggunakan tuala kering untuk ditekap pada PB bagi mempercepatkan proses pengeringan.

4. Bila air sudah tidak menitik lagi, sidai di bawah kipas selama 2-6 jam. Waktu terbaik untuk mencuci adalah selepas balik dari kerja. Jadi pagi esok dah terus boleh pakai.

AMARAN DAN LARANGAN KERAS

- Jangan basuh Premium Beautiful menggunakan mesin basuh atau memerah dengan kuat
- Jangan jemur di bawah cahaya matahari ( FIR akan hilang )
- Jangan basuh dengan sabun serbuk, dynamo
- Jangan iron atau dry clean


Dapatkan Premium Beautiful Natural Wash secara PERCUMA dengan setiap pembelian set Premium Beautiful Corset bernilai RM50 sebotol.

Call/ Whatapps:
013-3496050
#premiumbeautifulexpertkl


Premium Beautiful - The Best Body Shaping Lingerie 


Kenapa akak suka sangat dengan Korset Premium Beautiful?
Sebab dari akak mula pakai sampai sekarang memang ini lah korset paling sedap dipakai. Tak mudah meregang dan sentiasa rasa dirangkul erat rasa macam sentiasadipeluk kemas jer. Best sangat-sangat.


Dan bukan akak sorang yang kata Premium Beautiful ni best, tapi semua customer akak dan juga READER'S CHOICE AWARD 2015 pun mengakuinya. Simply is best!!



Waaah, memang banyak sangat award Premium Beautiful Korset. Dinobatkan sebagai Lingerie Awards 2015 dan di siarkan dalam majalah Women's Weekly. diiktiraf sebagai Produk Superbrands dan satu-satunya korset yang diiktiraf oleh pakar tulang dunia sebagai penjagaan tulang belakang terbaik dan rawatan Slip Disc.


Free Consult dan Free Fitting Premium Beautiful;-
013-3496050


Premium Beautiful - Korset Cantik, Korset Sihat


Ada orang cari Premium Beautiful Corset ni sebab nak berpantang lepas bersalin, nak sihat, nak cantik, nak kurus, nak reshape body sebab nak kahwin.

Sebab tu banyak sangat gelaran untuk corset ni. Ada orang panggil 
- Set Berpantang
- Set Kurus
- Set Kesihatan
- Corset Abang Sayang dan macam-macam lagi..

Walau apa pun panggilan dan kegunaannya, tujuan utama 
corset pelbagai guna ni direka khas
 70% untuk selesaikan masalah kesihatan
30% untuk kecantikan 
dan hasilnya 100% keyakinan..

Antara penyakit yang dapat dirawat dengan PB corset:-
Senggugut
Slip Disc
Cyst
Fibroid
Nak Anak/ Nak Hamil
Peranakan Jatuh
Payudara Kendur
Breast Cancer
Period tak teratur
Period tak Stabil
Hormon Tak Stabil
Masalah Emosi
Nak Kahwin
Nak Badan Cantik
Nak Reshape Body
Nak kurus tapi malas bersenam
Nak kurus tapi susah kawal nafsu makan
Bengkung Moden Set Berpantang Bersalin
Mengetatkan Vagina secara semulajadi

Bila pakai confirm cik abang puas hati tersenyum sampai telinga..
Badan cantik, hubungan semakin intim..
sebab tu orang panggil corset ni, CORSET ABANG SAYANG:-) 
Dapatkan CORSET ABANG SAYANG dengan harga kasih sayang,

Call/ WA:
013-3496050
#premiumbeautifulexpertkl 
HASIKIN ALI





Kegunaan dan Kebaikan Premium Beautiful Corset

Terlalu ramai yang beranggapan bila sebut korset jer nak kurus. Bila pakai jer mesti ketat dan susah nak bernafas. Tapi dengan Premium Beuatiful Corset akak ni, memang tak sama dengan corset yang kat luar sana. Kalau sarung corset akak ni CONFIRM korang taknak bukak punya sebab sangat selesa dan terpesona dengan bentuk badan sendiri bila tengok lemak dah tak bersepah dan badan korang dah berbentuk mengalahkan Che Ta...Mengancam tuuuu!!!

Sebenarnya Premium Beautiful Corset ni banyak sangat kegunaannya dan kalau akak bagitau mesti korang tak percaya sebab dia bukan untuk kuruskan badan sahaja tapi ianya direka khas untuk bantu selesaikan pelbagai masalah kesihatan dalaman wanita disamping mengembalikan kecantikan dan keyakinan anda.

Diantara kelebihan Premium Beautiful Corset ialah
membantu menyelesaikan masalah kewanitaan seperti :-
-  migrain/ sakit kepala
- senggugut
- period tak teratur
- period pain
- cyst
- fibroid
- buasir
- keputihan
- batu karang
- sembelit
- gastrik
- sakit belakang/slip disc
- membantu mendapatkan berat badan ideal
- menghilangkan masalah bau badan
- nak kurus tanpa perlu menyekat pemakanan dan senaman
- membantu mendapatkan bentuk payudara menawan dengan cara membantu membesarkan dan menganjalkan payudara yang kecil dan mengecilkan dan menaikkan payudara yang besar dan jatuh
- mengetatkan semula vagina/rahim wanita ( dah tak payah makan jamu )
- mengurangkan kesan rekahan (stretchmark) perut dan betis selepas bersalin
- bengkung terbaik membantu mengempiskan perut selepas proses melahirkan
- membantu menyembuhkan luka dalaman rahim selepas melahirkan anak
- menaikkan punggung yang jatuh dan leper
- membantu membanyakkan susu badan bagi ibu yang menyusukan bayi
- melambatkan pertumbuhan dan pembiakan sel kanser ( jika di peringkat awal mampu menghapuskan sel kanser )

Ya Allah, memang banyak sangat la kegunaan dan kebaikan Premium Beautiful corset ni sebab ianya direka khas 70% untuk kesihatan, 30% kecantikan dan 100% keyakinan.

Sempena Ramadhan yang barakah ni, akak nak bagi harga promosi super jimat berbaloi-baloi, beserta free gift untuk anda yang nak sihat dan cantik menjelang Aidilfitri ni. Call akak cepat untuk dapatkan size anda sebelum kehabisan stok!!!!!

Nak cari premium beautiful, cari akak yea..
Top Agent Premium Beautiful Expert

013-3496050
Shikin


PREMIUM BEAUTIFUL FABRIC - TEKNOLOGI AKWETEK DAN AKWADYNE


Bangun pagi ni, baru teringat lupa jemur my BFF yang basuh malam tadi. Alamak, memang tak selesa la jawabnya harini kalau tak pakai Premium Beautiful ni. Tapi saja jer tadi raba-raba PB yang tersangkut kat kerusi bawah aircond. Rasa nak melompat bila raba-raba, Long Bra, Girdle semua kering...waaa...best sangat-sangat..

Terus sarung dan dengan confident jer keluar kerja...Nilah kebaikan Premium Beautiful brbanding corset yang lain. Dengan fabrik Akwatek dan Akwadyne ni memang cepat sangat kering. Anginkan kat kipas tak sampai 2 jam dah kering. Fabrik ni juga yang igunakan oleh penyelam dasar laut. alamak, kita pakai baju penyelam, tapi tak menyelam pun..berjalan jer!!!

APA ITU AKWATEK DAN AKWADYNE

Premium Beautiful dibuat dari fabric Akwatek dan Akwadyne yang berkualiti tinggi dan dijamin tahan bertahun-tahun lamanya. Secara umumnya, fabic bersifat Akwatek dan Akwadyne memberi keselesaan luar biasa yang boleh merubah mengikut keadaan samaada dalam cuaca panas atau sejuk.

KEUNIKAN DAN KEISTIMEWAAN FABRIK AKWATEK AN AKWADYNE

- Kadar penyerapan yang baik dan mengalihkan kelembapan seperti air, bau dan wap
- Berubah mengikut keadaan iklim dan cuaca
- Penyejukan semulajadi dalam keadaan panas
- Memanaskan badan dengan selesa semasa cuaca sejuk
- Kuasa penyerapan toksid keluar dari tubuh badan

PERBEZAAN FABRIK BIASA DENGAN FABRIK PREMIUM BEAUTIFUL
 (AKWATEK & AKWADYNE) 



PAKAIAN DALAM MELANCARKAN PEREDARAN DARAH

Rekabentuk Strereoskopik Sinar Infra Merah jauh berdasarkan potongan badan manuisa berfungsi mendorong peredaran darah danmeningkatkan kadar metabolisma dengan cepat. Bila kadar metabolisma meningkat, darah bejalan dengan lancar dan banyak la lemak-lemak yang dibakar dengan cepat...maka, makin cepat la SLIM uollsss!!!

Nak cepat kurus dengan cara mudah, cepat dan selamat??

Call/SMS/WA:
013-3496050

#freefitting
#premiumbeautifulexpert
#premiumbeautifulwangsamaju
#premiumbeautifulsetiawangsa


Semua Wanita Wajib Pakai Corset Premium Beautiful???



KENAPA????????

Sebab semua wanita mengalami salah satu dari masalah-masalah seperti ni kan..tidak mengira usia, keturunan, pangkat mahupun status..
Zoooommmmm checklist...



MASALAH WANITA BELUM BERKAHWIN vs PREMIUM BEAUTIFUL

- Senggugut
- Migrain
  - Nak kurus dan slim tapi malas bersenam
- Nak kurus tapi tak boleh kawal makan
- Mengurangkan masalah ketiak hitam dan berbau
 -Nak badan cantik
 -Slip Disc
- Sakit pinggang
-Nak berkahwin/bertunang


MASALAH WANITA BERKAHWIN vs PREMIUM BEAUTIFUL

- Membantu masalah kesuburan ( nak anak )
- Peranakan Jatuh
- Vagina Longgar
-Slip Disc
-Peranakan jatuh
-Breast kendur
-Cyst/Fibroid
-Lump/Breast Canser
-Nak slim tapi menyusukan anak
-Elakkan bengkak susu
- Melancarkan peredaran darah
- Mengurangkan masalah bau badan
- Mengurangkan kesan rekahan (Stretchmark/ Selulit )
- Set berpantang moden cepat dan berkesan pantas 
- Letakkan lemak pada tempat yang betul...
dan pelbagai masalah kesihatan
 

 Insha Allah...
Semua masalah akan selesai dengan hanya sarung Premium Beautiful Corset ni..
 
Kenapa mesti Premium Beautiful Corset??Corset lain tak boleh ke???
Ha...ni nak habaq mai ni..Sebab apa mesti..wajib Corset Premium Beautiful???
Sebab...Corset ni lain dari yang lain..
 


Ada 7 sebab mengapa Korset ni mesti..wajib jadi pilihan wanita sekelian..

 1. SUPERBRANDS
 2. LIFETIME WARRANTY
 3. FIR TEKNOLOGI ( INFRARED )
 4. FABRIK AKWATEK DAN AKWADYNE
5. BUATAN MALAYSIA
 6. 360 DARJAH PERGERAKAN
7. CORSET ALL IN ONE 
Direka khas untuk..70% kesihatan, 30% kecantikan, 100% keyakinan...
Terpaksa sihat dan cantik

Nak Sihat dan cantik dengan mudah dan murah????



Berita baik untuk semua..
Promosi istimewa sempena Ramadhan ni...

Harga Asal Corset Premium Bautiful
 RM2600

kini hanya....
RMx,xxx

Penjimatan maksima sehingga rm880
Dapatkan Corset Serbaguna Pilihan No 1 ni dengan penjimatan maksima....
Corset baru..bukan yang clearance stok yea...Promosi sempena Ramadhan sahaja.

Call/SMS/WA:
 013-3496050 
( sementara stok masih ada )


Premium Beautiful Short Bra- Bra Push Up Semulajadi



Hari ni, akak nak share Short Bra Premium Beautiful yang boleh push up aset secara semulajadi. Beza antara Long Bra dan Short Bra cuma dia pendek sikit dan tak tutup bahagian atas perut. Sama je  panjangnya macam bra yang uols selalu pakai tapi banyak sangat perbezaan dan keistimewaannya dari bra yang biasa. Dari segi fungsi kedua-duanya, short bra ni sama sahaja dengan Long Bra Premium Beautiful.

KEISTIMEWAAN SHORT BRA PREMIUM BEAUTIFUL



1- Rekabentuk cup bra yang berbentuk Pyramid

Selalu kita jumpa cup bar berbentuk bulat atau dome kan? Sebenarnya cup berbentuk bulat atau dome memang tak baik untuk kesihatan kita. Sebab ia akan menekan nipple kita. Bila nipple tak ada ruang untuk bernafas, menyebabkan nipple sedikit gelap, masalah puting tenggelam dan menyumbang kepada BREAST CANCER. CANCER mudah terjadi terutamanya bagi ibu yang menyusukan anak, pastikan bersihakan 'Nipple' anda selepas menyusukan bayi sebab bila tak bersih, 'nipple' akan terpenyek dan terperap dalam bra berbentuk Dome dan boleh menyebabkan cancer.

Jadi, dengan cup berbentuk Piramid Premium Beautiful memberikan ruang kepada nipple anda untuk bernafas dan mencerahkan kembali 'nipple' anda.

Dengan 3 Dimensi Pyramid dapat menampung keseluruhan breast anda ( full cup ) dari terkeluar dan menganjalkan semula payudara anda.

2. Ada Far Infared Rays (FIR) - Setiap produk Premium Beautiful mempunyai Far Infared Rays (dari tourmaline ) yang dah disuntik dalam benang dan ditenun. Fungsi FIR adalah menggetarkan molekul air dalam badan untuk melancarkan peredaran darah. Sebab tu bila PB rosak atau koyak memang tak boleh repair sendiri sebab benang pada PB tak sama dengan benang biasa tu. Benang PB ada FIR.

3. Di bahagian Cup Bra telah disuntik dengan CHITOSAN yang membantu menghalang sel cancer.

4. Bahagian Belakang Bra Berbentuk U untuk membantu menghilangkan lelemak belakang badan.
Lemak belakang badan punca kita tak ada breast. Ramai yang kata tak ada breast bila pakai PB breast yang teralih ke belakang terus balik ke rumah dia ( duduk dalam cup ) dan tak sampai 5 minit breast dah ada.


5. Material kain yang mempunyai kuasa serapan peluh yang baik
 dan anti bau
Fabrik akwatek dan akwadyne sama macam kain Long Bra Premium Beautiful. Kain mudah serap peluh, tak berbau dan anti bakteria.

6. Tali yang tebal dan kukuh untuk menampung sebesar mana aset anda. ia takkan terjatuh atau longgar.

7. Lifetime Warranty - Jaminan Baik Pulih seumur hidup. Lumayan tak? Beli sekali boleh pakai seumur hidup. Kalau koyak, hook tercabut boleh hantar pada akak semula untuk repair percuma sahaja.

Cuba uollss bayangkan. Ada jer bra yang harga RM300++ jugak, tapi bila pakai sampai setahun  jer sebab makin hari makin longgar, dawai terkeluar, dawai bengkok sebab kita kan pakai hari-hari. Sebab dia tak tahan dan tak ada warranty. 

Alah membeli, menang memakai.

013-3496050 
Ckin Ali 


Hari-hari orang beli Premium Beautiful Cash!!!


Hari-hari ada je yang nak pakai Baju dalam Premium Beautiful ni dan bayar CASH pulak tu. 
( CASH, jimat hampir rm800 uollsss). 

Selain dari harganya yang jauh lebih murah dan SANGAT JIMAT, 
korset Premium Beautiful menjadi pilihan ramai wanita disebabkan oleh fungsi pelbagai guna. 

Bukan sekadar untuk cantik, tapi lebih kepada membantu menyihatkan dan menyelesaikan pelbagai masalah wanita.

 Antara kebaikan dan kegunaan Premium Beautiful:-
- hilangkan senggugut
- hilangkan sakit belakang
- nak hamil
- nak berpantang (bengkung bersalin)
- nak naikkan payudara jatuh
- reshape body
- naikkan punggung
- rawatan cyst, kanser
- tambah berat badan (berat badan ideal)
- keputihan
- ketatkan faraj

Banyak kan kegunaan PB ni. Dalam list ni pun dah lebih 10..maksudnya lebih 10 orang yang perlukan PB ni.

Pelan berniaga kita cuma jual 2 set jer sebulan. Rasanya lebih dari 2 set jual kalau macam ni. InshaAllah bonus 5 angka gemuk mendarat dalam akaun awal bulan depan.

Ada ke yang berminat nak dapatkan bonus rmxx,xxx dengan hanya jual@2 set korset sebulan?

Cepat2 whatapps akak,

3 yang terawal sahaja dan layak mendapat PB secara PERCUMA!!

#PremiumBeautiful 
#PremiumBeautifulCorset 




Tsunami Oh Tsunami!!!!!! menjadi-jadi Tsunami PB ni!!!!!


Gempar!!!!Gempak!!!
Sana sini..
SMS/ Call/ Whatapps tanya
"kak, macamana nak dapatkan premium beautiful ni?"
"harga premium beautiful berapa yea kak??"
"akak free ke nak fittingkan baju dalam ajaib ni???"

Sana..sini..kami mengukur...
Nak kurus..
Nak kawen..
Nk berpantang..
Nak hilangkan sakit-sakit belakang..
Nak hamil...
Fibroid, Cyst...
Semua kami ukur..
Untuk memberikan saiz paling sesuai untuk mereka...


Dan disinilah bermulanya tugas kami sebagai Top Agent Premium Beautiful/ Premium Beautiful Expert..
Sangat penting untuk mendapatkan perkhidmatan dari yang pakar yea..
Sebab hasil keberjayaan seseorang untuk mendapatkan bentuk badan dan kesihatan yang baik memang bergantung pada hasil sentuhan agent yang memakaikannya..
sebab apa??
Penentuan size yang tepat adalah penting..

Dan size bukan semata-mata bergantung pada bacaan ukuran sahaja..
Banyak faktor yang perlu diambilkira seperti status seseorang..
Saiz pb untuk wanita berkahwin dan belum berkahwin tak sama yea walaupun pada fizikalnya badan nampak sama besar jer...
Kedudukan dan kandungan lemak ditempat-tempat sensitif akan dialihkan dan ditempatkan/di 'lock' di rumahnya..dan akhirnya..dinyahhapuskan dari badan...

Aktiviti kami #premiumbeautifulexpert






Inginkan penjimatan dengan pembelian Premium Beautiful Corset sehingga RM400..

Call/SMS/WA:
013-3496050
(shikin)



PREMIUM BEAUTIFUL CERTIFIED CONSULTANT


Dalam bulan Ramadhan ni, ramai yang whatapps/sms tanya 
pasal Corset Premium Beautiful ni..
 dan ramai jugak yang cakap dah lama cari 
tapi tak tau nak beli kat mane..
Tak perlu risau....

Untuk dapatkan corset terbaik jenama no satu Malaysia ni.
Premium Beautiful kini mempunyai agent terlatih 
yang sah di seluruh malaysia.


Salah seorang agent terlatih premium beautiful ni..saya la..ada sijil yea..
Kami telah menghadiri seminar dan diajar cara mengukur..mengalihkan lemak pulang ke tempat asalnya...dalam sekelip mata..tak sampai 5 minit badan anda terus mantap dan berubah menjadi lebih menawan...

Fokus utama kami adalah membantu memberi khidmat terbaik pada anda yang ingin tampil sihat dan cantik dengan kaedah cepat,mudah dan selamat bersama Premium Beautiful Corset.



Jadi kepada kepada sesiapa yang masih tercari-cari lagi untuk mendapatkan khidmat nasihat dan rundingan....

SMS/Call/Whatapps:

013-3496050
Hasikin Ali



KORSET ABANG SAYANG@CORSET PREMIUM BEAUTIFUL



Mane tak sayangg??!! Banyak betul benefit kalau si isteri pakai corset ni..Antaranya :-

- Mencantikkan payudara
- Merampingkan pinggang
- Memontokkan pinggul
- Lemak berlipat hilang!!
- Menghilangkan keputihan
- Menyihatkan serta menguatkan rahim
- Mengelakkan peha bercantum
- Mengempiskan perut
- Stretchmark hilang
- Merawat senggugut

Dan banyakkkkk lagi!!!

Abang mane tak geram tengok isteri cantek!!!

SATU INVESTMENT YG MEMUASKAN HATI!!!

Harga mampu milik!!

Cash/installment accepted..

Nak Harga ISTIMEWA tak?? Kalau nak,
hubungi konsultant bertauliah anda yang telah diiktiraf...

SMS/WHATAPPS:
013-3496050
Shikin
-Top Agent KL-
-TLC Group-


JADI JUTAWAN DENGAN PREMIUM BEAUTIFUL!!
---------------------------------------------------------------------------------


- DUIT GAJI ANDA TAK CUKUP DISEBABKAN KOS HIDUP MAKIN MENINGKAT?
- BULAN-BULAN TIADA DUIT SIMPANAN?
- INGIN BUAT SIDE INCOME TAPI TAK TAHU BAGAIMANA?
- PERNAH CUBA BERNIAGA TAPI TIDAK BERKESAN?
- JOM TAMBAH PENDAPATAN ANDA DENGAN MENJADI AGENT KORSET YANG 
- TERSANGAT LARIS DI PASARAN, PREMIUM BEAUTIFUL!

APA YANG ANDA BOLEH DAPAT DENGAN MENJADI AGENT?

- BONUS KOMISYEN 3 - 5 ANGKA!
- EXTRA Side Income RM 600 - RM 2400/UNLIMITED SEBULAN!
- 100% FREE COACHING!

FREE Teknik Marketing MELETOP!
FREE Teknik SEDUT DUIT!
Bimbingan Sepanjang Masa
Panduan Menjual PRODUK MELETOP!
FREE Trip 2x setahun!

Mencurah-curah SMS, Whatsapp dan Call yang kami terima dari mereka yang berminat untuk membeli korset dan menjadi agent. Memang tak menang tangan nak reply satu persatu.

KAMI MEMERLUKAN PENGEDAR DI SELURUH NEGARA!

Berminat nak jadi agen? Jangan tunggu lagi.

Info lanjut sila klik MESSAGE segera! -->
https://www.facebook.com/messages/CKBEAUTYANDHEALHTY

atau
SMS/Whatsapp AGENT PB ke 013-3496050

Ayuh bertindak jana pendapatan dari rumah dan di mana saja!

www.ckinali2.blogspot.com 



 PAKAI KORSET PREMIUM BEAUTIFUL PERCUMA SAMBIL DUIT MASYUKKK!!!!!!!!


Permintaan produk pelangsingan badan Premium Beautiful yang merawat 70% kesihatan dan 30% kecantikan badan telah membantu ramai wanita mendapat bentuk badan menggiurkan yang dijamin selamat , tiada kesan sampingan dan sangat selesa telah berada selama 18 tahun dalam pasaran Malaysia, Singapore, Brunei dan Antarabangsa

==============
AGEN EKSKLUSIF
==============

Berita baik ! Kami ingin menawarkan peluang menjadi AGEN EKSKLUSIF PREMIUM BEAUTIFUL EXPERT yang akan kami guide 100% untuk menjadi MASTERMIND PB.

===========
KES STUDY TESTIMONI
===========

" Saya memang nak pakai PB sebab nak turunkan berat badan , perut buncit ( asyik kawan tegur mengandung setiap bulan ) dan ada masalah kesihatan migrain , sakit pinggang , tak boleh duduk lama dan gastrik.Saya memang dah buat research PB sangat bagus.Saya tertarik dengan PB lagi sebab boleh pakai PB Percuma.Lagi excited nak pakai jugak PB.Setelah saya pakai PB percuma memang sangat berpuas hati kesan turunkan berat badan dan dapat bentuk badan idaman suami.Dari situ saya terus apply jadi AGEN EKSKLUSIF PB EXPERT.Sekarang saya dah pakai PB 10 tahun size yang sama dan badan memang kekal langsing walaupun dah beranak 4 orang puteri.Saya rasa seronok menjadi AGEN EKSLUSIF kerana saya dapat semua ganjaran di sini adalah PERCUMA.Saya membantu dan sambil merasa segala nikmat di sini beroleh 5-6 angka income , lebih 20 buah negara lawati , khidmat bimbingan semua mentor & group secara percuma selama 10 tahun ini dan syukur mempunyai kereta mewah Mercedes , Estima , Motor Berkuasa Tinggi dan rumah idaman.

Sekarang saya sangat yakin dan percaya akan teruskan ini kerjaya saya sebagai AGEN EKSKLUSIF PREMIUM BEAUTIFUL."

Hamisah Alias , Cikgu , 41 tahun

Kebanyakan lahir jadi Agen Eksklusif PB daripada pengguna PB sebab yakin setelah mendapat result PB

Kami yakin dan kami share untuk membantu lebih ramai orang.

==============
GANJARAN AGEN EKSKLUSIF
==============

1.Free Premium Beautiful Corset
2.Generate Income Unlimited
3.Free Travel 2 times a year
4.Car Fund Award
5.Proven Marketing Strategy
6.Free Personal Coaching 1:1
7.Free Training by HBO team
8.Personal Session with Multimillionaire Mentor

==============
The more you give the more you get back
===============

Tujuannya kami adalah melahirkan PAKAR PB yang dapat membantu lebih ramai wanita menurunkan dan melangsingkan badan dengan cara yang sihat, selamat dan menjaga kecantikan tanpa memberi kesan sampingan.

=============
KEPAKARAN KAMI
=============
Kepakaran kami dalam Premium Beautiful sudah 10 tahun kami memberi khidmat bimbingan dan tunjuk ajar pada kepada AGEN EKSKLUSIF kami.

=============
NAK TAHU LAGI AGENT EKSKLUSIF
=============

Kami ingin memberikan tunjuk ajar 100% kepada ANDA yang betul betul SERIUS untuk menjadi agent pakar kami.


SMS/Whatsapps
AGENT PB ke 013-3496050

PS :Tawaran ini hanya dibuka kepada 10 orang yang akan kami pilih.Bertindak sekarang !


Projek Ratu Premium Beautiful Corset


OOTD ''Projek Ratu Premium Beautiful''

Alhamdulillah, aktiviti yang dirancang dapat dilaksanakan dengan jayanya..
Kumpulan kami Top Leaders Circle, diketuai oleh CDM Salleha Roslan telah berjaya mengadakan sessi photoshot untuk " Projek Ratu Premium Beautiful " pada hari Ahad lalu, 10 Ogos 2014.

Produk utama yang memang menjadi pilihan no 1 wanita iaitu Premium Beautiful Corset. 
Corset ajaib yang direka khas 70%untuk kesihatan dan 30% untuk kecantikan = 100% keyakinan.

Objektif utama Projek Ratu Premium Beautiful ini dilancarkan adalah
 untuk membantu kaum wanita untuk mendapatkan bentuk badan idaman, kekal anggun dan menawan walaupun apa pun status samaada masih bujang, berkahwin, nak kahwin, set berpantang dan sebagainya...




Kumpulan kami memilih SERINDIT PHOTO sebagai photographer. 
Photographer ni memang terbaik la ambil gambar. 
Nampak muda, steady jer..tapi hasil..memang gempak...

Kalau korang nak kahwin, tunang, 
atau apa-apa majlis yang perlukan photographer dalam kawasan KL, 
cuba la contact Serindit Photo ni..
Lepas korang tengok gambar-gambar kitorang ni, 
mesti korang puas hati punya la... Ni alamat SERINDIT yea...

SERINDIT  PHOTO (Kuala Lumpur)
No 10-1, Jalan Rampai Niaga 3,
Medan Niaga Rampai,
53300 Setapak, KL
Tel:012-320 5162
 * Landmark dia, korang search la Wahab Cendol...kawasan-kawasan situ la...






Untuk solekan pula, kami dapatkan perkhidmatan dari Meiko. 
Murah jer tau. Sekali make up,RM48 jer.
Dan yang paling best, pekerja kat meiko ni sangat-sangat peramah dan baik hati. Make up pun cepat. tak sampai 45 minit..tup..tup..dah siap...Suka sangat dia make up. Simple tapi cantik..dan senang nak remove balik make up tu semua..Actually, meiko ni product dari Jepun dan sesuai untuk kulit kita...orang asia...
Dan sekarang saya pun dah pakai produk Meiko ni..
Rasa best pulak bila pakai semalam..
Terus shopping kat Meiko. Ni pulak alamat Meiko yea.

MEIKO COSMETICS MALAYSIA
Selayang Mall F50-51, Jalan SU9
Taman Selayang Utama,
68100 Batu Caves, Selangor...
Tel :03-6120 2272






Pakaian pula, kami memilih dress ZAWARA, Fesyen Muslimah Moden Kontemporari...
Alicia Dress, Alicia Sequin, Adalia Exclusive Dress..
ZAWARA ni banyak Cawangan...
Saya memang suka beli di ZAWARA Wangsa Melawati sebab dekat dengan rumah....hik..hik..
Harganya juga berpatutan dan rekaannya elegant untuk muslimah berkerjaya...

Cawangan ZAWARA sekitar KL/Selangor

ZAWARA Busana Menara MARA
2nd Floor , Busana Shopping Centre@ Menara MARA
Jalan TAR, KL
Tel : 03-26020152

ZAWARA Wangsa Melawati
2A, Lorong Dataran Wangsa Melawati
Wangsa Melawati, KL
Tel : 03-40119402

ZAWARA Shah Alam
29, Jalan Plumbum P7/P
Seksyen 7, Shah Alam
Tel : 03-55244855

ZAWARA Kota Damansara
No G42, Jalan PJU5/21
The Strand Kota Damansara, Petaling Jaya
Tel : 03-61514781

ZAWARA Bangi
G-48, Jalan 8/35A,Taman Seri Bangi
Seksyen 8, Bandar Baru Bangi
Tel : 03-82101606

Dan Produk utama pilihan dalam Projek Ratu Premium Beuatiful niwanita untuk mengembalikan bentuk badan menawan dan keyakinan iaitu PREMIUM BEAUTIFUL CORSET.......
Corset ajaib pelbagai guna...
Bila sarung jer corset premium beautiful ni 
dah tak cam yang mana anak dara @ mak dara....
Jom kita tengok!!!!!

Next entry....

Dan kalau korang nak miliki PREMIUM BEAUTIFUL CORSET
 ni dengan hanya yang sangat murah iaitu RM100 sebulan.......

Call / Sms / Whatapps now!!!!!!
013-3496050


Trusted Agent Premium Beautiful Corset
- Ckin Ali -



Post a Comment