Sabun Marine Essence @ Sabun Ketiak

 Sabun Marine Essence @ Sabun Ketiak Termurah 2017


Agent Utama Sabun Marine Essence di Sri Gombak/ Batu Caves


Berita baik buat anda pengguna tegar atau baru nak mencuba produk hebat sabun marine essence yang tengah hot sekarang ni, jika anda tinggal sekitar Sri Gombak/ Batu Caves anda boleh dapatkannya terus dari pengedar sah kami, Puan Roseni.

Selain dari Sabun Marine Essence, anda juga boleh dapatkan produk-produk keluaran Sahajidah Hai O Marketing seperti:-
- Body Wash Marine Essence
- Premium Beautiful Korset
- Tilam Bio Velocity Sleep Mate
- BB Plus Collagen
- Mineral Coffee
- Garlic Tablet
- Pantyliner Bio Seleza
- Cozuma Lipstick
- Cozuma CC Cream
- Ezyclean
- JTX Air Tracker
Dan macam-macam lagi...

Hubungi Puan Roseni untuk COD sekitar Sri Gombak/ Batu Caves...

Puan Roseni
( Agent Marine Essence Sri Gombak/Batu Caves )

Nak kak kin ajar macamana untuk berniaga dengan sabun marine essence ni 
 nak merasa ada income sendiri atau side income sekurang-kurangnya RM2,000 sebulan, pun boleh whatapps kak kin yea.

InshaALLAH, kak kin memang suka sangat nak guide orang yang sedia nak belajar dan bagi komitment untuk kejayaan diri sendiri sebab kak kin pun ajar FREE jer. No hidden charges!!!!

Jadi bila ada peluang untuk belajar buat side income ribu-ribu dengan produk bertaraf superbrands, jom la rebut peluang. 
Lagi-lagi untuk korang yang tinggal sekitar Setiawangsa, Keramat, Wangsa Maju, Batu Caves boleh kita sembang-sembang dan akak guide from A-Z bussiness bersama SHOM ni

Whatapps Kak Kin:
013-3496050

#kerjadarirumah 



Pengedar Sabun Marine Essence Kawasan Shah Alam Diperlukan



Sejak kebelakangan ni, memang banyak call, whatapps dari orang Shah Alam nak COD Sabun Marine Essence. Kalau dah nak, memang tak boleh nak tunggu lagi. Masa tu juga nak jumpa. Disebabkan akak di Setiawangsa, KL jadi agak mengambil masa juga la nak ke Shah Alam. Tambah-tambah lagi kalau waktu kemuncak kesesakan jalan raya. Perjalanan yang hanya 1 jam bole jadi berjam-jam. Jadi akak nak buka peluang pada orang sekitar Shah Alam untuk jadi agent tegar Sabun Marine Essence.

 Faedah jadi agent Sabun Marine Essence ni:-
- Layak mendapat kad privellage dan starter kit
- Beli dengan harga ahli sekotak RM99 harga jual rm120 (untung runcit RM21)
- Peluang melancong ke Luar Negara secara percuma trip VVIP 3 kali setahun
- Bimbingan perniagaan secara online/offline secara percuma dari Multimillioraire
- Anugerah kejayaan mengikut prestasi secara gilang gemilang
 - Bonus bulanan dari 3%- 41%
 - Bonus kereta

Tunggu apa lagi orang Shah Alam. Cepat-cepat hubungi akak:-

Shikin



Nak kak kin ajar macamana untuk berniaga dengan sabun marine essence ni 
 nak merasa ada income sendiri atau side income sekurang-kurangnya RM2,000 sebulan, pun boleh whatapps kak kin yea.

InshaALLAH, kak kin memang suka sangat nak guide orang yang sedia nak belajar dan bagi komitment untuk kejayaan diri sendiri sebab kak kin pun ajar FREE jer. No hidden charges!!!!

Jadi bila ada peluang untuk belajar buat side income ribu-ribu dengan produk bertaraf superbrands, jom la rebut peluang. 
Lagi-lagi untuk korang yang tinggal sekitar Setiawangsa, Keramat, Wangsa Maju, Batu Caves boleh kita sembang-sembang dan akak guide from A-Z bussiness bersama SHOM ni

Whatapps Kak Kin:
013-3496050

#kerjadarirumah 
 




Pakai Sabun Marine Essence Macam Guna Minyak Pengasih


Berkongsi pengalaman dari pengguna nun jauh di Sabah. Hasil gunakan Sabun Marine Essence, kulit jadi cerah, luka cepat kering. Yang paling penting bau dia memang sedap dah macam terkena minyak pengasih katanyer!!!

Jadi, sesiapa yang mencari-cari petua untuk menambat hati kekasih, bagi hadiah sabun marine essence dan sendiri pun kena pakai. Pasti mujarab!!!!InshaAllah..

Pengedar Sabun Marine Essence diperlukan terutamaya sekitar Setiawangsa, Wangsa maju, Ampang, Putrajaya, Bangi sebab permintaan pada sabun ajaib ni memang tinggi di kawasan-kawasan ni. Percaya tak? Dengan hanya jual Sabun Marine Essence secara part time pun, boleh dapat income RM1,000 sebulan. Nak tau lebih lanjut, SMS/Whatapps akak cepat!!!

013-3496050
( Shikin )

Nak kak kin ajar macamana untuk berniaga dengan sabun marine essence ni 
 nak merasa ada income sendiri atau side income sekurang-kurangnya RM2,000 sebulan, pun boleh whatapps kak kin yea.

InshaALLAH, kak kin memang suka sangat nak guide orang yang sedia nak belajar dan bagi komitment untuk kejayaan diri sendiri sebab kak kin pun ajar FREE jer. No hidden charges!!!!

Jadi bila ada peluang untuk belajar buat side income ribu-ribu dengan produk bertaraf superbrands, jom la rebut peluang. 
Lagi-lagi untuk korang yang tinggal sekitar Setiawangsa, Keramat, Wangsa Maju, Batu Caves boleh kita sembang-sembang dan akak guide from A-Z bussiness bersama SHOM ni

Whatapps Kak Kin:
013-3496050

#kerjadarirumah 


Doktor Suruh Pesakit Ekzema Pakai Sabun Marine Essence

Minggu lepas, ada seorang adik whatapps nak cari sabun marine essence untuk ibunya yang menghidap ekzema. Katanya, doktor yang suruh pakai sabun marine essence ni untuk rawat masalah ekzema.

Dalam panas terik dia datang dari UPM Serdang ke Keramat untuk ambil prroduk hebat ni. Nampak tak betapa panasnya masa ni..


Dan harini, adik ni whatapps dengan membawa perkhabaran gembira. Ekzema ibunya makin kering dan sembuh. Syukur dan Alhamdulillah Sabun Marine Essence dapat mengurangkan ekzema ibunya.

Masa tu akak turut kongsikan kebaikan Mineral Coffee dan ibunya mencuba sekotak. Hasilnya juga, Alhamdulillah, sangat memuaskan. Rasanya yang sedap dan jadi kurang lapar. Siap pesan nak repeat order lagi nanti.


Yang nak cuba sabun marine essence, mineral coffee, boleh hubungi akak untuk dapatkan harga istimewa.

Harga Sabun Marine Essence RM120 sekotak
Harga Mineral Coffee RM30 sekotak

Nak dapat harga murah???
Whatapps untuk dapatkan harga istimewa penjimatan..

013-3496050

Nak kak kin ajar macamana untuk berniaga dengan sabun marine essence ni 
 nak merasa ada income sendiri atau side income sekurang-kurangnya RM2,000 sebulan, pun boleh whatapps kak kin yea.

InshaALLAH, kak kin memang suka sangat nak guide orang yang sedia nak belajar dan bagi komitment untuk kejayaan diri sendiri sebab kak kin pun ajar FREE jer. No hidden charges!!!!

Jadi bila ada peluang untuk belajar buat side income ribu-ribu dengan produk bertaraf superbrands, jom la rebut peluang. 
Lagi-lagi untuk korang yang tinggal sekitar Setiawangsa, Keramat, Wangsa Maju, Batu Caves boleh kita sembang-sembang dan akak guide from A-Z bussiness bersama SHOM ni

Whatapps Kak Kin:
013-3496050

#kerjadarirumah 



Shampoo Marine Essence Merawat Masalah Rambut Gugur dan Rosak


Rupa-rupanya dah lama adik ni cari shampoo marine essence sebab sebelum ni pernah pakai. dan hasilnya memang amat memuaskan. Bila pakai shampoo marine essence, rambut gugur dan rosak cepat jer berganti dengan rambut baru yang lebih sihat. Takdelah nampak licin jer kepala. Memang risau la kan kalau bila buka je tudung, tengok rambut macam nak botak jer...

Kalau anda yang mengalami masalah yang sama macam adik ni, susah nak dapat stok shampoo marine essence, boleh simpan nombor telefon akak. COD sekitar Setiawangsa, Keramat, Wangsa Maju. Pembelian 5 botol ke atas, akak bagi FREE postage.

Nak lagi murah, pembelian 10 botol ke atas layak mendapat harga BORONG yang memang pasti paling MURAH dan SPEACIAL GIFT menanti.

Call/SMS/ WA;
013-3496050
#Agentutamasabunmarineessence



Nak kak kin ajar macamana untuk berniaga dengan sabun marine essence ni 
 nak merasa ada income sendiri atau side income sekurang-kurangnya RM2,000 sebulan, pun boleh whatapps kak kin yea.

InshaALLAH, kak kin memang suka sangat nak guide orang yang sedia nak belajar dan bagi komitment untuk kejayaan diri sendiri sebab kak kin pun ajar FREE jer. No hidden charges!!!!

Jadi bila ada peluang untuk belajar buat side income ribu-ribu dengan produk bertaraf superbrands, jom la rebut peluang. 
Lagi-lagi untuk korang yang tinggal sekitar Setiawangsa, Keramat, Wangsa Maju, Batu Caves boleh kita sembang-sembang dan akak guide from A-Z bussiness bersama SHOM ni

Whatapps Kak Kin:
013-3496050

#kerjadarirumah 




 Body Wash Marine Essence Mandian Terbaik Untuk Bayi Ruam


Hari Rabu lepas, sempat hantar set kombo Marine Essence di Kuarters Wangsa Keramat. Si Ibu mencari penawar untuk bayi berusia 4 bulan yang kena ruam kat muka.Dah pakai macam-macam produk tapi tak menjadi.

Pagi tadi dapat whatapps. Dia bagitau muka baby dah beransur pulih. Alhamdulillah. baru pakai 3 hari dah nampak kesan yang sangat positif. Syukurlah body wash marine essence ni bantu untuk kurangkan masalah si kecil. Sebab Marine Essence ni kan dari garam buluh..memang sesuai untuk semua lapisan usia dari bayi baru lahir hinggalah ke segenap lapisan usia.

Untuk bayi, memang disarankan agar menggunakan body wash berbanding sabun marine essence kerana teksturnya lebih lembut untuk kulit bayi tetapi hasilnya sama jer macam sabun ketul tu.

Harga Seketul Sabun Marine Essence RM 40 ( RM6 postage )
Harga Sekotak Sabun Marine Essence ( 3 ketul )  RM 120 ( Free Postage )
Harga Sebotol Body Wash Marine Essence 250ml RM 38 ( RM6 Postage )
Harga Set Kombo 3 botol Body Wash Marine Essence RM 114 ( Free Postage )

Nak harga lebih Jimat dan murah???

Whatapps/SMS :-
013-3496050
#pengedarutamasabunmarineessence
 #codsabunmarineessencekeramat
#codsetiawangsa


Nak kak kin ajar macamana untuk berniaga dengan sabun marine essence ni 
 nak merasa ada income sendiri atau side income sekurang-kurangnya RM2,000 sebulan, pun boleh whatapps kak kin yea.

InshaALLAH, kak kin memang suka sangat nak guide orang yang sedia nak belajar dan bagi komitment untuk kejayaan diri sendiri sebab kak kin pun ajar FREE jer. No hidden charges!!!!

Jadi bila ada peluang untuk belajar buat side income ribu-ribu dengan produk bertaraf superbrands, jom la rebut peluang. 
Lagi-lagi untuk korang yang tinggal sekitar Setiawangsa, Keramat, Wangsa Maju, Batu Caves boleh kita sembang-sembang dan akak guide from A-Z bussiness bersama SHOM ni

Whatapps Kak Kin:
013-3496050

#kerjadarirumah 



Saya jual dan saya pakai


#sayajual
#premiumbeautifulcorset
#bbpluscollagen
#sabunmarineessence
#sabunketiak
#biovelocitysleepmate
#biozonefoodpurifier
#bioevernanocream
#garambuluh
#nurichlactolite
#mineralcoffee

Ni separuh jer yang muat letak dalam name card ni. 
Actually, ada banyak lagi produk hebat seperti:-


#airtrackersticker
#stickerjimatminyak
#minyakhitamJTX1000Gold
#bioselezapad
#cozumalipstick
#feminiewash
#vistazaniaperfumes
dan banyak lagi...

Semuanya pada harga promosi super jimat..

Call/SMS/Whatapps:

013-3496050 
Shikin

Nak kak kin ajar macamana untuk berniaga dengan sabun marine essence ni 
 nak merasa ada income sendiri atau side income sekurang-kurangnya RM2,000 sebulan, pun boleh whatapps kak kin yea.

InshaALLAH, kak kin memang suka sangat nak guide orang yang sedia nak belajar dan bagi komitment untuk kejayaan diri sendiri sebab kak kin pun ajar FREE jer. No hidden charges!!!!

Jadi bila ada peluang untuk belajar buat side income ribu-ribu dengan produk bertaraf superbrands, jom la rebut peluang. 
Lagi-lagi untuk korang yang tinggal sekitar Setiawangsa, Keramat, Wangsa Maju, Batu Caves boleh kita sembang-sembang dan akak guide from A-Z bussiness bersama SHOM ni

Whatapps Kak Kin:
013-3496050

#kerjadarirumah 


New Agent Sabun Marine Essence Area Damansara/ Damansara Damai


Berita baik buat pengguna tegar Sabun Ketiak @ Sabun Marine Essence sekitar Damansara, Kepong, Damansara Damai dan kawasan berhampiran..
Yang nak dapatkan stok Sabun Marine Essence boleh hubungi agent sah area Damansara Damai...
  

Kak Tusingah ni peramah dan baik orangnya. Seorang guru tuition di Sekolah Swasta di Damansara Damai..Mengajar Subjek Bahasa Inggeris dan Matematik.

Selain dari mendapatkan khidmat pembelajaran boleh juga dapatkan produk-produk hebat seperti:-
- Sabun Marine Essence @ Sabun Ketiak
- Pemium Beautiful Corset
- BB Plus Collagen
- Mineral Coffee
- Garlic Tablet
- Herbal Maharani
- Alfafa Velocity 
- Bio Seleza
- Sticker Jimat Kereta Air Tracker
- pelapik Tilam bio Velocity Sleep Mate
dan macam-macam produk hebat Sahajidah Hai-O

Apa tunggu lagi orang-orang Damansara, hubungi Agent berhampiran anda segera untuk harga istimewa..
 
KAK TUSINGAH 
TEL : 013-2048945


Nak kak kin ajar macamana untuk berniaga dengan sabun marine essence ni 
 nak merasa ada income sendiri atau side income sekurang-kurangnya RM2,000 sebulan, pun boleh whatapps kak kin yea.

InshaALLAH, kak kin memang suka sangat nak guide orang yang sedia nak belajar dan bagi komitment untuk kejayaan diri sendiri sebab kak kin pun ajar FREE jer. No hidden charges!!!!

Jadi bila ada peluang untuk belajar buat side income ribu-ribu dengan produk bertaraf superbrands, jom la rebut peluang. 
Lagi-lagi untuk korang yang tinggal sekitar Setiawangsa, Keramat, Wangsa Maju, Batu Caves boleh kita sembang-sembang dan akak guide from A-Z bussiness bersama SHOM ni

Whatapps Kak Kin:
013-3496050

#kerjadarirumah 



Sabun Marine Essence Cerahkan Ketiak?????



Betul ke ada sabun yang boleh cerahkan ketiak???
Jawapannya ADA
Bukan sahaja ketiak. Celah peha, celah leher semua boleh..
Ramai yang mencuba dan hasilnya memang tidak mengecewakan...



Alhamdulillah, baru pakai 2 minggu tapi dah merasai perubahannya. Ketiak cerah, muka cerah dan terasa lembut jer...Berbaloi-baloi. Harga murah tapi hasil yang sangat memuaskan. Cerah satu badan dan wangiii...


Selain digunakan di bahagian muka dan ketiak, , Sabun Marine Essence juga amat sesuai menyelesaikan masalah seperti:-

- Jerawat Badan


- Kulit Berjeragat

- Ketiak Berbau

- Ekzema 

- Ruam bayi

- Sesuai untuk kulit sensitif / Bermasalah

- Boleh dipakai seisi keluarga

- Sesuai untuk bayi (dari usia 1 hari dan keatas )

- sesuai digunakan di pelipat leher, betis, siku, celah-celah jari kaki,  dan celah-celah kelengkang


Nak dapatkan Sabun Marine Essence dengan harga murah, harga borong atau berminat untuk menjadi agent kami????

Bersama menjana solid income 4-5 angka sebulan????




Call/SMS :

013-3496050 (SHIKIN) 


#sabunmarineessencemurah

#sabunmarineessenceborong

#pengedarsabunmarineessencediperlukan

#codsabunmarineessencesetiawangsa

Nak kak kin ajar macamana untuk berniaga dengan sabun marine essence ni 
 nak merasa ada income sendiri atau side income sekurang-kurangnya RM2,000 sebulan, pun boleh whatapps kak kin yea.

InshaALLAH, kak kin memang suka sangat nak guide orang yang sedia nak belajar dan bagi komitment untuk kejayaan diri sendiri sebab kak kin pun ajar FREE jer. No hidden charges!!!!

Jadi bila ada peluang untuk belajar buat side income ribu-ribu dengan produk bertaraf superbrands, jom la rebut peluang. 
Lagi-lagi untuk korang yang tinggal sekitar Setiawangsa, Keramat, Wangsa Maju, Batu Caves boleh kita sembang-sembang dan akak guide from A-Z bussiness bersama SHOM ni

Whatapps Kak Kin:
013-3496050

#kerjadarirumah 




Jualan Murah Penghabisan Stok Sabun Marine Essence, BB Plus Collagen

Diam tak diam Januari telah melabuhkan tirai
Februari pula membuka lembarannya...
Alhamdulillah, bussiness yang dulunya sekadar mengisi masa lapang kini 
dah jadi rutin bila terpaksa terima solid bonus 4-5 angka sebulan...

Sedikit perkongsian, selain dari pertukaran nama syarikat dari Hai O Marketing Sdn Bhd ke Sahajidah Hai-O Marketing Sdn Bhd..
terdapat juga perubahan pada senarai harga barangan...
Hanya Premium Beautiful Corset jer yang masih mengekalkan harganya...

So, kat sini akak nak buat jualan murah penghabisan stok bagi produk tertentu
Sebab..nak clearkan stok yang ada untuk restock produk baru.....
Stok terhad...siapa cepat dia dapat!!!!!
 Nak borong semua sekali pun boleh!!!!
Harga istimewa menanti....

#bbpluscollagen
#herbamaharani
#sabunmarineessence
#bioselezapantyliner
#alfafavelocityconcerntrated
#garambuluhmasak
#garambuluhminum
#stickerjimatminyak
#airtrackersticker
#mineralcoffee
#premiumbeautifulcorset

Call/SMS : 013-3496050
Shikin
( COD Setiawangsa/ Wangsa Maju/ AEON AU2, Kampung Baru )


Nak kak kin ajar macamana untuk berniaga dengan sabun marine essence ni 
 nak merasa ada income sendiri atau side income sekurang-kurangnya RM2,000 sebulan, pun boleh whatapps kak kin yea.

InshaALLAH, kak kin memang suka sangat nak guide orang yang sedia nak belajar dan bagi komitment untuk kejayaan diri sendiri sebab kak kin pun ajar FREE jer. No hidden charges!!!!

Jadi bila ada peluang untuk belajar buat side income ribu-ribu dengan produk bertaraf superbrands, jom la rebut peluang. 
Lagi-lagi untuk korang yang tinggal sekitar Setiawangsa, Keramat, Wangsa Maju, Batu Caves boleh kita sembang-sembang dan akak guide from A-Z bussiness bersama SHOM ni

Whatapps Kak Kin:
013-3496050

#kerjadarirumah 




 PENGEDAR SABUN HIJAU @ SABUN KETIAK DIPERLUKAN


Pengedar Seluruh Malaysia diperlukan.
Sekiranya anda pernah menggunakan Sabun Marine Essence
dan berminat untuk menjana pendapatan
 sekurang-kurangnya RM1000 sebulan?????

 boleh segera hubungi untuk maklumat lanjut mengenai teknik menjana pendapatan melalui online...

Latihan dan tunjuk ajar disediakan PERCUMA!

Call/ Whatapps Now!!!!!

013-3496050 
( HASIKIN ALI )


Nak kak kin ajar macamana untuk berniaga dengan sabun marine essence ni 
 nak merasa ada income sendiri atau side income sekurang-kurangnya RM2,000 sebulan, pun boleh whatapps kak kin yea.

InshaALLAH, kak kin memang suka sangat nak guide orang yang sedia nak belajar dan bagi komitment untuk kejayaan diri sendiri sebab kak kin pun ajar FREE jer. No hidden charges!!!!

Jadi bila ada peluang untuk belajar buat side income ribu-ribu dengan produk bertaraf superbrands, jom la rebut peluang. 
Lagi-lagi untuk korang yang tinggal sekitar Setiawangsa, Keramat, Wangsa Maju, Batu Caves boleh kita sembang-sembang dan akak guide from A-Z bussiness bersama SHOM ni

Whatapps Kak Kin:
013-3496050

#kerjadarirumah 


New Agent Sabun Marine Essence Area Ampang /Petaling Jaya/Pandan/Cheras

Berita baik untuk pengguna tegar Sabun Marine Essence a.k.a Sabun Ketiak
Yang tinggal di sekitar Ampang/Petaling jaya/Pandan/Cheras  
 atau yang masih tercari-cari tak tau nak beli kat mana..

Boleh la hubungi agent baru Top Leaders Circle area berhampiran anda...


Safiah Asyikin Binti Ahmad (Safiah)
Tel : 012-449 9174
Fb : Safiah Asyikin Ahmad

Selain dari Sabun Marine Essence, produk hot ni pun ada.. 
Shampoo Marine Essence 
> Body Wash Marine Essence 
BB Plus Collagen
>  Corset Premium Beautiful
>  Minyak JTX1000 Gold
>  Sticker Air-Tracker
> Pelapik Tilam Bio Velocity Sleep Mate

 
So, cepat-cepat la contact Safiah untuk dapatkan stok  yea....
Ready Stok....
Harga Istimewa menanti...
Cepat......

Nak kak kin ajar macamana untuk berniaga dengan sabun marine essence ni 
 nak merasa ada income sendiri atau side income sekurang-kurangnya RM2,000 sebulan, pun boleh whatapps kak kin yea.

InshaALLAH, kak kin memang suka sangat nak guide orang yang sedia nak belajar dan bagi komitment untuk kejayaan diri sendiri sebab kak kin pun ajar FREE jer. No hidden charges!!!!

Jadi bila ada peluang untuk belajar buat side income ribu-ribu dengan produk bertaraf superbrands, jom la rebut peluang. 
Lagi-lagi untuk korang yang tinggal sekitar Setiawangsa, Keramat, Wangsa Maju, Batu Caves boleh kita sembang-sembang dan akak guide from A-Z bussiness bersama SHOM ni

Whatapps Kak Kin:
013-3496050

#kerjadarirumah 


Testimoni Hilangkan Ruam Bayi dengan Sabun Marine Essence@Sabun Ketiak



Betul ke???
Ermmmm..baby pun boleh pakai ke Sabun Marine Esssence ni???
Tak bahaya ke???Sesuai ke???




Ni testimoni customer guna Sabun Marine Essence ni pada badan anakknya yang ruam..
Alhamdulillah, ruam semakin kurang dan memang sabun ni berkesan untuk merawat masalah ruam belakang badan, leher anaknya yang masih bayi lagi...

Kenapa Sabun Marine Essence ni sesuai yea????
SEBAB.....
Sabun Hijau Marine Essence ni Bebas Paraben

Apa itu Paraben? 

Paraben adalah sejenis bahan sintetik pengawet yang digunakan dalam makanan, farmaseutikal, kosmetik dan produk penjagaan peribadi seperti deodorant, pembersih muka, gel mandian, pelembab dan syampu. Paraben membantu produk-produk tersebut tahan lama; tetapi, paraben boleh memasuki sistem badan kita melalui kulit apabila kita menggunakan produk tersebut.

Kesan buruk Paraben kepada kita: 

> Mempercepatkan proses penuaan kulit
> Meningkatkan risiko wanita membangunkan estrogen-positif kanser payudara
  > Mengganggu sistem pembiakan lelaki

Kesan pada bayi? 
> Baligh Lebih Awal. (Early Puberty)
> Kebolehan paraben meniru hormon lain menyukarkan 
sistem endokrin berfungsi sempurna.

Oleh itu pastikan sabun yg anda berikan kepada bayi anda dan utk seisi keluarga adalah bebas paraben.

Sabun Bar, Body wash & shampoo dari produk Marine Essence™ ini menjadi pilihan ramai kerana ianya memang....
  • Soap free
  •  Paraben free
  •  SLES free
  • Anti bacterial
  • Anti oxidant

    Untuk COD sekitar Setiawangsa, Wangsa Maju, Kg Datok Keramat, Keramat Wangsa, PULAPOL, MINDEF, JUPEM, KEM DTHO
     (Kuarters Desa Tun HUssein Onn)
     
    Call/Sms/Whatapps:-
      013-349 6050
     (SHIKIN)

Testimoni Body Wash Marine Penyelesaian Ekzema

Testimoni penghidap ekzema..
Kak Aishah, Shah Alam



Suka sangat dapat feedback dari customer yang baru guna Body Wash Marine Essence tak sampai seminggu...
Tapi dah  mula rasa suka dan berpuas hati dengan hasilnya..
Bukan sahaja ekzema 'tegar' kat kaki dah kering dan mula menipis bahkan..
dapat ekstra bonus lagi bila...
parut kat tangan kesan exzema tu pun dah nampak semakin pudar.....
InshaALLAH..penggunaan berterusan akan menghasilkan kesan yang lebih baik..

Alhamdulillah, pakej la nampaknya..Body Wash Marine Essence ni..
Memang sesuai untuk merawat ekzema dan memudarkan kesan parut...

Untuk ekzema, memang saya syorkan memilih Body Wash Marine Essence berbanding Sabun ketul Marine Essence..
Walaupun fungsinya sama, namun struktur body wash yang lebih lembut dan sangat sesuai untuk rawatan ekzema dan tidak akan mengeringkan kulit...

 Untuk COD sekitar Setiawangsa, Wangsa Maju, Kg Datok Keramat, PULAPOL, MINDEF, JUPEM, KEM DTHO (Kuarters Desa Tun HUssein Onn)
 
Call/Sms/Whatapps:-
  013-349 6050
 (SHIKIN)


Nak kak kin ajar macamana untuk berniaga dengan sabun marine essence ni 
 nak merasa ada income sendiri atau side income sekurang-kurangnya RM2,000 sebulan, pun boleh whatapps kak kin yea.

InshaALLAH, kak kin memang suka sangat nak guide orang yang sedia nak belajar dan bagi komitment untuk kejayaan diri sendiri sebab kak kin pun ajar FREE jer. No hidden charges!!!!

Jadi bila ada peluang untuk belajar buat side income ribu-ribu dengan produk bertaraf superbrands, jom la rebut peluang. 
Lagi-lagi untuk korang yang tinggal sekitar Setiawangsa, Keramat, Wangsa Maju, Batu Caves boleh kita sembang-sembang dan akak guide from A-Z bussiness bersama SHOM ni

Whatapps Kak Kin:
013-3496050

#kerjadarirumah 




Gatal-gatal Kulit Hilang dengan Sabun Marine Essence


Alhamdulillah..
Baru pakai 3 hari Sabun Marine Essence ni dah nampak kesan yang sangat baik.
Selalu pakai krim dari klinik..kulit jadi kering...
Tapi dengan sabun marine essence..baru guna 3 hari kulit jadi tak kering walaupun tak pakai apa-apa losyen... 




Memang Sabun Marine Essence ni sangat mujarab untuk menyelesaikan pelbagai masalah kulit..Antaranya :

 > Jerawat 
> Jeragat
> Jerawat belakang badan
> Ruam
> Kulit Sensitif
> Ekzema
> Ketiak,celah peha, leher, kawasan celah-celah yang gelap
> Ruam
> Masalah kulit
> Tumit kaki merekah 
> Hilangkan bau badan
> Leher berkerak
> Strechmark lepas bersalin
> Aromaterapi 

 Macamana nak dapatkan Sabun Marine @ Sabun Ketiak nie???
CALL/SMS/WHATAPPS 013-349 6050 (SHIKIN)
 ( COD Setiawangsa, Wangsa Maju, Kg Datok Keramat, PULAPOL, MINDEF, JUPEM )

Juga boleh didapati dengan menghubungi agent-agent sah untuk COD kawasan berhampiran dengan tempat anda:-
NUR HIDAYAH
013-7424479
 Agent Kota Tinggi,Johor  
ROSMAWATI
013-32949293
 Agent Putrajaya
NORIHAN
 012-6998961

 Agent Putrajaya/Hulu Langat
Syafiqah
013-5903248
 Agent USIM/Negeri Sembilan




Nak kak kin ajar macamana untuk berniaga dengan sabun marine essence ni 
 nak merasa ada income sendiri atau side income sekurang-kurangnya RM2,000 sebulan, pun boleh whatapps kak kin yea.

InshaALLAH, kak kin memang suka sangat nak guide orang yang sedia nak belajar dan bagi komitment untuk kejayaan diri sendiri sebab kak kin pun ajar FREE jer. No hidden charges!!!!

Jadi bila ada peluang untuk belajar buat side income ribu-ribu dengan produk bertaraf superbrands, jom la rebut peluang. 
Lagi-lagi untuk korang yang tinggal sekitar Setiawangsa, Keramat, Wangsa Maju, Batu Caves boleh kita sembang-sembang dan akak guide from A-Z bussiness bersama SHOM ni

Whatapps Kak Kin:
013-3496050

#kerjadarirumah 


SHAMPOO MARINE ESSENCE HILANGKAN GATAL-GATAL KEPALA


Masa lalu kat Maybank ari tu, ternampak ada kakak tu jual shampoo marine essence kat booth tepi2 bank...aik,,macam kenal jek botol hijau ni..he2...yelah..sekarang ni dah ramai yang guna shampoo marine ni coz alhamdulillah memang mujarab untuk selesaikan masalah2 ni:-

# Rambut gugur
# Gatal-gatal kulit kepala/Berkudis
# Kelemumur
# Kulit Kepala kering
# Untuk kesihatan kulit kepala


Untuk promo price hujung bulan,
SMS/Whatappss:
013-3496050 
 ( SHIKIN )
  Juga boleh didapati dengan menghubungi agent-agent sah untuk COD kawasan berhampiran dengan tempat anda:-

NUR HIDAYAH
Agent Kota Tinggi,Johor  
013-7424479

ROSMAWATI
Agent Putrajaya
013-32949293

NORIHAN
Agent Putrajaya/Hulu Langat
 012-6998961

Syafiqah 
Agent USIM/Negeri Sembilan
013-5903248


Nak kak kin ajar macamana untuk berniaga dengan sabun marine essence ni 
 nak merasa ada income sendiri atau side income sekurang-kurangnya RM2,000 sebulan, pun boleh whatapps kak kin yea.

InshaALLAH, kak kin memang suka sangat nak guide orang yang sedia nak belajar dan bagi komitment untuk kejayaan diri sendiri sebab kak kin pun ajar FREE jer. No hidden charges!!!!

Jadi bila ada peluang untuk belajar buat side income ribu-ribu dengan produk bertaraf superbrands, jom la rebut peluang. 
Lagi-lagi untuk korang yang tinggal sekitar Setiawangsa, Keramat, Wangsa Maju, Batu Caves boleh kita sembang-sembang dan akak guide from A-Z bussiness bersama SHOM ni

Whatapps Kak Kin:
013-3496050

#kerjadarirumah 




PETUA HILANGKAN JERAWAT BELAKANG BADAN

Alamak..
Jerawat belakang badan..
Walaupun tak nampak....
 tapi kesannya
fuhhhhh..
lagi-lagi kalau tergaru atau tersentuh kat tempat berjerawat tu..

Jangan risau..Sabun Marine Essence@ Sabun Ketiak..ada penyelesaiannya....
Penggunaan yang konsisten akan menyebabkan jerawat dibelakang badan semakin kecut dan mengering dan yang paling seronok dapat Sabun marine Essence ni juga dapat mengurangkan kesan parut jerawat...
Bau pun WANNGGIIII.....
Seronok kan..

Sabun garam buluh ni, sesuai digunakan oleh segenap lapisan usia..Terutamanya mereka yang ada masalah-masalah berikut:-
> Jerawat 
> Jeragat
> Jerawat belakang badan
> Ruam
> Kulit Sensitif
> Ekzema
> Ketiak,celah peha, leher, kawasan celah-celah yang gelap
> Ruam
> Masalah kulit
> Tumit kaki merekah 
> Hilangkan bau badan
> Leher berkerak
> Strechmark lepas bersalin
> Aromaterapi


TESTIMONI PENGGUNA SABUN MARINE ESSENCE @ SABUN KETIAK
SELESAIKAN MASALAH JERAWAT DI BELAKANG BADAN



Alhamdulillah, ramai yang dah berjaya dan membuktikan bahawa sabun marine essence ni memang mujarab untuk selesaikan masalah jerawat belakang badan tak kira lelaki mahupun perempuan..
 
Nak beli borong marine essence beauty bar ni pun boleh..
Sebab kalau nak tau dengan sabun cerah ketiak ni je boleh dapat extra income 5000-7000 sebulan tau.
Permintaan untuk sabun marine essence ni memang tengah hottttt...


Macamana nak dapatkan Sabun Marine @ Sabun Ketiak nie???

CALL/SMS/WHATAPPS
013-349 6050 
(SHIKIN)
 ( COD Setiawangsa, Wangsa Maju, Kg Datok Keramat, PULAPOL, MINDEF, JUPEM )


Juga boleh didapati dengan menghubungi agent-agent sah untuk COD kawasan berhampiran dengan tempat anda:-

NUR HIDAYAH
Agent Kota Tinggi,Johor  
013-7424479

ROSMAWATI
Agent Putrajaya
013-32949293

NORIHAN
Agent Putrajaya/Hulu Langat
 012-6998961

Syafiqah 
Agent USIM/Negeri Sembilan
013-5903248





SABUN MARINE ESSENCE BORONG

RANGKAIAN PRODUK MARINE ESSENCE untuk di borong....

#Sabun Marine Essence@Sabun ketiak@Sabun Hijau
#Syampoo Marine Essence
#Body Wash Marine Essence
#Ubat Gigi Marine Essence

Ramai yg telah mencuba dan puas hati dengan hasilnya..Produk superbrands dan diakui keberkesanannya..Ramai yang dah repeat order dan ramai juga yang dah menjana pendapatan sampingan dengan hanya menjual Sabun Marine Essence ni..

So, sesiapa yang nak menjana pendapatan sampingan atau menjadikan bussiness sabun marine essence@sabun ketiak sebagai sumber pendapatan/sidei income anda..kami menyediakan pembelian sabun marine essence secara borong dengan harga yang murah dan berpatutan..Sesuai untuk mereka yang ingin menjadi agent/dropship produk Marine Essence....

Jom kita tengok wajah Sabun Marine Essence..sabun hot masa kini...


SABUN MARINE ESSENCE BEAUTY BAR @SABUN KETIAK

sabun_marine_essence_borong_murah_kl_sabun_ketiak_murah_ckinali2


KEISTIMEWAAN SABUN MARINE ESSENCE a.k.a SABUN KETIAK

#Menghilangkan kesan-kesan hitam di celah2 bahagian badan (ketiak, leher dsbnya)
#Sekatakan tona kulit akibat sunburn
#Hilangkan jerawat di muka dan badan
#Melembabkan kulit
#Masalah ruam biasa/ruam lampin atau alergi
#Masalah eczema
#Aromaterapi-sesuai untuk memberi kesegaran pada bakal pengantin dan wanita berpantang selepas bersalin...
#Amat sesuai untuk kegunaan seisi keluarga
  
RM35/seketul (100g)
Untuk pembelian borong Sabun marine Essence ni....

SMS/whatapps:

013-3496050 (shikin)

  

MARINE ESSENCE BODY WASH


marine_essence_body_wash_borong_murah_agent_top_tlc_group_sohobiz_bussiness_online_ckinali2
  

Ini pulak Marine Essence Body Wash, fungsi nya sama macam Marine Essence Beauty Bar...
Cuma ia dalam bentuk cecair pekat yang dah dibotolkan dengan kemas dan menarik untuk kemudahan anda terutamanya ketika bercuti, balik kampung atau outstation..

Ianya sangat sesuai digunakan untuk bayi dan kanak-kanak yang mengalami ruam-ruam badan...kegunaan seisi keluarga


RM33/sebotol (250ml)
Untuk pembelian borong Marine Essence Body Wash ni....

SMS/whatapps:

013-3496050 (shikin)


MARINE ESSENCE SHAMPOO

marine_essence_shampoo_borong_top_agent_kl_tlc_group_online_bussiness_sohobiz_side_income 

Marine Essence Shampoo sangat berkesan untuk merawat dan menyelesaikan masalah-masalah berikut:-

#Rambut gugur
#Gatal-gatal kulit kepala/Berkudis
#Kelemumur
#Kulit Kepala kering
#Untuk kesihatan kulit kepala
  
RM33/sebotol (250ml)
Untuk pembelian borong Marine Essence Shampoo ni....

SMS/whatapps:

013-3496050 (shikin)


PROMOSI PEK COMBO LENGKAP

#1 botol Marine Essence Body Wash
#1 botol Marine Essence Shampoo
#1 bar Sabun Marine Essence
HARGA ISTIMEWA...RM$$$ JER...

set_promosi_combo_lengkap_sabun_shampoo_bar_marine_essence

Untuk Pembelian Sabun Marine Essence/Body Wash Marine/Shampoo Marine secara borong/pukal/dropship:-

 SMS/whatapps segera....Peluang Terhad...

 013-3496050 (shikin)



-----------------------------------------------------------------
HOT ITEM : ‪#‎SABUNKETIAK‬ ‪#‎MARINEESSENCE‬ MURAH!!!
------------------------------------------------------------------

-----------------------------------------------------------------------------
EXTRA INCOME RM200 sehari untuk pengguna tegar sabun ketiak!!!
-----------------------------------------------------------------------------


Click link ni untuk dapatkan info dan secure kan harga MURAH untuk anda: http://ckinali2.blogspot.com/

sabun_marine_essence_atasi_masalah_kulit_side_income_10k_sebulan_duit_raya_agent_setiawangsa_kl


Mana tau ada yang tercari-cari penyelesaian untuk masalah macam ni:
 

-Ketiak hitam
-Stretchmark kritikal
-Badan berbau
-Berjerawat
-Tangan mengelupas
-Tumit pecah-pecah
-Anak Ekzema
-Berpanau
-Berkurap
-Tangan ada ketuat
-Ruam lampin
-Leher berkerak
-Kulit kering dan bersisik



Atau hubungi segera :

013-349 6050 (PM/WA)
HASIKIN ALI

(cod setiawangsa, wangsa maju,jelatek,keramat,uk perdana)


Nak kak kin ajar macamana untuk berniaga dengan sabun marine essence ni 
 nak merasa ada income sendiri atau side income sekurang-kurangnya RM2,000 sebulan, pun boleh whatapps kak kin yea.

InshaALLAH, kak kin memang suka sangat nak guide orang yang sedia nak belajar dan bagi komitment untuk kejayaan diri sendiri sebab kak kin pun ajar FREE jer. No hidden charges!!!!

Jadi bila ada peluang untuk belajar buat side income ribu-ribu dengan produk bertaraf superbrands, jom la rebut peluang. 
Lagi-lagi untuk korang yang tinggal sekitar Setiawangsa, Keramat, Wangsa Maju, Batu Caves boleh kita sembang-sembang dan akak guide from A-Z bussiness bersama SHOM ni

Whatapps Kak Kin:
013-3496050

#kerjadarirumah 



SABUN MARINE ESSENCE BAR MELEMBAPKAN KULIT KERING

Ianya dirumus khas untuk menyihatkan, melembapkan dan meremajakan kulit anda. Diperkaya dengan antioksidan dan minyak asli untuk memberikan manfaat yang terbaik untuk kulit anda.

sabun_marine_essence_rawat_masalah_kulit_jeragat_kulit_sensitif

MARINE ESSENCE BEAUTY BAR a.k.a SABUN KETIAK BERKESAN UNTUK MERAWAT MASALAH-MASALAH BERIKUT:-
 
# Kudis Pada Badan
# Celah peha hitam / berkerak
# Kesan parut jerawat
# Bintik hitam
# Kulit gatal
# Kulit mengelupas
# Kulit kering

Dengan penggunaan Sabun MARINE ESSENCE BEAUTY BAR secara konsisten..pelbagai masalah kulit dapat diatasi...INSYAALLAH...

Selain itu, Sabun Marine Essence BAGUS kepada mereka yang mengalami MASALAH seperti 

#hilangkan daki dan kesan gelap kat leher, siku, lutut dan buku lali.
#kurangkan dan membantu untuk hilangkan gatak-gatal badan
 #antara ubat terbaik untuk kurangkan kesan radang eczema
 #kurangkan pigmentasi pada kulit muka dan badan@jeragat 
#membantu kurangkan masalah jerawat belakang badan
 #Melembut dan melembapkan kulit 
#mengurangkan kesan parut 
 #sabun yang beraura...rasa fresh and energetic setiap kali lepas mandi dengan sabun ni.

Bagaimana Sabun Marine Beauty bar mampu menyelesaikan masalah kulit kering/jeragat?????

KERANA.. 

bahan_utama_marine_essence_pakar_merawat_sakit_kulit

KANDUNGAN UTAMA SABUN MARINE ESSENCE BEAUTY BAR mengandungi:-

Garam Buluh
- Sumber kaya dengan mineral dan antioksidan untuk kulit.
- Anti-bakteria, anti-alergi, anti-keradangan.

Pheno-SFE TM (Ekstrak The Pu-erh)
- Terkenal dengan antioksidan dan sifat-sifat pemulihan untuk menghapuskan radikal bebas yang berbahaya daripada merosakkan sel-sel kulit. (Anti penuaan)
- Memperbaiki dan memperbaharui sel-sel kulit dengan menjaganya agar tetap sihat dan muda untuk masa yang lebih lama.

Ekstrak Liquorice
- Mengurangkan perubahan warna kulit dan bintik-bintik hitam.
- Mencerahkan pigmentasi kulit.

Minyak Tea Tree
- Anti-bakteria, anti-kulat.

Vitamin E
- Antioksidan, anti-penuaan.
- Menyembuhkan kulit yang bermasalah dan rosak dengan berkesan.

Gliserin
- Tidak mengeringkan kulit. Sebaliknya, ia menarik kelembapan daripada udara ke dalam kulit
-Merupakan pelembap kulit yang terbaik.

Aloe Vera
- Kebolehan untuk menyembuhkan dan merangsang pembaharuan sel-sel kulit pada kulit yang bermasalah.

Disebabkan kandungan utama dalam Sabun Marine Essence mampu mengekalkan kelembapan kulit maka KULIT KERING/JERAGAT..tiada lagi...


 Nak beli borong marine essence beauty bar ni pun boleh.
Sebab kalau  nak tau dengan sabun cerah ketiak ni je pun boleh dapat extra income 5-7k per month tau. Permintaan untuk sabun marine essence ni memang tengah hotttttt!
Dapat melancong percuma layanan ala2 vip lagi...Baru2 ni, team kami baru balik freetrip Gold Coast...

Now offer untuk #freetrip Shanghai...

jom melancong percuma dengan kami..

SMS/WHATAPPS:-

013-3496050 (SHIKIN)
Cod Setiawangsa@WangsaMaju@JalanEnggang@KL
Postage Seluruh Negeri/Singapore/Brunei



free_trip_shanghai_tlc_group_ckinali2_jual_sabun_marine_essence_bbpus_collagen_free_melancong




SABUN MARINE ESSENCE LIQUID/BODY WASH MARINE ESSENCE PENYELESAIAN TERBAIK MASALAH KULIT

Sabun marine essence liquid / body wash. Fungsinya sama seperti Sabun Marine Essence @ Sabun ketiak yang ketul tu..Iaitu untuk :-
# mencerahkan ketiak dan celah-celah badan kita yang gelap
# menghilangkan daki dan kesan gelap pada leher,siku,lutut dan buku lali
# menghilangkan dan membantu untuk hilangkan gatal-gatal badan
#antara ubat terbaik untuk kurangkan kesan radang ekzema/ruam
# mengurangkan pigmentasi pada kulit muka dan badan
# membantu kurangkan masalah jerawat di belakang badan
# melembutkan kulit
#sabun yang beraura aromaterapi..rasa fresh dan bertenaga setiap kali lepas mandi


Sebelum kemarau pulak body wash ni better grab cepat.


CALL/SMS/WHATAPSS:-
013-3496050 (SHIKIN)
cod sekitar setiawangsa/keramat/jalan padang tembak/jalan gurney/semarak/wangsa maju/aeon au2/jalan enggang
 
sabun_marine_essence_liquid_body_wash_sabun_ketiak_cod_setiawangsa


Ni la rupa bentuk sabun marine essence dalam bentuk cecair.

Fungsi tip top memang sama macam sabun ketul yang sedang dilanda kemarau.
Kering kontang kilang sabun ketiak ni akibat permintaan terlaluuuuuu tinggi mendadak!

Sementara sabun ketiak bentuk ketul sedang dilanda suhu demam panas yang sangat mendadak, so why not uol try je dapatkan sabun ketiak dalam bentuk cecair. Jangan risau....fungsi tetap sama. Yang beza hanya ia nye didatangkan dalam bentuk cecair je.


Boleh baca kat sini apa kelebihan bahan-bahan yang ada dalam sabun marine essence ni sampaikan huru hara semua peniaga sabun ketiak seluruh malaysia.


Sabun marine liquid ni my fren guna untuk anak nye yang baru lahir seawal dua hari dilahirkan.Memang serasi sangat dengan bayi baru lahir yang mudah terkena ruam lampin atau ruam satu badan.  

Tak sampai hati kan bila tenguk 'anus' baby tu merah je especially bila kerap buang air besar dan kecik. So jangan la seksa bayi anda lama-lama...segera dapatkan body wash marine essence ni sebagai ikhtiar untuk meredakan masalah kulit sensitif bayi. Especially bayi yang mudah di serang ekzema.

ANTARA TESTIMONI PENGGUNA SABUN MARINE ESSENCE LIQUID/BODY WASH MARINE


sampai dia reply cakap sabun marine liquid ni BEST GILER! 
PUAS HATI bila masalah kulit dia beransur pulih.


Alhamdulillah sabun marine essence boleh hilangkan ketuat jugak. So uol yang ada masalah ketuat, atau anak ada ketuat boleh la try body wash marine essence.


Terbukti berkesan mencerahkan leher yang gelap.
Kalau ragu-ragu lagi dengan kebaikan sabun marine essence ni tak tau la kan... ;)
So lets grab this opportunity....

selesaikan masalah kulit yang membelenggu diri anda sekarang.
Sabun Marine Essence ni penyelesaian untuk  masalah kulit anda dengan kaedah yang simple dan selamat ;)

Dan sekiranya anda nak tahu bagaimana dengan hanya jual sabun ketiak ni je anda boleh generate income 1k to 7k per month, boleh lah segera whatapps saya dan agent sabun marine essence yang sah.
CALL/SMS/WHATAPPS
013-3496050
 ( SHIKIN )
Agent sah kami :
Agent bbplus collagen / agent sabun merine essence yang sah:

Rosmawati (Putrajaya)
013-32949293

Norihan ( Putrajaya/Seri kembangan/Bangi )
012-6998961

Hidayah ( Aeon AU2/Keramat/Setiawangsa/Kota Tinggi)
013-7424479

Syafiqah (USIM/Negeri Sembilan)
013-5903248



SABUN MARINE ESSENCE  SABUN KETIAK
(AGENT SETIAWANGSA/WANGSA MAJU/KERAMAT/AU2/JALAN ENGGANG)

Sabun Marine Essence/Sabun ketiak (Agent Setiawangsa/Wangsa maju/Keramat/AU2/ Jalan Enggang) Pengguna Sabun Essence sekitar Setiawangsa, AU2, Keramat, Wangsa maju yang masih tercari-cari nak beli kat mane Sabun marine Essence yang sedang hot dipasaran dan berkesan merawat pelbagai penyakit kulit??Tara...sangat mudah untuk mendapatkannya..

SMS/WHATAPPS:-
013-3496050 (shikin)
COD area SETIAWANGSA/WANGSA MAJU/KERAMAT/AU2/JALAN ENGGANG

Sabun Marine Essence @ Sabun ketiak ready stok kembali menggegarkan pasaran..!!!!!


agent_sabun_marine_essence_cod_setiawangsa_wangsamaju_top_leaders_circle_bvsm_bbplus

Cepat dapatkan stok anda especially buat anda atau ahli keluarga tersayang yang ada masalah kulit. Tak kira la masalah kulit dari segi apa sekalipun,INSYAALLAH..sabun marine essence yang mengandungi garam buluh ni memang terbaik untuk menyelesaikan masalah kulit sesiapa je yang menggunakannya..

#Sabun Marine Essence #Sabunketiak #Sabunhijau # Boleh COD bagi pengguna sekitar Setiawangsa/Wangsa Maju/ Keramat/AU2/Jalan Enggang dan kawasan-kawasan sekitar....

Yang berada di luar kawasan seperti Negeri Sembilan, Johor,seluruh malaysia, Singapura dan Brunei yang ingin mendapatkan stok Sabun Marine Essence sabun ketiak ni pun boleh juga...Jangan risau..Kami boleh pos kan ke rumah anda dengan selamat...dengan bantuan abang2 #Poslaju #..Tqvm Mr Posmen...
Kenapa panggil sabun ketiak?sbb sabun ni mmg utk atasi ketiak hitam, hihi dan juga bahagian badan yg suram tu.Untuk celah2 pehe, lengan, siku dan leher.sabun ni juga untuk mengatasi masalah kulit kering, gatal, ruam dan sbgnya.Yg tak de masalah kulit pun boleh pakai.Lagipon haruman dia mmg semerbak.’aromaterapi’
Ramai berpuas hati dengan kesan cepat dan positif dari sabun marine essence @ sabun ketiak ni.Selain dari masalah ketuat,
sabun marine essence@sabun ketiak,@sabun hijau ni juga insyaa Allah sangat berhasil untuk masalah berikut:

# Ekzema bayi hingga dewasa
#Kulit gelap di leher, ketiak dan celah peha
# kesan gigitan serangga
# parut luka
# rekahan perut selepas bersalin
# kulit ruam akibat peluh dab ruam lampin
# menghidap penyakit kulit proriasis
#panau



testimoni_sabun_marine_essence_penawar_sakit_kulit_terbaik_ckinali2_good_services

STOK SABUN MARINE ESSENCE KETUL sangat terhad!!!
Sementara stok masih ada di tangan, uol boleh segera hubungi saya, agent sabun marine essence area Setiawangsa, Keramat, Wangsa Maju, AU2 untuk COD dan  agent sah berikut.
Untuk dapatkan harga borong,dropship, sekiranya anda berminat untuk buat side income dengan sabun ketiak ni boleh cepat-cepat hubungi untuk maklumat lanjut. Sebab dengan sekali modal je, anda berpeluang untuk jana pendapatan dari RM200 hingga ke RM7000 sebulan.

side_income_sohobiz_bisnez_online_tlc_group_free_coaching_ckinali2_setiawangsa

Dapatkan Sabun Marine Essence @ Sabun Ketiak untuk rawatn kulit bermasalah dengan menghubungi agent-agent sah di kawasan berhampiran anda.
(AGENT SETIAWANGSA/WANGSA MAJU/KERAMAT/AU2/JALAN ENGGANG)
HASIKIN ALI ( AGENT  SETIAWANGSA/KL)
013-3496050

HIDAYAH (AGENT WANGSA MAJU/KL/AU2/JELATEK/KL/KOTA TINGGI)
013-7424479 

ROSMAWATI YAHYA ( AGENT PUTRAJAYA )
013-2949293
NORIHAN ( AGENT PUTRAJAYA )
012-6998961



SABUN MARINE ESSENCE..READY STOK..CEPAT2 SEBELUM KEHABISAN..

We know baru2 ni sabun marine essence ni kehabisan stok 1 MALAYSIA kan...But today..good news for u all..Stok dah sampai tapi limited sangat-sangat.. 


sabun_marine_essence_ cod_setiawangsa_kl_bb_plus_collagen_ckinali2


Ups...nak share jugak..sabun marine essence ni ada dalam bentul liquid/gel/body wash juga yea..Fungsi semua sama macam sabun marine bar jugak..Cuma yang ni lagi mudah dibawa ke mana-mana...

Marine Essence Body Wash ni juga boleh menyelesaikan masalah kulit seperti berikut:-
#merawat ruam badan
#hilangkan bau badan
#rawat ekzema
#rawat rekahan pada tumit kaki
#hilangkan panau
#tanggalkan daki
#hilangkan gatal-gatal
#rawat kesan parut biasa & parut bersalin
#hilangkan gatal-gatal
#cerahkan kulit gelap (siku,lutut,buku lali, ketiak,celah peha) dan kawasan-kawasan tersembunyi
#sesuai untuk kulit alergik


kebaikan_sabun_marine_essence_body_wash_liquid_gel

So, sesiapa yang berminat or nak repeat order..cepat-cepat ...
Sebotol RM33 jer...tidak termasuk postage... 

Untuk dapatkan harga borong,dropship, sekiranya anda berminat untuk buat side income dengan sabun ketiak ni boleh cepat-cepat hubungi untuk maklumat lanjut. Sebab dengan sekali modal je, anda berpeluang untuk jana pendapatan dari RM200 hingga ke RM7000 sebulan. 

PM/SMS/WHATAPPS...
013-3496050 (shikin)
(cod setiawangsa/wangsa maju/jalan enggang/jelatek/keramat/kl)



 PROMOSI MURAH SABUN MARINE ESENCE @ SABUN KETIAK

HARGA MURAH SABUN KETIAK !!!!
HARGA MURAH SABUN MARINE ESSENCE !!!!
HARGA MURAH SABUN HIJAU !!!!

SEKETUL RM35
SEKOTAK RM105
SEBOTOL RM33


INCLUDE POSTAGE
SEKETUL RM40
SEKOTAK RM110
SEBOTOL RM38


BELI LEBIH DARI 3 KOTAK / BOTOL - FREE POSTAGE
ORDER
013-3496050

PAKEJ ISTIMEWA
(1KOTAK + 1BODY WASH + 1SHAMPOO)

NAK LAGI MURAH??????
JOM jadi ahli...Banyak kelebihannya tau..
Bukan sahaja beli dengan harga murah
TAPI..Lebih dari itu...




KELEBIHAN MENJADI AHLI:-
#Penjimatan pembelian sehingga 20% LEBIH MURAH!!!!
#Pulangan modal 100%
#Untung runcit
#Bonus Bulanan
#Free coaching dari yang berpengalaman dan berjaya
#Insentif melancong percuma serata dunia termasuk umrah
#Bonus kereta
#Sesiapa pun boleh melakukannya kerana tiada kekangan masa..tak perlu kerja waktu pejabat..Waktu kerja fleksibel mengikut perancangan anda..part time/full time.
#Surirumah dan pelajar yang mencari pendapatan sampingan amat digalakkan untuk meyertai kami...

KEBAIKAN SABUN MARINE ESSENCE @ SABUN KETIAK 

#MENCERAHKAN GELAP DI CELAH BERLIPAT
#MENCERAHKAN BELAKANG LEHER YG GELAP
#MENGHILANGKAN TAHI LALAT HIDUP KECIL YANG BERKUTIL-KUTIL
#MENCERAHKAN LUTUT & SIKU YANG GELAP
#MEMBERI KESEGARAN PADA TUBUH BADAN - TERAPI STRESS (AROMA TERAPI)
#KULIT KERING
#KULIT MENGELUPAS
#KULIT SENSITIF
#PIGMENTASI - BINTIK2 HITAM
#PARUT JERAWAT
#RUAM KULIT/BADAN
#JERAWAT DI TUBUH BADAN
#MASALAH BADAN BERBAU - KETIAK BERBAU
#MASALAH PELUH YANG BANYAK - KETIAK BASAH

sabun_marine_essence_murah_promosi_sabun_ketiak_sabun_hijau_cod_setiawangsa_kl_top_agent_kl_ckinali2

SABUN KETIAK MURAH
SABUN MARINE ESSENCE MURAH
Untuk yang beli borong boleh dapat untung runcit plus bonus cecah 4 figures sebulan.

Nak seribu?? dua ribu??? riga ribu??? even 5 figures income pun boleh je..anda yang tentukan...



 Nak tahu cara untuk dapatkan sabun yang hot ni secara pukal dan buat extra income dengan hanya jual sabun cerah ketiak ni???

  Saya akan explainkan cara nya.. 

SILA EMEL/SMS/WHTAPPS
013-3496050 (SHIKIN)

EMAIL:
hasikin83@yahoo.com

cod Sabun Marine Essence @ Sabun ketiak sekitar Setiawangsa,AEON AU2,Wangsa Maju, Keramat, Jalan Enggang, kawasan sekitar KL yang berhampiran


Juga boleh didapati dengan menghubungi agent-agent sah untuk COD kawasan berhampiran anda :-  

Rosmawati (Putrajaya) 

Norihan ( Putrajaya/Seri kembangan/Bangi )

Hidayah ( Aeon AU2/Keramat/Setiawangsa/Kota Tinggi) 

Syafiqah (USIM/Negeri Sembilan) 

SABUN MARINE ESSENCE@SABUN KETIAK
ASSALAMMUALAIKUM...WBKTH.......
  Hari ni saya nak share dengan kawan2 semua tentang satu produk kecantikan/kesihatan yang sedang hot dan tak asing lagi di pasaran iaitu SABUN MARRINE ESSENCE atau nama glamernye SABUN KETIAK... 
 
Alhamdulillah...baru guna 3 minggu ni, rasanyer macam betul dah ter "JATUH CINTA" pada aroma terapinya..Wangi yang amat..n badan pun rasa rileks, nyaman jer even sibuk sikit lately ni kat opis.Tapi, sebenarnya bukanlah sabun ni fungsinya untuk wangi saja..Wangi tu, extra bonus jer..:-)   

Mandian terapi marine essence ni juga bole menaikkan aura, semangat dan mengatasi masalah stress tekanan kerana kandungan dalam sabun Marine Essence ini adalah yang terbaik antaranya GARAM BULUH  iaitu Sumber kaya dengan mineral dan antioksidan untuk kulit  dan terbukti mandian garam dapat membantu menaikan aura seseorang kerana setiap manusia itu memiliki aura tersendiri cuma teserlah atau tidak .

Sabun-Marine-Essence-Sabun-Ketiak-Atasi-Masalah-Kulit-ckin-ali-blogspot-com-agent-kl
 
 Nampak macam hijau jer kan tapi sebenarnya sabun ni banyak khasiatnya tau..
Ni diantara khasiat Sabun Ketiak yea.. 
- Jeragat muka Kulit Sensitif/Ekzema
- Ruam badan dewasa/baby 
   - Jerawat belakang badan 
- Celah ketiak dan kelengkang gelap
- Leher berkerak
- Perut hitam gelap lepas bersalin 
- Kulit kering 
- Hilangkan Bau Badan... 
 
khasiat-dan-rawatan-sabun-marine-essence-sabun-ketiak-atasi-masalah-jeragat-ekzema-jerawat-belakang-badan-ruam-ruam-badan-ckin-ali-blogspot-com-agent-kl
 
Macamana sabun ni boleh merawat semua gejala diatas yea??
 
Ha...ini kerana ianya diperbuat dari gabungan bahan/sumber semulajadi, bebas kimia dan selamat untuk kegunaan semua... 
 
BAHAN-BAHAN YANG ADA DALAM SABUN MARRINE ESSENCE NIE:
 
Garam Buluh
- Sumber kaya dengan mineral dan antioksidan untuk kulit.
- Anti-bakteria, anti-alergi, anti-keradangan.
 
Pheno-SFE TM (Ekstrak The Pu-erh)
- Terkenal dengan antioksidan dan sifat-sifat pemulihan untuk menghapuskan radikal bebas yang berbahaya daripada merosakkan sel-sel kulit. (Anti penuaan)
- Memperbaiki dan memperbaharui sel-sel kulit dengan menjaganya agar tetap sihat dan muda untuk masa yang lebih lama.
 
Ekstrak Liquorice
- Mengurangkan perubahan warna kulit dan bintik-bintik hitam.
- Mencerahkan pigmentasi kulit.
 
Minyak Tea Tree
- Anti-bakteria, anti-kulat.
 
Vitamin E
- Antioksidan, anti-penuaan.
- Menyembuhkan kulit yang bermasalah dan rosak dengan berkesan.
 
Gliserin
- Tidak mengeringkan kulit. Sebaliknya, ia menarik kelembapan daripada udara ke dalam kulit
  Merupakan pelembap kulit yang  terbaik.
 
Aloe Vera
- Kebolehan untuk menyembuhkan dan merangsang pembaharuan sel-sel kulit pada kulit yang bermasalah.
 
 
kandungan-sabun-marine-essence-terbaik-atasi-masalah-tumit-kaki-pecah-ckin-ali-blogspot-com-agent-kl 
Nak order untuk diri sendiri, pasangan, anak-anak dan keluarga tersayang??? 
 
Satu lagi yang memang jadi suka sangat kat Sabun ini kan..memudahkan nak gi travel..cuma bawa 1 sabun boleh guna untuk muka dan seluruh badan. So, jimat ruang dan masa..tapi hasilnya, kulit cantik, badan sihat dan bertenaga n mulalah sengih2 suke sepanjang masa lupe smua masalah..yelah 'aromaterapi'kan...:-) 
 
Harga sabun marine essence :
 
Seketul RM35
 
Sekotak ada 3 Ketul..
Beli lebih dari 2 kotak...harga istimewa menanti...
 
ape tunggu lagi..
 
SMS/Call/Whatapss laju2
  013-3496050 (Shikin)
Nak beli borong marine essence beauty bar ni pun boleh.
Sebab kalau uol nak tau dengan sabun cerah ketiak ni je pun uol boleh dapat extra income 2-3k per month tau. Permintaan untuk sabun marine essence ni memang tengah hotttttt!
 
Pada yang cepat dan bijak amik peluang memang akan dapat punye income lebih dari gaji makan gaji. Sesuai sangat lah product ni untuk yang nak jadi ahli SOHONISTA (Small Office Home Office) dengan berniaga online hanya dengan gunakan internet dan boleh jana pendapatan dari rumah.So sesiapa berminat boleh contact saya yer.
 
Selamat Mencuba dan Semoga Berjaya..
Post a Comment