HERBA MAHARANI HAI O

HERBA MAHARANI HAI O MURAH 2017




JAMU PALING FAMOUS KAT DUNIA!




KEGUNAAN HERBA MAHARANI

Herba Maharani Membantu Untuk Hamil.
Herba Maharani Membantu Untuk Cyst.
Herba Maharani Membantu Untuk Fibroid.
Herba Maharani Membantu Untuk Masalah Keputihan.
Herba Maharani Membantu meRAPATkan.
Herba Maharani Membantu Melancarkan Darah Nifas.
Herba Maharani Membantu Stabilkan Hormon Period.
Herba Maharani Menghilangkan Senggugut.

Kaya Dengan Herba Awet Muda.

Diluluskan kementerian kesihatan Malaysia
 MAL 200144197

Disahkan HALAL oleh pertubuhan China Islamic Association iaitu salah satu badan Islam luar negara yang diiktiraf oleh JAKIM.

#HerbaMaharani
#HerbaMaharaniOriginal
#NakHamil
#PeriodProblems
#KeputihanHilang
#KecutkanCystDanFibroid

Sekotak cuma RM98 jerrrr!!!!
Hasil berganda-ganda..

Whatapps:




SOAL JAWAB TENTANG HERBA MAHARANI



Soalan : Siapa Sesuai Makan Herba Maharani?
Jawapan : Semua wanita tak kira peringkat usia sesuai makan Herba Maharani. Anak Dara, wanita nak hamil, wanita berpantang, wanita menopous atau sedang mengalami simptom menopous boleh dan sangat-sangat digalakkan untuk makan.

Soalan : Lelaki Boleh Makan Ke Herba Maharani?
Jawapan : Boleh, orang lelaki pun boleh makan Herba maharani sebab Herba maharani sangat elok untuk membantu menghilangkan sakit pinggang, keletihan dan sakit-sakit badan. Fungsi utama Maharani untuk melancarkan peredaran darah. Namun begitu kak kin lebih mencadangkan agar lelaki makan Herba Maharaja iaitu Celgynic Gold.

Soalan : Apakah FUNGSI dan KELEBIHAN Herba Maharani?
Jawapan : Herba Maharani membantu menyuburkan rahim wanita dan sangat sesuai untuk ikhtiar hamil.

Herba Maharani banyak membantu menyelesaikan masalah-masalah kesihatan yang dialami oleh golongan wanita masa kini seperti PCOS, Cyst, Fibroid, Period Tak Teratur, Keputihan, Period Pain, Senggugut, Buang Angin Dalam Badan, Keletihan,Lesu dan macam-macam lagi.

Ianya juga dapat menghangatkan hubungan intim suami isteri dan menguatkan otot rahim/peranakan wanita untuk menghasilkan 'kemutan' yang luar biasa.

Herba maharani juga sesuai dimakan oleh ibu berpantang bagi menggantikan pengambilan jamu.

Herba Maharani dapat eningkatkan kadar metabolisma badan supaya badan lebih bertenaga dan aktif.

Soalan : Adakah Herba Maharani Mendapat Kelulusan Dari Kementerian Kesihatan Malaysia?
Jawapan : Ya, Herba Maharani ada pengesahan oleh KKM 
( Ruj : MAL 200144197)

Soalan : Adakah Herba maharani HALAL untuk dimakan?
Jawapan : Ya, Herba Maharani telah dikaji dan telah disahkan statusnya HALAL oleh Pertubuhan China Association yang merupakan salah satu badan yang diiktiraf oleh JAKIM.

Apakah Ramuan Utama Herba Maharani?
Jawapan :Kombinasi lebih 20 jenis ubat tradisional yang berharga, iaitu pati ayam hitam, Concha Ostrea Gigas, Cornu Cervus Nippon, Radix Astragalus, Membranaceus, Radix Panax Ginseng, Rhizoma Cyperus Rotundus, Radix Angelica  Sinensis, Radix Paeonia Lactiflora, Radix Rehmannia Glutinosa, Rhizoma Ligusticum Chuanxiong, Radix Salvia Miltiorrhiza, Rhizoma Dioscorea Opposita dan Radix Giycyrrhiza Uralensis


Soalan : Apa kesan sampingan makan Herba Maharani?
Jawapan : Kesannya berbeza bagi setiap individu namun ada juga memberi kesan sedikit panas bagi orang yang tak biasa makan jamu.

Kesannya yang lain, bila makan herba maharani akan nampak lebih awet muda, menegangkan keanjalan kulit termasuk payudara dan mencantikkan pinggul.

Soalan : Bagaimana cara makan herba maharani?
Jawapan : Makan bermula dari hari pertama selepas period (selepas kering darah period )  Dimulakan dengan 25biji  atau 50 biji dengan air suam setiap pagi sebelum sarapan ( bergantung pada badan seseorang )

Jika terasa panas, kurangkan kuantiti jadikan 10-15 biji sehari

Soalan : Berapa HARGA sekotak Herba Maharani?
Jawapan : Sekotak herba Maharani sangat berpatutan dan murah. 
Hanya RM98 sahaja ada 300 biji.

Soalan : Berapa lama penggunaan sekotak Herba Maharani?
Jawapan : Sekotak penggunaan untuk sebulan (sekali kitaran period )

Soalan : Bagaimana cara untuk dapatkan herba Maharani?
Jawapan : Anda boleh dapatkan herba maharani dari agent sah kami.
Call/ Whatapps 013-3496050. Anda akan dilayan sebaiknya.


PETUA HAMIL DENGAN HERBA MAHARANI

Assalammualaikum semua. 
Ya ALLAH, lama kak kin tak update kan. Sejak-sejak bergelar ibu ni, memang kena pandai bahagikan masa antara keluarga, kerjaya dan bussiness.

Pertama sekali Kak Kin nak ucapkan ribuan terima kasih pada readers atas doa kalian semua. Ingat lagi tak entry lepas kak kin minta doakan supaya Kak Kin dikurniakan cahaya mata. Alhamdulillah, anniversary perkahwinan kami ke-5 pada 27 Mei ni dikurniakan Allah hadiah paling bermakna dengan lahirnya zuriat kami yang pertama setelah mengalami keguguran sebanyak 3 kali.

Untuk sahabat yang masih dalam usaha untuk mendapatkan zuriat, jangan putus asa. Ikhtiar, doa dan tawakal. InshaALLAH, ada waktu yang TEPAT untuk anda. 





Alhamdulillah, alhamdulillah, alhamdulillah. Inilah wajah anak yang dinanti. Belanja sikit je dulu. nanti akak update lagi yea. Sebab sekarang nak jawap pertanyaan ramai sangat bertanya makan apa boleh mengandungkan si Faarish.



Akak makan sekotak Maharani dan period terus tak datang. Kak Kin ni memang ada masalah period tak teratur. Sebab tu memang agak sukar nak agak waktu subur tu. Alhamdulillah, makan herba maharani ni bantu untuk jadi sentiasa SUBUR. Ada yang tak tau apa itu Maharani? Kak Kin share kan lagi la ye.
Alhamdulillah, asbab sahaja dan sesungguhnya ALLAH pemberi izin atas segalanya. 





Apa itu Herba Maharani @ Jamu Ayam Hitam @ Jamu Ayam Selasih



Herba Maharani atau nama sebenarnya, Beijing Te Zhi Bai Feng adalah berasal daripada formula tradisional Bai Feng Wan pada masa Dinasti Ming.

Ia dihantar dari Farmasi Diraja ke Beijing Tong Ren Tang untuk dihasilkan sebagai ubat yang khas untuk kegunaan istana Maharani.

Maharani menggunakan ubat ini untuk mengekalkan keremajaan dan kecantikan, menjaga kesihatan dalaman dan luaran bagi melewatkan penuaan.

Herba Maharani akak Jamu Ayam Hitam ini menggabungkan banyak jenis ubat yang berharga dan dihasilkan melalui teknologi terkini. Ia bersifat halus, lembut, rasa wangi dan tulen, berkesan dalam menambahkan tenaga. Juga membantu untuk menyelaras kitaran haid wanita.




Kandungan Utama Herba Maharani aka jamu Ayam Hitam

Herba Maharani  kaya dengan gabungan lebih 20 jenis ubat tradisional yang berharga seperti:-

- Pati ayam Hitam
- Concha Ostrea Gigas
- Cornu Cerves Nippon
- Radix Astragalus Membranaceus
- Radix Panax Ginseng
- Rhizoma Ligusticum Chuanxiong
- Rhizoma Cyperus Rotundus
- Radix Angelica Sinensis
- Radix Paeonia Lactiflora
- Radix Rehmannia Glutinosa
- Rhizoma Ligusticum Chuanxiong
- Radix Salvia Miltiorrhiza
- Rhizoma Dioscorea Opposita
- Radix Glycyrrhiza Uralensis


Macam-macam nama ginseng kan dan semua harga ginseng ni sangat mahal dan berkhasiat tau. Tapi, Alhamdulillah Herba Maharani ni sangat murah. Tak semahal harga ginseng tu semua.


Kesan Pengambilan herba Maharani Hai-O aka Jamu Ayam Jantan

- Menambahkan tenaga dan darah
- Menyelaras kitaran haid
- Mengawal Keputihan
- Meyuburkan rahim dan menambahkan peluang untuk mengandung
- Merawat ,masalah lemah badan yang disebabkan oleh kekurangan tenaga dan darah, kelesuan pinggang dan lutut dan sebagainya.


Kebaikan Herba Maharani Hai-O akak Jamu Ayam Hitam

- Melegakan masalah wanita & gadis remaja ( senggugut, keputihan, period tak teratur, mengelakkan kemandulan )

Amalan pemakanan yang baik untuk wanita selepas bersalin ( menguat & mengecutkan otot rahim, saluran peranakan )

- Melegakan sakit pinggang & belakang, sakit sendi & lutut, angin dalam badan dan sebagainya.

- Mengaktifkan hormon estrogen, progestron & androgen wanita

- Awet muda, menegang & memberi keanjalan kulit

- Menghilangkan keletihan, meningkatkan kadar metabolisma



Keberkesanan Herba Maharani aka Jamu Ayam Hitam

Menambahkan tenaga 

- menyelaras kitaran haid
- mengawal keputihan
- menghilangkan senggugut
- menyelaras rembesan endokrin dan sistem pembiakan wanita


Cara Pengambilan Herba Maharani aka Jamu Ayam Hitam

- Cara makan Herba Maharani yang disyorkan adalah 25-50 biji sehari

- Mulakan makan herba Maharani pada hari pertama selepas suci dari period 
( hari ke 7 selepas period/bergantung pada tempoh period anda )

- Masa terbaik pengambilan Herba Maharani adalah pada waktu pagi sebelum sarapan. ( Nak makan malam pun boleh sebelum tidur )

- Makan maharani bersama air suam

* Herba Maharani ini mungkin agak panas bagi sesetengah orang terutamanya yang tidak pernah makan jamu

- Sebaiknya dimulakan dengan 25 biji pada hari pertama dan kalau rasa panas boleh dikurangkan dos kepada 10 - 15 biji.


Kuantiti dalam sekotak Herba Maharani



Ada 6 bekas yang mengandungi bebola putih
1 bebola putih = 50 biji pil Herba Maharani
6 bebola putih = 300 biji Herba Maharani
300 biji Herba Maharani = Penggunaan Sebulan

Jika ambil 10 biji sehari = 30 hari ( waktu period, jangan makan )
Jika ambil 25 biji sehari = 12 hari ( habis sekotak, berhenti makan dan sambung setelah period berikutnya)
Jika ambil 25 biji sehari = 12 hari ( ( habis sekotak, berhenti makan dan sambung setelah  period berikutnya )
Jika ambil 50 biji sehari = 6 hari ( ( habis sekotak, berhenti makan dan sambung setelah  period berikutnya )

* kak kin makan 25biji terus sehari. Cepat habis!!!


Tips Pengambilan Herba Maharani aka Jamu Ayam Hitam

- Elakkan makanan bersifat 'sejuk' seperti salad dan tembikai
- Elakkan minuman ber 'kafein' seperti kopi dan teh
- Minum banyak air suam

Walau bagaimanapun bergantung kepada kemampuan, keadaan dan antibodi badan seseorang.

Tiada masalah untuk mengambil supliment lain sewaktu mengamalkan herba maharani CUMA DIINGATKAN supaya jarakkan waktu pengambilannya sekurang-kurangnya 4 jam dan ke atas

Pengambilan Herba maharani selama 6 hari berturut-turut selepas operiod dapat membantu menguatkan badan dan membekalkan nutrien kepada badan sebelum  waktu pengovulan. Potensi hamil sangat tinggi.

Kalau rasa tak selesa, boleh ambil selangkan sehari.

Harga sekotak Herba Maharani : RM98

Postage:
Semenanjung : RM7
Sabah/Sarawak : RM10

Sempena Anniversary Kak Kin Bulan ni
Nak bagi RM100 termasuk postage!!!!
Bulan ni jer tau!!!!!

Whatapps:
013-3496050
#codHerbaMaharaniSetiawangsa
#codHerbaMaharaniWangsaMaju




Hari-Hari ada PAYMENT untuk #HerbaJeratSuami


Fuhhh!!
Memang tinggu permintaan Jamu Maharani ni.

Setiap hari, ada je pengeposan
Kalau tak pos pun, ada yang susur sampai ke rumah COD kat bawah rumah jer.

Apa la hebat sangat Jamu Maharani ni sampai hari-hari ada jer orang nak.
 Kak kin share kan ye. Tak kenal maka tak cinta kan?

Herba Maharani banyak membantu selesaikan masalah-masalah kewanitaan InshaAllah, seperti 

※ Sukar hamil / Ikhtiar hamil
※ Senggugut / Hormon tidak stabil
※ Haid yang tidak teratur
※ Jamu wanita semasa/selepas pantang
※  Keputihan
※  Keletihan

Setakat ni ramai yang dah repeat order sebab berpuas hati dengan khasiat Maharani. Alhamdulillah 

Nak tahu lagi apa RAHSIA HERBA MAHARANI - 

- Menghaluskan kulit..kekal cantik dan awet muda
- Merawat pelbagai masalah rahim
- Merawat kesuburan dan kitaran haid
- Kebahagiaan Rumahtangga
- Badan sentiasa cergas dan aktif sepanjang hari...
- Meremajakan semula diri anda dan pasangan yang telah berkahwin sangat-sangat digalakkan untuk jadikannya sebagai makanan tambahan pengerat kasih sayang

Cuba sekotak, pasti puas hati


#MakanJamuNyahkanLesu
#JamuJeratSuami
#HerbaMaharani
#HerbaMaharaniSetiawangsa
#JamuMaharaniMurah
#HerbaMaharaniKeramat
#IkhtiarHamilDenganJamuMaharani
#PetuaHilangkanKeputihan
#herbamaharanimalaysia 
#HerbaMaharaniUbatIntimSuamiIsteri
#RahsiaSuamiIsteri

#JamuBerpantang



Herba Maharani Hai O @ Te Zhi Bai Feng Wan Termurah 2016


Rugi Makan Herba Maharani



" Rugi makan Herba Maharani ni dah lambat. Kalau tau banyak sangat kebaikannya memang nak makan dari dulu lagi..."

Luahan customer melalui whatapps pada akak minggu lepas.

Alahai dik. Kan akak dah cakap. Herba ni terbaik punya.
Bayangkan la dengan hanya RM98, suami tak habis-habis puji isterinya. Itu yang suami rasa.

Yang isteri pulak, sakit-sakit kaki dah hilang.
Rambut gugur dah kurang.
Makan tak sampai sekotak lagi tu..
Terus nak makan sampai tua. Puas hati sangat la tu.

Sebab tu la, permintaan Herba Maharani pasti ada setiap hari. Khas untuk pasangan yang dah rasa hambar, dah lama berkahwin, cuba ambil sekotak Maharani untuk kembalikan keintiman anda suami isteri.

Rugi makan herba Maharani ni lambat!!!

Whatapps:

COD area Setiawangsa, Keramat






Herba Maharani Hilangkan Sakit-Sakit dan Lemah Badan


Bulan lepas, ada customer datang rumah akak ambil stok Maharani. Dalam usaha ikhtiar untuk hamil. Sejak-sejak sarat ni memang customer ramai sangat datang terus kat rumah sebab rumah akak ni memang senang je nak cari. Betul-betul depan aeon AU2, setiawangsa tu. So, alang-alang uols shopping, boleh la singgah rumah akak shopping untuk produk dalaman dan kesihatan uols pulak.

Malam tadi, customer tu datang rumah nak ambil sekotak lagi maharani. Dia kata, sedap sangat makan maharani. badan rasa ringan, lawas membuang angin dan suami pun suka bila beliau consume Maharani ni.

Ya Allah, memang la suami paling seronok bila kita makan Maharani ni.
Maharani bantu service tip top aset utama kita tu. Memang rasa lain sangat-sangat. Hari-hari bagaikan hari pertama.

Memang rugi siapa yang tak cuba lagi makan herba maharani ni. Sayang diri, sayang cik abang, kena amalkan herba Maharani. InshaAllah, semakin hari semakin sayang.

Harga sekotak Herba Maharani
RM98 ada 300 biji

Whatapps
013-3496050
( Shikin )
COD Aeon AU2, Setiawangsa, Keramat




Kegunaan Herba Maharani Hai O

Huru-hara!!! Masing-masing mencari herba Maharani atau dikenali sebagai Te Zhi Bai Feng, makanan kerabat diraja China untuk tujuan penjagaan dalaman dan luaran wanita. Hari-hari ada jer whatapps masuk untuk akak pos atau COD Herba Jerat Suami nih...








Kenapa ramai wanita mencari-cari Herba Maharani?  Akak senaraikan kegunaan dan kebaikan Herba Maharani untuk pengetahuan semua yea.

Kebaikan pengambilan Herba Maharani

1. Menyelesaikan masalah haid tak teratur
2. Menyelesaikan masalah senggugut, keputihan dan kekuningan
3. Anti bakteria (sekitar faraj )
4. Melegakan sakit pinggang, sendi dan lutut
5. Melegakan Migrain dan angin dalam badan
6. Menguatkan fungsi hati dan buah pinggang
7. Melegakan asma
8. Menghilangkan bau mulut ( terutamanya waktu pagi )
9. Baik untuk pesakit Diabetes ( untuk kencing manis )
10. Menyelesaikan masalah buasir
11. Meningkatkan nafsu dengan merangsang hormon Estrogen, Progesterone & Androgen ( Hormon Seks )
12. Memberi kepuasan pada pasangan  
13. Menyuburkan dan menjadikan awet muda
14. Mencantik, menegang dan melicinkan kulit
15. Menaikkan seri muka menjadikan kulit kemerah-merahan
16. Menegangkan payudara
17. Menghilangkan kelesuan dan muka pucat
18. Melambatkan proses menopous
19. Menguatkan antibodi
20. Melancarkan peredaran darah
21. Menghilangkan perpeluhan pada waktu malam
22. herba terbaik semasa berpantang mempercepatkan pengecutan rahim
23. Menambah darah semasa bersalin
24. Menguatkan otot-otot rahim dan peranakan
25. Memperbanyakkan pengeluaran susu badan selepas melahirkan
26. Menghilangkan urat timbul
27.Mengimbangi tekanan darah
28. Meningkatkan kecerdasan minda
29. Membantu ikhtiar mendapatkan zuriat 


Wahh!! nampak tak? banyak sangat kan manfaat dan kebaikan herba Maharani ni. Dan kebanyakannya yang mencari Herba Maharani ni dalam usaha untuk mendapatkan zuriat. Alhamdulillah, akak pun makan Maharani ni sebelum hamil. Dan ramai juga yang berjaya hamil dengan pengambilan herba Maharani.



Kita ikhtiar moga jadi asbab untuk Allah perkenankan doa dan usaha kita. Untuk anda yang masih dalam penantian, boleh hubungi akak untuk khidmat rundingan.

SMS/Whatapps;
013-3496050
Shikin
( COD Herba Maharani Keramat, Setiawangsa )

HERBA MAHARANI HILANGKAN SAKIT TUMIT 

Selalu kita dengar ramai yang berjaya HAMIL dengan #BebolaCinta atau nama glamernye #JamuJeratSuami. Kali ni kak Kin nak kongsikan pengakuan dari pengguna Herba Maharani yang usianya 50an tapi wajahnya macam 40an tau. Awet muda sangat.


Siapa ada sakit tumit? 
Cuba ikhtiar dengan Herba Maharani ni. Mana tau serasi. Dah ada testimoni dan mengakui keberkesannya.

Lepas makan Herba Maharani, sakit tumit hilang dan 'DALAMAN' pun rasa muda dari USIA. Elok untuk semua wanita di luar sana yang nak sihat cantik LUAR dan DALAM dengan harga MURAH!!!

Whatapps kak kin laju-laju  Jualan Year End Sales sedang berlangsung sekarang!!!!

013-3496050

#HerbaMaharaniMurah
#IkhtiarHamilDenganHerbaMaharani
#HerbaMaharaniFreePostage
#CODHerbaMaharaniKeramat




Pengedar Herba Maharani Di Perlukan Seluruh Malaysia



Ya ALLAH, SERIUS!!! Memang akak tak menang tangan nak uruskan permintaan Herba Maharani akak Jamu Ayam Hitam Selasih yang memang super ni. Bila seorang makan, pasti akan viral kehebatan dan khasiatnya pada semua ahli keluarga dan kawan-kawan. 

Kebanyakannnya pun yang datang cari akak bagitau kawan mereka yang suruh makan sebab bagus untuk kesihatan dalaman dan ikhtiar untuk hamil. Ada juga yang nenek mereka, bidan mereka yang syorkan untuk ambil herba ni, memang sangat terbaik dan dah jadi amalan turun temurun sejak 23 tahun yang lalu lagi.

 Kalau tanya pada bidan-bidan, mereka lebih percaya pada herba Maharani ni lagi berbanding produk baru yang tumbuh bagai cendawan selepas hujan. Mereka khuatir akan kesan sampingan dan kualiti sebab tak nampak lagi kesan jangka panjang pada produk yang baru meniti setahun jagung kan. Namun segalanya terpulang pada pilihan dan keserasian masing-masing.

Sebab itulah order yang datang bukan setakat sekotak, berkotak-kotak uolss. Seorang sampai ambil 3 kotak untuk penggunaan sendiri sahaja. tengok ni ha. Sanggup datang rumah akak nak ambil stok maharani ni.





Yang tinggal berhampiran Setiawangsa, Wangsa Maju, akak boleh COD jer. Free Of Charges. Namun permintaan dari luar KL juga sangat tinggi dan akak poskan terus pada anda.

Disebabkan permintaan Herba Maharani yang sangat tinggi ni, akak nak offer pada sesiapa yang bermiant untuk jadi agent Maharani sekitar kawasan tempat tinggal anda. Dengan menjadi agent ni pun, dapat tambah pendapatan anda dari RM500-RM5,000 juga sebulan. Akak tunjukkan caranya anda cuma perlu ikut dan buat je apa yang akak ajarkan yea.

Dah alang-alang anda pengguna tegar Herba Maharani, nanti akak akan ajarkan bagaimana cara untuk dapatkan extra income hanya melalui telefon anda sahaja. Tak perlu susah-susah keluar rumah cari orang, nanti orang yang datang cari kita.

Di bawah ni, akak ada senaraikan agent aktif akak. Sekiranya anda berminat untuk dapatkan Herba Maharani atau apa-apa jua produk Sahajidah hai O marketing seperti :

- Sabun Marine Essence
- Shampoo Marine Essence
- Body Wash Marine Essence
- Premium Beautiful Corset
- Pelapik Tilam Bio Velocity Sleep Mate
- Minyak Hitam JTX Air Tracke
- Min Kafee
- Shake Me
- Garam Buluh Drinking
- Garam Buluh Masak
dan macam-macam lagi,

Boleh hubungi agent akak atau agent berhampiran kawasan anda

SHIKIN 
013-3496050
( Agent Setiawangsa, Wangsa Maju, KERAMAT, AU2, KL )

HIDAYAH
013-7382840
( Agent Kota Tinggi )

SAMSUL
013-6457013
( Agent Johor Bahru )
 
SUZY
010-2947031
( Agent Ampang )
 
AISHAH
010-2947031
( Agent Rawang/ Bukit Beruntung )

JAMILAH
012-4419184
( Agent Perlis )

MURNI
012-5180638
( Agent Perak )

SLYVIA
013-5424489
( Agent Sabah )

 Sesiapa yang berminat nak tambah extra income dengan hanya melalui telefon anda, boleh whatapps akak ke 

013-3496050
Shikin




Maharani Hilangkan Lenguh Badan - Herba Orang Lama 


Repeat order dari Customer pagi-pagi hari lagi. Kali ni kesan makan Maharani berbeza dengan pegguna yang lain. Lenguh-lenguh badan makin berkurang, Alhamdulillah.

Memang Herba maharani ni banyak khasiatnya. Selain dari menyuburkan ianya juga dapat membantu pelbagai masalah kesihatan seperti:-

- mengatur kitaran haid
- senggugut
- keputihan
menambahkan tenaga  
- melegakan sakit pinggang
- mengeluarkan angin badan
- merapatkan vagina
- menegangkan dan menganjalkan kulit serta awet muda
- mengkatifkan hormomn estrogen, progestron & androgen wanita untuk kesuburan
- menghilangkan keletihan 
- meningkatkan kadar metabolisma
Dan banyak lagi..

Sekotak Maharani hanya RM98 sahaja. 

Murah kan, dengan harga tak sampai RM100 macam-macam masalah boleh diatasi. InshaALLAH.. Cuba sekotak, pasti nak lagi. Suami pulak taknak berenggang dari sisi...

Herba Jerat Suami Maharani
013-3496050 
 



Harga Terkini Herba Maharani 2016


Risau, sangat risau. Hari-hari permintaan 'pil menyengat' ni memang tinggi. Sampaikan dekat 3 bulan yang lepas, SOLD OUT satu Malaysia. Bila dah ada stok, tu yang memborong sampai 4 kotak terus. Takut kehabisan stok katanya. Lagipun dengan harga murah herba Maharani ni, tak jadi masalah untuk  yang nak 'tambat' hati suami.

Kebelakangan ni, akak selalu dapat whatapps dari individu yang nak ikhtiar hamil dengan Maharani. Akak memang galakkan 200% untuk sesiapa yang dalam proses ikhtiar hamil untuk amalkan Maharani setiap hari. Ramai yang berjaya, termasuk akak sendiri dengan hanya pengambilan sekotak Maharani sahaja. Apa-apa pun, sambil ikhtiar sambil berdoa moga Allah beri rezeki pada kita.

Ramai juga yang tertanya-tanya, berapa harga Maharani ni. Dikesempatan ni, akak nak bagitau harga terkini Maharani

Sekotak Maharani : RM 98 sahaja
Ada 300 biji bebola penggunaan untuk sebulan.

Ada yang tanya, kenapa saya jumpa Maharani lagi murah, RM68 jerrr..

Untuk pengetahuan semua, RM65 tu harga lama 3 tahun yang lepas. Sekarang, sekotak RM 98.

Macamana nak dapatkan herba Maharani menyengat ni..

Whatapps sekarang 
COD sekitar Keramat, Setiawangsa dan AEON AU2



Menyesal Makan Herba Maharani Hai-O

Memang menyesal makan Maharani ni sekarang.  Kalau tau, makan dari dulu lagi. Hubby asyik komplen kenapa asyik ketat aje. Fuh!!!! Terus tekad nak makan sampai tua!!

Bak kata customer akak ni, kena cuba baru boleh tau kesan. Sekali cuba, pasti MENYESAL lambat cuba. 
Kenapa MENYESAL???

Sebab pelbagai kegunaan Maharani, antaranya menyelesaikan masalah seperti:-
- Period Tak Teratur
- Senggugut
- Hormon Tak Seimbang
- Membantu Merapatkan Rahim
- Menaikkan Peranakan
- Menyuburkan Rahim
- Memberikan Kesegaran Badan 
- Keputihan
- Kedinginan Seks
- Herba selepas melahirkan anak

Sesuai juga untuk wanita yang belum berkahwin dan sangat-sangat digalakkan untuk menaikkan seri wajah.

Walaupun murah, hasilnya sangat memuaskan. Kena cuba hari ini juga..

013-3496050
COD Maharani Setiawangsa, AEON AU2 dan Wangsa Maju



Testimoni Maharani - Kesan Makan Herba Maharani


Patutlah herba maharani ni asyik sold out. Rupanya banyak sangat kebaikan Herba Maharani. Minggu lepas pos kan Herba Maharani ke Sarawak dan kelmarin dapat kiriman whatapps dari customer yang sangat menggembirakan.

Niat asal nak makan Maharani untuk hamil, tapi banyak pula kesan dan kebaikan yang diperolehinya. Bila makan maharani, 
- migrain hilang
- selera makan berkurangan, boleh cepat kurus
- keputihan berkurangan
- kulit pucat jadi kemerahan
- tidur jadi lena

Memang banyak sangat kebaikan Maharani walaupun hanya pada pengambilan yang pertama dah rasa keberkesanannya. Banyak penyakit yang sembuh dengan pengambilan herba Maharani. Akak doakan semoga cepat-cepat dapat zuriat. InshaAllah..

Selain dari itu, Maharani juga membantu mengatasi masalah seperti
- senggugut
- period tak teratur
- cyst
- fibroid
- mengetatkan vagina
- menghilangkan bau badan
- mengurangkan berat badan
- dan macam-macam lagi..

Macam tak percaya kan. Dengan Maharani semurah RM98 dapat membantu mengurangkan pelbagai masalah kewanitaan. Kecil-kecil cili padi Maharani ni..

Macamana nak dapatkan Maharani? 
Untuk anda yang tinggal sekitar Keramat, AU2, Setiawangsa boleh terus COD di Aeon AU2. Yang tinggal di luar KL, akak poskan terus ke rumah anda. Pembelian untuk 4 kotak dan ke atas, FREE POSTAGE!!!

Call/SMS/WA:
Shikin


Suami Puji Makin Sedap- Penangan Herba Maharani


Woowwww..seronoknya harini cuti. Selamat menyambut hari Malaysia buat semua rakyat Malaysia. Semoga negara kita sentiasa aman dan berada dalam lindungan Illahi hendaknya. Amin.

 Sejak ber bussiness ni memang suka sangat bila tiba hari cuti sebab boleh fokus dan buat banyak perkara, urusan bussiness, urusan keluarga. Lagi-lagi bila perkahwinan jarak jauh ( PJJ ) macam akak ni. Waktu cuti hujung minggu memang rasa sekejap sangat. Kena pandai bahagikan masa antara bussiness dan keluarga.

Diam tak diam dah nak masuk 6 bulan kami berjauhan. Akak di KL, suami di Pahang. Mudah-mudahan En hubby cepat-cepat dapat posting KL semula. Kesian hubby ulang alik tiap-tiap minggu. Peluang Seminggu sekali jumpa memang akan sediakan yang terbaik untuk dia. Mesti masakkan masakan kegemaran dan tumpukan masa sebaiknya untuk dia. 

Sejak kebelakangan ni suami asyik puji jer. Makin lama makin 'sedap'. Penangan Herba Maharani la ni. Actually sebenarnya, akak baru jer makan maharani sekotak tapi hubby dah puji macam tu. memang tak sabar la nak makan lagi lepas period nanti. Tapi sampai sekarang tak period lagi. Apakah ada petanda baik. Mudah-mudahan, amin. Sebenarnya akak makan maharani ni pun untuk mengandung. Sebelum ni pernah makan jugak maharani ni dan alhamdulillah, dengan izin Allah akak pregnant. Tapi, keguguran sebab masa tu akak ada masalah peranakan jatuh. Dah 2 tahun tinggal dan kali ni memang tekad untuk ambil semula Maharani dalam usaha nakkan zuriat. 

Memang bonus sangat bila dapat banyak faedah dengan hanya pengambilan satu produk sahaja iaitu herba kecil-kecil cili padi ni. Selain dari mengetatkan dan nak hamil, maharani ni juga boleh memberikan kesegaran dan tenaga tambahan buat kita. Taklah asyik letih jer. Dia juga meningkatkan metabolisma dan akak jadi kuat berpeluh sebab akak ni memang susah sesangat nak bepeluh. Dan diingatkan masa makan maharani ni memang kena banyak minum air masak sebab ada sesetengah orang yang tak tahan panas. Kulit pun jadi halus dan melawaskan pembuangan air besar. Percaya tak? Akak ni memang susah sangat nak membuang. Sebelum ni seminggu sekali jer membuang. Perut memang tak selesa. Tapi bila makan maharani ni, memang lawas. 

Teringat kata-kata dari seorang sahabat lelaki. Orang perempuan kalau tak makan herba Maharani memang rugi. Sebab kesannya memang lain tau. Suami akan rasa lain macam ibaratnya macam celupkan tangan dalam ais atau dalam air suam. Yang mana lagi menyegarkan?? Tentulah dalam air suam kan??
Macam tu la rahim kita bila kita consume Maharani. Menyuburkan.

Cara makan Maharani ni, mudah sangat. Sebab akak memang jenis malas nak makan ubat yang kena tiap-tiap hari ikut jadual. Jadi akak makan cuma dalam masa 12 hari jer. Sehari 25 biji sebelum sarapan pagi. So, dalam masa 12 hari 300 biji bebola kecil maharani habis. Cepat habis dan kesannya pun cepat. Kalau terlupa nak makan pagi boleh juga dimakan sebelum tidur.

Dah habis sekotak, tunggu sampai period akan datang. Lepas period akan datang baru sambung makan lagi. Masa period DILARANG makan maharani yea. Habiskan sekotak untuk sebulan. 

Nak tau lebih lanjut boleh whatapps akak. Dan nak dapatkan Herba Maharani dengan harga promosi jimat, cepat-cepat hubungi akak,

013-3496050
Shikin



#topagentherbamaharani






 Testimoni Herba Maharani - Berjaya Hamil Setelah 5 Tahun Berkahwin


Ya ALLAH, bersyukur sangat-sangat bila penantian pasangan suami isteri selama 5 tahun membuahkan hasil. Isterinya disahkan hamil setelah makan herba maharani. Dengan izin ALLAH, maharani menjadi asbab kehamilannya.

Selain dari nak hamil, maharani ni juga sesuai untuk rawatan:-
- keputihan
- senggugut
- period tak teratur
 - awet muda
- payudara kendur
- punggung jatuh
- masalah hormon
 - memberikan tenaga dari keletihan/kelesuan
- merapatkan kembali hubungan intim ( ketatkan vagina yang longgar )

Mesti ramai tertanya-tanya berapa harga sekotak maharani ni kan? Harga baru Herba Maharani mulai Februari 2015 RM98 sekotak. Nak lagi JIMAT?

Cuma WHATAPPS atau SMS ke 013-3496050 sekarang!!!!
Cuma WHATAPPS atau SMS ke 013-3496050 sekarang!!!!
Cuma WHATAPPS atau SMS ke 013-3496050 sekarang!!!!
Agent dan pengedar Maharani juga diperlukan...



Maharani - Penawar Wanita Dingin Seks


Ya Allah..ramai sungguh bertanya pasal herba Maharani ni. Ada juga yang hanya tanya harga jer, lepas tu terus tanya nombor akaun untuk bank in..Sebab masing-masing memang dah tau..dah rasa..kebaikan dan manfaat Herba Maharani...anak dara, yang dah kahwin, yang berpantang...semua sesuai makan pil herba maharani...

So kat sini akak nak share juga la fungsi dan kebaikan maharani ni. 
 Maharani membantu melancarkan peredaran darah sekaligus...
- menyelaraskan kitaran haid yang tidak teratur
- merawat keputihan
- menggalakkan kesuburan
- meningkatkan imunasi
- menyerlahkam seri wajah dan awet muda
- mencantikkan kulit
- mengurangkan keletihan
- bertindak sebagai gantian untuk jamu-jamu, ubat periuk semasa dalam pantang
- menyegarkan badan selepas bersalin
- mengecutkan rahim dengan cepat
- pada yang belum berkahwin sangat digalakkan untuk kulit yang cantik, melancarkan peredaran haid, sentiasa cergas bertenaga, meningkatkan metabolisme badan dengan melancarkan darah ke seleluruh badan
- "Ubat Seks" untuk wanita dimana mampu memberikan nikmat luar biasa kepada kedua-dua pihak
- menghasilkan daya "kemutan" yang sangat dashyat hingga suami pasti teringat-ingat isteri tersayang sepanjang masa...dashyat ni...
- untuk yang hampir menopous, maharani membantu untuk menguatkan tulang dan daya ketahanan badan melawan penyakit..

 Ni antara testimoni customer yang amalkan makan maharani..
Hasilnya rahim memang rapat betul..sampaikan doktor nak masukkan 'perisai' perancang keluarga pun berpeluh-peluh sebab tak dapat nak masuk sampai dalam..memang ketat sangat-sangat..
Doktor pun serendor????
Inikan pula en suami..pasti tersenyum lebar kan???

Credit to : Aisyah Zazuri
Memang maharani memberi pelbagai manfaat kepada semua golongan wanita. Ubat mujarab untuk kesihatan dalaman, luaran dan pengikat kasih sayang suami isteri...

Harga maharani hanya rm98 sahaja...
Nak lagi murah,

Call/SMS : 013-3496050





Testimoni Herba Maharani - Period Tak Teratur dan Fibroid


Sangat merungsingkan bagi wanita apabila mengalami masalah period tak teratur. Dan lagi merungsingkan bila disahkan menghidap fibroid..
Nak kahwin tak lama lagi..erm...memang kena buat sesuatu la kan...
 Alhamdulillah,setelah mengamalkan pengambilan herba maharani,
Kitaran haid kembali normal dan yang paling menakjubkan 
fibroid yang dialami terus hilang...
Subhanallah, hebatnya kuasa Allah dengan izinnya maharani menjadi asbab kepada penyembuhan pelbagai masalah dalaman wanita
Baru la confident nak melangkah ke alam perkahwinan....

Selain dari itu, HERBA MAHARANI sangat membantu dalam menjaga masalah kesihatan wanita seperti:-

- Melegakan SENGGUGUT
 - Mengatasi masalah KEPUTIHAN
- Membantu melegakan SAKIT PINGGANG
- Melegakan MIGRAIN
-Mengawal atur keseimbangan hormon ( estrogen dan androgen)
- Menghentikan PENDARAHAN
- Melegakan sindrom MONOPAUS
- Mengurangkan masalah PERPELUHAN malam 
- Menambahkan tenaga..

Dengan Maharani...
"SIHAT LUAR, SIHAT DALAM" 

013-3496050
 ( SHIKIN )
 



Assalammualaikum..WBKTH...

Hari ni saya nak share produk untuk kehamilan..Ramai yang telah mendirikan rumahtangga namun masih belum dikurniakan cahayamata. Salah satu alternatif adalah dengan memakan herbal maharani. Maharani ni bukan untuk pregnant je tau, bahkan anak dara/wanita yang dalam pantang pun sangat digalakkan untuk mengamalkannya kerana banyak manfaatnya untuk penjagaan mahkota berharga wanita..Untuk mereka yang mengalami masalah pried panjang, senggugut, pried tak teratur..jgn btangguh lagi..jom ber'maharani'So, jom kita research...erm..apa istimewanya MAHARANI ni...




Herbal Maharani (Te Zhi Bai Feng Wan)

  • Mengikut rekod perubatan dari Dinasti Ming, Bai Feng Wan berasal dari Dinasti Tang.
  • Semasa pemerintahan Dinasti Qing, pakar dari hospital maharaja telah melakukan kajian dan memperbaiki kandungan 'Wuji' (sejenis ayam hitam) Bai Feng Wan , satu produk asli negeri China dan seterusnya melantik Tong Ren Tang sebagai pembekal tunggal kepada kaum kerabat maharaja.
  • Maharani Ci Xi sendiri mengambil makanan tersebut sebagai penyubur dan awet muda.
  • Tong Ren Tang Te Zi Bai Feng Wan sehingga hari ini telah dipamerkan dalam muzium Istana Larangan di Peking.
Ramuan
Wuji (Gallus Gallus Domesticus), Cornu Cervus Nippon dan pelbagai herba Cina yang bermutu.
Jangan risau….ianya diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (MAL 20014419T) malah ianya juga HALAL….


 


Herbal Maharani Hebat & Unik Kerana :

1.    Menyelesaikan masalah wanita dan remaja (keputihan, peredaran haid & senggugut )
2.    Menguatkan dan mengecutkan (otot-otot rahim, sistem peranakan dan amalan selepas bersalin)
3.    Melegakan masalah (sakit pinggang, sakit belakang, sendi, lutut, migrain, angin dalam badan, lenguh-lenguh kebas dan urat saraf.
4.    Melambatkan masalah monopous (Pengaktifan hormon estroen, progestron dan androgen wanita)
5.    Sistem organ dalam tubuh akan berfungsi dengan baik (anti penuaan, awet muda, kecantikan dan kesuburan)
6.    Menegang dan memberi keanjalan pada kulit (payu dara, ovari, kawasan perut selepas bersalin & pinggul)
7.    Meningkatkan kadar metabolisma ( sel darah, minda, tekanan darah, menghilangkan kelesuan & kebahagiaan kepada pasangan) 

Cara Penggunaan

·      mulakan dengan 25 biji sekali sehari, waktu pagi sebelum sarapan (atau malam pun boleh, sebelum tidur)·      makan bersama dengan air suam·      kemudian hari berikutnya boleh kurangkan 15 biji sehari (ikut keselesaan anda)(berhenti jika period, selepas period boleh sambung makan) 


**Herbal Maharani ini mungkin agak PANAS bagi sesetengah orang terutama yang tidak pernah makan pil herba, jadi sepanjang hari anda digalakkan minum banyak air. Lagi pun memang body kita memerlukan kuantiti air yang banyak setiap hari sekurang2nya 3liter sehari… 

Sebulan amalkan satu kotak sahaja Herbal Maharani. Setelah habis sekotak, hentikan makan Herbal Maharani seketika hingga period seterusnya datang. Lepas period ulangi cara makan yang sama. Mulakan makan Herbal Maharani hari pertama selepas period (datang haid). 

JANGAN MAKAN TIME PERIOD / DATANG BULAN YE
 Kuantiti dalam sekotak Herbal Maharani = 6 bebola putih = 300 biji kecil pil
                                                         
                                                           HARGA / PRICE
                                                           1 box = RM65
                                   
                                             CALL / SMS / Whatapps / We Chat
                                                          Shikin (013-3496050)
                                                Email : hasikin83@yahoo.com
Post a Comment