BB Plus Collagen Termurah 2017

BB Plus Collagen Termurah 2017


Cara Mudah Hilangkan Bekas Chicken Pox Dengan Minuman BB Plus Collagen


Lepas berbuka tadi, ada seorang Customer minta testimoni BB Plus Collagen. Akak tanya nak solvekan problem apa. Dia kata masalah jeragat. Akak pun memang ada jeragat. Jeragat ni paling susah nak hilang sebab dia pigment kekal di wajah kan.

Tapi nak dijadikan cerita sebenarnya kisah macamana akak boleh terjebak dengan BB Plus Collagen ni bila kena chicken pox 2 tahun lepas. Kena pulak masa raya, lepas makan rendang memang merenyam satu badan.

Kebetulan pulak, sebulan selepas raya tu adik ipar nak kahwin. Tak duduk dian la jadinya sebab takkanlah nak biar muka menggerutu di majlis hari bahagia dia nanti kan. Malu lah. Jadi, akak memang tekad minum BB Plus Collagen dalam masa MC 2 minggu tu.

Alhamdulillah, dalam masa 2 minggu tu dah nampak kesan chicken pox makin pudar dengan jeragat-jeragat sekali pudar. Wah, pakej rupanya. Dan yang paling best kesan chicken pox tu bukan yang di muka sahaja hilang, di tangan dan badan semua pudar.


Nampak tak sebelah kiri tangan tu. Itu lah campak pertama yang keluar dan kesannya makin pudar dan nasib baik tak berlubang.

Bukan mudah tau nak hilangkan kesan demam campak sebenarnya. Nasib baik jumpa BB Plus Collagen. Tak payah sapu lotion bagai, kesan parut mudah jer hilang..

Selain kesan Chicken Pox, BB Plus Collagen membantu untuk mengatasi masalah berikut
- Jerawat
- Jeragat
- Noda Hitam
- Tona Tak Sekata
- Kulit Kering
- Mencerahkan Kulit
Dan lain-lain lagi

Gambar terbaru hari ini..



Nak bagi harga BB Plus Collagen Sales Raya..

Whatapps





Bb Plus Collagen - Nak Putih Macam Kajol


Awal tahun 2016 dilanda demam Dilwale.  Bila bintang pujaan ramai Shah Rukh Khan berganding dengan Kajol memang penuh panggung dibanjiri peminat filem hindustan. Lepas tu banjir dalam panggung pulak..sob..sob. Kalau tengok cerita hindustan, tak menagis memang tak sah. 

Shah Rukh Khan kekal macho macam dulu-dulu jugak. Suka perwatakannnya yang bersahaja, kelakar dan caring. Sekali bila tengok Kajol, perrrrghhhh..tak kedip mata dibuatnya. Makin cantik, makin putih. Apa rahsianya??

Akak ambil petikan ini dari blog www.hanasuva.com

5 Rahsia Kecantikan Kajol Untuk Kulit Cerah Dan Kekal Menawan

1) Lakukan senaman ketat selepas melahirkan
Sejak melahirkan dua cahayamata Kajol banyak mengakui badannya naik mendadak. Beliau bertekad untuk mendapatkan bentuk badan yang asal dan berjaya menurunkan sebanyak 18kg.

2) Elak dari terdedah sinaran matahari
Beliau menafikan dakwaan mengatakan melakukan pembedahan melanin atau skin melanin surgery. Beliau berkata kulitnya cerah berbanding dahulu kerana dia mengelak dari terkena sinaran matahari.

" 10 tahun saya bekerja dan berlakon dibawah terik matahari membuatkan kulit saya gelap. Kini saya tidak bekerja begitu, sebaliknya lebih banyak berada di rumah jadi kulit saya makin putih. Ia bukan kerana pembedahan." Ujarnya dalam Flumibeat.

3) Menjaga pemakanan dan tidak makan makanan segera
Kajol juga menitikberatkan pola pemakanan dan tidak menyentuh makanan segera atau kudapan yang tidak menyihatkan. Dia percaya, pengambilan makanan berkhasiat dapat membekalkan tenaga berpanjangan kepada tubuh badan.

4) Minum air secukupnya
Untuk dapatkan kulit yang kekal cantik dan awet muda, kajol mengamalkan minum air putih sebanyak 9-10 gelas sehari.

5) Cukup tidur
Ini antara rahsianya untuk kekal segar dan kekal muda. Ujar Kajol dia akan pastikan mendapat tidur yang cukup antara 8-10 jam sehari.

" saya tidurkan anak pada jam 9.30malam dan saya sendiri akan lena selepas mereka melelapkan mata. Saya tidak berjaga malam dan tidak menghadiri parti. Jika ada kerja malam, sebaik selesai saya terus pulang.

Sumber via Berita Harian & Vanilla Kismis

Waahhh..patutlah Kajol makin cantik dan menawan.
 Agak-agak kita boleh ke buat macam dia. 
Nak bersenam ketat??... Tak cukup masa
Nak elakkan diri dari sinaran matahari...
Hari-hari kena matahari sebab keluar bekerja
Minum air, jaga makan, cukup tidur..mungkin boleh kot..
Tapi dua faktor yang kat atas tu macam susah jer.

Haa..ni akak nak share petua mudah nak kekal menawan dan cerah putih gebu gebas satu badan macam Kajol. Sesuai untuk anda yang kesuntukan masa untuk bersenam, tak mampu nak kawal nafsu makan, sering terdedah kepada matahari..
Anda cuma perlu dapatkan Pakaian Dalam Ajaib 
PREMIUM BEAUTIFUL sahaja. Dengan memakai premium beautiful ibarat anda melakukan senaman dan mampu membakar 900 kalori dalam masa sejam!!


Jadi tak perlu risau jika anda tak ada masa bersenam, anda masih mampu mendapatkan tahap kesihatan yang baik dan bentuk badan menarik hanya dengan memakai pakaian dalam ajaib Premium Beautiful. Bukan sahaja badan kembali langsing, wajah anda akan nampak semakin muda dan berseri.


Nampak tak Arni ni. Makin hari makin slim..makin hari makin muda..semuanya hanya dengan pakai Premium Beautiful jerr...

Berita baik!!!  Dengan setiap pembelian Premium Beautiful sepanjang bulan Januari akan menerima hadiah percuma BB Plus Collagen bernilai RM198.
Nak tau fungsi BB Plus Collagen, boleh klik link ni..


Antara testimoni hebat pengguna Bb Plus Collagen. Kak Dyna memang pengguna tegar BB Plus Collagen. Tanpa bersembunyi dari sinaran matahari, kak Dyna mampu memiliki kulit yang cantik berseri macam Kajol dalam masa yang singkat. Tak sampai 10 tahun pun...


Harga sekotak BB Plus Collagen hanya RM218.
 Tapi!!!! Harga istimewa seputih Kajol menanti anda. 
Terbuka kepada 3 yang terawal sahaja.
Hanya RM1**.00 sahaja!!!

Call/Whatapps:

Cod BB Plus Collagen sekitar Keramat, Setiawangsa, KL, Wangsa Maju,  Putrajaya

* Agent BB Plus Collagen di seluruh negeri diperlukan




Best Sangat Ke BB Plus Collagen Ni???


Dengan pengambilan BB Plus Collagen secara konsisten,

- Menghilangkan kusam pada wajah
- Memudarkan kesan jeragat, parut jerawat dan bintik-bintik hitam
- Mencerahkan dan menghaluskan kulit seluruh badan
- Kesan serta merta seawal 3 kali pengambilan
- Menghilangkan sakit lutut
- Menghasilkan kulit yang cantik untuk bayi anda ( diminum ketika hamil )
- Mengatasi Sembelit
- Membantu mengurangkan masalah sakit sendi
- Membantu menyelesaikan masalah kencing manis
- Minuman collagen terbaik untuk kecantikan dan kesihatan

Harga BB Plus Collagen hanya RM218 sahaja. 
Kalau anda nak harga jimat dan murah cepat-cepat contact akak untuk harga super speacial tu.

Call/SMS/WA:
013-3496050
Ckin


Testimoni BB Plus Collagen - Hilangkan Keletihan dan Atasi Masalah Jerawat


Alhamdulillah, terima maklumbalas yang sangat baik dari Customer nun Jauh di Sabah..Baru minum dua sachet tapi dah dapat rasa keberkesanan BB Plus Collagen.

 Diantaranya :-
- Mengurangkan keletihan
- Menghapuskan jerawat
- Badan segar dan menambah tenaga
- Rasanya pun memang sedap dan terbaik..

 
Selain dari itu, BB Plus Collagen juga amat penting untuk memelihara kesihatan dalaman dan luaran seseorang..
Sebab badan kita memerlukan kolagen bagi membantu melancarkan pergerakan sendi seperti lutut, siku, tangan..
Orang yang sakit lutut pun sangat digalakkan untuk makan BB Plus Collagen ni..
Terutamanya mak ayah kita yang selalu sakit lutut tu kan..
Insha ALLAH....

 KHASIAT KOLAGEN

Kolagen merupakan tisu penyambung yang membantu dalam mengekalkan kekuatan dan
keanjalan kulit, rambut, kuku, ligamen, otot, tulang, sendi, tendon, mata,
gusi dan saluran darah.
Lebih kurang 72% daripada kulit adalah kolagen.


KULIT JADI
-Gebu
-Halus
-Mulus
-Kurang garis halus
-Kurangkan eye bag bawah mata
-Nampak pinky pink
-Tanpa pengelupasan
-Makin cerah
-Berseri
-Tegang
-Jerawat berkurangan dan menghilang
-Jeragat pudar

UNTUK RAMBUT
-Kurang gugur
-Makin hitam
-Melebatkan
-Mengelakkan dari beruban sebelum waktu

-Menghilangkan sakit lutut, sakit belakang, lenguh-lenguh badan.
-Penawar kencing manis
-Merawat masalah tumit kaki merekah


ORDER NOW!!! ALAMILAH KEAJAIBANNYA


  
Harga untuk 1 unit [20 paket]: RM 218.00
Nak speacial price...
Nak FREE?????
pun boleh......

Call/SMS/Whatapps
013-3496050 (SHIKIN)
#codbbpluscollagenkeramat
#codbbpluscollagenwangsamaju
 


PETUA ATASI SEMBELIT SEMASA HAMIL



Sembelit ialah masalah biasa semasa hamil. Kira-kira 30 hingga 40 peratus wanita hamil mengalami sembelit. Ini diakibatkan perubahan hormon semasa hamil yang memperlahankan pergerakan makanan melalui salur penghadaman anda. Tekanan oleh rahim yang semakin membesar ke atas rektum juga boleh mengakibatkan sembelit.

Sekiranya masalah sembelit ini tidak dirawat dari awal, ianya akan menyebabkan terjadinya buasir.

APA YANG BOLEH ANDA LAKUKAN? 

 
- Diet yang sihat
- Minum banyak air kosong
- cepat2 ke toilet bila ada signal nak 'membuang'. Don't delay!
- Makan buah-buahan yang berserat tinggi seperti apple, betik, dll.
- Minum jus buah-buahan yang berserat tinggi seperti juice prune or buah2 berries.

Kalau anda terlalu busy dengan rutin harian and inginkan sesuatu yang senang dan practical, BB Plus Collagen is the answer! 


Kandungan serat apple, ekstrak biji anggur, blackcurrant yang ada dalam BB Plus Collagen memang membantu anda untuk 'membuang' hari-hari! 
And nak minum BB Plus ni pun senang je.
as simple as ABC! 

Hasilnya pun kulit baby akan gebu dan cantik...Risiko untuk menghidap penyakit-penyakit kulit seperti alergik...juga dsangat bagus untuk membantu tumbesaran bayi anda...

Untuk mendapatkan harga istimewa..just call/sms/whatapps:-

013-349 6050
 (shikin)
-cod bb plus collagen sekitar Setiawangsa, Keramat, Wangsa Maju dan sekitar KL-


Juga boleh didapati dengan menghubungi agent-agent sah untuk COD kawasan berhampiran dengan tempat anda:-

NUR HIDAYAH
Agent Kota Tinggi,Johor  
013-7424479

ROSMAWATI
Agent Putrajaya
013-32949293

NORIHAN
Agent Putrajaya/Hulu Langat
 012-6998961

Syafiqah 
Agent USIM/Negeri Sembilan
013-5903248


BB PLUS COLLAGEN ADA KELULUSAN KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA

BB PLUS COLLAGEN... 
Sangat baik untuk kecantikan dan kesihatan dari
dalaman dan luaran wanita.
 
 Perubahan dapat dirasai seawal 4 hari penggunaannya, ada Pengguna dah
rasai perubahan dalam masa 24 jam.


Ramai yang dah mula jadikan Collagen ni sebagai minuman pilihan kesihatan.Terutamanya bakal-bakal pengantin dan ibu hamil/ibu-ibu berpantang....

Pesakit diabetes juga semakin meyakini keberkesanannya dalam menangani masalah kencing manis mereka.

Tetapi perkara asas yang sebenarnya menjadikan BB Plus Collagen pilihan semua kerana....
BB Plus Collagen ini disahkan dan diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia dan BPFK (Biro Pengawalan Farmaseutikal Kebangsaan) 
100% Dijamin selamat


BB_plus_collagen_ada_kelulusan_kkm_selamat



KHASIAT KOLAGEN


Kolagen merupakan tisu penyambung yang membantu dalam mengekalkan kekuatan dan
keanjalan kulit, rambut, kuku, ligamen, otot, tulang, sendi, tendon, mata,
gusi dan saluran darah.
Lebih kurang 72% daripada kulit adalah kolagen.



KULIT JADI
-Gebu
-Halus
-Mulus
-Kurang garis halus
-Kurangkan eye bag bawah mata
-Nampak pinky pink
-Tanpa pengelupasan
-Makin cerah
-Berseri
-Tegang
-Jerawat berkurangan dan menghilang
-Jeragat pudar

UNTUK RAMBUT
-Kurang gugur
-Makin hitam
-Melebatkan
-Mengelakkan dari beruban sebelum waktu

-Menghilangkan sakit lutut, sakit belakang, lenguh-lenguh badan.
-Penawar kencing manis
-Merawat masalah tumit kaki merekah



ORDER NOW!!! ALAMILAH KEAJAIBANNYA


Harga untuk 1 unit [20 paket]: RM 180.00
Nak speacial price...

Call/SMS/Whatapps
013-3496050 (SHIKIN)



PETUA ATASI SAKIT LUTUT DAN SAKIT PINGGANG DENGAN BB PLUS COLLAGEN
Collagen????Untuk cantik dan gebu kan??? 
NO...NO...NO....
Bukan sekadar tu je tau...
jom kita tengok apa lagi manfaat bb plus collagen ni....

Hari ni saya nak kongsikan kelebihan bbplus collagen bagi mengatasi sakit lutut, lenguh pinggang dan lenguh2 badan bg ibu-ibu yg selepas bersalin...
Selain tu of coz la bonus nya utk kecantikan luaran dan dalaman :-) 
Bbplus ni collagen berasaskan collagen dari ikan.
Rasa dia pulak memang rasa asli dari serat epal, blackurent n roselle...
Collagen sekarang memang penting untuk kita sebab faktor cuaca, peningkatan umur dan pemakanan yang banyak sebabkan kerosakan pada kulit kita terutamanya.
Bila cukup kolagen, Inshaa Allah kita akan nampak lebih muda dari usia, kulit anjal, gebu, lembab, kurang kedutan, dan jadi kan kita nampak cantik semulajadi.
Selain untuk kulit, kolagen jugak penting utk kanta mata,salur darah, kuku, rambut, tulang, tendon, rawan sendi, gigi, hati, tulang sum sum, tisu badan (baik untuk sembuhkan luka) dan antara yg terbaik untuk organ badan macam buah pinggang dan jantung.



Antara bahan bbplus ni adalah : 

Kolagen ikan terhidrolisis, 
ekstrak biji anggur, 
Vitamin C, 
jus bunga roselle, 
jus buah blackcurrant, 
serat epal,
inulin.
Bagaimana BB Plus Bertindak?

Mod tiga tindakan:

1. Memulih  - Menggalakkan pembersihan mikro, menggantikan peptida kolagen bagi
                         rantaian kolagen yang telah rosak ataupun lemah
2. Membina - Menguatkan dan melindungi rantaian kolagen melalui proses antioksida  
3. Memperbaharui -  Menggalakkan pertumbuhan dan penghasilan sel kolagen baru

Dos apakah yang efektif?
Hanya 1 paket (5g) setiap hari untuk memiliki kulit muda yang cantik dan mulus. Proses hidrolisis menghasilkan peptida (3,000 saiz Dalton) yang sedia diserap.

Bagaimanakah dengan aksi perlindungan antioksida tambahan?
Jus blackcurrant mengandungi anthocyanin untuk melindungi kulit muka dan badan daripada sinaran UV dan radikal bebas. Ekstrak biji anggur dengan OPC (oligomeric proanthocyanidins) mengurangkan ketidakselesaan kulit serta menggalakkan penyembuhan kulit. Vitamin C dan roselle menguatkan rantaian kolagen, melindungi kolagen di dalam dermis kulit dan menggalakkan proses sintesis

Bagaimanakah BB Plus dapat meningkatkan kualiti kulit?
Serat epal dan inulin (serat diet) menggalakkan pencerahan kulit melalui proses detoksifikasi.

Bagaimanakah BB Plus dapat membantu mengurangkan ketidakselesaan penyakit sendi?
Peptida kolagen ikan adalah sumber Kolagen Jenis 2 yang baik dan merupakan komponen utama dalam rawan untuk membantu mencegah keradangan yang disebabkan oleh rheumatism and osteoarthritis.

Bagi wanita yang lepas bersalin dalam pantang juga sangat digalakkan untuk mengambil bbplus.Ini kerana bbplus adalah supplement yg selamat serta ia bukan jamu.Maybe ada antara kita yg selepas 40 hari baru nak mkn jamu kan sebab risau baby akan kuning.Dgn bbplus ni tak perlu risau sebab ianya kaya dgn serat bagi mengelakkan sembelit serta kandungan beri yg bgs utk atasi baby kuning.Selain itu kandungan vitamin C yg bgs utk pulihkan luka dalaman selepas bersalin serta memulihkan balik sistem badan kita.So, tak de la lemah lesu tak bermaya je kan.Walaupun dlm pantang, tetap maintain comel dan berseri-seri wajah..hihi


TESTIMONI BB PLUS COLLAGEN MENGHILANGKAN SAKIT LUTUT

Ni antara testimoni ibu berpantang yang mengamalkan bb plus sebagai supliment setiap hari...Hasilnya memang sangat-sangat berpuas hati...Jerawat hilang..kulit kusam kembali bersinar dan tiada lagi sakit-sakit lutut..

TESTIMONI BB PLUS COLLAGEN MENGURANGKAN SAKIT LUTUT




Sakit belakang pun berkurangan tau bila minum bb plus collagen ni..Kak Aisya ni memang tiap-tiap minggu g terapi..See...sekarang dah tak perlu berulang alik berterapi...Cuma minum jer...Alhamdulillah...dengan izin Allah jua...
 
Sekotak ada 20 sachet Sehari minum satu (malam sebelum tidur)  
Kesan antara 7-14hari


Bagi yg berminat dan nak discount,
 
PM/CALL/WHATAPPS:
   
013-349 6050
 HASIKIN ALI
( cod setiawangsa, wangsa maju, keramat, sekitar KL )
  


TESTIMONI BB PLUS COLLAGEN..CANTIK SEMULAJADI TANPA PIL ATAU SUNTIKAN

 LELAKI MINUM BB PLUS COLLAGEN????

Uiks..biar betol???Lelaki minum BB Plus Collagen..boleh ke???Untuk apa pulak minum BB plus ni??

JAWAPANNYA.BOLEH..
Lelaki pun boleh minum BB Plus Collagen ni..

Pengalaman dari Suami Kak Liyana ni..husband dia minum untuk hilangkan jerawat pada wajah.....Hasil minum BB Plus Collagen ni..bukan jerawat je hilang..kulit muka makin cerah dan berseri..tambahan lagi bila pakai pakej..cuci muka pakai sabun marine essence sekali...aiiiyoo..kulit muka lelaki kalau berseri...macam ni lah...Naik risau pulak kak Liyana ni bila muka husband dia dah hensem..Takut ramai pulak yang terpikat...

bbpluscollagen_penyelesaian_masalah_jerawat_cerah_kulit_sabun_ketiak_agent_kl_ckinali2_cod_setiawangsa_wangsamaju_keramat

Serius...!!!
BBplus collagen adalah collagen terbaik buat kita semua yang sering terdedah dengan faktor cuaca panas terik sekarang ni. Minum bbplus collagen je boleh buat satu badan dapat kesan kebaikan collagen dari rantaian ikan ni.
Nak tengok lagi tak testimoni dari Customer yang minum BB Plus Collagen ni...

JOM.....
bblpuscollagen_cerahkan_kulit_kusam_tanpa_suntikan_sumber_collagen_ikan_hilangkan_jerawat_glowing
 

bbpluscollagen_atasi_masalah_tumit_kaki_merekah_pecah_ulat_air

 
Minum bbplus bukan untuk cantikkan muka je tau...tapi siap boleh bagi manfaat satu badan.

tengok....sampaikan ke tumit kaki pun boleh jadi licin kalau rajin minum hari-hari bbplus collagen yang tinggi dengan serat semulajadi ni...tak selesa tau bila tumit kaki merekah...so kalau ada ibu yang sakit kaki akibat tumit merekah, boleh la hadiahkan bbplus ni untuk ibu tersayang...


bbpluscollagen_atasi_kulit_berminyak_tona_tak_sekata_kulit_gelap



MENGAPA MEMILIH BB PLUS COLLAGEN???? 



 BB Plus Collagen diperbuat daripada kolagen ikan yang bermutu tinggi. Kolagen ikan dikelaskan sebagai Kolagen Jenis 2, yang mempunyai struktur rantaian asid amino yang seakan-akan sama seperti yang terdapat dalam kolagen manusia. Habitat semulajadi ikan menyebabkan kolagen ikan  mempunyai kandungan Prolin dan Glisin yang cukup dalam suhu badan ikan yang rendah iaitu sama seperti kolagen manusia. Prolin dan Glisin adalah dua jenis asid amino yang penting untuk penghasilan kolagen, mengekalkan kecantikan kulit dan kesihatan rawan. Kolagen ikan ditukarkan menjadi peptida dengan menggunakan teknologi terkini untuk sumber kolagen yang kaya dan kesan penyerapan yang lebih baik.


Ramuan Utama BB Plus Collagen
Kolagen ikan terhidrolisis, ekstrak biji anggur, Vitamin C, jus bunga roselle, jus buah blackcurrant, serat epal, inulin.

Bagaimana BB Plus Collagen Bertindak?
 
Mod 3 tindakan:
1. Memulih  - Menggalakkan pembersihan mikro, menggantikan peptida   kolagen bagi rantaian kolagen yang telah rosak ataupun lemah
2. Membina - Menguatkan dan melindungi rantaian kolagen melalui proses antioksida
3. Memperbaharui -  Menggalakkan pertumbuhan dan penghasilan sel kolagen baru

Dos apakah yang efektif?
Hanya 1 paket (5g) setiap hari untuk memiliki kulit muda yang cantik dan mulus. Proses hidrolisis menghasilkan peptida (3,000 saiz Dalton) yang sedia diserap.

Bagaimanakah dengan aksi perlindungan antioksida tambahan?
Jus blackcurrant mengandungi anthocyanin untuk melindungi kulit muka dan badan daripada sinaran UV dan radikal bebas. Ekstrak biji anggur dengan OPC (oligomeric proanthocyanidins) mengurangkan ketidakselesaan kulit serta menggalakkan penyembuhan kulit. Vitamin C dan roselle menguatkan rantaian kolagen, melindungi kolagen di dalam dermis kulit dan menggalakkan proses sintesis

Bagaimanakah BB Plus Collagen dapat meningkatkan kualiti kulit?
Serat epal dan inulin (serat diet) menggalakkan pencerahan kulit melalui proses detoksifikasi.

Bagaimanakah BB Plus Collagen dapat membantu mengurangkan ketidakselesaan penyakit sendi?
Peptida kolagen ikan adalah sumber Kolagen Jenis 2 yang baik dan merupakan komponen utama dalam rawan untuk membantu mencegah keradangan yang disebabkan oleh rheumatism and osteoarthritis.

KEBERKESANAN
BB Plus Collagen mengandungi peptida kolagen yang tinggi untuk mengganti dan membina semula rantaian kolagen yang diperlukan untuk menjadikan kulit anjal, lembab, tegang dan gebu menawan. Rasa enak campuran ekstrak blackcurrant 100% dan jus roselle berkualiti tinggi serta kolagen ikan yang tidak berbau.


7 Hasil Kulit Cantik
  dengan BB Plus Collagen

kulit_lembut_berseri_halus_dengan pengambilan_bbpluscollagen_ckinali2_agentkl_setiawangsa_wangsamaju_keramat


CARA PENGAMBILAN

Campurkan 1 paket BB Plus Collagen ke dalam 150ml air bersuhu bilik. Elakkan daripada menggunakan air panas. Kacau dan sedia diminum. Pengambilan terbaik adalah sebelum makan ataupun sebelum tidur.

  


cara_pengambilan_bbpluscollagen_satu_sachet_sehari_untuk_kulit_kekal_cantik_dan_berseri

 
 Tanpa Gula dan Kolesterol
Gula gantian semulajadi dengan Indeks Glisemik yang rendah digunakan untuk memenuhi keperluan mereka yang mempunyai masalah jantung dan diabetes. Sesuai untuk pesakit diabetes. Warna, rasa dan tekstur produk dalam setiap kelompok mungkin berlainan disebabkan oleh ramuan asli yang digunakan. 



Harga untuk 1 kotak RM 180.00  

Nak harga istimewa????




Laju2 contact/sms/wechat/whatapps yea:-
  Shikin 0133496050
(Harga Istimewa Dari Saya)


 


BB PLUS COLLAGEN..Cantik semulajadi tanpa pil atau suntikan..
 
Kulit muka, tangan serta seluruh badan cerah menyeluruh.putih gebu,lembut dan lembap, tak perlu make up tebal2 yea dan ada bahagian yang tegang!!!Woooww..TERBAEEK.…

Serius...!!!

BBplus collagen adalah collagen terbaik buat kita semua yang sering terdedah dengan faktor cuaca panas terik sekarang ni. Minum bbplus collagen je boleh buat satu badan dapat kesan kebaikan collagen dari rantaian ikan ni.



kulit-cantik-gebu-putih-bersih-dengan-bb-plus-collagen-ckin-ali-2-blogspot-com

Ramai yang telah memilih BB Plus Collagen dan ramai juga yang telah berjaya mendapatkan hasil bahkan jauh ari apa yang dijangkaan..Mulanya sekadar nak hilangkan jerawat, jeragat tapi disebalik itu...pengambilan yang konsisten telah menghasilkan:-

- wajah cantik berseri
- kulit halus mulus seluruh badan
- aset2 pejal toink toink toink ( cik abang makin sayang la..)
- badan sihat bertenaga walaupun sibuk dgn kerjaya & keja2 rumah.
- dan susu badan melimpah2.
boleh buat stok bertahun2.

 

 kulit-cantik-gebu-putih-bersih-dengan-bb-plus-collagen-ckin-ali-2-blogspot-com

kulit-cantik-gebu-putih-bersih-dengan-bb-plus-collagen-ckin-ali-2-blogspot-com

 

 

kulit-cantik-gebu-putih-bersih-dengan-bb-plus-collagen-ckin-ali-2-blogspot-com

 

kulit-cantik-gebu-putih-bersih-dengan-bb-plus-collagen-ckin-ali-2-blogspot-com

See..hasilnya..


So, apalagi..


SMS/WHATAPPS ME:-


013-3496050

(SHIKIN)

 

 

  PROMOSI BB PLUS COLLAGEN

Hari ni ...30 Oktober 2013..

testimoni-terbaik-bb-plus-collagen-promosi-tinggal-2-hari-lagi-ckin-ali-agent-kl

 

Tak percaya ke bbplus collagen berfungsi sebagai pencerah muka dan badan terbaik?

Bertindak sebagai agen anti jerawat lagi tu ;)

 

Part anti jerawat ni memang suka sangat sebab sebelum ni masalah jerawat memang boleh buat stress especially lepas sedap memicit jerawat-jerawat yang ada. Geram kan kalau tengok jerawat yang tumbuh tu, so keje kita memang lah nak picit jeeee sampai berlubang muka..huhuu...so korang jangan amalkan lagi ye tabiat tu, better minum je bbplus ni..biar bbplus yang jalankan tugas pembersihan dalaman badan kita so that luaran kita akan terserlah sihat dan cantik nye.


Muka berjerawat lepas beberapa hari minum bbplus???

Muka gatal-gatal lepas minum bbplus???

oooo...owwwhhh...relax dear...

jangan risau sebab tu tanda positif sebenarnye...

hanya 10% je pengguna bbplus yang mengalami healing crisis seperti naik jerawat di dahi, dagu, pp dan hidung...ada tu pulak akan rasa gatal-gatal kat muka tapi tak mengelupas dan tak memedihkan pun.


sebenarnye tu tanda bahawa toksin badan sedang di keluarkan. dan yang gatal-gatal tu petanda sel kulit mati sedang di buang dan akan digantikan dengan sel kulit baru yang lebih cantik dan sihat...


 

Solution dia :

Minum je la air masak banyak-banyak macam biasa.

Teruskan minum bbplus collagen.

Kesan dia memang uol sendiri akan puas hati...

Biar la berjerawat kejao je seminggu dua, dari uol terus berjerawat sampai tua kan.

Tak best ok muka kalau berjerawat ni sebab nak makeup of course la lagi parah kulit kita. Nak kena pilih pencuci muka pun kena berhati-hati sebab kalau salah pilih lagi parah jadi nye muka kita yang ber jerawat tu. Lepas tu kalau buat facial, mau menjerit kuar air mata bila jerawat yang ada tu semua kena picit...aduhhhh....sakitttt tak ingat punye la kan ;)


  Sebab tu minum je la bbplus collagen.



 

 

7 kesan utama selepas minum bbplus collagen.


Kulit wajah cerah berseri...

kulit lebih anjal dan tegang..

kulit lebih halus dan gebu..

kulit lebih lembab...

kulit lebih licin serta kurang garis halus dan kedutan...

kulit lebih cepat sembuh dan pulih... (baik untuk ibu lepas bersalin)

Kulit kurang kesan kerosakan akibat matahari...


Bbplus collagen selamat untuk ibu hamil dan menyusu.., sesuai untuk ibu dalam pantang dan menyusukan bayi dan jugak sesuai untuk di minum oleh kaum adam. So orang lelaki pun memang perlukan kolagen tambahan jugak sebenarnye ;)



testimoni-terbaik-bb-plus-collagen-promosi-tinggal-2-hari-lagi-ckin-ali-2-agent-kl

testimoni-terbaik-bb-plus-collagen-promosi-tinggal-2-hari-lagi-ckin-ali-2-agent-kl

testimoni-terbaik-bb-plus-collagen-promosi-tinggal-2-hari-lagi-ckin-ali-2-agent-kl

  testimoni-bisnes-partner-saya-minum-bbplus-dari-pregnant-4-bulan-ckin-ali-2-agent-kl


testimoni-terbaik-bb-plus-collagen-promosi-tinggal-2-hari-lagi-ckin-ali-2-agent-kl

 

bbplus collagen terbaik sangat dalam menghilangkan parut jerawat.

Kiranye bbplus ni skin care all in one la senang cite.


testimoni_terbaik_bbpluscollagen_ckinali2_agentkl

 


So

CALL/SMS/WHATAPPS ME:-

013-3496050

(SHIKIN)







































Post a Comment