BIO SELEZA FEMINIME PAD TERMURAH 2017

Bio Seleza Feminime Pad Termurah 2017


Testimoni Bio Seleza Feminime Pad 

Makin hari makin meningkat melambung tinggi permintaan Bio Seleza ni. Mana tak nyer. Sejak dah jadi 'viral' di social media, semua wanita memilih Bio Seleza pilihan utama bila setiap kali 'kawan baik' datang menjenguk 'Cik Period'. 

Kenapa Bio Seleza Pilihan no 1 wanita ketika datang bulan??

- Menyahkan bau yang tidk menyenangkan kerana ada fungsi penyahbau.
- Lembut dengan lapisan bebas habukyang selesa dan mempunyai ciri serapan yang hebat.
- mengawal kebocoran yang hebat dengan mengunci cecair secara berkesan bagi mengelakkan kebocoran dari setiap sudut.
- Dengan BIO SELEZA tiada lagi masalah
KEPUTIHAN
HAID TAK TERATUR
VAGINA GATAL DAN BERBAU
MASALAH HORMON YANG MENYEBABKAN SUKAR HAMIL
MENGELUARKAN SISA KOTORAN TERTINGGAL DI RAHIM
PENING DAN KELETIHAN KETIKA HAID
PAD BOCOR

Diantara testimoni pengguna rangkaian set Bio Seleza..



Dah alang-alang pad dah jadi satu keperluan kita, apa kata sign up je terus untuk dapatkan harga istimewa bila daftar sebagai ahli. Bonus bulanan pun boleh dapat bila sign up sebagai ahli sambil menggunakan Bio Seleza ni.

Untuk anda yang teringin nak berniaga dengan modal yang minima, jom akak share kan bagaimana dengan pakai Bio Seleza ni boleh jana pendapatan melebihi gaji kerja hakiki kita. In shaa Allah rezeki untuk anda generate at least RM500-RM5,000 sebulan confirm ada bila niat untuk berniaga dan berjaya dalam perniagaan tu dah mula ada.

Contact akak segera untuk special promo ni.
 013-3496050
Pengedar Utama Bio Seleza Pad


Testimoni Keputihan Kehijauan Hilang dengan Bio Seleza Pantyliner

Alhamdulillah, baru-baru ni dapat feedback yang sangat positif dari Customer.
Baru pakai 3 hari, masalah keputihan yang teruk yang berwarna ditanggung selama ni selesai..
Dah mencuba pelbagai ubat-ubatan dari Klinik namun tak berhasil..
Alhamdulillah...dengan hanya memakai pantyliner Bio Seleza ni..keputihan hilang..


Bukan sekadar Keputihan, bahkan velocity dalam lapisan pantyliner ni
boleh menambahkan tenaga kepada pemakai..
Badan akan bertenaga,  mengantuk hilang dan lebih yakin untuk bercampur dengan orang ramai....


Selain dari itu, Bio Seleza Pantyliner ini juga boleh menyelesaikan masalah seperti
 √ Tiada lagi keputihan
√ Tiada lagi bau2an yang tidak menyenangkan
√ Tiada lagi isu sakit bila datang bulan
√ Tiada lagi isu rahim jatuh
√ Tiada lagi isu rahim bengkak
√ Tiada lagi isu infeksi
√ Tiada lagi gatal-gatal
√ Tiada lagi isu kudis luar dalam
√ Tiada lagi isu hormon tak keruan

• insyaAllah subur
• insyaAllah kudis baik
• insyaAllah darah kotor luruh elok
• insyaAllah period sharp on time
• insyaAllah tiada ekor period buat cik abg murung
• insyaAllah isu rahim selesai

PAD SELEZA MEMANG AWESOME!!!
pemulih kecantikan luar dalam...
~ rahim ANDA cun
~ secret V anda CUN
~ secret V anda SIHAT
~ anda senyum, SUAMI terlajak senyum



 
Call/SMS/WA:
013-3496050 
Cod Bio Seleza Sekitar Keramat Wangsa, Setiawangsa, Keramat, Wangsa Maju, Jelatek. AEON au2




Dengan #BioSeleza, TIADA lagi masalah :

- Keputihan
- Kekuningan
- Kehijauan!
- Haid tak stabil
- Vagina gatal2 & berbau
- Masalah hormon
- Sukar hamil
- Pening, kurang tenaga ketika haid
- Pad BOCOR 



-------------------------------
BIOSELEZA vs. PAD LAIN
-------------------------------
- Menampung sehingga 150ml cecair TANPA sebarang KEBOCORAN (normal max haid 50ml)
- Membekalkan OKSIGEN & tenaga BIO VELOCITY (BV) yang menyeimbangkan tenaga ELEKTROMAGNETIK kepada pemakai. Tiada lagi masalah letih, lesu, pitam ketika haid
-Mengandungi nano perak & ion negative untuk membasmi 99.99% bakteria & Far Infrared Rays (FIR) untuk melancarkan peredaran darah

[TEKNOLOGI BV DI'PATENT' KAN, TIADA PAD LAIN DI DUNIA YANG BERTINDAK SEBAGAI 'BOOSTER' TENAGA & MEMBANTU MENYELESAIKAN MASALAH SAKIT PUAN SEPERTI BIO SELEZA]

----------------------------
SESUAI UNTUK SIAPA?
----------------------------
✔ Semua golongan wanita untuk kegunaan semasa haid & pantiliner untuk kegunaan harian
✔ Ibu mengandung : memberi tenaga, mengelakkan masalah keputihan, 'kencing kotor' & terkencing semasa batuk/bersin
✔ Lelaki : membantu masalah angin pasang, buasir, memelihara "kelelakian" & pelbagai lagi fungsi lain melalui tenaga Bio Velocity & FIR
✔ Kegunaan lain :
-letakkan di dalam kasut (utk keseimbangan badan, nyahbau)
-'kool fever' semasa demam
-tampal dalam anak tudung utk kesegaran & masalah migrain
-koyok utk melegakan kesakitan sementara

-------------------------
MAKLUMAT LANJUT
-------------------------
Produk terdiri daripada pantiliner utk kegunaan harian, pad siang & pad malam (long & extra long). 
Produk demo & penerangan lanjut diberikan percuma.

Order now!!!!!!

Sms/whatsapp :-

013-3496050
Post a Comment