Testimoni Premium Beautiful 2016

Testimoni Premium Beautiful 2016


Testimoni Premium Beautiful 2016

Baju Dalam Ajaib Premium Beautiful Kurangkan Rasa Sakit Senggugut



Wow suka sangat dengan real testimoni yang nie, sebab kita pun kalau dilanda senggugut memang 24 jam berbalut dengan magic cloth Premium Beautiful ni.

Tu la kan, tak kenal maka tak tahuπŸ˜‰ 
Dulu ingatkan Premium Beautiful ni untuk  kuruskan badan jer, rupa-rupanya aset dalaman kita pun Premium Beautiful jaga juga.

Premium Beautiful ni, istimewanya ada teknologi Far-Infrared Rays,bila kita pakai Premium Beautiful, perkara pertama yang Premium Beautiful akan buat untuk kita, adalah melancarkan semula pengaliran darah dalam badan kita. 

Bila pengaliran darah lancar, itulah yang badan lebih senang nak detox, migrain jadi kurang, period lebih lancar dan banyak lagi masalah kesihatan lain yang biasa dihadapi oleh wanita, Insya Allah berkurangan. 

Dan kelebihan  teknologi Far-Infrared Rays nie adalah untuk membakar lemak badan yang berlebihan. Jadi, bukan sahaja instant shaping (tiba2 lepas pakai, lemak badan lebih2 tue terus hilang), lama2 memang boleh kurus. Cuma kena bagi masa untuk badan nak adjust dengan Premium Beautiful.

So, nak jaga dalaman dan luaran kita, bersegeralah dapatkan magic cloth ni.

Nak tau lebih lanjut boleh PM atau whatapps


Korang yang nak pakai free Premium Beautiful ni,
nak beli dengan harga murah

dan nak kak kin ajar macamana untuk berniaga dengan korset ni 
 nak merasa ada income sendiri atau side income sekurang-kurangnya RM2,000 sebulan, pun boleh whatapps kak kin yea.

InshaALLAH, kak kin memang suka sangat nak guide orang yang sedia nak belajar dan bagi komitment untuk kejayaan diri sendiri sebab kak kin pun ajar FREE jer. No hidden charges!!!!

Jadi bila ada peluang untuk belajar buat side income ribu-ribu dengan produk bertaraf superbrands, jom la rebut peluang. 
Lagi-lagi untuk korang yang tinggal sekitar Setiawangsa, Keramat, Wangsa Maju, Batu Caves boleh kita sembang-sembang dan akak guide from A-Z bussiness bersama SHOM ni

Whatapps Kak Kin:
013-3496050 
#TopAgentPremiumBeautiful
#PremiumBeautifulExpertConsult
#PremiumBeautifulKualaLumpur


Testimoni Premium Beautiful - Hilangkan Senggugut Dan Keputihan

Ada banyak sebab kenapa ramai wanita nak pakai #MagicCloth ni. Kak Kin nak kongsikan pengalaman salah seorang pengguna Premium Beautiful asbab musabab beliau memakai Premium Beautiful Corset.


Pengalaman Amy, Pengguna Tegar Premium Beautiful

Niat nak pakai Premium Beautiful ni sebab nak reshape badan. Tapi, makin pakai keputihan makin berkurang. Lagi seronok bila senggugut pun hilang.
Waahhh!! Berita baik untuk orang yang selalu period pain ni, lebih baik sarung awal-awal sebelum raya ni. Bukan cantik dan solid ajerr.
Badan pun makin sihat...

Bila sihat, cantik datang..
Kalau tak sihat, seri pun hilang...

Rugi tak pakai uollsss!!!
Lagi rugi bila lepaskan peluang promo raya ni
jimat RM400!!!!!!!

Call/Whatapps akak cepat:
013-3496050


Pakai Bengkung Bersalin Premium Beautiful Semasa Berpantang Berjaya Turunkan Berat Badan Sebanyak 8 KG



Tidak mengira keturunan dan agama, setiap wanita pasti rasa bimbang dengan perubahan bentuk badan dan penampilan selepas melahirkan. Walaupun beliau bukan keturunan melayu, beliau pernah mengamalkan pemakaian korset semasa melahirkan anak sulung namun hasilnya tak memuaskan.

Masalah utama yang dialami oleh ibu anak dua ni..

- bersalin secara pembedahan
- susah nak turunkan berat badan
- susah nak kurus selepas bersalin anak pertama
- punggung Besar
- perut buncit

Sehinggalah beliau tekad untuk berpantang dengan set mudah dan murah, Premium beautiful Korset. Hasil pemakaian konsisten selama 2 bulan, hasilnya sangat memuaskan. Berat badan beliau turun 8 kg dalam masa 2 bulan tanpa perlu buat apa-apa. Hanya pakai Bengkung Moden PB ni jerr.

Ya Allah, beliau happy sangat. Bahkan keyakinan mula terserlah. Kalau masa mula-mula fittingkan 2 bulan lepas, beliau minta kaburkan wajah, kali ni bila dah turun 8kg memang tak kisah nak tunjuk muka pun. zMemang confident 100% dengan penampilan diri.

Yang membuatkan beliau nak sangat dapatkan semula bentuk badan menarik sebab nak raikan ulangtahun perkahwinan beliau tidak lama lagi. Wah, makin sayang la encik suami pada isteri bila walaupun dan beranak dua namun masih tetap cantik dan menawan.

Jadi, ibu-ibu yang menghitung hari, atau yang nak dapatkan berat badan ideal dan reshape body, jangan malu-malu whatapps akak ye. InshaALLAH, akak akan bagi nasihat dan tunjuk ajar berdasarkan pengalaman yang ada.



Bukan setakat badan sahaja makin mengecil, bengkung Premium Beautiful ni ada 20 in 1 khasiat sebab ada Far Infrared Rays yang boleh:

- Lancarkan peredaran darah nifas keluar dengan cepat dan bersihkan rahim
- Seimbangkan Hormon
- Kempiskan Perut yang kembang selepas bersalin
- Kecutkan rahim dengan cepat
- Buang angin dalam perut dan faraj ( elakkan kentut faraj )
-  Menghalang keputihan
- Membanyakkan susu badan
- Menaikkan semula peranakan
- Membentuk semula bentuk badan yang mengembang
- Membakar lemak 900 cal per hour
banyak lagi faedah dari hujung rambut sampai hujung kaki!!!!

Semua ni kita akan dapat bila pakai Premium beautiful Korset. Senang kepala kan. Dah tak payah fikir pasal badan lagi. Pakai je la. Lega rasa!!!!

Bukan nak over promote,  tapi dah beribuuuuu testimoni yang berpantang dengan Premium Beautiful ni dan hasilnya memang 500% puas hati!!!

Siapa yang nak berpantang, sebelum cari bidan, cari akak dulu. Sediakan set sebelum bersalin. Lepas bersalin, perkara pertama kena buat, balut perut tu dulu. Lepas tu baru lah boleh fikir pasal berurut. 

Pengalaman customer akak, spendkan duit sebanyak RM800 untuk berurut sahaja. Lepas sarung bengkung PB ni, tak perlu dah nak spend harga sebanyak tu. Urut 2-3 kali dah memadai sebab bila pakai Premium Beautiful Korset ni kesannya dah macam sentiasa diurut sepanjang pemakaiannya.

Akak nak bagi harga PROMOSI YEAR END SALES!!!

Whatapps:
013-3496050 
#yourtrustedagent
#premiumbeautifulexpert



Makan Banyak Tapi Badan Makin Kecil Baju Makin Longgar Dengan PB


Uolls nak kurus tak???Macam kakak ni..Makan jer..Tak perlu pantang makan..
Tak perlu makan ubat-ubatan..Tak perlu sapu-sapu losyen..Tak perlu pembedahan..Tak perlu suntikan...Tak perlu berusah payah..
CUMA...Pakai Pakaian Dalam Ajaib jer...Premium Beautiful Corset!!!
Badan kecil, peha kecil, pinggang ramping, aset mantap,tiada lagi masalah sembelit....

Dah alang-alang pakai pakaian dalam lebih baik cari pakaian dalam yang boleh bakar lemak sekali kan???Sihat dapat, Cantik pun dapat...

Lagi berbaloi-baloi bila ada harga promosi sekarang ni dan anda bakal mendapat rebate dari RM150 - RM350 bergantung pada jenis pembelian anda.

Cepat-cepat hubungi akak untuk dapatkan saiz terbaik dengan harga istimewa..

SMS/WA:
013-3496050 

#tsunamipb
#freefitting
#premiumbeautiful
#premiumbeautifulwangsamaju
#premiumbeautifulkeramat
#premiumbeautifulsetiawangsa





Lepas Bersalin Perut Masih Macam Mengandung 4 Bulan?

Ya Allah, Memang dugaan betul la bila dah bersalin tapi orang masih cakap macam ada baby masih tak keluar lagi. Sentap mak. Jangan risau, walau secantik mana pun seorang wanita pasti takkan terlepas dari masalah ini. Tengok tu, Bakal Permaisuri England, Kate Middleton pun mengalami masalah yang sama macam kita.


Itu dulu. Masa dia baru lepas bersalin. Tapi sekarang, body dah makin ramping dan kulit makin flawless. Memang kena ada USAHA untuk kembalikan semula bentuk badan agar kita sendiri rasa yakin dengan diri beliau. Agaknya, apa yang Kate buat yea untuk dapatkan bentuk badannya semula. Mesti dah habis berpuluh-puluh ribu asalkan dapat apa yang diidamkan.

Namun kita rakyat Malaysia, sangat-sangat beruntung sebab tak perlu berhabis berpuluh ratus ribu untuk hilangkan perut buncit tu. Masyarakat kita memang kaya dengan petua turun temurun seperti berbengkung, bertangas, berurut dan sebagainya.


Agak-agaknya tahan ke kita nak balut dengan bengkung sepanjang 40 meter pada badan. Dengan nak uruskan anak, tenaga sendiri pun tak kuat nak tarik bengkung tu bagi ketat pada badan. Akibatnya, bengkung diabaikan.

Dah la tak ber bengkung, nak telan akar-akar kayu yang pahit tu lagi la h tak kan? Jadi macamana nak bantu lancarkan peredaran daraf nifas, nak cepatkan proses kecutkan rahim dan stabilkan semula hormon lepas bersalin?


Akibatnya:-

Darah nifas yang tertinggal akan menyebabkan ketumbuhan dalam rahim, Lepas bersalin tiba-tiba dapat kesan ada Cyst, Fibroid dan Endo.

Rahim lambat sembuh dan kecut. Pengecutannya tidak rapi dan tak pasal-pasal lepas bersalin macam-macam jadi. Keputihan, Faraj Berbau, Rahim Bengkak @ kembang, Ketumbuhan Rahim. NaudzubillahhiMinZalik.

Hormon juga jadi tak stabil. Bila tak stabil, memang terdedah kepada masalah kegemukan melampau, haid tak teratur dan stress.


Now akak nak share pada semua tentang Bengkung yang mudahkan kerja anda dan ianya sama sekali tak rimas langsung. Dan bengkung ni pulak ada khasiat 20 in 1. 
Banyak kan? 





Sebab bengkung ni ada Far Infrared Rays ( FIR ) yang boleh :-

- Melancarkan peredaran darah, jadi darah nifas cepat bersih
- Seimbangkan hormon
- Kempiskan perut kembang lepas bersalin
- Mengecutkan dan merapatkan rahim dengan cepat
- Buang angin dalam perut dan faraj
- Menghalang keputihan
- Menghilangkan Strechmark
- Membanyakkan susu badan
- Membentuk semula badan dan part yang kembang
- Membakar lemak 900 cal per hour
Dan banyak faedah dari hujung rambut hingga hujung kaki

Semua ni kita akan dapat bila kita pakai Corset Premium Beautiful ni. Lega rasa kan. Tak payah risau-risau dah nak fikir pasal bentuk badan. Pakai jer, dah settle macam-macam masalah.

Bukan nak over promote, tapi dari pengalaman ribuan testimoni orang yang berpantang dengan Premium Beautiful ni, hasilnya memang PUAS HATI dan DRASTIK!!




Even bersalin secara Ceaser pun, SANGAT-SANGAT perlu pakai bengkung Premium Beautiful untuk memastikan luka luar dan dalam pulih sepenuhnya.
Ngeri tau kalau luka luar je kering tapi yang kat dalam tu busuk 'benyek'..ooooouh!!scary!!!


Bila bersalin, perkara pertama kena buat sarung perut dulu. Lepas dah sarung, baru boleh fikir pasal mengurut. Tak guna berurut kalau bengkung tak ada. masuk angin juga yea.

Jadi, sediakan bengkung sebelum bersalin ibarat sediakan payung sebelum hujan.

Berapa harga Premium Beautiful?
Harga? 
Boleh Dirunding 

Yang penting akak doakan semoga ibu-ibu kat luar sana berpantang dengan tenang dan bahagia. Taknak la rasa tersiksa dan stress nak mengikat, membalut bagai.

Sentiasa pastikan masa kita sentiasa diuruskan dengan sebaiknya untuk diri dan si comel.

Bakal-bakal ibu boleh dapatkan harga istimewa dengan akak, Premium Beautiful Expert:-

013-3496050
Free Fitting Setiawangsa, Wangsa Maju, Ampang dan Batu Caves

All About Premium Beautiful


Ramainya yang cakap Premium Beautiful ni MAHAL..
TAPI..Ramai sangat yang beli..

KENAPA???

Sebab mereka ni semua dah bandingkan kaedah mana lebih JIMAT sebenarnya. Pengalaman mereka sendiri guna korset yang biasa-biasa tu, kosnya lagi MAHAL dari harga Premium Beautiful Corset ni.

Minggu lepas, akak berkesempatan untuk fittingkan adik manis bekerja sebagai Nurse di sebuah Hospital. Adik ni pakai korset sebab nak hilangkan sakit belakang.  Beliau selalu beli korset yang biasa-biasa tu. Harganya dalam RM600 dan setahun mesti beli dua kali sebab getah makin meregang dan tak selesa bila dah selalu pakai jadi lusuh 

Kos Korset Biasa-biasa ( korset pakai buang )
 1tahun = RM600 x 2 = RM1,200
2 tahun = RM2,400
3 tahun = RM3,600
10 tahun = RM12,000
 
Wahhhh...kalau dengan korset Premium Beautiful, range harga dari RM2,200 boleh pakai bertahun-tahun. Rosak boleh hantar free repair jer.

Bukan itu sahaja. Bila pakai korset pembentukan badan dan kesihatan Premium Beautiful ni dapat membantu mengurangkan pelbagai masalah kesihatan seperti sakit pinggang, senggugut, bantu untuk naikkan peranakan, hilangkan keputihan dan yang paling seronok dalam sihat dan cantik dengan hanya satu pakai baju dalam ajaib ni jerr.

Adik manis ni pakai set pakaian dalam ajaib Premium Beautiful dalam masa 4 hari terpaksa terima padah bila pinggangnya makin hari makin mengecil. walhal tujuan asal nak pakai Premium Beautiful sebab nak hilangkan sakit pinggang tapi terpaksa ada SHAPE asbab pakai secara konsisten.



Sekarang, ada promosi untuk set Premium Beautiful ni. Anda jimat hampir RM600 untuk setiap set tau.

Yang tinggal sekitar Setiawangsa, Keramat dan Wangsa Maju, boleh terus hubungi akak untuk akak ambil ukuran uols dan dapatkan size paling sesuai.

Setiap orang size tak sama. Sebab PB ni direka khas untuk setiap inci pada badan kita. Memang selesa sangat-sangat dan anda akan dapat rasakan perbezaannya dengan korset-korset yang lain.

PB ON SALES
013-3496050
#premiumbeautifulexpert



Badan Rasa Segar Bila Sarung Premium Beautiful


Khamis lalu, akak berkesempatan untuk pakaikan seorang Ibu beranak satu yang nak kurus dan ada shape dengan Premium Beautiful. Sepupu beliau yang kenalkan akak sebab sebelum ni, akak pernah pakaikan sepupu dia. Selesa la tu, sebab tu dia rekemen kan kat sepupu dia kan.
 (puji diri sendiri dan produk terus)

Kisah sadis jugak la sebelum dapat sampai ke rumah customer tu. Dengan line Celcom yang memang slow mengalahkan siput sedut. Lastly dia bawa akak pergi kawasan perumahan Cina dan kawasan pembinaan yang gelap. Dah la malam Jumaat uols. Ngeri akak weii..

Call Customer pun tak berangkat. Jadi kami ber 'message' dan main jalan je la turutkan rasa hati. Nasib baik jumpa juga rumah beliau berdekatan LRT Cheras tu. Itupun bantuan call dari Customer juga.hehehehe.

Sampai rumah beliau dalam jam 10 malam dan akak terus ambil ukuran badan. Jangan risau ye, walaupun uols dah bagi akak ukuran badan untuk akak bawa size PB yang sesuai, nanti masa akak datang rumah uols pun akak akan ambil ukuran sekali lagi.

Alhamdulillah, Customer kali ni akak main bawa je size Premium beautiful Corset dia sebab dia tak sempat nak ukur dan akak minta gambar jer. InshaALLAH, dari gamabar pun akak boleh dapatkan size uols sebab pengalaman fittingkan ramai customer kan. InshaALLAH..

Pakaian Long Girlde, Long Bra dan Waist Nipper semuanya selesa. Dan beliau siap puji lagi kalau corset biasa yang dia selalu pakai tu, bila duduk lemak sekejap jer bertongkol balik. Bila pakai Premium Beautiful, lemak yang dialihkan terletak je dan tak bergerak ke tempat asal yang salah tu.

Alhamdulillah, dapat pulang dengan senyuman bila dapat berikan service terbaik buat pelanggan. Keesokannya, payment done sebab line malam tu memang tak cantik dan saja je nak bagi customer tidur dengan Premium Beautiful dan rasakan keselesaannya.  Pagi tu awal-awal lagi Customer dah transfer payment dan suka hati pakai pergi pejabat magik cloth PB ni. 

Kesan pemakaian yang hanya 8 jam, bangun pagi badan rasa fresh jer!!!!

Alhamdulillah, jadi tak ada la rasa malas-malas lagi, letih dan hari-hari pakai makin ceria dan happy jer. Sebab tu orang yang pakai Premium Beautiful ni semua awet muda macam kami...


Jadi, uols yang masih berkira-kira akan kebaikan Premium Beautiful Corset ni, dan masih merasa Premium Beautiful ni MAHAL, boleh hubungi akak untuk dapatkan khidmat nasihat dari segi pemakaian mahupun harga. Sebab akak memang bagi harga mampu milik yang uols sendiri akan nikmati penjimatannya!!!

Call/Whatapps:
013-3496050
#premiumbeautifulexpertkl

Yang tinggal sekitar Setiawangsa, Wangsa Maju, Keramat, Batu Caves,
kita jumpa terus lagi senang mau bagi harga diskaun!!!!


Pakai Bra Yang Sama Setiap Hari Selama 10 tahun?


Agak-agak macamana la rupa bra dan panties kita bila kita pakai yang tu jer hari-hari selama 10 tahun yea? Mau koyak dan tak rupa panties langsung. Tapi, dengan bra dan panties Premium Beautiful, anda masih boleh berbalut kemas lagi.

Pengakuan dari kakak beruniform, anggota Polis dari Pulau Pinang..

" dah cuba pakai girdle lain, dah macam-macam girdle beli tapi tak sesuai.."

Memang takkan sesuai la kak sebab girlde lain tu memang custom made tapi girdle PB ni ukur setiap inci badan akak. Memang CONFIRM selesa dan sangat sedap di pakai. Kalau tak, takkan lah masih setia berbalut dengan girdle PB sampai 10 tahun.

Sebab tu la Premium Beautiful ni mahal ye. 
Bayangkan dalam kes kakak Polis ni.
Pakai PB selama 10 tahun
1 tahun = 365 hari
10 tahun = 3650 hari

Harga Set Premium Beautiful RM 2,200
1 hari = 60 sen

Jadi sehari hari laburkan 60 sen untuk sihat dan cantik..

Kalau sehari 60 sen, murah ke MAHAL sebenarnya Premium Beautiful ni.
Uols beli Mc Donals pun berbelas-belas ringgit untuk undang macam-macam penyakit tapi hanya 60 sen tak boleh keluarkan untuk jaga kesihatan sendiri.
Dengan ekonomi sekarang, memang kena buat keputusan paling bijak dalam membeli. 

Percaya tak? Anda pun boleh pakai Premium Beautiful secara PERCUMA  sahaja dengan cara paling mudah.

Nak tau rahsia, akak nak cerita 'face to face' sebab 
akak sendiri pun pakai free jerr..

Nak tau lanjut, akak share direct nanti yea. Book now!!





Seluar Jeans Hampir Terlucut Lepas Pakai Seluar Dalam Ajaib Premium Beautiful


Ya Allah uols, teruk tau Long Girdle Premium Beautiful ni. Baru sarung, seluar terus jadi longgar. Kesan serta-merta. Masa akak fittingkan customer 3 minggu lepas, adik tu sepanjang berjalan asyik pegang seluar je takut terlucut. Memang longgar sangat.

Macamana pinggang mengecil serta-merta?

Sebenarnya bila kita pakai long Girdle Premium Beautiful, lemak yang menggeleber akan disusun dan diletakkan kembali ke tempat asalnya.
Kalau akak tanya, dekat mana pinggang uols, mesti ramai yang 'confius'..

Dan bila double check sebenarnya terlalu ramai yang pinggangnya dah lari. Mak tau mana letaknya pinggang yang sebenar, Pinggang hendaklah selari dengan pelipat siku kita. Itulah pinggang kita sebenarnya.
99% wanita pinggangnya dah aligment. Dengan Premium Beautiful dapat bantu reshape dan lock semula bentuk badan kita. Bila buka Premium Beautiful, badan masih terbentuk sebab FIR pada PB bantu untuk 'lock' lemak yang ada di tempat sepatutnya.

Untuk anda yang dah rasa pinggang tak selari dengan pelipat siku, memang kena cepat-cepat whatapps akak untuk akak bantu kembalikan semula pinggang anda..



Premium Beautiful Harga Murah:-
Ckin Ali
#premiumbeautifulsetiawangsa



SELUAR PREMIUM BEAUTIFUL untuk elakkan KEGUGURAN berulang kali


Ya Allah, rupa-rupanya bukan akak sorang jer yang di uji dan ada pengalaman keguguran sampai 3 kali. Ujian yang sama dialami oleh Yana, sahabat akak yang tinggal di Terengganu dan berkhidmat di sebuah institusi kewangan di sana.

Tak dapat dikenalpasti punca keguguran berulang. Doktor cuma menasihatkan agar mencari girdle yang dapat membantu untuk kuatkan rahim dan kandungan. Sejak dari itu, yana mula mencari maklumat berkaitan girdle. Dan terjumpa entry berkaitan Long Girlde Premium Beautiful dapat membantu menguatkan rahim.

Beliau terus hubungi agent Premium Beautiful Expert dan dapatkan penerangan dan size yang sesuai dengan beliau. Alhamdulillah, lepas 3 bulan pakai Premium Beautiful Corset, beliau disahkan hamil dan alhamdulillah bayi comel Ajwad selamat dilahirkan.

Nak tau macamana PREMIUM BEAUTIFUL bantu untuk elakkan KEGUGURAN?

Sebab Girde yang disulam dengan benang ber FIR ni dapat membantu menaikkan dan menstabilkan kedudukan rahim serta membantu proses pelekatan janin supaya tidak mudah jatuh.

Petua orang lama, naikkan peranakan dengan cara berurut. Zaman sekarang ni, memang susah sangat nak jumpa tukang urut terutamanya macam akak yang tinggal di ibu kota ni.
Jadi, dengan hanya pakai girdle dapat bantu naikkan peranakan, alhamdulillah sangat-sangat. Tak perlu susah-susah cari bidan, nak bagi orang yang kita tak kenal untuk sentuh-sentuh badan kita. Malu jugak kanπŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰...
Urut dengan bidan moden long girdle PB ni je la..


Apa yang menarik dengan bengkung Premium Beautiful ni, bila dipakai masa berpantang akan lagi mempercepatkan pengeluaran darah nifas dan air-air bisa. Badan pun jadi segar dan bertenaga. Bentuk badan? Tak payah cakap la. Dia cepat membantu untuk 'firm' kan semula perut kita yang menggeleber dan pudarkan kesan stretchmark yang ada.

Alhamdulillah, Premium Beautiful bantu kuatkan rahim dan kandungan Yana. Akak pun rasa terkesan dengan kebaikan Premium Beautiful ni. Sebab mempunyai masalah yang smaa macam Yana, peranakan jatuh.

Untuk anda yang ingin hamil, akak doakan semoga Allah perkenankan doa kita dan jangan putus asa. Alternatif hamil dengan Premium Beautiful, in shaa Allah, akak bagi harga istimewa pada anda semua.

Call/Whatapps:
Ckin Ali




Kenapa Saya Pakai Premium Beautiful Corset?

Macamana boleh terjebak dengan korset mahal ni? 
Erm, mahal ke kalau boleh pakai dari tahun 2009 sampai 2013, cecah 4 tahun juga la kan. Hanya laburkan RM 1.50 sehari untuk beli pakaian dalam sendiri. Memang puas hati. Hari ini akak nak kongsi bercerita tentang asbab utama kenapa akak pakai jugak korset yang uolss cakap mahal tu..

  Masa mula-mula pakai tak tau pun yang Premium Beautiful ni hebat dan banyak kegunaanya. Mula-mula pakai tahun 2007 zaman anak dara. Paling suka pakai bila masa senggugut. Rasa sedap perut dipeluk-peluk dan kurang kesakitan. Lepas period, bagi almari yang pakai. Simpan jer. Almari tak kurus, tuan pun tetap kurus jer sebab hormon anak dara lagi kan?

Dan jadi tabiat juga dulu, akak suka sarung Premium Beautiful bila pakai uniform. Almaklumlah, orang awam bila kena pakai uniform JPAM tu mesti la nak jaga 'market' time tu kan. Anak dara yang terlajak laris masa tu. Tapi nak pakai uniform tu bukannya selalu. Kalau ada 'event' jer. Memang segak sangat la kala pakai PB di sebalik Uniform tu.

Sehinggalah majlis pertunangan pada tahun 2011 masih 'on off'. Sekejap pakai sekejap tanggal dan konsistent pakai bila dah nak kahwin bulan Mei 2012. Sebulan pakai memang masa kahwin badan kurus jer.

Bila lepas kahwin, terus simpan sebab orang cakap kalau nak mengandung tak boleh pakai korset. Sebenarnya nak mengandung la kena pakai PB. Dapat membantu memudahkan pelekatan janin.
Jadi lagi sekali PB jadi hak milik almari

Sewaktu ulangtahun perkahwinan kami yang pertama, akak mengalami keguguran. Masa tu tak tau yang PB ni boleh guna untuk berpantang. Pergi beli bengkung lilit-lilit. Punya susah nak melilit dan sampai melecet tepi peha sebab kain dia kasar dan tebal. Bila kita bergerak, bergesel dengan tepi peha dan ikatan kat perut pun jadi longgar. Tapi, bertabah je la. Dan bila masuk kerja pun masih pakai bengkung lama tu. Kembung dalam baju kurung tu sebab bengkung tu kan panjang. Dah lilit paling kemas rasanya. Satu lagi bila pakai bengkung lilit ni kena selalu minta tolong suami ketatkan. Bila suami kerja dan kita pun kat tempat kerja, ikat mana yang boleh je la.

Selang 7 bulan lepas tu, akak gugur lagi buat kali ke-2. Macam biasa berpantang dan berurut. Kali ni cuba nasib berurut dengan mak bidan di Jengka 21. Dapat nombor telefon Mak Limah ni pun dari kawan baik akak yang dah dua kali gugur dan akhirnya berjaya hamil lepas berjumpa dengan Mak Limah. 

Rupa-rupanya peranakan akak jatuh  satu setengah inci. Sebab tu setiap kali mengandung dia akan gugur. Dia sengkak dan ulang berurut selama 3 kali, alhamdulillah kurang la simptom akak yang kerap buanh air kecil tu. Masa awal mengandung hampir 30 kali sehari ke tandas walhal usia kehamilan baru masuk sebulan.

Atas nasihat dari Mak Limah yang suruh pakai seluar/long girlde/corset untuk bantu 'ampu' peranakan supaya tak mudah jatuh. Sebenarnya kalau kita banyak berjalan, naik tangga, angkat berat memang mudah sangat peranakan jatuh kembali.

Sejak balik dari berurut tu, memang hari-hari pakai corset. Dah alang-alang pakai corsrt lebih baik ambil corset yang terbaik macam Premium Beautiful ni. Dah 23 tahun di pasaran. Ada teknologi FiR yang bantu mengurangkan pelbagai masalah kesihatan dalaman dan luaran. Yang paling seronok bila boleh repair percuma kalau rosak atau hook tercabut. Jimat la beli sekali pakai untuk beribu-ribu kali.

Bulan berikutnya datang berurut lagi ke Jengka 21. Mak Limah urut dia kata sebenarnya ada kesan keguguran lagi. Maksudnya keguguran kali ke-3. Suami pun terkejut. Cepatnya lekat sedangkan akak baru habis berpantang tapi dah lekat balik. Rasa seronok bila tau mengandung lagi tapi terpaksa redha sebab dia pergi jua. Gugur lagi..

Sampai sekarang dah jadi pengguna tegar Premium Beautiful Corset. Yang seronok bila pakai corset Premium Beautiful ni rasa sakit belakang/sakit pinggang dah kurang. Kalau sebelum ni, bila berjalan banyak mesti sakit pinggang, tak larat dan sakit tumit. Sebab tu pakar tulang dunia sendiri iktiraf Premium Beautiful sebagai corset penjagaan tulang belakang.

 Pinggang pun makin mengecil dan ada cutting. Ingat lagi dulu masa mula-mula jumpa Kak Salleha (my mentor) dia kata..
" dah tak jumpa pinggang dah. Pakai lah PB cepat, bagi pinggang balik"

Malunya la, kita yang tak beranak lagi dah tak ada pinggang. Dia yang beranak tiga, pinggang ramping dan slim jer.

Sejak dari itu, akak memang terus pakai Premium Beautiful Corset ke mana saja dan niat untuk bantu sesiapa saja yang nak hamil, nak hilangkan sakit pinggang, hilangkan perut buncit, nak naikkan peranakan, nak sihat, dan nak cantik pakai Premium Beautiful. Sebab Premium Beautiful ni memang banyak sangat kelebihannya. Nak 'reshape' semula body yang lurus macam akak dulu pun boleh. Bila sarung PB terus ada pinggang. Instant Result!!!
Tak sungguh tak melata.
Tak sungguh akak tak kata..

Kalau uolls tak percaya dan nak merasa sendiri kebaikannya, akak boleh bagi uols fitting free selama 10 minit jer. Pasti uolls teruja sangat-sangat. Kaedah nak sihat dan terus dapat cantik paling murah memang Premium Beautiful. Kesan serta merta dan berkekalan berpanjangan. Confirm 500% puas hati.

Kisah dari hati ke hati untuk semua wanita yang akak sayangi.

Love uolls..
Ckin Ali


Perut Buncit Hilang Serta-Merta dengan Premium Beautiful


Woooowww..Perut buncit hilang serta-merta bila sarung pakaian dalam ajaib Premium Beautiful. Bila konsisten pakai selama 8 jam sehari selama sekurang-kurangnya 6 bulan, badan akan kekal slim.

Inilan bezanya korset Premium Beautiful dengan korset berjenama lain di luar sana. Premium Beautiful dapat me 'reshape' semula bentuk badan kita dan dapat 'lock' lebihan lemak badan pada tempt yang sepatutnya.

Jangan risau kalau takur lemak bersepah semula lepas buka PB ni. Pasti badan anda terletak cantik di tempat sepatutnya hasil memori PB yang merakamkan bentuk bandan anggun anda.

Nak rasa kesan serta-merta memang kena serta-merta call akak:

Call/SMS/Whatapps:


Pakar Tulang Belakang Dunia suruh pakai Premium Beautiful untuk penjagaan tulang dan rawatan alternatif Slip Disc..


Sejak kebelakangan ni, memang ramai sangat customer whatapps akak nak pakai Premium Beautiful sebab nak hilangkan sakit pinggang. Mesti uolss pelik kan? Apa kaitan sakit belakang dengan korset Premium Beautiful akak ni..

Lets me explain now. Actually sebenarnya dalam part of Premium Beautiful ni ada waist nipper yang banyak membantu menyokong tulang belakang untuk membetulkan postur badan dan banyak menyokong belakang anda dari memberat ke hadapan tak kiralah samaada payudara anda besar atau kecil. Ia juga dapat menyokong pinggang dan menegakkan tulang vertebrata yang dan juga dapat membantu memperbaiki postur badan ketika anda duduk mahupun berdiri. 

Ada tujuh batang keluli memori yang akan merakam bentuk badan pemakainya. Sebab tu waist nipper dan set PB ni memang tak boleh pakai kongsi-kongsi atau pakai yang pre loved. Sebab tulang keluli tu dah rakam bentuk badan pengguna asal. Kalau kita pakai memang takkan ada result dan badan kita akan jadi macam pengguna asal tersebut. Berhati-hati dengan jualan Premium Beautiful murah kat luar sana yang nak clearkan stok atau nak buat jualan pre-loved tu. Nak murah tapi tiada kesan dan membahayakan diri sendiri, NO!!!




Yang lagi membanggakan bilamana Persatuan Pakar Tulang Belakang Dunia sendiri mengiktiraf kehebatan premium beautiful dalam penjagaan dan rawatan sakit belakang.. 




Memang betul, Premium Beautiful untuk cantik..untuk kurus??

Tapi ramai yang tak tau sebenarnya fungsi utama Premium Beautiful lebih fokus pada alternatif menyelesaikan pelbagai masalah kesihatan seperti sakit belakang, senggugut, period tak teratur, kempiskan perut buncit, dll..

Untuk anda yang selalu sakit pinggang, letih akibat terlalu banyak berjalan, akak memang rekemenkan pakai Waist Nipper Premium Beautiful. Dalam masa 5 minit, inshaAllah, anda akan rasa kesan yang amat ketara pada pinggang anda. Tak rugi beli sesuatu untuk kegunaan sepanjang hayat. Lelaki pun boleh pakai waist nipper ni yea. Sebab orang lelaki pun ada juga yang sakit pinggang kan? Suami akak pun pakai.

Nak cari hadiah untuk suami, hadiahkanlah Waist Nipper Premium Beautiful. Mesti suami suka bila pakai tak sampai 5 minit, dah tak sakit pinggang dan badan rasa ringan jer.

Boleh bagi ukuran dan whatapps akak untuk akak bagi size terbaik anda..

SMS/WA:



Rawatan Untuk Hamil - Kaedah IVF vs Premium Beautifu


Kos kehamilan melalui kaedah rawatan IVF, jika dilakukan di hospital kerajaan sekitar RM5,000 hingga RM10,000..
Manakala di hospital swasta memakan sehingga RM 12,000 hingga RM 18,000..Hasilnya, belum tentu jadi.

Pakai Premium Beautiful untuk hamil RM 3,000 belum tentu jadi juga. 
TAPI..Alhamdulillah dah banyak testimoni bila pakai korset Premium Beautiful jadi alternatif untuk mereka yang sedang berusaha untuk hamil...

Pelaburan secara IVF, RM 18,000 untuk sekali rawatan. Tapi dengan Premium Beautiful RM 3,000 memberi peluang setiap bulan untuk hamil. Mana yang lebih jimat??


BAGAIMANA PREMIUM BEAUTIFUL DAPAT MEMBANTU UNTUK HAMIL?

1. Menstabilkan hormon wanita
- Hormon tak stabil punca period tak teratur dan senggugut. Bila period tak teratur agak sukar mencari 'waktu subur' anda. Dengan pemakaian Premium Beautiful dapat membantu mengatur kitaran haid yang tepat setiap bulan sekaligus membantu menganggarkan waktu subur anda.

2. Membantu Menyelesaikan Masalah Period Tak Teratur dan Senggugut

3. Menaikkan Peranakan
Aktiviti seharian seperti mengangkat bebanan yang berat, terlalu lasak mengakibatkan peranakan jatuh. Dengan pemakaian Premium Beautiful dapat membantu menaikkan peranakan dan menguatkan kedudukan rahim agar lebih stabil, kukuh dan disokong sepenuhnya. Long Girdle Premium Beautiful sangat selesa dan takkan menekan rahim atau ovari anda. Untuk sesiapa yang perbah mengalami keguguran akak nasihatkan pakai Long Girdle Premium Beautiful untuk membantu pelekatan janin dan mengukuhkannya. Boleh dipakai sehingga usia kandungan mencecah 2-3 bulan.

4. Merawat Keputihan
- Masalah keputihan penghalang utama untuk hamil. Kuman dan bakteria menghalang pelekatan janin.Keputihan juga boleh mengakibatkan keguguran. Dengan jaringan yang ada pada Long Girlde Premium Beautiful membantu memberikan pengaliran udara yang baik pada rahim anda supaya tiada kuman punca keputihan. Rahim anda sihat tanpa keputihan.

5. Membersihkan Sisa Kekotoran Darah, Cyst dan Fibroid
- Bagi penghidap atau bekas pesakit Cyst dan Fibroid, Premium Beautiful dapat membantu membersihkan cyst dan fibroid dalam ovari

6. Membantu Mengawal Berat Badan
- Salah satu masalah sukar untuk hamil adalah masalah berat badan berlebihan. Bila kita obesiti, lemak menghalang pelekatan janin dan hormon terganggu. Untuk anda yang tak sempat nak bersenam, sangat-sangat digalakkan memakai Premium Beautiful sebab Premium Beautiful sangat membantu mengawal berat badan hingga mencapai berat badan ideal.

Lagi testimoni hamil dengan Premium Beautiful.










Kalau anda dah cuba macam-macam cara tapi masih tak berhasil, apa kata anda ikhtiar hamil dengan Premium Beautiful. Mana tau, Premium Beautiful asbab untuk hamil dengan izin darinya jua, INSHAALLAH..amin..

Nak dapatkan set Premium Beautiful anda hari ini, 
Call/SMS/WA:-
* free fitting and consult


Pakai Premium Beautiful Rasa Macam Nak Buka Jer


Kan dah bagitau. Nak pakai Premium Beautiful mesti cari agent sah kami, Premium Beautiful Expert.

Sebab pengalaman akak fittingkan rakan kongsi yang pernah pakai Premium Beautiful sebelum ni, nak beli untuk set kedua. Akak fittingkan dan pakaikan set PB, terus dia bagitau sedap dan sangat selesa. Walaupun sebelum ni dah pernah pakai Premium Beautiful tapi tak rasa se 'sedap' ini. Dulu main pakai jer. Tak tau nak check size sama ada sesuai atau tidak dengan badan. Sebab tu pakai  sekejap jer dah rasa nak buka, tapi sekarang...
Makin hari makin selesa. Menyesalnya tak jumpa #PBExpert dari dulu..

Ada ilmu seluk-menyeluk nak diturunkan ni...πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰

#kamiagentbertauliah
#premiumbeautifulexpert

Call/WA:013-3496050
www.hasikin.com


Premium Beautiful Tipu - Pakai Korset Tapi Tak Kurus


Bagun awal pagi ni sebab hantar suami yang nak outstation ke Jakarta. Trip kali ni tak dapat nak ikut sebab bertembung dengan kehadiran keluarga dari Johor yang nak rasa bercuti Raya Cina di ibu kota..Sementara nak pergi kerja, godek-godek internet ternampak entry dalam salah seorang blogger yang meluahkan perasaan kesal dan rasa tertipu dengan Premium Beautiful Korset yang kononnya indah khabar dari rupa. Boleh kurus tanpa senaman tapi bila dia pakai kulit jadi gatal-gatal, tak selesa dan susah nak pakai..

Akak tersentuh untuk mengulas dan menceritakan kebenaran di sebalik kenyataan beliau. Dengan kenyataan yang disebarkan melalui media social sangat mempengaruhi pemikiran orang lain. Dan kalau kita lihat dalam komen entry beliau pun, ramai yang percaya dan membatalkan hasrat untuk memiliki Pb. Namun ada juga yang menafikan sebab mereka telah merasai kebaikan Premium Beautiful Corset.

Secara umumnya bila ada orang tanya..
" akak, betul ke pakai Premium Beautiful ni boleh kurus, tak perlu nak bersenam..kawal makan..
Kalau betul, saya nak la"...

Akak akan jawab, Kurus dengan Premium Beautiful ni 'BONUS'..Tapi, 99% yang pakai pasti akan kurus. Kalau akak dan agent Premium Beautiful Expert yang pakaikan.

Premium Beautiful Corset adalah pakaian dalam kesihatan dan pembentukan kontur badan gabungan teknologi Far Infrared Rays (FIR) yang direka khas untuk kesihatan dan kecantikan.

Dalam keluhan menyatakan keburukan Premium Beautiful ada ramai juga yang mengakui keberkesanannya. Jadi akak nak kongsi kenapa ada pakai PB yanh menjadi dan ada yang menyiksakan dan merasa tertipu dengan Premium Beautiful.

 6 SEBAB KENAPA MASIH TAK KURUS  PAKAI PREMIUM BEAUTIFUL

1- Pakai Korset Premium Beautiful Tak Cukup 8 jam sehari
- Punca utama adalah pakai PB tak sampai 8 jam sehari masa mula-mula pakai. Tak konsisten. Sekejap pakai sekejap buka. Lepas Memang FIR takkan dapat berfungsi sepenuhnya terhadap badan anda.

2- Pakai tak Konsisten Selama 3 hingga 6 bulan masa mula-mula pakai
- Proses ni sangat penting dan TOLONG jangan ambil remeh. Untuk yang mula-mula pakai WAJIB pakai secara konsisten selama 3-6 bulan sekurang-kurangnya 8 jam sehari. Ini yang akak selalu praktikkan dan majoriti tak sampai 3 bulan, seminggu pun dah mengalami pengurangan berat badan sehingga 2-3 kilo. Ada juga yang hilang 10kg dalam masa sebulan.

3. Pakai cukup 8 jam sehari tapi masa makan buka Premium Beautiful
- Ada yang kata susah nak makan bila pakai PB. Perut cepat kenyang dan tak boleh habiskan makanan yang dah dibeli. Nanti membazir pulak. Dah memang tujuan pakai Premium Beautiful nak kurangkan berat badan, jadi ikut je la cara dia yang suruh kita makan dalam kuantiti yang sedikit. Lama-lama jadi kebiasaan makan dalam kuantiti yang sedikit. Sebab perut kita ni adalah aturan dari kita sendiri. Kalau kita makan banyak, dia akan meminta untuk diisi banyak. Tapi kalau kita isi sekadar keperluan dalam kuantiti yang diperlukan sahaja, memang tak ada masalah berat badan berlebihan.

4. Pakai Premium Beautiful yang salah Saiz
- Ini antara punca pemilik seorang blogger yang akak terbaca tadi. Dia jadi tak selesa, ketat dan gatal-gatal sebab salah size. BAHAYA!!! Salah pakai saiz memang takkan kurus, takkan selesa. Amat penting untuk dapatkan Premium Beautiful anda dengan size yang betul dari agent yang terlatih. ( yang rasa tak selesa tu, boleh contact akak untuk akak checkkan saiz, kalau uolls nak. free jer )

5. Cara pakai tak betul
Tak tahu cara pakai Premium Beautiful yang betul. Korset Premium Beautiful ni bukan sekadar pakai jer tapi perlu ada proses pengalihan lemak supaya lemak-lemak degil boleh ditempatkan di bahagian yang sepatutnya. Baru boleh dapat shape yang cantik dalam masa tak sampai 5 minit. Siapa yang tak ada 'breast' bila akak pakaikan tiba-tiba terus ada breast.

6. Tak konsisten
Alasan paling banyak bila mana dah pakai hari-hari, cukup 8 jam tapi bila hari cuti, korset pun cuti. Tak pakai. Pakai Premium Beautiful waktu hari bekerja jer. Kat rumah dah tak pakai. Sayangnya dik non. Jangan buat macam tu lagi ye. Konsisten 8 jam sehari..selama 3 hingga 6 bulan pasti 100% puas hati dengan kerja Premium Beautiful ni.

Semua alasan ini berdasarkan pengalaman akak sendiri yang sebelum ni pernah pakai Premium Beautiful pada tahun 2007. Main pakai jer. Bila jumpa dnegan TLC, disinilah akak mempelajari segala-galanya tentang PB sehinggalah akak dinobatkan sebagai trusted agent Premium Beautiful. Dan Alhamdulillah, semua customer akak memang puas hati dengan service kami dan kehebatan produk Premium Beautiful.

Akak nak kongsikan antara beberapa testimoni dari team kami..






Ramai pulak yang kurus dengan hanya pakai Premium Beautiful Korset. Macamana tu?? Pastikan anda membeli dari trusted agent untuk dapatkan perkhidmatan dari yang terlatih. Rugi beli tapi tak selesa pakai. Memang ramai yang hanya menjual barang tapi tak ramai yang menjual barang dan perkhidmatan rundingan as a consultant PB.

Nak dapatkan PB bersama panduan dan service terbaik dari kami #premiumbeautifulexpert

Call/SMS/WA:
013-3496050
Shikin



Premium Beautiful Mahal!!!
  

" Berapa harga Premium Beautiful kak? "

La, ye ke?? Tal la mahal pun. Tapi semua orang kata PB ni mahal..

Tu la.Lain kali, jangan dengar cakap orang ye. Tanya sendiri pada kami Premium Beautiful Expert. Kalau tak dari dulu lagi dah pakai Premium Beautiful dan dah rasa keselesaan pakaian dalam ajaib Premium Beautiful ni.

Harga Premium Beautiful ni tak mahal jika dibandingkan dengan corset berjenama di luar sana. Harga  Premium Beautiful ikut ukuran badan anda. Biasanya akak akan minta ukuran 4 bahagian badan untuk tentukan size yang sesuai dengan anda. Keistimewaan bagi yang tinggal sekitar KL, akak akan datang terus ke tempat anda untuk ambil ukuran dan fittingkan. Bagi yang tinggal di luar KL, boleh aturkan juga masa untuk akak fittingkan PB terus pada anda yea.

Harga Premium Beautiful ni tak mahal jika dibandingkan dengan manfaat yang diperolehi dan kelebihan-kelebihan yang ada pada Premium Beautiful.

Apakah kelebihan Premium Beautiful Korset

1- Premium Beautiful merupakan korset kesihatan tertua, dah 23 tahun di Pasaran. Ianya perintis kepada pakaian dalam yang mempunyai teknologi Far Infrared Rays (FIR) bukan sahaj dipasarkan di malaysia, bahkan ke serata dunia hingga ke US, UK, Australia, Jordan, Jeddah, Tokyo dan lain-lain.

2-Mendapat pengiktirafan SUPERBRANDS
Premium Beautiful merupkan pakaian dalam paling laris dan terhangat di pasaran kerana ianya sangat berkualiti dan tahan lama. Maksud SUPERBRANDS produk yang tinggi kualiti dan tinggi kuantiti sepanjang penjualan dan penggunaannya. Akak pun pakai PB dari tahun 2009 sampai sekarang. Dalam 6 tahun juga la. berbaloi la kan. Sekali melabur pakai sepanjang masa.

3. Mendapat pengiktirafan Persatuan Tulang Belakang Amerika Syarikat dan Canada
Siapa yang adan masalah sakit tulang belakang, sakit belakang, slip disc, INSHAALLAH Premium Beautiful dapat membantu masalah anda.

4. Korset Pelbagai Guna One Stop Center
Premium Beautiful memiliki segalanya. Direkacipta dengan berkonsepkan 70% kesihatan + 30% kecantikan = 100% keyakinan. Kesihatan badan akan lebih terjamin, In sha Allah, di samping dapat memecahkan lemak. Premium Beautiful juga dicipta dengan berkonsepkan mesra pengguna, oleh itu, si pemakai akan merasa selamat dengan pemakaian Premium Beautiful.

Fungsi utama untuk "TOUCH UP" tubuh pemakai, supaya nampak kemas. No more bulge dan berlipat-lipat sana sini. Sambil tu FIR berfungsi untuk passively burn fat - FIR getarkan molekul air dalam badan dan mengembangkan salur darah supaya darah kita mengalir lancar dan mudah membuang toxin dalam badan.

5- Mampu dimiliki oleh semua orang - uols boleh dapatkan secara cash, credit card dan instalment! Percaya atau tidak, Premium Beautiful corset ni yang termurah di pasaran untuk korset yang sama league dengannya. Ada korset yang lagi mahal kat luar sana, dalam range hargA RM4,000- RM6,000 untuk satu set???

6- Jaminan baik pulih kerosakan seumur hidup.
Sebarang kerosakan akan dibaiki secara Free Of Charge (FOC). Sampai bila-bila tau, selagi ada bentuk rupa korset...Kerosakan yang boleh dibaiki ni seperti :
- Koyak (bukan digunting)
- Hook tercabut
- Tetulang patah


Agak-agak dengan RM2,000 ni mahal tak kalau dengan hanya RM2,00 anda
- Guna dan pakai sepanjang hayat
- Kos repair percuma sepanjang hayat 
- Tak perlu beli bra dan panties lagi
- badan mantain cantik dan tak mengembang, tak menggeleber
kalau beli pil kurus dah RM100 sebulan, jamu ketat rahim RM100 dah RM200 total setahun dah RM2,4000 SETAHUN

RM 2400 SETAHUN vs Premium Beautiful harga RM2,000 boleh pakai bertahun-tahun.

Beli Premium Beautiful Sekali Seumur Hidup
Makan Ubat Kurus Seumur Hidup...

Kesimpulanya, Premium Beautiful memang mahal kalau anda hanya dengar cakap orang jer. Sampai bila asyik dengar cakap orang jer. Dan kalau anda nak Premium Beautiful PERCUMA/FREE OF CHARGE pun boleh!! Akak buka pada 3 orang terawal sahaja yang contact akak hari ini.

Call/WA:013-3496050

#premiumbeautifulexpert




Testimoni Premium Beautiful -Bra Untuk Merangsang Pengeluaran Susu Badan dan Elakkan Dari Bengkak Susu 

Alhamdulillah...pakai bra Premium Beautiful dapat bantu merangsang pengeluaran susu badan. Ya Allah, beruntungnya. Rezeki baby melimpah ruah. Beruntung sangat pakai bra ajaib Premium Beautiful ni. Selain membantu payudara dari jatuh, ia dapat membantu memperbanyakkan air susu badan dan dapat mengatasi masalah bengkak susu. 

Jadi, ibu-ibu yang mengalami masalah kekurangan susu badan memang kena cepat-cepat dapatkan bra ajaib Premium Beautiful. Aset anda kembali anjal, si kecil juga membesar dengan sihat dengan pengambilan susu ibu.


Nampak tak? Susu melimpah ruah sampai kena pam buat stok. Seronok bila  dapat memberikan yang terbaik untuk perkembangan bayi.

Memang banyak sangat kegunaan Premium Beautiful, bukan untuk cantik sahaja tapi lebih kepada memberikan kesihatan yang baik pada pengguna. 

Nak tau lebih lanjut, boleh hubungi akak,

Call/SMS:
Ckin Ali




Pakai Premium Beautiful Untuk Body Hour Glass


Dulu masa tengok orang badan cantik, terletak setiap bahagian pada badan selalu buat rasa musykil dan cemburu. Beruntungnya dia miliki badan yang sempurna. Tapi rupa-rupanya tak semua yang sempurna itu lahir secara semulajadi. Ada sesuatu yang mereka lakukan untuk mendapatkan bentuk badan idaman. Antaranya bersenam, kawal makan, sapu lotion panas, sauna.

Kini, ada cara yang lebih mudah sejak diperkenalkan dengan pakaian dalam ajaib Premium Beautiful. Apa jua bentuk badan anda akan di 'reshape semula' oleh Premium Beautiful...

Soalan: Tak berdosa ke ubah bentuk badan dengan pakai korset ni?
Jawapan: Habis tu yang kita makan banyak-banyak sampai mengembang tu, agak-agak berdosa tak??

Jadi kena pandai jaga diri dan jaga kesihatan. Apa yang akak paling suka bila pakai Premium Beautiful ni ialah kesan pembentukan badan serta-merta. Kalau dulu rasa macam tak ada breast tapi pakai premium beautiful breast tiba-tiba ada. Rupa-rupanya selama ini breast tersalah parking. Menyorok kat belakang.  Sebab tu bila pakai baju nampak lemak bertingkat-tingkat kat belakang, membuncit di bahagian perut.

Sementara kurus ni cepat-cepat la reshape badan sebab masih senang untuk dapatkan bentuk badan lagi. Bila dah terbak lama sangat lemak tu memang payah nak di nyahkan..

Akak memang suka bab menyahkan lelemak orang ni..

013-3496050
( Agent Utama Premium Beautiful Keramat )




Jualan Murah Year End Sales 2015 Premium Beautiful

Jualan Year End Sales 2015 dilanjutkan sehingga 07/01/2016...ada 4 hari lagi. Sebab banyak permintaan dari customer nak beli premium beautiful corset dengan ASB dividen dan bonus!!!! 

Boleh call/whatapps akak untuk dapatkan size sebelum kehabisan stok!!!!  

013-3496050

#yearendsales 
#premiumbeautifulmurah 
#hargapromosipremiumbeautiful
#hargamurahni
#premiumbeautiful
#setberpantang
#setbersalin
#pakejperkahwinan
#nakkurus
#naksihat #igers #igdaily

Testimoni Berpantang Dengan Bengkung Moden Premium Beautiful Corset

Semakin ramai memilih untuk berpantang dengan bengkung moden Premium Beautiful. Sebab paling utama adalah sangat mudah, tak perlu lilit-lilit, nak kena ikat ketat-ketat sampai sesak nafas dan kaku macam robot. Dengan Premium Beautiful cuma sarung dan cangkuk sahaja. Jimat masa terutamanya bagi ibu yang berkerjaya dan inginkan hasil bentuk badan yang cepat dengan cara yang selamat.


Hasil yang macamana? Testimoni kakak dari johor ni pakai bengkung moden berpantang dengan Premium Beautiful. Dalam masa sebulan terus dapat kembalikan semula bentuk badan dan naikkan semula mana-mana bahagian yang jatuh dan menggeleber. Payudara kembali anjal, punggung yang jatuh dah naik ke tempat asal dan tiada lagi masalah perut menggeleber buncit lepas melahirkan.

 Best sangat pakai Premium Beautiful ni sebab dia dapat 'lock' terus lemak yang menggeleber dan bersepah-sepah tersesat ke tempat lain balik semula duduk di kawasan yang sepatutnya. Ramai yang terpaksa hilang inci tanpa kesan yang menyakitkan.

Jualan YES hanya tinggal dua hari untuk menikmati penjimatan sehingga RM500 dengan setiap pembelian set Bengkung Moden Premium Beautiful. Selain itu, percuma penghantaran dan free gift menanti ibu-ibu yang ingin kembali sihat dan cantik dengan Premium Beautiful.

Yang tinggal sekitar KL, Putrajaya, Bangi boleh set appoiment untuk akak hantar dan fittingkan terus Premium Beautiful kepada anda. Service penghantaran dan tunjuk ajar pemakaian secara PERCUMA jerrr!!!

Boleh hubungi akak:-
Shikin
#topagentpb
#premiumbeautifulexpert



Cara Basuh Dan Penjagaan Premium Beautiful Corset 


Premium Beautiful Corset ni tak perlu di basuh hari-hari. Basuh jika perlu sahaja. Masa bila kita perlu cuci Premium Beautiful Corset ni?
- Bila PB dah mula berbau
- Rasa gatal-gatal bila pakai


Cara Membasuh Premium Beautiful Corset

1. Masukkan air bersih dalam baldi dan campurkan satu tutup penutup botol Premium Beautiful Natural Wash atau apa-apa jenis liquid detergent yang lembut ( JANGAN GUNA SABUN SERBUK ), kemudian celupkan Premium Beautiful atau rendamkan seketika dalam 5 minit.

2. Gosok menggunakan tangan dengan PERLAHAN dan ELAKKAN memerah atau memintal dengan kuat.

3. Bilas Premium Beautiful sehingga bersih sekurang-kurangnya 3 kali air bilasan dan sangkut pada penyidai dalam bilik air supaya air basuhan tidak menitik dan kering. Boleh juga menggunakan tuala kering untuk ditekap pada PB bagi mempercepatkan proses pengeringan.

4. Bila air sudah tidak menitik lagi, sidai di bawah kipas selama 2-6 jam. Waktu terbaik untuk mencuci adalah selepas balik dari kerja. Jadi pagi esok dah terus boleh pakai.

AMARAN DAN LARANGAN KERAS

- Jangan basuh Premium Beautiful menggunakan mesin basuh atau memerah dengan kuat
- Jangan jemur di bawah cahaya matahari ( FIR akan hilang )
- Jangan basuh dengan sabun serbuk, dynamo
- Jangan iron atau dry clean


Dapatkan Premium Beautiful Natural Wash secara PERCUMA dengan setiap pembelian set Premium Beautiful Corset bernilai RM50 sebotol.

Call/ Whatapps:
013-3496050
#premiumbeautifulexpertkl




Kesan Bila Pakai Premium Beautiful Hari-Hari


Inilah kesannya bila terlalu setia pada Premium Beautiful. Secara konsistent sekurang-kurangnya 8 jam sehari, maka badan pun makin kurang inci. 

Dulu memang masa mula-mula akak jumpa Qila ni, nampak dia chubby tau. Tapi sekarang, makin cantik qila. Nampak lebih muda dan lebih berkeyakinan. KURUS? Tak payah mention la. Memang ternyata perubahannya.

Satu kelebihan bila kita pakai Premium Beautiful ni tak perlu nak kawal-kawal makan. Boleh makan apa kita nak dan fia bantu bakar kalori makanan yang tak perlu. Maka, hasilnya memanh badan mantain dengan berat badan ideal masing-masing.

Nak dapatkan berat badan ideal dan bentuk badan hour glass, memang mudah sangat bila ada Premium Beautiful tersarung di badan.

Lagi-lagi bila bulan Puasa ni, memang tak rasa lapar sangat dan tak ada lagi masalah gastrik. Untuk yang nak kurus dan reshape body masa raya, boleh dapatkan harga istimewa raya dengan penjimatan lebih RM800 dengan pembelian tunai anda..


Hanya whatapps pada akak 

" PB Sales Raya " 


Nak bagi harga speacial raya 2016





Anak Dara Pakai Premium Beautiful


Adik ni bawa tidur Premium Beautiful sebab sedap sangat fabriknya. Memang selesa, tak ketat dan tak rimas. Nak dapatkan keputusan terbaik, konsistent pakai PB 8 jam sehari. Tapi kalau tidur pun pakai PB memang cepat sangatlah hasilnya.

Tengok hasilnya, bahagian lengan, muka, pinggang dan peha. Memang ketara sangat perbezaannya. Walaupun PB ni tak dipakai seluruh badan tapi hasilnya dapat dirasai secara keseluruhannya. Itulah keistimewaan korset ajaib ni.

Untung sangat pakai Premium Beautiful sejak anak dara lagi sebab boleh pakai bila-bila masa. Dari bujang sampai dah kahwin, nak mengandung, berpantang dan pakai untuk kegunaan seharian anda. 

PB ni sebenarnya pakaian dalam wanita jer cuma bezanya Premium Beautiful ni pakaian dalam kesihatan dan membantu memberikan bentuk badan/kontur badan gabungan teknologi Far Infrared Rays (FIR).

Ianya direka khas 70% untuk kesihatan dan 30% untuk kecantikan dan 100% keyakinan. Premium Beautiful ada 3 bahagian:-
1- Long Bra
2- Waist Nipper ( Bengkung )
3- Long Girdle



Nak rasa FIR tu macamana? Meh akak sarungkan PB ni kat badan. Baru boleh rasa. Dan pastinya harga istimewa menanti anda!!

#PremiumBeautifulSpecialOffer

013-3496050
Shikin


Pakai PB hari-hari, Slip Disc tiada lagi, Badan Makin Kurang Inci


Suka sangat tengok testimoni Ibu beranak 4 yang baru pakai pb selama sebulan. Tanpa amalkan apa2 diet, dan cuma pakai konsisten je, dah nampak perbezaan ketara. Asalnya nak pakai Premium Beautiful untuk hilangkan masalah slip disc, tapi badan pulak terpaksa slim sama.

#korsetuntukrawatansakitbelakang
#slipdisc

013-3496050
- Shikin -

Premium Beautiful - The Best Body Shaping Lingerie 


Kenapa akak suka sangat dengan Korset Premium Beautiful?
Sebab dari akak mula pakai sampai sekarang memang ini lah korset paling sedap dipakai. Tak mudah meregang dan sentiasa rasa dirangkul erat rasa macam sentiasadipeluk kemas jer. Best sangat-sangat.


Dan bukan akak sorang yang kata Premium Beautiful ni best, tapi semua customer akak dan juga READER'S CHOICE AWARD 2015 pun mengakuinya. Simply is best!!



Waaah, memang banyak sangat award Premium Beautiful Korset. Dinobatkan sebagai Lingerie Awards 2015 dan di siarkan dalam majalah Women's Weekly. diiktiraf sebagai Produk Superbrands dan satu-satunya korset yang diiktiraf oleh pakar tulang dunia sebagai penjagaan tulang belakang terbaik dan rawatan Slip Disc.


Free Consult dan Free Fitting Premium Beautiful;-
013-3496050
Hasikin

Jual Premium Beautiful Dapat Melancong ke OSAKA Free!!!!!

Berita baik buat anda yang suka melancong. Dengan hanya pakai dan jual Premium Beautiful Corset anda dapat melancong ke serata dunia secara percuma dengan Top Leaders Circle.

Apa rahsianya? 

Sebelum akak kongsikan rahsianya, akak nak 'flashback' negara yang pernah di lawati secara PERCUMA jer dengan berbussiness bersama SHOM.

Perkongsian dari My Mentor CDM Salha Zain

2010. Switzerland. Negara pertama yang Salha lawati. Actually, inilah kali Salha pertama keluar negara untuk bercuti selain balik kampung di Singapore. Memang susah nak percaya, surirumah sepenuh masa dapat merasai percutian mewah di Switzerland. Memang SANGAT-SANGAT excited sebab nak pergi Europe. Negara yang ada banyak musim selain musim hujan, panas dan jerebu.



2010. Germany. Bersempadan dengan Switzerland, Salha sempat melawat ke Germany. Pegi tengok Rhine Falls dan Lake Titisee satu tempat yang famous dengan Cuckoo Clock Factory nya.



2011. Perth, Australia. Negara seterusnya yang Salha lawati ialah negara Down-Under. Memang tak pernah sangka boleh sampai ke sini. Dan sangat teruja, bila dapat lihat dengan mata sendiri haiwan-haiwan macam Kangaroo, Kaola yang sebelum ni hanya tengok kat Google sahaja.



2011. Hong Kong. Masa ni Salha dah makin seronok travel. Mula-mula memang always rasa takut-takut bila pergi negara orang tapi this time around, dah mula ada sense of adventure. Sebenarnya pergi negara mana-mana pun sama jer. Kena berani explore dan lagi best kalau kita always ada banyak $$$$ bila travel, rasa confident jer nak pergi masuk kedai mana-mana pun. Dan kat sini lah Salha first time beli designer bag, Louis Vuitton Multicolor Speedy. Kenangan…



2012. Ho Chi Minh, Vietnam. Actually Salha pernah sampai ke Vietnam ni tapi untuk urusan kerja. Memang tak sama, bila pergi oversea untuk kerja dengan pergi untuk berjalan makan angin. Lagi-lagi trip yang semuanya disediakan. Tiket Flight FREE, Hotel 5-Bintang, Makan 3 kali sehari semua HALAL dan duit shopping pun company bagi. So apa lagi, ke Benh Than ajer lah setiap hari.



2012. Guangzhou, China. I am not a fan of places like CHINA. Bukan apa, hygenic issue. Tapi so far semua itinerary yang company arrange semuanya ok. For this trip, ada satu kelainan berlaku, Salha dapat merasa river cruise menjelajahi Pearl River sambil menikmati keindahan lampu-lampu kat bandar ni. Other than that, kat sini ada tempat jual barang borong yang banyak orang kat Malaysia ni ambil dan jual balik. Harga asal memang jauh murah.



2012. Belgium. Yeay! Back to Europe. Memang favorite Salha nak jelajah Europe countries. Lagi-lagi F.O.C macam ni. Siapkan duit Euro dan get ready shopping barang designer. It’s cheaper dan ada tax rebate. Kat Belgium, paling best sebab dapat merasa the Original Belgian Waffle dan chocolate!



2012. Holland. Paling Salha ingat Kuekenhof dan bunga tulipsnya. MasyaaAllah. Cantik sangat rasa nak baring golek-golek kat ladang tulips tu. Holland juga best sebab ada macam-macam attraction like Volendam (kampung yang ada kincir angin tu), canal cruise, iamsterdam dan macam-macam lagi dah lupa.



2013. South Korea. Ingat Korea, ingat K-Pop. Memang bertuah sungguh sebab waktu gala dinner ada kumpulan K-Pop perform malam tu. Mujurlah husband akak ada sama. Hihi.



2013. London. Lama dah teringin nak pergi London, Alhamdulillah merasa jugak. Suka sangat London, especially Oxford Street dan Hyde Park dia. Eye of London pun ok jugak sebab view cantik.



2013. Paris. Oh Paree… Memang tak puas pergi sekali. Lagi-lagi Palace of Versailles sebab Salha ni memang minat sejarah lagi-lagi pasal French Revolution and the life of Marie Antoinette. The Lourve pun dah masuk sebab nak cari lukisan Monalisa yang famous tu, rupa-rupanya kecik jer.



2014. Gold Coast, Australia. Its actually my second time here, first time the year before I think, dah pergi bawak anak-anak datang sini main semua Theme Park yang ada. Yang bestnya kali ni, masuk semua theme park free dan siap ada special entrance lagi. Masuk sejam awal dari public dan breakfast dengan all the cartoon character. Also yang best Jet Boating. Kalau u ols datang Gold Coast, yang ni wajib naik!



2014. Shanghai, China. Another China place. One thing I like about Shanghai ni dia modern dan bandar dia BERSIH. No wonder its called Asia’s Manhattan. And kalau Saigon ada Benh Than, kat Shanghai ada AP Plaza untuk shopping barang harga borong.



2015. Hungary. Penuh dengan binaan dan istana lama. Breathtaking view everywhere we go.



2015. Austria. Negara kelahiran Mozart dan filem legenda “The Sound of Music”. Satu pengalaman yang sangat best dan mewah.



2015. Ho Chi Minh, Vietnam – PART II. Kali kedua pergi. Mula fall in love dengan makanan orang Vietnam, terutama Phur dan Bhan Mi. Sampai hari-hari pegi makan benda sama. Also their local coffee. Trung Nguyen Creative No.8. Meletop sedap!



Selain tu, Salha pun dah jejakkan kaki ke Doha, Qatar, Brunei dan Singapore. Almost pergi ke Bangkok, Thailand baru-baru ni, tapi tukar trip pergi Vietnam sebab waktu tu baru lepas ada letupan bomb.


Subhanallh!!! Setahun sampai tiga kali ke luar negara dan bukan negara yang calang-calang tau. Trip VVIP gitu.  Cuma bawa diri dan duit poket jerrr..

Macamana Nak Dapatkan Free Trip Melancong Seluruh Dunia?

Sebenarnya semua trip melancong ni ialah insentif dari bisnes online PREMIUM BEAUTIFUL. Setiap trip ada sales target yang tertentu, dan perlu capai sales target. Sama jer macam kalau kita kerja kan ada KPI? Kalau capai KPI kita, mesti Company bagi bonus 8 bulan gaji kannnn. 

Macam Bussiness SHOM ni pulak, BONUS memang CONFIRM dapat setiap bulan. PLUS, bila ada CHALLENGE untuk FREE TRIP 5-STAR ni, bonus dapat, tiket melancong pun dapat.

Jadi, KALAU ANDA MEMANG SUKA MELANCONG. Bisnes ni sebenarnya is like a DREAM JOB. Kita tahu kita memang kena kerja keras, dan alangkah bestnya bila ganjaran kerja keras kita bukan setakat BONUS BESAR tapi dapat MELANCONG PERCUMA ke serata DUNIA.
NEXT TRIP InsyaaAllah akan ke OSAKA, Jepun. 
 



Jika anda nak ikut ke OSAKA, hubungi akak untuk akak tunjukkan jalan dan kita sama-sama follow kak Salha dan rakan TLC yang lain terbang ke OSAKA, Jepun.

Call/ Whatapps :
013-3496050




 Testimoni Premium Beautiful - Perut Buncit dan Payudara Jatuh


Untuk anda yang ada masalah perut buncit, lemak badan tak sekata. InsyaAllah, pemakaian Premium Beautiful boleh membantu. Yang paling seronok, material Premium Beautiful ni sangat lembut dan selesa pada badan terutamanya dengan cuaca Malaysia yang sangat panas ni. Takkan menyesakkan dan takkan menyeksa badan.

Nak cuba rasa, cuba sarung pakaian dalam ajaib ni boleh whatapps akak,
013-3496050
#premiumbeautifulexpert
 Ckin Ali



 Testimoni - Berjaya Hamil, Berpantang dan Pried Kembali Normal dengan Premium Beautiful Corset


 Alhamdulillah.....
Betapa gembiranya pengguna tegar Premium Beautiful Corset 
Nur Farhana Bt Ramli, 29 tahun bila disahkan mengandung
 setelah memakai Premium Beautiful Corset selama hanya 2 bulan sahaja..

Pada mulanya, beliau memakai Premium Beautiful Corset ni..
untuk menyelesaikan masalah kitaran haid yang sangat panjang..
Hampir dua bulan tau regular cycle Ana ni. 
Setiap kali pried, senggugut nya memang tak terkata sakitnya...
Yang menambahkan kerungsingan bila dah setahun berkahwin..
Namun masih belum dikurniakan cahaya mata..
Yelah, bila regular cycle pried kita tak betul, agak sukar la untuk kita merancang kehamilan 
dan menentukan waktu subur kita..

Dengan penuh tekad beliau membuat sedikit pelaburan 
untuk membeli set Premium Beautiful Corset..
Ana ni kecil jer badannya tapi pakai Premium Beautiful Corset jugak ke???
Sebab tu lah, saya pernah cakap sebelum ni kan..
Corset ni #bukancorsetbiasa tau...




Premium Beautiful Corset ni direka khas
 70% untuk kesihatan
30% untuk kecantikan
100% untuk keyakinan dan menawan..

Hari pertama pakai, sampai muntah-muntah tau sebab ana ni memang ada masalah regular cycle yang agak panjang..
Rupa-rupanya berpunca dari masalah sistem pencernaan...  
Untuk pengetahuan semua, Premium Beautiful Corset ni pun ada healing krisis
Bergantung pada tahap kesihatan seseorang...


Tapi tak semua orang ada dan wajib mengalami healing crisis tu...
Jom kita tengok healing crisis yang dialami (sekiranya ada) dan kaitannya dengan tahap kesihatan kita..

 

Dan apa yang paling menakjubkan, 
Premium Beautiful Corset ni boleh dipakai masa hamil..
Kurang sakit belakang dan badan memang solid..
Kalau tengok dari belakang, memang tak nampak macam tengah mengandung.

Masa mengandung, di awal kehamilan dari 0-3 bulan 
boleh la pakai girdle premium beautiful..
Terutamanya bagi mereka yang kerap mengalami keguguran, rahim tak kuat.. memang Girdle Premium Beautiful Corset sangat digalakkan untuk di pakai...



Tujuannya adalah untuk menguatkan rahim dan menguatkan pembentukan janin di dalam rahim....
Tapi girdle tu janganlah ketat sangat..just nice..biarkan ada ruang untuk perkembangan janin..

So, memang sangat-sangat penting anda perlu memilih agent yang terlatih dan dipercayai untuk mendapatkan set Premium Beautiful ni..
Sebab sebagai seorang agent terlatih..kami bukan sahaja menjual barang tapi kami menyediakan service perkhidmatan rundingan secara berterusan tanpa sebarang bayaran..
Jadi andai anda mengalami sebarang masalah, pertanyaan atau kerosakan.
Hanya perlu hubungi kami untuk mendapatkan perkhidmatan terbaik...
 
Apabila kandungan mencapai usia 4 bulan dan membesar...
Pengguna hanya perlu memakai Waist Nipper Premium Beautiful sahaja..
Pemakaiannya juga berbeza...



Hanya perlu kenakan cangkuk yang teratas dan paling bawah sekali..
Tujuannya adalah untuk mengurangkan kesakitan tulang belakang...
Apabila bebanan bertambah, tulang belakang juga akan terkesan dengan pertambahan berat tersebut.
Dengan pemakaian Waist Nipper Premium Beautiful, dapat mengurangkan kesakitan belakang, sakit pinggang ketika hamil.




Manakala, long bra pula boleh digantikan dengan pemakaian Short Bra Premium Beautiful..
Dengan Short bra dapat mengurangkan bengkak susu dan dapat membantu proses menghasilkan susu yang banyak..

Dah macam pakej pulak bila berpantang pun menggunakan #setpremiumbeautifulcorset ni jugak.
Jimat tak korang???Beli sekali pakai berkali-kali setiap hari...
Selagi tak koyak, pakai jelah..
kalu koyak pun, repair free...

Premium Beautiful Corset  ni juga digelarkan sebagai #bengkungmoden..



Dengan pemakaian Premim Beautiful Corset ni dapat membantu ibu-ibu berpantang untuk...
- Melancarkan peredaran darah nifas
- Air-air bisa badan pun keluar lancar
- Hilang sakit pinggang dan lenguh-lenguh belakang
- Dah takde pening-pening
- Tidak Sembelit
- Susu badan melimpah ruah
- Menghalang bengkak susu
- Mesra Breastfeedings
- Membantu mempercepatkan luka pada rahim 



Untuk breastfeeds..korang cuma perlu 
-turunkan tali long bra ke bawah
-buka cup...dan boleh la bagi baby susu..
Perut kita pun xkan nampak sebab long girdle ni cover sampai ke bahagian pusat kita...

Kesimpulannya, Premium Beautiful Corset adalah rawatan  terbaik untuk
- Menjadikan period teratur
- mengurangkan kesakitan semasa senggugut
- Membantu menyelesaikan masalah sukar hamil
- Mengurangkan rasa sakit belakang/sakit pinggang samaada sewaktu hamil atau tidak
- Set berpantang bersalin terbaik

Jadi, sesiapa yang masih tercari-cari pakej jimat
- Nak kurus
- Nak cantik
- Nak sihat
- Nak kahwin
- Nak mengandung
- Nak berpantang bersalin
Semuanya All in one....Premium Beautiful Corset..

Harga Premium Beautiful Corset..
sangatlah murah dan berbaloi-baloi 
dengan penggunaan nya yang sangat maksima..

RM2,400 sahaja..

Penjimatan sehingga RM400 jika anda menghubungi saya SEKARANG!!!!!!!
Cepat...

Call/SMS/WA:
013-3496050

Your Trusted Agent,

Premium Beautiful Corset




Premium Beautiful - Book Your Size Now


Tsunami PB!!!!
Banyak-banyak ni semua dah ada orang booking!!!
Nak dapatkan saiz anda, whatapps jer akak yea..

013-3496050
#premiumbeautifulexpert
www.hasikin.com



Kesan Pakai Premium Beautiful Selama 3 Minggu



Woooooowww!!!! Hasil 3 minggu sarung Premium Beautiful??
Berat badan turun sampai 1.4kg. Bukan senang nak turunkan berat badan ni sebenarnya. Kawal makan nasi pun taknak turun senang-senang macam ni kan? Letih lagi ada la. Bila anda tukar pakaian dalam biasa ke pakaian dalam ajaib premium beautiful, inilah hasilnya. Berat berkurang, badan pun rasa ringan jerrr..

Nak turunkan berat badan dengan cara selamat, akak boleh tolong ajarkan. Bukan kurus yang 'keding' tu. ni kurus yang ber 'cutting' dan sihat.

 Keistimewaan buat anda yang berada sekitar Kuala Lumpur, Putrajaya, Bangi, akak akan service sampai ke rumah anda.

013-3496050
( Hasikin )
#premiumbeautifulexpert



Kenapa Wanita Kurus WAJIB Pakai Premium Beautiful



" Saya dah kurus la kak, tak perlu pun pakai corset bagai ni "
" PB ni kan untuk orang yang saiz plus kan? "
" Makin kurus la kalau saya pakai PB ni "

Ini alasan biasa dari mereka yang berbadan kurus. Tapi adakah anda yakin anda SIHAT walaupun berbadan kurus? Kurus ada banyak kategori. Ada juga yang kurus sebab penyakit, ada kurus yang takde 'cutting' dan kurus yang membongkok. 

Majoriti yang berbadan kurus atau berisi ada masalah macam ni kan
- senggugut minor or major
- postur badan membongkok
- keputihan
- payudara jatuh
- peranakan tak kuat/ peranakan jatuh
- slipdisc/ sakit pinggang
- bau badan
- period tak teratur
- vagina longgar
- lemak bersepah-sepah
- tak ada 'pinggang' dan banyak lagi

Fungsi Premium Beautiful adalah membantu mencegah dan merawat pelbagai masalah kesihatan wanita. Tiada alasan wanita berbadan kurus apatah lagi yang berisi dan berbadan plus-plus untuk tidak memakai Premium Beautiful.

Percayakah anda? Dengan Premium Beautiful dapat membantu anda mendapatkan berat badan ideal. Takdelah kurus ' kering' jer. Sebab biasanya customer akak memang nak pakai PB sebab nak dapatkan 'cutting'. Asyik kena perli jer dengan suami kurus macam 'papan'. Bila dah pakai PB memang akan dapat bentuk badan sempurna SERTA-MERTA. 





Hasil pemakaian Premium Beautiful dapat membantu menyelesaikan pelbagai masalah kesihatan. Bila dah sihat, kecantikan lahir dari dalam diri secara semulajadi. 

Free Fitting, whatapps akak 

013-3496050
Ckin Ali


Badan Terbentuk Kemas Dengan Pakaian Dalam Ajaib Premium Beautiful


Nampak kemas bila pakai pakaian dalam ajaib premium beautiful...
Disebalik tu, hanya pemakai jer yang tau betapa selesanya pakai pb ni..
- pinggang tak sakit
- perut kempis dan kemas
- lemak bertingkat hilang
- pinggang bagai dirangkul erat..

Siapa tak pakai pb memang rugi besarrrrr!!!!
#touchupbadan
#reshapebody
#instantshape

013-3496050


 Bersalin Secara Pembedahan Kekal Buncit Untuk Selamanya?


Fakta atau auta. Memang perut selepas bersalin akan kekal buncit kalau tak jaga dengan cara yang betul. Lagi testimoni ibu lepas bersalin...

Macamana nak kempiskan semula perut yang meregang selama 9 bulan??
Nasib baik jumpa bengkung moden premium beautiful ni. Lepas 44 hari, perut dah kempis..tiada risiko untuk bayi sebab kalau makan jamu kadang-kadang tak serasi dengan baby, baby jadi cirit birit dan macam-macam simptom lagi.. Tapi premium beautiful ni bagi kesan paling cepat dan selamat..

Macamana nak dapatkan size? Cuma whatapps akak jer. Premium beautiful expert datang terus ke rumah anda untuk ambil ukuran dan pakej siap sarung ke badan anda..Sevice kami free of charge..

013-3496050
Shikin
#premiumbeautifulexpert

Kembali Ramping Walaupun Bersalin Secara Pembedahan


Wooowww..memang teruja la tengok kawan kita ni, amalina..mother of three..walaupun bersalin secara pembedahan, tapi masih kembali slim bila tukar baju dalam yang biasa dipakai kepada Pakaian Dalam Ajaib Premium Beautiful..



Ini luahan hati Amalina bila tersarung PB di badan...

 " Bila anak merengek, laju je nak dukung...takdelah sakit pinggang "

Kalau tak pakai pb, bila angkat barang pun dah rasa 'tertarik' 'sakit' kat tempat pembedahan tu kan. Dengan pb, bebas melakukan aktiviti dengan selamat. Badan pun ringan dan bertenaga jer Memang rugi sangat la kalau ibu yang bersalin ceasarian yang tak pakai pb. .luka luar dalam sembuh sempurna..

Ada juga yang mengadu kata sakit bila pakai bengkung pb ni. Memang kena cepat-cepat jumpa kami, untuk kami check size apa yang uollss pakai..Sebagai agent Premium Beautiful Expert, kami pasti fittingkan sampai uollss selesa dan puas hati 200% dengan PB ni. Puas hati sangat-sangat sebab kesannya pantas dan selamat. 

Cara nak cantik dan sihat paling murah, mudah dan selamat, Premium Beautiful penyelesaiannya.. Sekali beli, sepanjang hayat boleh guna. Nak tau lebih lanjut, whatapps akak 

013-3496050
Shikin
#premiumbeautifulexpert




 Kerana Senggugut, Jatuh Cinta Dengan Premium Beautiful Corset


Uolss ingat lagi tak yang akak cerita pasal Premium Beautiful jadi pilihan VIP tu? Hanya kerana Senggugut, beliau terus jatuh cinta dengan Premium Beautiful. Mereka yang pernah sakit biasanya akan faham betapa bernilainya sebuah keSIHATan

Setiap bulan ambil pil tahan sakit untuk hilangkan kesakitan. Syukur dengan hanya sarungkan pakaian dalam ajaib Premium beautiful, senggugut hilang. Tak perlu makan ubat lagi. Lagipun, pengambilan ubat-ubatan sangat tidak baik untuk kesihatan dan merosakkan buah pinggang.

Dan hasilnya hari ini, punch berpuluh-puluh set? Bagi Datin Qeera, buat business premium beautiful  bukan semata-mata kerana duit tapi niat untuk kongsi dengan kebaikan Premium Beautiful dengan orang lain. 

Pesan beliau, "buat business dengan hati...Insyaallah Allah akan bantu permudahkan"

Yang belum rasa lagi macamana sedapnya Premium Beautiful ni rangkul pinggang anda, boleh whatapps akak untuk akak fittingkan. FREE jer!!

013-3496050
#premiumbeautifulexpert
#kualalumpur


Cara Hilangkan Perut Buncit Dalam Masa Lima Minit Jer


Buncit tak boleh nak sorok. Dah macam-macam krim sapu, dah macam-macam losyen pakai tapi masih macam tu jugak. Dah buat sit-up 5 tahun pun perut tak flat jugak.

Tapi pakai Premium Beautiful 5 minit jer terus perut buncit hilang. Badan pun makin kemas.Perasan tak sebenarnya badan tu ada shape tapi bila tak sempat jaga, pakai pakaian dalam main pakai jer, memang shape akan jadi straight la. Pakai PB 5 minit jer terus terbentuk pinggang yang ramping. 

Tak sempat bersenam dan tak istiqamah bersenam? Takpe jangan risau..pakai jer pakaian dalam Premium Beautiful..tapi pakai Premium Beautiful  kenalah istiqamah. Barulah dapat hourglass shape macam PB expert jugak!

013-3496050
www.hasikin.com

#PBTrueStory
#PremiumBeautifulExpert
#KUrusPakaiKorsetJer




 Apa Itu Premium Beautiful



Apa itu premium beautiful?

 Premium Beautiful adalah pakaian dalam wanita yang direka khusus untuk pelangsingan dan kesihatan. Ianya terdiri daripada :

Long Bra or Short Bra
Waist Nipper
Long Girdle
Keistimewaan Utama Premium Beautiful Corset

Mempunyai teknologi FAR INFRARED RAYS (FIR) yang di sulam pada setiap bebenang premium beautiful. Jadi ianya lebih tahan lama dari FIR yang hanya dilekatkan pada fabrik korset biasa.
Satu-satunya korset yang mendapat pengiktirafan SUPERBRAND.
Superbrand hanya akan diperolehi oleh produk atau perkhidmatan yang sangat tinggi kualiti dan tinggi permintaannya.

Diiktiraf PAKAR TULANG DUNIA sebagai rawatan alternatif terbaik untuk sesiapa yang mempunyai masalah tulang seperti slip disc dan bongkok.

ONE STOP CENTRE di mana ianya di reka khas sebagai pakaian dalam yang memberi 30% kecantikan 70% kesihatan dan memberikan 100%  keyakinan dan keselamatan pada pemakai.

Mampu dimiliki oleh semua orang yang bercita-cita untuk mempunyai bentuk badan yang kemas dan cantik.

Mempunyai jaminan BAIK PULIH seumur hidup iaitu selagi corset tersebut tidak hilang separuh kain ataupun hanya koyak sedikit, hook tercabut, tali putus atau pun tetulang corset patah, ianya boleh di hantar service secara PERCUMA dan NO HIDDEN CHARGE.

Mempunyai kuasa regangan 360 darjah di mana bila pakai premium beautiful corset, pergerakkan kita takkan kaku macam robot ataupun kayu. Kerana dengan kuasa regangan ni kita masih boleh selesa untuk buat pergerakan seperti solat, bersenam dan sebagainya.


Premium Beautiful buatan mana?
Made in MALAYSIA. Dikilangkan di Malaysia. Tetapi menggunakan teknologi dari tiga buah negara maju iaitu US, GERMAN dan JEPUN.Dengan gabungan hebat ini maka terhasillah premium beautiful corset yang sangat selesa dipakai dan memberi kesan sihat dan cantik berpanjangan.

 Ciri-ciri dan Fungsi Bahagian pada Premium Beautiful

1.LONG BRA




Long bra Premium Beautiful sangat unik bilamana ianya di reka khas sehingga membolehkan lemak badan kita di kunci dari beralih ke belakang. 

Tali bra premium beautiful pulak sangat tinggi quality sebab pakai la bertahun lama pun, ianya takkan bergulung dan tali bra yang kenyal ni takkan meninggalkan kesan merah pada badan kita. Dan paling unik bila bra premium beautiful ni mampu membantu untuk mengurangkan masalah bebanan badan yang kerap mengundang datangnya masalah sakit belakang.

Untuk anda yang mempunyai masalah puting tenggelam yang menyukarkan proses penyusuan bayi, anda digalakkan untuk segera bertukar pada bra pemium beautiful ni untuk memastikan puting payudara kembali tegang untuk memudahkan proses penyusuan bayi.

Untuk ibu hamil paling digalakkan pakai bra premium beautiful sebab sepanjang proses hamil ni anda perlu buat persediaan untuk menyambut kehadiran cahaya mata yang baru. FIR yang ada di bra pb jugak membantu proses aliran susu berjalan dengan lanca


2.WAIST NIPPER ( BENGKUNG )



 Batang keluli memori(Ada 7 tulang kesemuanya) dapat menyokong pinggang dan menegakkan tulang vertebra, turut berupaya memperbaiki postur berdiri dan duduk. Tetulang ini sangat lembut dan mengikut bentuk badan-keselesaan sepanjang hari. Kesan 'effect' pemakaian kimono pada wanita jepun ini di applikasikan keatas teknologi pembuatan bengkung premium beautiful. ANDA tidak akan bongkok sehingga ke tua jika amalkan pemakaian bengkung. Sakit pinggang/belakang juga akan LENYAP juga dari badan!
Cangkuk 3 laras disisi untuk keselesaan badan dan mempercepatkan pembakaran lemak degil disini. Rekaan secara fleksibel, menghasilkan kesan pembentukan berdasarkan kesesuaian badan individu.

Perut menjadi kemas dan rata disini. Amat sesuai juga untuk lelaki yang 'boroi'.

Tali ini kegunaannya untuk mengemas dan merampingkan pinggang automatik menjadi ramping. Cara menggunakannya, tarik nafas sebelum menarik tali tersebut.Sehingga kini ini belum ada rekod aduan mengatakan tali ini pernah putus. Made in Japan- bukan seperti tali biasa, sangat kukuh buatannya. 


3.LONG GIRDLE 


Ni adalah rupa bentuk long girdle premium beautiful.

Kalau anda perhatikan, bentuk di hadapan girdle premium beautiful ni sangat menyerupai bentuk rahim wanita. Di mana peranan utama di bahagian depan long girdle ni adalah memastikan proses pengalihan lemak sekitar pinggang dan belakang badan tertumpu di sini dan dengan itu proses penguraian sikit demi sikit masalah lemak berlebihan sekitar badan dapat disingkirkan secara semulajadi melalui proses tindakan dari FIR. 



Banyak sangat peranan long girdle ni selain untuk meningkatkan metabolisme badan kita yang makin hari makin menurun, premium beautiful sangat membantu untuk menguatkan dan menyuburkan bahagian peranakan wanita.



Di bahagian belakang long girdle premium beautiful ni pulak kalau diperhatikan ianye mempunyai bentuk LOVE pada bahagian pungggung.
Mengasingkan kontur peha dan pinggul, mengagihkan lebihan lemak pada peha ke dalam cawan pinggul dan membentuk kontur pinggul yang sempurna.



Sekiranye anda mempunyai masalah peha besar, pinggul lebar dan agak menggelebeh, anda boleh segera dapatkan long girdle premium beautiful ni untuk membentukkan dan memejalkan bahagian punggung dan pinggul yang mula kendur akibat proses kekurangan hormon 


Cara Pakai Premium Beautiful 
 
1. Long Bra


  • Sarungkan bra ke badan & kemaskan (masukkan) payu dara ke dalam cawan bra.
  • Pasangkan cangkuk di bahagian belakang.
  • Bongkokkan badan.Tarik semua lebihan lemak dibawah ketiak & dibawah lengan dan bawa ke hadapan, masukkan ke dalam cup bra.
  • Laraskan tali bra & kemaskan bra 'cup' supaya dapat kedudukan yang selesa.
Betulkan kedudukan bra mengikut keselesaan anda.


2. Waist Nipper 

  • Kedudukan bengkung, pastikan 'batu permata' berada betul-betul ditengah badan. Pasang kesemua cangkuk (position cangkuk memang di tepi badan)
  • Betulkan kedudukannya
  • Silangkan tali di belakang, tahan nafas & tarik tali (membawa kesan pinggang meramping) dan bawa cangkuk kehadapan.5-Cangkukkan ikut keselesaan. Pastikan ianya selesa.
  • Untuk kesan yang lebih elok, anda digalakkan memakai selama 8 jam. Anda akan mendapat kesan yang menakjubkan.

3. Long girdle
  • Lipatkan bahagian pinggang dan kaki girdle.
    Sarungkan ke badan seperti memakai 'seluar dalam'.
    Masukkan tangan di bahagian punggung, peha depan & belakang dan tarik lebihan lemak ke atas. Perbetulkan kedudukannya agar selesa.

  • Anda perlu berjalan beberapa langkah bagi memastikan kedudukan girdle betul dan selesa. Jika anda terasa pedih & perit, bermakna Girdle bukan berada di kedudukan yang betul, jadi anda perlu tarik tetulang di bawah punggung bagi memastikan anda selesa dan nampak kemas sepanjang hari.
BERHATI-HATI!!!
Kesemua cara pakai yang dihuraikan diatas mestilah mendapat tunjuk ajar oleh agent yang diiktiraf dan terlatih. Kesalahan cara pakai dan kesalahan saiz boleh menyebabkan anda berasa tidak selesa dan tidak mendapat hasil yang diinginkan..

Cara Penjagaan Premium Beautiful


*Dilarang menggunakan
syampu atau losyen beralkali tinggi
*Dilarang menjemur pakaian dibawah 
sinaran cahaya matahari
*Dilarang menggunakan seterika
*Dilarang menggunakan mesin basuh
*Dilarang memerah pakaian untuk tujuan 
mengeringkan air


Cara Basuh Premium Beautiful
  • Letakkan 1 penutup 'liquid wash' dalam baldi yang berisi air suam. 
  • JANGAN guna sabun atau pencuci lain selain dari pb wash (boleh dapatkan dari agent yang sah.
  • Hanya Rendam 10 minit sahaja sambil gosok-gosok PB anda
  • Bilas dgn air bersih.
  • Gantung di tempat sesuai tanpa cahaya matahari (elok didalam rumah)
PB cepat kering dan tak perlu risau jika jemur di dalam rumah.

Mengapa Hanya Boleh Dicuci Menggunakan PB Wash ?
  • Bersifat lembut di khaskan untuk lingerie wash
  • Ekstrak tumbuhan & Vitamin
  • Tidak melunturkan warna fabrik
  • Faedah kepada kelembapan kulit (lembut & 'moisture')-tidak mengeringkan kulit semasa membasuh
  • menghapuskan bakteria & bau
  • Keharuman bunga-bunga ( keharuman terasa seluruh bilik air)
Premium Beautiful adalah produk yang diIKTIRAF SUPERBRAND..Anda pasti sangat berpuas hati memilikinya..Produk yang sentiasa mendapat tempat dihati para wanita..
Untuk dapatkannya boleh menghubungi saya,agent yang sah dan diiktiraf :

013-3496050
Ckin Ali
#premiumbeautifulexpert 




 Premium Beautiful Corset - Cantik atau Sihat?



Lebih ramai nak CANTIK berbanding nak SIHAT??
Tanpa kesihatan yang baik takkan datang kecantikan..
Berapa banyak produk kita sapu di muka untuk nampak cantik..
Berapa banyak kita laburkan untuk jadikan badan kita sihat..

Pokoknya, bila jaga kesihatan, cantik akan lahir secara semulajadi..
Nak jaga setiap bahagian luar dan dalam badan kita memang macam-macam kena makan atau pakai..

Nak senang dan nak jimat?
Memang kena cepat-cepat tukar pakaian dalam biasa pada pakaian dalam yang boleh menjaga kesihatan kita, premium beautiful. Dengan Premium Beautiful ni, membantu melancarkan peredaran darah dalam badan, punca pelbagai penyakit.. Bukan sahaja cantik dan sihat, keyakinan pun meningkat!!!

Khidmat rundingan PERCUMA,

013-3496050
 Ckin Ali
#premiumbeautifulexpert
#cantikdansihatdenganpremiumbeautifulcorset


Berat dari 92 kg dah tinggal 83 kg Jer?


Overweight???? Jangan risau dengan berat badan anda yang dah overweight kalau Premium Beautiful dah tersarung di badan. Tapi tolong cepat-cepat berasa risau kalau anda masih duduk diam dan selesa dengan berat yang kelak pasti makin mendadak mencecah sampai 100kg++ pastinya.

Macam Kak Liyana, Pengguna tegar Premium Beautiful yang berjaya menurunkan berat badan sebanyak 9 kg dalam masa 6 bulan. Hanya sarungkan pakaian dalam Premium Beautiful berat dari 92kg dah tinggal 83kg jer. Syarat utama mesti konsisten sarung premium beautiful 8jam setiap hari. 

Berbaloikan kan? Hanya sarung premium beautiful terpaksa kurus dan terpaksa awet muda. Siapa yang dah overweight yang nak cuba-cuba sarung Premium Beautiful Corset ni boleh cepat-cepat hubungi akak untuk khidmat rundingan secara PERCUMA!!!!

013-3496050
#premiumbeautifulexpert
#premiumbeautiful
#setkurus
#setbersalin
#setperkahwinan
#kualalumpur
#keramat


Testimoni Kurus Dengan Premium Beautiful Korset



Gara-gara nak jaga badan tapi taknak jaga makan, terpaksa la badan mengecil kalau pasang PERISAI HEBAT Premium beautiful Corset untuk tangkis lemak terus bertapak dan bersepah-sepah di badan. Pilihan Saf untuk pakai Pakaian dalam ajaib Premium Beautiful pada penghujung 2012 yang lalu membuahkan hasil yang sangat memuaskan bilamana bukan sahaja pinggang makin ramping, badan makin kurus, bentuk badan makin menawan, muka pulak makin berseri-seri walaupun usia makin meningkat.

Kalau dulu masa usia 26 tahun, saiz pinggang sekitar 29-30 inci, bila meningkat usia 29 tahun, pinggang jadi 25 inci jer???? Makin Tanpa senaman, tanpa ubat-ubatan dan diet menyiksakan. Hasilnya, menakjubkan.

Yang nak dapatkan bentuk badan menawan macam Saf ni, boleh hubungi akak untuk dapatkan khidmat rundingan secara PERCUMA dan FREE FITTING untuk Premium Beautiful Corset.

013-3496050
Ckin Ali
#premiumbeautifulexpert


 


Kenapa Mesti Premium Beautiful???


7 Kelebihan Premium Beautiful Corset

Memang banyak pakaian dalam mahupun korset di pasaran. Namun kenapa, mengapa mesti Premium Beautiful tetap menjadi pilihan wanita sehingga lebih 20 tahun lamanya?

1. Premium Beautiful merupakan perintis kepada pakaian dalam yang mempunyai teknologi Far Infrared Rays (F.I.R) membantu proses pembentukan kontur payudara, kontur pinggang dan pinggul yang menawan.

2. Mendapat pengiktirafan Superbrands, iaitu Premium Beautiful merupakan pakaian dalam yang paling laris dan terhangat di pasaran kerana Premium Beautiful sangat berkualiti dan tahan lama. Maksud Superbrands bilamana produk itu mendapat permintaan yang tinggi disebabkan oleh kualitinya yang tinggi. 

3. Mendapat pengiktirafan Persatuan Tulang Belakang Amerika Syarikat dan Canada. Sesiapa yang mengalami masalah sakit belakang, slip disc, InshaALLAH, Premium Beautiful Corset dapat membantu masalah sakit belakang.

4.   One stop centre - Premium Beautiful memiliki segala-galanyanya. Ianya direka berkonsepkan 70% kesihatan, 30% kecantikan = 100% keyakinan. Kesihatan akan lebih terjamin, dan dapat memecahkan lemak.

5. Jaminan seumur hidup. Sebarang kerosakan akan dibaiki secara PERCUMA sepanjang hayat. Tiada sebarang bayaran tersembunyi..

6.  Kuasa regangan 360 darjah. Tidak menyekat pergerakan seharian anda. Premium Beautiful juga dicipta dengan berkonsepkan mesra pengguna, oleh itu, si pemakai akan merasa selamat dan selesa dengan pemakaian Premium Beautiful.

7. Teknologi datang dari 3 buah negara maju
  • Amerika Syarikat – Jahitan stereoscopic iaitu jahitan yang tahan regangan. Inilah sebabnya Premium Beautiful takkan regang walaupun sudah dipakai untuk jangka masa yang lama.
  • Germany – Fabrik Akwatek dan Akwadyne aitu fabrik di mana ia mampu seimbangkan suhu badan dan tidak meresap peluh. Oleh itu, pemakaian Premium Beautiful untuk jangka masa selama 8 jam sehari tidak akan mengeluarkan sebarang bau.
  • Japan – Teknologi F.I.R
Apa yang paling penting, Harganya berpatutan, mampu milik dan mampu dimiliki oleh semua orang. Surirumah, pelajar pun mampu memilikinya. Nak dapatkan set Premium Beautiful , cuma whatapps akak untuk free fitting.

013-3496050
Shikin
#premiumbeautifulexpert


Makin Cantik Makin Lawa Bila Pakai PB


Semakin hari semakin cantik, semakin lawa bila tengok akak-akak kita yang pakai Premium Beautiful Corset ni. Pelik kan? Macamana yang dah berusia 50 tahun macam 30 tahun, yang dah 40 tahun dah macam 20 tahun. Akak sendiri pun kalau jumpa dengan customer mesti disangkakan baru berusi 26 tahun walhal akak dah 32 tahun dik oiii..ada yang lagi best tanya 'study kat mana'.. mudanya iiiiouullsss!!!

Ni nak share rahsia awet muda. Dengan Premium Beautiful ni memang kan nampak jauh lebih muda dari usia sebab bila pakai PB ni kita jadi sihat. Sihat dari pelbagai penyakit. tugas utama Pakaian Dalam ber Far Infrared rays (FIR) Premium Beautiful membantu  melancarkan perjalanan darah punca terjadinya pelbagai masalah kesihatan. Punca penyakit berpunca dari darah. kalau darah tak mengalir dengan betul, timbul macam-macam penyakit seperti jerawat,  senggugut, period tak teratur dan macam-macam lagi. Yang lagi teruk terus Strok dan membawa maut.

 Dengan Premium Beautiful membantu mengatur kitaran haid, mengeluarkan angin dari badan, membaiki sistem hormon.Sebab tu semakin badan terbentuk cantik,kulit muka pun bertambah licin.  

Nak belanja lagi gambar pengguna tegar Premium Beautiful. Macam muda je kan walhal ada yang nak beranak 3 tau. Cuba teka yang mana??






Nak sihat dan kekal muda macam kami???

Call/SMS/WA:
013-3496050
#topagentpremiumbeautiful

Cyst Kecut Lepas 3 Minggu Pakai Premium Beautiful Corset


Testimoni dari Fiza, pengguna Premium Beautiful yang menghidap Cyst sebelum menagdung. Dan ketika mengandung Cyst masih ada. Berpantang dengan Premium Beautiful Corset dan Alhamdulillah bila buat pemeriksaan Cyst dah kecut dan terus hilang.

Beliau menyarankan adikknya yang juga menghidap Cyst untuk pakai Premium Beautiful Corset. Selepas konsistent pakai hanya 3 minggu jer,Alhamdulillah kesan yang sangat baik.Cyst makin mengecut dan hilang. Sebab teknologi Far Infrared Rays (FIR) yang ada pada PB bantu melambatkan pertumbuhan sel cyst/cancer dan kalau sel masih kecil memang harapan untuk pulih sepenuhnya sangat tinggi..inshaAllah...

Seronok dengan tindakbalas baik PB terutamanya dari aspek kesihatan. Saya juga menasihatkan agar semua wanita menjadikan Premium Beautiful Corset sebagai pakaian dalam anda kerana ianya bukan sekadar pakaian dalam tapi juga sebagai pencegahan dan rawatan pelbagai masalah wanita seperti
- Senggugut
- Sakit Pinggang/ Slip Disc
- Period Tak Teratur
- Cyst/Fibroid
- Melambatkan sel kanser
- Menaikkan punggung
- Menganjalkan payudara
- Asthma
- Gastrik
- Batu Karang
- Keputihan
- Migrain
- Buasir
- Sembelit
- Mengetatkan Vagina
- Nak Hamil
Nak Berpantang ( Bengkung Moden )
- Hilangkan Bau Badan
- Awet Muda..
- Nak kurus
Nak Reshape Badan

Ya Allah, banyak sangat kebaikan Premium Beautiful ni kan?? Hanya dengan satu PB tapi macam-macam kebaikan kita dapat. Agak-agaknya kalau hanya dengan RM2,200 hingga RM2,600 untuk satu produk tapi boleh selesaikan semua masalah kat atas ni, MAHAL tak yea???

Contoh kalau kita beli produk nak kurus..Kos ke Slimming Centre sahaja dah lebih dari RM2,000 kan?? Belum campur dengan Jamu nak ketatkan Vagina lagi..kalau sebulan pun dah kos untuk beli kedua-dua barang ni dah RM2,500, dibeli selama 12bulan..masyaALLAH, PB ni jauh lagi MURAH dari kos tu  semua. Dan nak tanya lagi, ada masa ke nak ke slimming center tu?? Kerja pun dah 9 jam, tak ada masa langsung nak ke Slimming Centre. Kalau kurus pun tak ada shape. Kulit jadi 'gedebeh'. Tak cantik dan macam kulit kecut orang tua. Bila tak ada budget tak pergi slimming centre, jadi gemuk balik semula. Aduhai... Makan pun kena kawal..

Tapi dengan pakai PB hanya 8 jam sehari dah macam kita berjoging setiap hari.  Tak perlu kawal makan, tak perlu diet ketat, tak perlu ulang alik ke tandas cirit birit, tak perlu jolok tekak lepas makan, cuma sarung pakaian dalam ajaib PB sahaja, segalanya pasti milik anda. Kurus yang sihat dan menawan.

Nak kurus pun kena ada ilmu. 
Nak tau rahsia kurus yang sihat,

SMS/WA:
013-3496050
#premiumbeautifulexpertkl


Dari Size XXXL  Jadi size M Sebab Tukar Baju Dalam??

  Seronok rasanya bila dari Size XXXL dah jadi size M. Yang lagi seronok tak perlu nak menyeksa diri dengan berdiet,tak perlu cucuk sana sini, sedut lemak, pembedahan, telan pil kurus atau berulang alik ke tandas cirit-birit. Cuma tukar pakaian dalam biasa anda ke pakaian dalam ajaib berteknologi Far Infrared Rays (FIR) Premium Beautiful jer!!!

Dengan hanya pakai pakaian dalam Premium Beautiful, size badan berubah, badan semakin langsing dan terbentuk, wajah pula makin muda.

Free Fitting, booking for your appoiment now!!!
 
Call/SMS/WA:
013-3496050
#topagentpremiumbeautiful
#kualalumpur

 


Premium Beautiful Pilihan VIP Untuk Rawatan kesihatan Dan Jana Income??


Tertarik dengan pengakuan Dati Siti Syaqeerah dalam Majalah Mingguan Wanita Keluaran Bil 1661 menceritakan kisahnya bersama Premium Beautiful Corset.

" Korset Bukan Semata Untuk Langsing "

Alhamdulillah, Premium Beautiful Corset kini menjadi pilihan VIP bila dengan hanya sarung Premium Beautiful , sakit senggugut yang ditanggung bertahun-tahun hilang sekelip mata. Selama ini, beliau mengambil ubat tahan sakit setiap kali senggugut sehinggakan Doktor sendiri menghalang tindakan beliau kerana pengambilan ubat-ubatan memberikan kesan buruk kepada buah pinggang. Mujurlah Datin Qeera bertemu dengan mentor saya, Kak Salleha Roslan yang menasihatkan agar memberhentikan pengambilan ubat tahan sakit dan memakai Premium Beautiful Corset dan hasilnya memang 100% puas hati. Bukan sahaja senggugut hilang, bahkan beliau bertambah yakin dengan penampilan bentuk badan dan memberikan 100% keyakinan padanya.



Datin Qeera juga tidak melepaskan peluang keemasan bila dapat tau dengan hanya berniaga pakaian dalam Premium Beautiful boleh mendatangkan pendapatan lumayan dan  menjadi Jutawan. Datin Qeera banyak mencatatkan pengalaman indah beliau setelah menyarungkan Premium Beautiful dalam blog peribadi beliau. Dan kini turut serta bersama kami di TLC membantu kaum wanita menyelesaikan masalah kesihatan dan menjana pendapatan dengan Korset Ajaib PB.

Memang Premium Beautiful Corset banyak mengubah kehidupan. Dari sakit jadi sihat, dari susah jadi senang. Dari yang biasa jadi luar biasa.
Beruntungnya, cantik dapat, income pun dapat....

Nak Sihat atau nak jana income???

Call/SMS/WA:
013-3496050

#usahawanPB
#korsetkesihatan

www.hasikin.com

Terkejut Dengan Perubahan Serta-merta Selepas Pakai Korset Premium Beautiful


Seronok sangat bila sarungkan ibu beranak empat yang niat asal pakai Premium Beautiful untuk hilangkan sakit belakang. Tapi bila pakai jer Premium Beauitiful tak sampai 5 minit, bentuk badan terus berubah serta merta. Payudara makin mantap dan pinggang terus ramping. Macam tak percaya yang bila pakai korset ni selesa sangat sebab selama ni beliau sangkakan pakai korset mesti 'KETAT'. Baru boleh kurus dan cantik. Tapi dengan Premium Beautiful Corset memang takkan ketat dan sangat selesa.

Yang paling penting harganya jauh lebih MURAH berbanding corset lain sebab sebenarnya customer ni dah pernah berunding dengan agent corset xxxx dan harganya mencecah RM5,*** tau berbanding dengan Premium Corset yang hanya RM 2,*** beli sekali seumur hidup dan mendapat jaminan sepanjang hidup. Kalau rosak boleh repair PERCUMA sahaja. Cuma perlu call kami, Premium Beautiful Expert untuk urusan pembaikan. Tiada caj dikenakan.

Berbaloi sangat la kan sebab dengan hanya pakai PB jer boleh dapat pelbagai manfaat. Untuk sihat, untuk cantik dan boleh nampak kurus bila badan dah 'reshape'.


Dapatkan set anda sekarang dengan harga MURAH dan KESAN SERTA-MERTA tanpa risiko dan SELAMAT!!!

Call/SMS/WA:
013-3496050

#premiumbeautifulrawatsakitpinggang
#naksihat
#instantshape




Kurus Tapi Perut Buncit? Nak Buat Macamana?

Kakak ni mengadu, perut dia buncit walaupun dia kurus. Memang susah sangat nak pakai baju kegemaran sebab dari jauh nampak macam mengandung. Sangat 'touching' bila orang asyik tanya mengandung dah berapa bulan? 

Lepas dia tengok testimoni ramai yang hilangkan perut buncit dengan hanya sarung Premium Beautiful Corset, terus hubungi premium beautiful expert untuk dapatkan khidmat nasihat. Terus jatuh cinta sebab bila sarung Premium Beautiful Corset ni, perut buncit tiba-tiba hilang....Makin yakin nak menggayakan baju kegemaran beliau..

Sebab tu memang ramai yang pilih Premium Beautiful sebab macam-macam faedah yang diperolehi dengan pemakaian Korset Ajaib yang direka untuk membantu menyelesaikan pelbagai masalah kesihatan dan kecantikan seperti:-
- menghilangkan perut buncit
- menaikkan payudara/ menegangkan payudara
- menaikkan punggung jatuh / leper
- naikkan peranakan/rahim
- nak berpantang/ bersalin ( bengkung moden )
- melambatkan pertumbuhan sel kanser
- mengetatkan vagina/ peranakan/ rahim
- cyst/ fibroid/ tiroid
- period tak teratur
- keputihan
- senggugut
- nak kurus
- nak kahwin
- nak hamil

Jadi, kalau ada yang berperwatakan macam perempuan hamil, walaupun hakikatnya TIDAK, jangan berlengah lagi. Nanti orang 'confius' pulak asyik mengandung jer tiap-tiap tahun kan. Walhal, 'takde isi' pun. Cepat-cepatlah sarung Premium Beautiful ni yea. Nak cuba pakai FREE jer contact akak..

013-3496050
#premiumbeautifulexpert
#freefittingpremiumbeautiful
#topagentpremiumbeautifulkeramat



Bila Kurus Badan Pun Jadi Lurus

Badan kurus ok tapi kalau lurus jer terus tak ok...

Bila dah berkahwin dan melahirkan anak, walau kurus macamana pun aset pasti jatuh. Payudara jatuh, pinggul jatuh, rahim pun jadi longgar tau. Yelah, bayangkan kepala baby keluar dari ruang yang sempit. 

Dari jauh nampak lurus jer. Penyelesaiannya memang cepat-cepat kena sarung corset pembentukan badan Premium Beautiful bagi naikkan semula mana-mana yang dah 'aligment' tu.

Walaupun sibuk jaga anak, jaga suami tapi kena ada sesuatu yang berharga untuk jadikan kita 'istimewa' di mata mereka...Jaga-jaga suami kat sebelah tu yang memerhatikan perubahan kita. Tapi tak diluahkan 'ketidakselesaan tu sebab nak jaga hati kita jer..Kalau tiba-tiba hubungan dah tak seintim dulu, cuba check balik apa yang berubah. 

Tak rugi laburkan sedikit untuk menambat hati yang tersayang. Disamping cantik di mata dia, kita kembali yakin dengan diri sendiri. Badan sihat dan menawan dengan Korset Abang Sayang Premium Beautiful...

Contact je akak kalau nak tanya apa-apa pasal PB atau nak akak fittingkan pun boleh. FREE jer.

Call/ WA:
013-3496050
#premiumbeautifulexpertkl

Premium Beautiful Corset - Jualan Berpuluh Set Sehari


Saat kita teragak-agak dan tertanya-tanya boleh buat ke tak, boleh buat ke tak? Orang lain dengan pantas terus grab peluang..

Confirm bonus 5 figures berjoget-joget dalam akaun pada 12 haribulan September depan..

Kan dah kata, takde perempuan dalam dunia ni tak pakai bra..jadi memang takde masalah langsunglah kalau nak jual PB ni kan??? Sebab tu  berpuluh-puluh set permintaan sehari sampai dah jadi tsunami pb!!!

Tak pandai takpe, akak boleh ajarkan...

013-3496050
www.hasikin.com

#braterbaikwanita
#tsunamipb

Testimoni Premium Beautiful - Berat Turun 24kg!!!!


Woooowww!!! Seronoknya bila dapat result macam ni..Hasil selepas sarung pakaian dalam ajaib ni, Ukuran perut dari 123cm dah jadi 99 cm jer???
Berat pulak TURUN 24kg????

Jangan ragu-ragu beli Premium Beautiful Corset dengan #pbexpert dari TLC...
Kami memang expert pakaikan customer tak kira apa jua size badan anda..
Dari gemuk nak ke kurus atau dari kurus nak berisi sikit untuk dapatkan berat badan ideal pun boleh...

Jaga-jaga dengan agent yang salah bagi size...Nanti anda yang merana!!! 
Yang kurus makin melidi..yang gemuk makin berketul....

Free Fitting, Free Consultation...

Your Trusted Agent
013-3496050 
 #topagentpremiumbeautifulexpert
Hasikin Ali


Cegah Fibroid Peringkat Awal Dengan Premium Beautiful Corset


Memang bagus sangat sarung premium beautiful corset ni sebab boleh bantu kesan tanda-tanda awal macam-macam sakit kat badan kita...

Pengalaman customer ni bila pakai premium beautiful corset terus bleeding...check up kat klinik rupa-rupanya ada fibroid..sebelum ni tak pernah tau pun ada fibroid..nasib baik pakai pb, kalau tak sampai ke sudah tak tau kan..Kalau lambat detect pun payah jugak nak cari penawarnya.. 

Tak rugi melabur hari ini dengan hanya RMxxxx sahaja berbanding kos rawatan beribu-ribu ringgit. Kalau dah sakit, kos akan jadi sampai 4 kali ganda dari harga sepasang premium beautiful corset ni.Lakukan langkah bijak sekarang!!

Call/Whatapps:
013-3496050 
#topagentpremiumbeautifulkl


Pinggang Makin Ramping dengan Premium Beautiful


Dah tiga tahun pakai Premium Beautiful pinggang dari size 29 dah jadi 26 jer. Hasil konsisten pakai Premium Beautiful selama 8 jam sehari. Terus taknak berenggang dengan Premium Beautiful sampaikan masa hantar repair pun cepat-cepat beli set yang baru sebab memang sangat tak selesa tanpa Premium Beautiful ni tau..

Kesan buruk bila pinggang makin mengecil sejak pakai PB iaiah terpaksa beli seluar baru sebab semua seluar lama memang tak muat dan 'londeh'...
Nampak tak macam Aisyah..memang ketara sangat kan beza size seluar dulu dengan sekarang lepas dia konsisten pakai Premium Beautiful 8 jam sehari...


Kalau ibu beranak dua macam aisyah ni pinggang 26 inci jer, yang anak dara tu tak 'terbako' ke?? Mak dara lagi slim dari anak dara...fuh!!! 

Nak bagi harga istimewa dan diskaun sehingga RM400 pada 3 orang yang terawal sahaja..Hubungi akak sekarang..

Call/SMS/WA:
013-3496050


Bagaimana Cara Berpantang Dengan Bengkung Moden @ Premium Beautiful



Ramai orang berpantang dengan bengkung Moden @ Premium Beautiful Corset ni. Lagi cepat, kemas dan selamat. Tapi waktu bila kita boleh mula pakai bengkung Moden ni yea?? Kat sini akak nak share cara dan waktu yang paling sesuai untuk pakai Bengkung Moden ni.

Untuk ibu yang bersalin secara biasa (normal) 

Sarung waist nipper sebaik sahaja lepas bersalin. Lepas 2 minggu atau bila luka jahitan bahagian bawah tu dah kering dan dah sembuh boleh la sarung long girdle sebab macam ngeri la pulak kan lepas-lepas kena gunting kat situ terus nak pakai long girdle. Tapi ada jer yang berani hari ke 3 dah pakai long girdle tu dan hasilnya memang luka kesan jahitan tu memang cepat sembuh dan air bisa dan darah nifas memang banyak sangat keluar. Ringan jer rasa badan.

Untuk ibu yang bersalin secara Pembedahan ( Ceasar )

Pastikan luka jahitan di bahagian perut kering baru pakai waist nipper. Biasanya lepas 2 minggu dah boleh pakai waist nipper bergantung pada orang juga. Selepas sebulan dab boleh pakai satu set PB. Berdasarkan pengalaman, memang banyak testimoni mengatakan luka kesan pembedahan akan lebih cepat sembuh kalau kita cepat pakai waist nipper. 

Masa mula-mula pakai waist nipper cuma letak saja waist nipper tu kat atas perut supaya FIR pada waist bekerja untuk mengeringkan luka jahitan pembedahan. Bila dah kering dan boleh la hook waist dan pakai betul-betul..


Memang sangat MUDAH dan sangat BERKESAN berpantang dengan Premium Beautiful. Sampai anak nombor 10 pun boleh berpantang dengan PB ni.Uppss..ramainyer...


Sebab SET BERPANTANG PB tiada EXPIRED DATE tau...

Lifetime Warranty pulak tu...



PENTING: Waktu terbaik untuk dapatkan kembali bentuk asal adalah ketika berpantang 44 hari sebab masa tu badan dan perut kita lembik lagi..Ditambah pulak dengan pemakanan terkawal.Premium Beautiful bantu untuk 'lock' lemak kesan menggeleber dan hilangkan kesan stretchmarks sekali..


Nak tau details bleh pm or whatapps
 013-3496050

#premiumbeautifulexpert




Premium Beautiful - Korset Cantik, Korset Sihat, Korset Pelbagai Guna


Ada orang cari Premium Beautiful Corset ni sebab nak berpantang lepas bersalin, nak sihat, nak cantik, nak kurus, nak reshape body sebab nak kahwin.

Sebab tu banyak sangat gelaran untuk corset ni. Ada orang panggil 
- Set Berpantang
- Set Kurus
- Set Kesihatan
- Corset Abang Sayang dan macam-macam lagi..

Walau apa pun panggilan dan kegunaannya, tujuan utama 
corset pelbagai guna ni direka khas
 70% untuk selesaikan masalah kesihatan
30% untuk kecantikan 
dan hasilnya 100% keyakinan..

Antara penyakit yang dapat dirawat dengan PB corset:-
Senggugut
Slip Disc
Cyst
Fibroid
Nak Anak/ Nak Hamil
Peranakan Jatuh
Payudara Kendur
Breast Cancer
Period tak teratur
Period tak Stabil
Hormon Tak Stabil
Masalah Emosi
Nak Kahwin
Nak Badan Cantik
Nak Reshape Body
Nak kurus tapi malas bersenam
Nak kurus tapi susah kawal nafsu makan
Bengkung Moden Set Berpantang Bersalin
Mengetatkan Vagina secara semulajadi

Bila pakai confirm cik abang puas hati tersenyum sampai telinga..
Badan cantik, hubungan semakin intim..
sebab tu orang panggil corset ni, CORSET ABANG SAYANG:-) 
Dapatkan CORSET ABANG SAYANG dengan harga kasih sayang,

Call/ WA:
013-3496050
#premiumbeautifulexpertkl 
HASIKIN ALI






Ramai Berniaga Premium Beautiful Corset, Ada ke orang nak beli???


Ramai yang jual pb ni..ada ke yang nak beli???
Masa mula-mula buat biz ni dulu pun akak selalu fikir macam tu jugak..
tapi rupa-rupanya bukan takde. tapi tak cukup sebab memang permintaan pb ni memang sangat tinggi. bayangkan dalam masa sehari, 10 set PB habis dijual. Macam akak punya mentor kak Salha Zain tu, jual korset 10 set bukan sehari..tapi dalam masa 3 jam dah hanis licin!!!

Best berbussiness pb ni..

- Untung Runcit 3 angka
- bonus besar
- income besar
- free trip OSAKA, JEPUN ala VVIP gitu..

Nak jadi peniaga, pembeli, pengedar pb???
 

Call/SMS/WA:
013-3496050

#agentpremiumbeautifuldiperlukansegera


Testimoni Premium Beautiful - Cara Hilangkan Stretchmark, Perut Buncit dan kembalikan Bentuk Badan Bersalin Secara Pembedahan



Pb true story..

Asalnya customer ni nak pakai pb untuk hilangkan masalah perut buncit dan bekas parut rekahan ( stretcmarks ) selepas melahirkan anak secara pembedahan. Tapi PB ni suka-suka pulak bagi badan tu maintain slim dan kesannya shape lagi cantik dari sebelum beranak  . 

Customer ni baru pakai 2 bulan jer PB ni dan setiap hari konsisten pakai selama 8 jam jer...kalau sesiapa yang bekerja tu ibaratnya pakai pb ni waktu bekerja jer la kan. Tapi, hasilnya memang menakjubkan. Macam ke gym pagi dan petang kan?? Ke gym pun dapat turunkan berat badan je uolls. tapi nak dapatkan shape macam ni, tak tau lah bila??

Dah alang-alang tau kebaikan PB ni, memang WAJIB grab 1 set tau. Siapa kata bersalin secara pembedahan tak boleh berbengkung??? 
Dah ramai customer yang bersalin ceaser pakai bengkung moden ni dan hasilnya 500% puas hati. 

Yang dah pakai PB ni pulak tolong sebar-sebarkan kebaikan PB pada kawan-kawan yang lain. Ajak mereka pakai sama dan kenalkan mereka dengan akak nanti akak bagi uolss komisyen yea...

Premium Beautiful Corset membantu wanita berpantang 
mengatasi masalah seperti :-

- Perut buncit 
- Sakit Pinggang
  - Memberikan tenaga
  - Masalah rekahan, ( Stretch mark )
- Kembalikan potongan ( shape ) badan serta merta
- Membantu membangkitkan keyakinan walaupun telah melahirkan
- Membanyakkan susu badan ( milk booster )
-  Membantu mempercepatkan proses penyembuhan rahim
- Menganjalkan kembali payudara
- Mengeluarkan air bisa dari dalam badan
- Membantu mempercepatkan keluar darah nifas ( cuci darah kotor )
- Merapatkan dan mengetatkan kembali rahim sebab tu orang panggil pb ni corset abang sayang..makin bersalin, makin bergetah gitu..
  

Isteri yang nak tambat hati suami, cepat-cepat sarung PB..Isteri Pak Imam pun pakai PB dik non...Cepat-cepat contact akak...nak bagi harga
runtuh sempena merdeka!!!!

013-3496050
#premiumbeautifulexpert
Hasikin Ali


FREE REPAIR PREMIUM BEAUTIFUL KOYAK



Sabtu lepas, lepas balik makan di rumah terbuka sempat ergi hantar repair waist nipper..cangkuk tertanggal..ye lah.dah lama sangat kot..beli tahun 2009 tapi masa repair ni..FREE jer...no hidden charge..takde GST yea..sebab pb ni lifetime warranty..pelaburan bijak dengan pembelian hanya sekali tapi jaminan sepanjang hayat..Dulu pernah jugak terkoyak pb ni tapi masa tu tak tau pun boleh hantar repair..jahit sendiri jer..(bijak kan)..
Tak boleh le kakak sayang..sebab benang yang kita guna tak sama dengan benang FIR pb ni.tapi sejak jadi premium beautiful expert ni, baru tau banyak sangat keistimewaan pb ni rupanya.mujur belajar.kalau tak sesat jalan la jawabnya..


Antara kerosakan yang boleh hantar repair free:-
- cangkuk tertanggal
- kain terkoyak
- tetulang pada waist nipper patah
- koyak di bahagian tengah long girdle akibat keputihan ( keputihan sangat tajam boleh mengakibatkan berlubang di bahagian tengah long girdle ) 

Opps..kalau nak tukar size lepas dah guna bertahun-tahun tak bopleh la yea...
Nak tukar size boleh..kalau baru fitting memang tak muat atau pakai dalam 1-3 hari rasa memang tak selesa )

Macamana nak repair Premium beautiful anda yang rosak tu??
Anda boleh hubungi agent yang fittingkan tu yea. Sebab service bagi agent Premium Beautiful Expert adalah sepanjang hayat. Cuma perlu hantar pada agent anda tempoh baikpulih Premium Beautiful dar 1-3 bulan. 
Bila dah siap agent akan hantar kepada anda tanpa sebarang bayaran.
Kalau ada pun cuma bayaran postage je la..

Inilah sebabnya kenapa kalau anda nak beli PB mesti/WAJIB beli dengan Premium Beautiful Expert sebab hanya Agent Expert dan aktif yang betul-betul nak berniaga ang akan berikan perkhidmatan percuma sepanjang hayat. Dan salah seorang dari #premiumbeautifulexpert

Call/SMS/WA:
013-3496050
HASIKIN ALI

Testimoni Premium Beautiful - Serlahkan Keyakinan Pengantin di Hari Bahagia 



Bila selesai bulan Ramadhan, dah mula kenduri kahwin di sana sini. Tak lepaskan peluang juga si manis Eka ni pun baru jer melamgsungkan perkahwinannya baru-baru ni. Bukan senang nak jaga badan bila berkahwin musim-musim raya ni. Yelah, masa puasa memang la berat turun 3-5 kg sebulan tapi bila raya naik 3-5kg seminggu jer. Bayangkan?aduh stress mak...

Tapi, mujurlah Eka ni sempat pasang badan. Bila sarung Premium Beautiful Corset, memang nampak berbeza sangat. Badan yang dulunya 'tak ada pinggang; sekarang dah ramping uolls. Bila badan dah terbentuk, lemak tak bersepah-sepah memang confident sangat-sangat lah kan nak jadi raja sehari. Wajah memang confirm berseri-seri sebab tak perlu nak tahan-tahan nafas masa bergambar nanti, tak perlu nak kawal makan masa makan berdamai nanti, tak perlu risau baju tak muat last minit, dan yang paling penting tak la malu sangat depan suami dengan bentuk badan sendiri.

Betapa yakinnya Eka ni sampai orang kata 'over confident' dengan Premium Beautiful ni. Sempat lagi bagi amanat pada bakal-bakal pengantin untuk sarung Premium Beautiful ni. Confirm puas hati dan tak rugi.

" Konfiden sangat lahaiii...dengan pakai korset #premiumbeautiful neh.memang takde nak sorok2 lemak dah!!patutlah ramai pengantin sebelum kawen cari pb, nak posing pun takdelah nak sorok2 lemak gelebeh.memang baju pun terletak cantik dan elok je.tetiba nak cakap,tak menyesal aku beli...hahaha..bila pakai pb,memang shaping tu nampak sangat!!tu yang seronok!!sebab kita dari kul 11am until 7pm,kje duk atas pelamin je,amek gambar tak kesudah!!macam2 gaya ku buat atas pelamin tuh!seriusly eka boleh cakap,bagi mana2 perempuan yang tak lama lagi nak kawen tuh,memang kena pakai pb,bukan untuk cantik je,tapi untuk kesihatan jugak!!trust me!!"
-Eka Nazri-


 Bakal pengantin yang sedang menghitung hari, bulan atau tahun, yang nak dapatkan bentuk badan dan keyakinan WAJIB dapatkan Premium Beautiful Corset ini cepat sebab akak nak bagi harga terlajak istimewa untuk 3 yang terawal sahaja.

SMS/WA:
013-3496050
Hasikin Ali
#premiumbeautifulexpertkl  


Pengakuan Pesakit Kanser Payudara Menggunakan Premium Beautiful Corset

Akak nak kongsikan pengakuan dari Kak Soraya yang merupakan BREAST CANCER SURVIVOR yang menggunakan Premium Beautiful. Luahannya, sama-sama kita ambil iktibar...

"I am myself a cancer survivor n I know what Zul means when he says ilmu bnyk di dada tp berat mulut nak share.
Coming from the other side, I want to share how it feels because when you are fighting between life and death you want to hear benda2  yg 'sahih' - genuine, authentic, sound. Proven things and not be hoodwinked by crack remedies. Sebab dlm market ada mcm2 claim tentang rawatan cancer e.g Kangen Water, Transfer Factor, reverse osmosis, tukang urut cancer, rawatan ghaib  etc etc etc. Semua ni akan datang bila you sakit, so who to believe?

To be honest, I know my health has been enhanced through the PB. I started using the PB  1.5 years after I had surgery, chemo, radiotheraphy. Syukur Alhamdulillah.
Yang paling ketara, during a follow up mammogram the radiologist commented that my breast skin n scar nampak bersih/cantik tak mcm dulu. The scar used t be hard n the skin hitam and dry due to 35 radiotheraphy sessions. Skin tu dulu mcm terbakar. Selepas pakai PB ia bertukar, probably because the FIR concentrated at the lace stitching yg ada di cup area.

Also, because cancer cells thrive in and love cold bodies, I believe wearing the PB helps as it helps to regulate our body temperature through the FIR. So keeping your body temperature up is vital in fighting/preventing C and a fact that many do not know.
Cancer cells also grow in Oxygen free environments, sebab tu exercise is important. So even when I run or go to the gym I use my PB sebab the FIR enhances blood circulation, thus increasing oxygen levels. Cancer cells don't like this! InsyaAllah.
So kalau ada sesiapa yg tak nk pakai PB sebab dia takut panas ke tak selesa ke, K Soraya selalu share  this  point. Esp now we live sleep drive semua nak aircon..memudaratkan  sebenarnya.

So ini antara testimony yg saya share, but I always stress that it can help the healing process or prevention, amongst other things, such as:

1. Lifestyle changes -food, juicing,  exercise, rest

2. Mindset changes - prayers, faith n positive thinking

3. Regular checkups & listening to your body - check all warts n bumps you may find

4. Alternative treatments -e.g acupuncture, breast massage, heat treatment.

My cancer stage 2A but aggressive tumor masa diagnosed. My Onclogist  said masa tu high chance for it to come back to the brain within 2 years.
SubhanAllah, semua perancangan Allah. Kita usaha n doa sebanyak mungkin.  I have complete faith in Allah's mercy. 

Apa yg K Soraya nk share kalau kita nak sihat, deep faith, positivity  n try Everything that you feel helps you.  ( PB Bvsm garlic Garam buloh) All these I guna.Yakin Sihat. InsyaAllah."

 Alhamdulillah, PB dapat mengurangkan kesakitan breast cancer yang ditanggung Kak Soraya, dan betapa beliau amat mengingatkan jangan takut untuk mencuba apa saja untuk dapatkan tahap kesihatan yang baik. Usaha, yakin dan berdoa pada ALLAH. Jangan berhenti berusaha dan berharap. Semua penyakit pasti ada ubatnya dengan izin ALLAH.

Gambar terbaru Kak Soraya semakin sihat dan ceria bersama keluarga di pagi Aidilfitri yang lalu. Syukur Alhamdulillah.



Alhamdulillah, Kak Soraya semakin ceria bersama keluarganya kini. Inilah kisah perjuangan Kak Soraya melawan penyakit kansernya.

Anda nak berjumpa dan mengetahui lebih details pengalam Kak Soraya akak boleh bawa berjumpa sendiri dengan beliau. Beliau memang takkan berhenti memberi semangat kepada pesakit kanser agar berusaha untuk berjuang dan selebihnya bertawakal pada Allah SWT.

Kak Soraya selalu menasihatkan agar tidak berkira untuk membelanjakan produk lesihatan ketika masih sihat kerana bila ditimpa penyakit sebenarnya lagi banyak kos yang perlu dibelanjakan. Dan yang paling tak terhitung adalah nikmat kesihatan. Lebih baik mencegah dari merawat!!!!

Alhamdulillah Premium Beautiful Corset dapat melambatkan dan sekiranya cancer di peringkat awal, FIR pada Premium Beautiful dapat mematikan sel kanser dari terus merebak. InshaALLA..Hargai diri anda. Bertukar kepada pakaian dalam kesihatan Premium Beautiful.

Speacial Offer Premium Beautiful,

013-3496050
Ckin Ali


Testimoni Premium Beautiful - Kesan Kanser di Peringkat Awal

Tahukah Anda??
Dengan pemakaian Premium Beautiful boleh kesan kanser di peringkat awal??
Dengan pemakaian Premium Beautiful juga boleh mencegah kanser?
Dengan pemakaian Premium Beautiful mampu merawat sel kanser dari merebak
Dengan pemakaian Premium Beautiful membantu ramai penghidap kanser bebas dari kanser. Dengan izin ALLAH SWT...InshaALLAH..

Antara testimoni customer yang berjaya mengesan kanser setelah memakai premium beautiful. Siapa sangka diri sendiri menghidap kanser kan? Lepas sarung PB ni dah mula rasa tak selesa dan terus rujuk hospital. Dan keputusannya disahkan kanser tapi masih di peringkat awal. Kalau tak pakai awal-awal PB ni agaknya dah sampai stage 4 baru la kita tau kan?Thanks to PB.

Bagaimana Premium Beautiful boleh mencegah kanser payudara?

1. Infra merah jauh (F.I.R) yang terdapat pada setiap benang korset Premium Beautiful membantu meningkatkan daya tahan tubuh, meneutralkan racun, dan memperkuatkan proses terapi barah.

2. Selain itu, pengaliran darah sentiasa aktif dan lancar ke seluruh badan. Maka, sel barah tidak akan wujud dan berkembang.

3. Ia juga mendetoktifikasi sel-sel barah dengan cekap.

4. FIR juga mengembangkan kapilari darah untuk membantutkan percambahan sel barah.

5. Premium Beautiful ini sekaligus memberi terapi pemanasan badan. Sel barah mati pada suhu 42°C ketika pemakaian Premium Beautiful iaitu melalui sinar FIR yang akan membunuh sel barah tanpa sedar.

Mencegah lebih baik dari merawat. Hargai mahkota anda..

Free Consult dan Free Fitting:-
013-3496050
Hasikin Ali



Berat Turun 10kg Berpantang Dengan Premium Beautiful 



Wooww.Seronok sangat. Bila hilang 10kg, memang ketara sangat la kan perubahan badan kita. Ni la apa yang dialami oleh Kak Zana, ibu beranak tiga yang berpantang dengan Premium Beautiful  selama 8 jam setiap hari. 

Gambar terbaru Zana. Sebelum  pakai Premium beautiful,berat 65kg. Lepas sarung Premium Beautiful dah jadi 55kg jer.Bestnya bila dah beranak tiga pun,badan slim macam anak dara.

Bayangkan, orang lain masa raya baru-baru ni, orang lain sibuk bercerita pasal berat badan yang makin naik.tapi Kak Zana ni pulak, berat badan makin hilang..

Kak Zana ni pun rajin exercise bila ade kelapangan dan yang paling bijak sebab Zana exercise sambil pakai Premium Beautiful. Tau tak, bila bersenam dengan Premium Beautiful, akan membakar  kalori DUA KALI GANDA dari biasa tau. BERGANDA-GANDA sihat, inshaALLAH..

Dapatkan Set Premium Beautiful Corset untuk dapatkan berat badan ideal dan menjaga kesihatan anda..

Call/SMS:-
013-3496050
Hasikin Ali


Susah nak ke tandas bila Pakai Corset Premium Beautiful


Memang susah nak pakai Premium Beautiful ni. Lagi-lagi bila lepas membuang air. Susah nak tarik. Ketat sampai berpeluh-peluh jadinya...
Ya ALLAH, kesiannya..

Ini la  message yang saya dapat dari customer yang pernah fitting pb dengan saya sebelum ni..lepas fitting dia KIV dulu cakap nanti dia akan call semula kalau nak..rupa-rupanya dia beli dengan kawan baik dia..

Pakai PB ni memang KETAT dan TAK SELESA kalau bukan size yang SESUAI dengan kita. 

Macamana nak dapatkan Premium Beautiful dengan size yang tepat dan selesa?

Pastikan anda membeli melalui agent yang memang terlatih dan aktif.. Memberi size dan perkhidmatan terbaik untuk anda...Sebab PB ni bukan macam beli bra di pasaraya ye. Beli sekali, rosak beli yang lain. Premium Beautiful ni pelaburan paling berbaloi sebab 'lifetime warranty'...sepanjang hayat..boleh pakai dari anak dara, nak kahwin, bersalin anak pertama sampai ke bongsu..memang sarung pb ni jer..Bila rosak boleh hantar repair, PERCUMA ajer!!!Bagi je PB ni semua ke agent yang kita beli dulu nanti dia akan sberikan service sepanjang hayat uollss!!



Nak pakai Premium Beautiful, boleh contact akak sebab akak salah seorang agent bertauliah dan diiktiraf..Nak dapatkan Premium Beautiful dengan harga istimewa, contact akak sekarang..

SMS/WA:
013-3496050


Kurus Sebab Korset Premium Beautiful


Ya ALLAH, apa dah jadi ni? kenapa badan makin kurus??
Ni semua angkara PB la ni..PB tu apa yea??
PB tu Premium Beautiful, pakaian dalam ajaib atau korset yang direka khas 70% untuk kesihatan dan 30% untuk kecantikan.
Nak kurus dan sihat dengan pakaian dalam ajaib ni?

Call/SMS/WA: 
013-3496050
#premiumbeautifulexpert


Cara Turunkan Berat Badan Paling Mudah Masa Raya

Turun 4 kg masa puasa, biasa..
Kalau turun 4kg lepas makan rendang, nasi himpit, ketupat, kuih raya dan macam-macam lagi, memang luar biasa...Tapi dengan Pakaian Dalam Ajaib yang mampu membakar lemak dan kalori yang tak perlu dalam badan, segalanya boleh jadi kenyataan. 

Yang paling seronok, nak kurus dan sihat anda tak perlu
- makan ubat diet
- kawal makan
- senaman
- pembedahan

Hanya perlu sarungkan #premiumbeautifulcorset untuk dapatkan berat badan ideal dan bentuk badan menawan. Mudah dan sangat berkesan. Cuma sarung dan cangkuk jer. Sambil makan pun anda sedang membakar lemak sebenarnya.

Jangan risau!! Korset Premium Beautiful ni dah diiktiraf kehebatan dan keselamatannya dan merupakan satu-satunya korset yang mendapat pengiktirafan SUPERBRANDS.

Nak dapatkan produk SUPERBRANDS dengan harga murah dan berpatutan???

Call/SMS/WA:
013-3496050
#premiumbeautifulexpert



Perut Buncit Lepas Bersalin Kempis Dalam Masa Seminggu



Perut buncit dan kembang bila mengandung selama 9 bulan 10 hari...
Tapi nak kempiskan semula memang makan masa yang lama kan??
 Kalau ada alternatif mudah untuk kempiskan perut selepas bersalin hanya dalam seminggu???Kenapa nak lepaskan peluang keemasa tu kan???

Dah ramai yang dapat kembalikan perut buncit dengan hanya memakai bengkung moden iaitu Premium Beautiful Corset. Kesannya memang cepat dan selamat. Sangat sesuai untuk wanita berkerjaya masa kini.

Ni antara pengalaman pengguna bengkung moden. Dalam masa seminggu perut dah tak buncit dan cangkuk paling hujung pun dah jadi longgar. 
Hebatnya Premium Beautiful!!!

Nak dapatkan set bersalin paling selesa, murah dan berkualiti, pastikan dapatkan dari agent terlatih #premiumbeautifulexpert

Call/ SMS/ WA:
013-3496050
 ( Shikin )


Testimoni Premium Beautiful - Badan Kembali Terbentuk Walaupun Bersalin Secara Pembedahan


Dalam masa 5 minit je badan ibu anak tiga yang baru 43 hari melahirkan anak secara pembedahan ni bertukar jadi cantik, terletak dan kemas. Bahagian perut menggelebeh paling ketara...sebelum pakai nampak kembang pada bahagian pinggang, tapi lepas pakai premium beautiful terus kemas. Inilah kawasan paling bermasalah bagi ibu-ibu lepas bersalin, terutamanya bagi ibu yang bersalin secara ceasar. 

Ramai yang cakap bersalin ceasar perut memang tak boleh kempis kembali sebab tak boleh berbengkung, bertangas, berurut dan menjalani proses berpantang tradisional sebagaimana bersalin normal. Jangan risau sebab sekarang ni bengkung moden Premium Beautiful ni memang amat sesuai untuk bantu ibu-ibu berpantang tak kira macamana proses bersalin samaada normal atau pembedahan untuk dapatkan semula bentuk badan dan kembalikan keanjalan aset kewanitaan anda.

Pengakuan dari Amalina, ibu beranak tiga yang bersalin secara pembedahan

"Gembira sangat-sangat bila dapat sarung premium beautiful ni setelah 3 tahun mengintai-ngintai peluang nak pakai pb..akhirnya lepas bersalin anak ketiga baru dapat pakai..sakit pinggang akibat suntikan epidural melahirkan kali ke tiga ni memang jadi penguat semangat untuk cepat-cepat sarungkan pb kat badan. Tambahan lagi masa berpantang yang acuh tak acuh, dengan nak melayan karenah anak-anak kecil memang tak sempat la nak ikat bengkung berjela-jela tu..nasib baik ada bengkung moden yang mudah..cuma sarung dan cangkuk jer..tapi kesannya memang menakjubkan..sampaikan bila sarung je pb ni husband terus puji..nampak tak???suami pun pandai jugak berpolitik..selama ni dia senyap jer, ayat penyedapnya maybe nak jaga hati kita..tapi bila bentuk badan kita dah langsing, menawan dia puji bagai. Maksudnya???ehem2..faham-faham sendiri lah yea..."
 
Ada ke ibu-ibu yang tengah survey2 lagi pasal pb ni??
takyah tunggu sampai 3 tahun, 3 minit anda sarung pasti suami senyum lebar punye.Selalu kalau keluar rumah jalan jaih-jauh kali ni mesti nak berkepit jer.
Siapa tak sayang isteri ooiiii...Lagi-lagi bila dapat isteri yang cantik dan pandai uruskan rumahtangga....
 
Nak bagi Harga Istimewa, Premium Beautiful Offer Ramadhan:-
Cepat-cepat call dan terhad kepada 3 yang terawal sahaja

013-3496050
Hasikin 


 Borong Premium Beautiful Murah


Wooowwww....memang terkejut la kan bila dapat whatapps dari customer nak borong 5 set premium beautiful..Bila dah tau keistimewaan dan kehebatan pb ni, memang tak cakap banyak dah..terus je contact Top Agent Premium Beautiful Expert...harga bukan lagi ukuran...

Selain dari nak kurus, premium beautiful ni bantu selesaikan masalah seperti:-
- perut buncit
- gastrik
- migrain
- payudara kendur
- peranakan jatuh
- cyst
- fibroid
- awet muda
- period tak teratur
- senggugut
- nak hamil
 - punggung menggeleber
- bengkung berpantang ( bengkung moden )
- melambatkan pertumbuhan sel kanser 
- mengetatkan vagina
Dan banyak lagi...

Sebab tu semua wanita yang nak SIHAT dan nak CANTIK dimata suami 
WAJIB pakai pb!!!!Corset abang sayang ni!!!


Harga istimewa dan free gift untuk 3 yang terawal menanti...
 
Call/SMS/WA
013-3496050

#premiumbeautifulexpert
#topagentpremiumbeautifulkl

Testimoni Premium Beautiful - Hilangkan Lemak Bertingkat-tingkat?

Dah masuk hari ke 14 umat islam berpuasa. Alhamdulillah, semoga semakin hari semakin bertambah baik amalan dan ibadah kita. Dah ramai mula menyediakan persediaan untuk menyambut Lebaran. Pastinya kaum wanita lah paling sibuk masa ni mencari yang terbaik untuk suami, anak-anak, ibu bapa dan pastinya nak pilih baju yang paling cantik untuk sarungkan pagi raya nanti. 

Nak dapatkan yang paling cantik dipandang mata untuk tersayang. Mesti nak dapatkan yang tercantik juga untuk diri sendiri kan? Tapi kalau baju jer cantik, badan pulak macam ni??? Oh my??


Kalau baju berlipat memang nampak kemas...
tapi bila lemak badan yang berlipat confirm rasa rimas kan?? 
Penyelesaiannya mudah jer.Cuma sarung je Premium Beautiful.
Jangan salah faham yea, pakai PB bukan untuk sorok lemak tapi fungsi PB memang terbaik dalam meng ALIHkan LEMAK dan 'LOCK' LEMAK di tempat yang sepatutnya. Barulah badan nampak kemas dan terbentuk menawan. Instant Shape! kesan serta-merta uollss!!! 

Yang lagi seronok bila masa raya nanti boleh makan macam-macam, tak perlu nak sekat-sekat makan. Confirm badan korang takkan berlipat-lipat lagi. Silap-silap makin banyak makan, badan makin kecik..macamana tu??

Inilah keistimewaan Corset PB berbanding corset-corset yang lain. Sebab PB ada teknolgi FIR yang membantu melancarkan peredaran darah.Bila darah lancar, dapat meningkatkan kadar metabolisma badan yang rendah punca pelbagai penyakit dan kegemukan.

Dapatkan set premium Beautiful hanya dari Premium Beautiful Expert 
Top Leaders Circle:-
Harga paling murah confirm puas hati
Superbrands produk yang berkualiti tinggi

Call/SMS/Whatapps
013-3496050
Shikin



Testimoni Premium Beautiful Corset - Badan Bertenaga Walaupun Berpuasa


Patut la ramai sangat yang nak sarung pb bulan puasa ni..
Rupa-rupanya ni la rahsianya...
Walaupun berpuasa tapi badan tetap segar jer...
Bukan segar jer tau, gastrik pun tak serang kalau berpuasa dengan pb ni...

 Kurang rasa lapar dan yang paling seronok masa berbuka nanti makan sikit tapi cepat jer rasa kenyang. Kalau makan banyak pun, badan tetap takkan naik mendadak sebab teknolofi FIR pada Premium Beautiful ni bantu bakar kalori dan lemak yang tak perlu pada tu.
 
Betul ke sekarang tengah Promosi????

Yang nakkan Premium Beautiful  Classic dan Premium Beautiful Elegance dengan harga promosi, whatapps akak cepat!!!
 013-3496050
Shikin


Wajib Beli Premium Beautiful Dari Agent Terlatih
 #premiumbeautifulexpert



Adik-adik, akak-akak, makcik-makcik atau abang-abang yang nak belikan isteri bengkung moden untuk bersalin, nak kuruskan badan atau nak selesaikan masalah kesihatan seperti sakit pinggang, senggugut dan sebagainya, pastikan dapatkan set Premium Beautiful Corset ni dari agent terlatih dan bertauliah #premiumbeautifulexpert

Kenapa???

Sebab nak elakkan dari berlakunya kes penipuan dan ketidakselesaan semasa memakai Premium Beautiful Corset. Banyak tawaran akak jumpa di mudah.my yang tulis " premium beautiful murah" tapi bila di teliti, SAH ianya adalah set premium beautiful tipu! Jadi jangan mudah tertipu dengan harga murah Premium Beautiful kerana...

1) PRELOVE set!!!
Amaran keras yea! Tolong jangan kongsi pakaian dalam anda ( PB set ) ni dengan orang lain yea. Memang fabrik dia anti-bakteria tapi uols selesa ke guna pelapik sulit dengan orang lain? Lagipun PB ni merakam bentuk badan pemakainya. Jadi bila uolls pakai set orang lain, badan uols akan jadi macam badan pengguna yang sebelumnya..Oh Myy??

2) SET LAMA
Tiada lagi fungsi FIR pada corset tersebut kerana kebiasaannya set lama ni kerap terperap dalam bonet kereta yang panas atau terdedah jer. Memang FIR nya akan berkurangan kalau tiada penjagaan yang rapi.

3) CLEARANCE STOCK
Anda tak boleh nak tukar size sekiranya size yang dipakai tak selesa dan tak sesuai dengan size anda. Pakai PB bukan untuk senak dan sendat yea. Tapi untuk selesa dan bebas bergerak. 
 Dan sekiranya terdapat sbarang kerosakan pada Premium Beautiful, memang menjadi  masalah untuk anda mencari semula agent pb tu sebab mereka memang nak habiskan stok jer dan tak berminat nak berbussiness lagi.

Untuk pengetahuan anda, service premium beautiful ni sepanjang hayat yea. Lifetime warranty. Maknanya bila ada sebarang kerosakan seperti hook tercabut, kain tercarik, tetulang patah, anda boleh hubungi semula agent premium beautiful anda untuk mendapatkan perkhidmatan baikpulih secara PERCUMA. No HIDDEN Charge dan No GST!

Itulah sebabnya
 WAJIB 
dapatkan Premium Beautiful dari agent yang aktif dan sah sahaja.
Alhamdulillah, akak antara salah seorang agent terlatih #premiumbeautifulexpert

Lagi satu tips utama sebelum membeli Premium Beautiful!
Pastikan agent tersebut PENGGUNA TETAP PB Corset. Kerana hanya mereka yang jatuh cinta dengan SUPERBRANDS dan HIGH QUALITY PRODUCT macam Premum Beautifu ni je yang akan memberikan perkhidmatan terbaik dan sepenuh hati untuk anda sebelum, semasa dan selepas urusniaga dilakukan.

Macamana nak tau agent tu pengguna setia Premium Beautiful atau tak???

Senang ajer...Pergi check blog, fb personal dan instagram mereka.
Mereka jual dah pasti mereka pakai.

Lagi banyak testimoni maknanya mereka memang penguna setia dan agent yang sah dan aktif memberikan perkhidmatan kepada orang ramai.
Insha Allah pasti dia juga serius untuk memberi perkhidmatan terbaik untuk anda.

Dah alang-alang pakai Premium Beautiful Corset dengan harga empat angka kecil, lebih baik kita dapatkan dari agent yang serius nak berniaga dan boleh berikan khidmat terbaik sepanjang hayat.

Nak cari Premium Beautiful, cari #premiumbeautifulexpert!!!
 
013-3496050
Shikin


Kegunaan dan Kebaikan Premium Beautiful Corset

Terlalu ramai yang beranggapan bila sebut korset jer nak kurus. Bila pakai jer mesti ketat dan susah nak bernafas. Tapi dengan Premium Beuatiful Corset akak ni, memang tak sama dengan corset yang kat luar sana. Kalau sarung corset akak ni CONFIRM korang taknak bukak punya sebab sangat selesa dan terpesona dengan bentuk badan sendiri bila tengok lemak dah tak bersepah dan badan korang dah berbentuk mengalahkan Che Ta...Mengancam tuuuu!!!

Sebenarnya Premium Beautiful Corset ni banyak sangat kegunaannya dan kalau akak bagitau mesti korang tak percaya sebab dia bukan untuk kuruskan badan sahaja tapi ianya direka khas untuk bantu selesaikan pelbagai masalah kesihatan dalaman wanita disamping mengembalikan kecantikan dan keyakinan anda.

Diantara kelebihan Premium Beautiful Corset ialah
membantu menyelesaikan masalah kewanitaan seperti :-
-  migrain/ sakit kepala
- senggugut
- period tak teratur
- period pain
- cyst
- fibroid
- buasir
- keputihan
- batu karang
- sembelit
- gastrik
- sakit belakang/slip disc
- membantu mendapatkan berat badan ideal
- menghilangkan masalah bau badan
- nak kurus tanpa perlu menyekat pemakanan dan senaman
- membantu mendapatkan bentuk payudara menawan dengan cara membantu membesarkan dan menganjalkan payudara yang kecil dan mengecilkan dan menaikkan payudara yang besar dan jatuh
- mengetatkan semula vagina/rahim wanita ( dah tak payah makan jamu )
- mengurangkan kesan rekahan (stretchmark) perut dan betis selepas bersalin
- bengkung terbaik membantu mengempiskan perut selepas proses melahirkan
- membantu menyembuhkan luka dalaman rahim selepas melahirkan anak
- menaikkan punggung yang jatuh dan leper
- membantu membanyakkan susu badan bagi ibu yang menyusukan bayi
- melambatkan pertumbuhan dan pembiakan sel kanser ( jika di peringkat awal mampu menghapuskan sel kanser )

Ya Allah, memang banyak sangat la kegunaan dan kebaikan Premium Beautiful corset ni sebab ianya direka khas 70% untuk kesihatan, 30% kecantikan dan 100% keyakinan.

Sempena Ramadhan yang barakah ni, akak nak bagi harga promosi super jimat berbaloi-baloi, beserta free gift untuk anda yang nak sihat dan cantik menjelang Aidilfitri ni. Call akak cepat untuk dapatkan size anda sebelum kehabisan stok!!!!!

Nak cari premium beautiful, cari akak yea..
Top Agent Premium Beautiful Expert

013-3496050
Shikin

Tips Turunkan Berat Badan Tanpa Senaman

Adakah anda mengalami masalah berat badan?? Sibuk bekerja dan tiada masa untuk bersenam? Disini akak nak kongsi petua untuk turunkan berat badan tanpa perlu bersenam.

Cara yang sangat mudah melalui pemakanan dan cara hidup yang sihat dalam melakukan aktivit iseharian. Antaranya adalah:

1. Banyak minum air masak

Anda dinasihatkan meminum banyak air masak. Tubuh kita memerlukan banyak air untuk membolehkan organ-organ dalaman berfungsi dengan lebih baik. Elakkan dari meminum air bergas, air bergula keran ia mempunyai kandungan kalori yang sangat tinggi yang boleh menjejaskan organ di dalam tubuh. Pastikan mengambil air secukupnya mengikut keperluan badan anda. Gunakan nisbah 25kg berat anda bersamaan 1 liter air untuk diminum. 
Boleh rujuk jadual dibawah.


2. Tidur Yang Mencukupi

Dengan hanya tidur yang cukup dapat membantu membakar kalori dalam tubuh anda dan mengembalikan kesegaran tubuh. Sistem organ dapat berfungsi dengan lebih baik dan membantu pembakaran kalori yang dapat meningkatkan sistem imunisasi dalam melawan penyakit. Mudah kan, dengan tidur yang berkualiti dapat menguruskan badan.

3. Mengamalkan Gaya Pemakanan Yang Sihat

Anda juga boleh menurunkan berat badan dengan mengambil sarapan pagi. Menurut kajian,  mereka yang tidak bersarapan pagi lenih cenderung unutk gemuk berbanding mereka yang mengambilnya.
Mengapa? Ini kerana sarapan pagi menstabilkan hormon dan paras gula dalam darah. Kadar metabolisma juga meningkat untuk membakar kalori.


4. Banyakkan makan buah-buahan dan sayur-sayuran

Buah-buahan san sayuran memnag lebih mudah untuk dihadamkan oleh tubuh badan kita. Ia juga mengandungi banyak vitaminyang baik unutk kesihatan. Banyakkan memakan bauh-buahan dan sayur-sayuran terutamanya di waktu malam.

5. Aktifkan diri dengan aktiviti yang seharian

Lakukan banyak aktiviti yang memerlukan pergerakan. Seperti gunakan tangga untuk naik ke tingkat atas. Jika terlalu tinggi, naik tangga untuk beebrapa tingkat kemudian sambunglah menaiki lif. Berjalan laju dan gunakan kasut yang cukup selesa agar tidak melecet. Jangan duduk terlalu lama menghadap komputer atau mennonton TV.

6. Pakai Premium Beautiful Corset

Lagi mudah kalau anda sarung jer pakaian dalam ajaib ni Premium Beautiful Corset. Dengan PB ni membantu meningkatkan kadar metabolisma sekaligus membantu pembakaran lemak tak perlu dalam badan kita. Dah ramai yang berjaya turunkan berat badan hanya dengan memakai Premium Beautiful Corset ni jer!!!! Baru sarung tak sampai sehari dah turun sekilo???



Ramai yang dah berjaya menurunkan berat badan dengan hanya memakai Premium Beautiful Corset. Tak perlu senaman mahupun kawal pemakanan.

Nak dapatkan Premium Beautiful Corset dengan harga murah dan jimat??
Pembayaran secara ansurans atau kad kredit??

Call/SMS/WA Now!!!!
013-3496050
Ckin Ali 


Siapa kata orang dah kurus tak perlu pakai Premium Beautiful Corset????



Siapa kata orang kurus tak perlu pakai Premium Beautiful Corset????Ermm..takkanlah orang kurus tu taknak sihat kan?Belum confirm lagi orang kurus terlepas dari masalah-masalah wanita macam selulit, period pain, period tak teratur, keputihan, sembelit dan macam-macam lagi. 

Inilah perubahan bila orang kurus pakai Premium Beautiful. Kakak ni happy sangat bila sarung PB ni aset terus ada, baru ada 'cutting' tak la straight sangat.

Itulah sebabnya walaupun kurus, mereka kena pakai Premium Beautiful Corset.
- Mereka pun nak jugak sihat
 - Nak ada 'ASET' payudara dan pinggul
- Teringin jugak ada potongan 'shape', taklah 'straight' macam papan
- Nak dapatkan berat badan ideal, kurus sangat macam terlalu berusia. 
( orang lelaki tak suka perempuan kurus-kurus sangat tau )
- Orang kurus sangat terdedah kepada masalah postur badan iaitu bongkok..
masalah sakit belakang/slipdisc.
- Orang kurus pun BUNCIT. Ya Ampun, badan dah cantik tapi perut buncit..
tak lawalah baju raya jovian kalau buncit  uollss..

Akak nak bagi harga Premium Beautiful Corset murah-murah untuk orang kurus. Stok pun terhad. Stok habis, habislah harga murah-murah tu...
Tunggu ape lagi tu..cepat-cepat cari Premium Beautiful Expert ni..

Call/ Whatapps :
013-3496050


Testimoni Premium Beautiful - Kembali Period Setelah Empat Tahun Tidak Period


Alhamdulillah, dapat whatapps dari Customer yang terlalu gembira bila sarung premium beautiful ni beliau kembali period. Bayangkan, dah 4 tahun tak period. Umur baru 32 tahun takkan menopous kot???Beliau nak pakai Premium Beautiful ni sebab nak hamil. Anak sulong dah 5 tahun dan mengharap kehadiran cahaya mata ke dua. InshaALLAH, lepas ni peluang nak hamil kembali cerah bila dah period semula. 

Boleh bayangkan tak kalau toksin tersimpan dalam badan selama 4 tahun. Selalu sangat sakit kepala, keletihan, emosi tak stabil. Bila period ni baru la rasa diri normal semula.

Bercerita pengalaman pertama kali beliau memakai Premium Beautiful Corset ni, keluar keputihan yang sangat banyak dan berbau. Dah mula cuak tapi akak nasihatkan dia supaya teruskan penggunaan dan Alhamdulillah dalam masa hampir sebulan, beliau period.

Yang paling seronok, kawan-kawan semua tegur yang badan dia makin cantik dan super mantap. Nasib lah u...niat nak hamil tapi terpaksa dapat bentuk badan cantik dengan aset yang makin mantap pulak.  Inilah kesan bila sarung pakaian dalam ajaib ni.

Nak dapatkan Premium Beautiful dengan harga promosi sempena hari raya nanti...Hubungi akak segera!!!!


Call/SMS/WA: 
013-3496050


Lelaki Pakai Premium Beautiful - Petua Atasi Perut Buncit Boroi


Para suami bila tengok isteri semakin langsing menawan lepas sarung Premium Beautiful, jadi cemburu pulak.  Tiba-tiba dia cakap...
 " abang pun nak jadi smart jugak, takkanlah sayang sorang-sorang jer nak cantik.abang boleh pakai PB ni tak?? "

Dah tentu boleh. Abang-abang sado kat luar sana jangan risau. Lelaki pun boleh pakai Premium Beautiful Corset ni. Tapi bukannya pakai satu set PB ni. Cuma pakai Waist Nipper sahaja. Dengan memakai Waist Nipper atau Bengkung Moden Premium Beautiful Corset ni membantu kaum Adam selesaikan terutamanya masalah perut buncit dan boroi, sakit pinggang, sakit tulang belakang dan slip disc.

Faktor kesibukan bekerja dan tak sempat nak bersenam punca terkumpulnya lemak di bahagian perut. Dengan teknologi FIR yang ada pada Waist Nipper Premium Beautiful Corset ni membantu membakar kalori sama seperti anda bersenam. Mudah kan, sambil bekerja di pejabat sambil workout dengan hanya memakai waist nipper sahaja. Macam cik abang ni, siapa sangka dia sarung waist nipper kat dalam tu. Nampak kemas dan no more buncit kan..segak jer..


Selain dari itu, golongan yang sering melakukan kerja-kerja berat, memandu terlalu lama juga sering mengalami sakit belakang. Memang sangat sesuai sarung waist nipper untuk menyokong tulang belakang dan kurangkan kesakitan tulang belakang disamping mendapatkan postur badan yang baik.

Ini kerana pada waist nipper ni terdapat 7 batang tetulang keluli memori dapat menyokong pinggang dan menegakkan tulang vertebra, turut berupaya memperbaiki postur berdiri dan duduk. Tulang-tulang ini sangat lembut dan mengikut bentuk badan-keselesaan sepanjang hari.  ANDA tidak akan bongkok sehingga ke tua jika amalkan pemakaian bengkung. Sakit pinggang/belakang juga akan LENYAP juga dari badan.



Cangkuk 3 laras disisi untuk keselesaan badan dan mempercepatkan pembakaran lemak degil disini. Rekaan secara fleksibel, menghasilkan kesan pembentukan berdasarkan kesesuaian badan individu.
Perut menjadi kemas dan rata disini. Tetulang keluli ini juga lembut dan tidak menghalang aktiviti seharian seseorang.

Keistimewaaan bengkung Premium Beautiful ini diiktiraf sebagai satu-satunya corset terbaik sebagai rawatan dan penjagaan tulang belakang hinggakan mendapat pengiiktirafan oleh Pakar Tulang Belakang Antarabangsa. Ianya juga diiktiraf sebagai produk Superbrands dan mempunyai Lifetime Warranty...sepanjang hayat tu...




Dapatkan postur badan dan perut kempis abang sado dengan harga istimewa pada size terbaik dan dijamin selesa.

Call/SMS/Whatapps :
013-3496050


Tsunami PB - Petua Hilangkan Perut Buncit

Lepas bersalin, perut buncit? - NORMAL
Tak bersalin lagi, perut buncit - TAK NORMAL SANGAT
Anak dara, perut buncit - MALULAH...

Ada sesiapa mengalami masalah perut buncit tak? Badan kurus tapi perut buncit? Kalau anda mengalami masalah macam ni, dan berniat untuk menyelesaikan masalah perut buncit dengan cepat, berkesan dan selamat, PREMIUM BEAUTIFUL boleh membantu membasmi 200%!!!

Kesan serta-merta bila anda sarung Premium Beautiful Corset ni:-   
1. PERUT BUNCIT HILANG SERTA-MERTA
Dah buat macam-macam tapi masih tak hilang juga buncit tu.  Kesan pemakaian Premium Beautiful Corset ni membantu membakar dan menipiskan lemak dibahagian perut anda yang dah lama terkumpul. Lama kelamaan lemak pada kulit akan jadi nipis...bila nipis maknanya PERUT JADI FLAT! Tak perlu buat sit up pun perut boleh FLAT??
Semuanya gara-gara Premium Beautiful ni la.. 

2. PINGGANG TERBENTUK SERTA-MERTA
 Pinggang terbentuk kemas bila sarung Premium Beautiful ni. Serta merta ada shape. Takde dah 'straight cut' macam badan abang SADO..barulah terserlah kerampingannya.


 3. ADA BREAST SERTA-MERTA
Selama ni tak dapat bezakan mana satu breast. Depan dan belakang lebih kurang sama jer. Tapi bila pakai Premium Beautiful ni breast kat bahagian belakang dah pindah rumah balik ke tempat asal. Duduk dalam cup sepatutnya. Lemak kat belakang badan dan hilang dan yang paling penting payudara dah tak 'kendur' dan mantap jer..
 4. PINGGUL/PUNGGUNG TERBENTUK (NAIK) SERTA-MERTA 
Masalah kaum wanita terutamanya yang dah berkahwin dan melahirkan, memang punggung akan jatuh dan hilang 'shape'.Cepat-cepat 'touch up' semula untuk yang tersayang supaya dia tak cari yang lain. Naudzubillahhiminazzholik..

INSTANT SHAPE 
Yang penting segala kesan serta-merta Premium Beautiful ni adalah selamat dan jimat! Bayangkan tanpa pembedahan, makan pil, tahan makan,  terus dapat 'instant shape'. Kalau dengan cara pembedahan atau ubat-ubatan mencecah RM10,000 pun takkan dapat hasil macam ni. Setakat hanya RM2,000 sepanjang hayat membaluti tubuh anda dan mengembalikan keyakinan dan kecantikan anda, memang pilihan paling bijak buat kaum hawa..
Basmi perut buncit dengan jimat, mudah dan selamat.

Call/SMS/Whatapps 
013-3496050
Shikin








Side Income Jual Pakaian Dalam RM5,000 Sebulan???


 Jual Pakaian Dalam Income RM5,000 Sebulan? Betul ke? Pakaian dalam apa??? Mestilah pakaian dalam superbrands Premium Beautiful Corset kami
yang jadi viral TSUNAMI PB tu...

Tengok ni dah ada bukti depan mata..

Teruja dengan semangat ibu muda ni. Dengan anak kecil, tiada pengasuh..
tapi tekad nak ubah cara hidup dan tingkatkan taraf ekonomi keluarga.
 Tekad untuk berniaga dengan Top Leaders Circle dan Alhamdulillah...hasilnya..
Beliau sangat terkejut bila check baki dalam akaun RM4, 878.31. Mana tak terkejut, RM 5,000 tu lebih dari gaji hakiki suami. Ya ALLAH, belum campur lagi untung runcit yang hampir RM5,000 hasil jualan semua set Premium Beautiful yang sangat laku keras macam goreng pisang panas tu.
Seorang lagi surirumah yang mencari pendapatan sampingan yang merasa tempias akibat GST. Memang takkan duduk diam la kan. Kena cari juga punca pendapatan untuk membantu meningkatkan taraf ekonomi keluarga. Juga memilih berniaga bersama Top leaders Circle..
Pendapatan bulan pertama dah mencecah sehingga RM4,174.98 dan dalam masa yang sama dapat keuntungan runcit sebanyak RM5,000 dengan terjualnya semua set ditangan.

Subhanallah..Memang mudah sangat nak berniaga bila ada mentor yang ajar dan tunjukkan jalan. Cuma buat dan tiru je apa yang mentor buat,Nak berjaya, mesti belajar dari orang yang dah terbukti berjaya. Sekarang cuma perlukan semangat yang kuat untuk cabar diri untuk BUAT!
Sebenarnya bukan RM5k jer, nak dapat RM10k, RM100k dan infiniti pun boleh..
Sebab dalam bussiness ni, income memang kita sendiri yang tentukan..





Percaya tak, bukan sahaja dapat income RM5,000 sebulan, tapi dapat melancong secara PERCUMA tiket VVIP ke BANGKOK????






Jadi sesiapa yang berminat mengetahui lebih lanjut, jangan malu-malu hubungi akak untuk akak share kan peluang berniaga bersama TLC. Impian kami untuk bebas hutang, bebas berbelanja dan bebas masa.
 
Call/SMS/WA me now!!!!
013-3496050


Tsunami PB - Permintaan Tinggi Terhadap Corset Premium Beautiful 
Ya Allah, makin hari makin menjadi-jadi permintaan terhadap pakaian dalam ajaib pembakar lemak Premium Beautiful Corset ni. Pasti ada jer permintaannya setiap hari. Dah makin ramai tau keberkesanannya. 
Sebab bukan setakat nak kurus atau cantik jer, tapi dengan Premium Beautiful ni boleh selesaikan pelbagai masalah kewanitaan seperti:-
- senggugut, 
- keputihan,
- nak hamil, 
- nak kurus
- melambatkan pembiakan sel kanser
- membantu kecutkan fibroid
-hilangkan sakit pinggang (slip disc)
-hilangkan bau badan
-masalah sembelit 
-menganjalkan dan menaikkan semula payudara
- naikkan punggung 

Sebab tu Premium Beautiful ni satu-satunya corset yang diiktiraf sebagai produk berkualiti dan mendapat pengiktirafan superbrands kerana ianya direka khas 70% untuk kesihatan
30% kecantikan 
 100% keyakinan.







Permintaan memang sangat tinggi terhadap corset Premium Beautiful ni...

KENAPA???Sebab Premium Beautiful ni merupakan pakaian dalam ajaib terdiri dari 3 bahagian iaitu :-
- Long Bra (bra)
- Waist Nipper (bengkung)
- Long Girdle (panties)
Jadi, alang-alang dah pakai pakaian dalam lebih baik pilih pakaian dalam yang terbaik yang boleh bantu bakar lemak dan boleh bantu selesaikan masalah kesihatan. Siapa taknak kan, kalau pakai jer bentuk badan terus terbentuk, payudara dan punggung yang jatuh jadi mantap dan naik, bantu bakar lemak dan kuruskan badan, hilangkan senggugut. Memang berbaloi la bila sarung Premium Beautiful ni macam-macam faedah kita dapat.

Jadi, yang masih tercari-cari pakaian dalam yang selesa dan dalam masa yang sama nak selesaikan masalah macam kat atas ni, cepat-cepatlah call akak untuk dapatkan premium beautiful dengan harga istimewa dan hadiah istimewa pada bulan ni (sementara stok masih ada)

Siapa cepat, dia dapat :D
013-3496050
( Shikin )


PREMIUM BEAUTIFUL FABRIC - TEKNOLOGI AKWETEK DAN AKWADYNE
Bangun pagi ni, baru teringat lupa jemur my BFF yang basuh malam tadi. Alamak, memang tak selesa la jawabnya harini kalau tak pakai Premium Beautiful ni. Tapi saja jer tadi raba-raba PB yang tersangkut kat kerusi bawah aircond. Rasa nak melompat bila raba-raba, Long Bra, Girdle semua kering...waaa...best sangat-sangat..
Terus sarung dan dengan confident jer keluar kerja...Nilah kebaikan Premium Beautiful brbanding corset yang lain. Dengan fabrik Akwatek dan Akwadyne ni memang cepat sangat kering. Anginkan kat kipas tak sampai 2 jam dah kering. Fabrik ni juga yang igunakan oleh penyelam dasar laut. alamak, kita pakai baju penyelam, tapi tak menyelam pun..berjalan jer!!!

APA ITU AKWATEK DAN AKWADYNE
Premium Beautiful dibuat dari fabric Akwatek dan Akwadyne yang berkualiti tinggi dan dijamin tahan bertahun-tahun lamanya. Secara umumnya, fabic bersifat Akwatek dan Akwadyne memberi keselesaan luar biasa yang boleh merubah mengikut keadaan samaada dalam cuaca panas atau sejuk.

KEUNIKAN DAN KEISTIMEWAAN FABRIK AKWATEK AN AKWADYNE
- Kadar penyerapan yang baik dan mengalihkan kelembapan seperti air, bau dan wap
- Berubah mengikut keadaan iklim dan cuaca
- Penyejukan semulajadi dalam keadaan panas
- Memanaskan badan dengan selesa semasa cuaca sejuk
- Kuasa penyerapan toksid keluar dari tubuh badan

PERBEZAAN FABRIK BIASA DENGAN FABRIK PREMIUM BEAUTIFUL
 (AKWATEK & AKWADYNE) 



PAKAIAN DALAM MELANCARKAN PEREDARAN DARAH
Rekabentuk Strereoskopik Sinar Infra Merah jauh berdasarkan potongan badan manuisa berfungsi mendorong peredaran darah danmeningkatkan kadar metabolisma dengan cepat. Bila kadar metabolisma meningkat, darah bejalan dengan lancar dan banyak la lemak-lemak yang dibakar dengan cepat...maka, makin cepat la SLIM uollsss!!!

Nak cepat kurus dengan cara mudah, cepat dan selamat??
Call/SMS/WA:
013-3496050
#freefitting
#premiumbeautifulexpert
#premiumbeautifulwangsamaju
#premiumbeautifulsetiawangsa




Dilema Wanita - Gemuk Selepas Bersalin dan Penyelesaiannnya


Secara keseluruhan, 90% wanita mengalami masalah kegemukan selepas melahirkan. Apatah lagi jika individu itu sendiri tidak mementingkan penjagaan semasa berpantang dan selepas melahirkan.

Payudara Kendur, Punggung Jatuh dan pelbagai perubahan fizikal dialami menyebabkan perubahan hormon yang makin melambatkan lagi kadar metabolisma diri seseorang terutamanya bila menjangkau usia 30 tahun keatas.

Testimoni  Kak Wani yang baru 6 bulan lepas bersalin mengalami masalah berat badan naik mendadak bagaikan di pam-pam. Dah macam-macam cara nak kurus. Diet, sapu losyen namun masih tak menampakkan sebarang perubahan.
TAPI, dengan hanya sarung Premium Beautiful Corset selama 2 MINGGU jer, dah dapat hasil yang sangat menakjubkan. Kurus tanpa perlu senaman. diet atau sapuan losyen..Memang terbukti berkesan, selamat dan MUDAH....



Gambar baju kuning tu kesan sarung 2 minggu pakai PREMIUM BEAUTIFUL , body dah macam zaman anak dara kan ???
Pengakuan ikhlas dari Kak Wani bahkan bentuk badan sekarang lagi cantik dari zaman anak dara dulu-dulu????

Bila sarung PREMIUM BEAUTIFUL ni badan memang terpaksa... 
- KURUS
- SIHAT
- CANTIK
- TERBENTUK KEMAS
- AWET MUDA

Nak kurus dan sihat dengan cara paling mudah, cepat dan selamat???

Call/SMS/WA:
013-3496050
#premiumbeautiful
#premiumbeautifulexpertkl
#premiumbeautifulwangsamaju
#premiumbeautifulsetiawangsa
#premiumbeautifulkeramat
#bengkungmoden

www.hasikin.com 

Harga Premium Beautiful Corset Paling Murah 2015



Entry kali ni, akak nak share tentang harga Premium Beautiful Corset ni. Sejak lebih kurang 20 tahun lebih di pasaran tanpa pernah ada perubahan dari segi harga, tapi terpaksa akur. Mulai Mac 2015 ni harga Premium beautiful terpaksa dinaikkan kesan dari GST....Jadi, akak akan update harga terkini untuk Premium Beautiful Corset ni yea..


Sebenarnya harga Premium Beautiful Corset ni bermula dari RM 728 hingga  RM 2,800 bergantung pada part of Premium Beautiful Corset yang anda inginkan...


Nak dapatkan harga yang lebih tepat adalah bergantung pada ukuran badan anda. Kenapa perlu ambil ukuran badan ni?? Macam complicated jer kan nak kena measurement bagai...ok, ni reason dia..ada 2 sebab...

Sebab-sebabnya adalah..



1. Premium Beutiful Corset ni custom made. Ada size untuk setiap bahagian Premium Beautiful Corset. Tidak seperti corset biasa di pasaran yang hanya mempunyai size XS, S, M, L, XL..Premium Beautiful Corset ni lebih selesa dipakai kerana ianya mengambilkira setiap inci pada badan seseorang.



2. Measurement juga sangat penting untuk menentukan dengan tepat harga Premium Beautiful anda. Setiap saiz adalah berbeza harganya. Harga Premium Beauiful bersaiz kecil adalah paling murah dari yang bersaiz besar.


Cara nak ambil ukuran bagi mendapatkan size part of Premium Beautiful ni mudah jer.Hanya perlukan ukuran pada empat bahagian sahaja iaitu…

          - Puncak Dada

       -  Bawah Dada

        - Pinggang ( Ambil pada paras selari dengan siku anda )

    -  Punggung ( Bahagian Puncak Punggung )



Cara mengukur seperti gambar dibawah yea. 
Dan diingatkan ukuran hendaklan dalam bacaan sentimeter (cm)


ATAU..

Boleh juga hubungi akak untuk bantu mengukur bagi mendapatkan size Premium Beautiful yang paling tepat dan selesa dengan anda. Tak perlu bayar apa-apa pun. Akak ukur FREE jer…Dan akak akan fittingkan terus sampai anda rasa selesa dan puashati... 


Cuma perlu hubungi akak segera untuk set our appoiment…



SMS/ Whatapps:

 013-3496050


Facebook: Ckin Ali

Instagram : hasikin_ali

Instant Shape With Premium Beautiful...



Magicnya Premium Beautiful ni! bila sarung jer memang Nampak ketara perbezaannya..
Perbezaan ketara SERTA MERTA bila sarung Premium Beautiful ialah...
- Payudara Up @ naik
- Pinggang Terbentuk Ramping 
- Perut Kempis
- Punggung naik
- Badan Kemas 
- Tiada lagi benjolan/lemak bersepah-sepah

Happy sangat bila dalam sekelip mata boleh 'transform' bentuk badan sendiri tanpa perlu diet yang ketat, senaman dan ubat-ubatan membahayakan....
Hari terakhir untuk dapatkan Premium Beautiful dengan harga jimat...

Call/SMS/WA:
013-3496050


Lelaki Jual Bra dan Seluar Dalam Wanita?????
  
Uolls pernah jumpa tak orang lelaki jual pakaian dalam wanita...Uiikks...Malu rasa nak membeli kan?? Usahkan promoter lelaki, kalau cashier tu lelaki pun segan tau nak bayar..dan kalau tanya kat orang lelaki pun diorang taknak tau jual bra dan panties kita tu..malu dan tak tau pun pasal benda-benda ni..

Tapi dengan Top Leaders Circle, jantina bukan penghalang bila dengan hanya menjual Premium Beautiful Corset mampu menjana pendapatan sehingga 5-6 income setiap bulan..Tambahan pula dengan permintaan yang sangat tinggi masa kini memang tak menang tangan dan terlayan..

Bayangkan dengan hanya menjual satu set Premium Beautiful Corset, anda bakal mendapat...

UNTUNG RUNCIT = RM300 HINGGA RM500
BONUS BULANAN = SEHINGGA RM504
JUMLAH PENDAPATAN DENGAN HANYA 1 SET PREMIUM BEAUTIFUL = RM1K...

Permintaan memang tak pernah surut bahkan makini menjadi-jadi TSUNAMI PB ni..Semakin hari semakin ramai agent mendaftar dan semakin ramai juga pengguna PB...


Boleh hubungi akak untuk menjadi penguna mahupun menjadi agent terlatih Premium Beautiful Corset...Macam abang-abang gagah ni...Khidmat rundingan peribadi PERCUMA disediakan..
Call/SMS/Whatapps : 
013-3496050
( Shikin )
#TopAgentPremiumBeautiful
#PremiumBeautifulExpert


Testimoni Premium Beautiful Corset - Kempiskan Perut Buncit dan Mengembalikan Bentuk Badan Menawan Selepas Melahirkan Secara Pembedahan


Lagi testimoni terbaru dari seorang guru di Terengganu yang baru jer sarung Premium Beautiful Corset..Pada asalnya, beliau memang nak cari sangat produk yang boleh mengembalikan semula keyakinan. Kerjaya sebagai seorang pendidik, memang sangat sibuk...takde masa nak bersenam atau ke slimming center..

Selepas sarung Premium Beautiful Corset ni, memang buat pendidik ni melompat dan tersenyum lebar. Mana tak nyer, memang dia cakap bersyukur sangat-sangat sebab dapat kembalikan semula keyakinannya yang dah lama hilang..Selama ni beliau amat sedih dan kurang keyakinan disebabkan bentuk fizikal yang dialaminya selepas melahirkan anak. Beliau pun macam tak percaya walaupun bersalin secara pembedahan masih boleh dapatkan semula bentuk badan yang diidamkan..

Memang seronok bila dapat membantu wanita terutamanya yang telah melahirkan untuk mendapatkan bentuk badan menawan walaupun telah melahirkan ramai anak..Sebab sebagai seorang wanita hendaklah sentiasa menjaga penampilan terutamya di hadapan suami..Suami ni suka pada kecantikan tapi kadang-kadang terpaksa berpura-pura diam dan tak bagitau pada isteri sebab nak menjaga hati isteri juga...

Jadi, nasihat pada isteri-isteri jaga penampilan diri untuk suami. Selain cantik dimata suami, pahala menanti sebab apa-apa jua yang kita buat ikhlas untuk suami Allah akan memberi ganjarannya...
Badan Sihat, Suami Sayang, Allah Redha....

Premium Beautiful Corset ni boleh jadi  'pengerat' hubungan suami isteri bila dia bantu 'ketatkan' kembali vagina yang longgar..sebab ada seorang customer bagitau yang hubby dia tak habis-habis puji isteri dia..Walaupun dah 2 anak tapi hubungan 'intim' kekal 'INTIM'...
ERATKAN hubungan KEINTIMAN anda walaupun telah melahirkan...Dapatkan Premium Beautiful dengan harga jimat sebelum 28 Februari 2015..

Call/SMS/Whatapps:
013-3496050
(SHIKIN) 

Kenapa Premium Beautiful Bengkung Terbaik Untuk Wanita Selepas Bersalin



Kebanyakan wanita selepas melahirkan akan berpantang sehingga 30-44 hari. Dikatakan wanita yag rajin berpantang dijamin akan mendapat kembali potongan asal badan mereka, menjadi sihat dan cergas seperti sediakala, kelihatan jelita dan mampu mengekalkan minat suami terhadap mereka.

Tapi kebanyakan wanita agak sukar mendapatkan semula bentuk badan walaupun menggunakan cara yang sama apabila masuk kelahiran yang ketiga. Faktor hormon dan usia mempengaruhi kadar penurunan berat badan . Semakin bertambah usia, kadar metabolisma semakin rendah terutamanya bila mencecah usia 30-an keatas.

Jadi akak nak sharing pasal bengkung moden yang sangat-sangat membantu ibu-ibu bukan sahaja mendapatkan semula bentuk badan yang menawan tetapi memberikan tahap kesihatan yang sangat baik disamping menambahkan tenaga.

Premium Beautiful adalah satu-satunya corset yang diiktiraf sebagai superbrands dan sangat sesuai digunakan semasa berpantang. Ianya juga dikenali sebagai ' bengkung moden' dan 'corset abang sayang'.Waktu berpantang selama 30hari adalah masa terbaik untuk menurunkan 'baby fat.
Dengan pemakaian Premium Beuatiful semasa berpantang, Dapat membantu mempercepatkan lagi proses penurunan berat badan dengan adanya FIR dalam corset Premium Beautiful ni.


KENAPA PREMIUM BEAUTIFUL PILIHAN TERBAIK IBU BERPANTANG??

- membantu mengeluarkan angin dalam badan
- mengecutkan dan memperkemaskan semula rahim yang mengembang semasa proses bersalin
- menarik dan merapatkan semula tulang pinggul mengembang semasa bersalin
- menyegarkan badan lesu dan letih
- mengeluarkan darah nifas yang beku dan berketul-ketul dengan lancar
- mengeluarkan segala sisa kotoran & air bisa dari rahim (menggantikan proses bertangas
- menyokong rahim dari jatuh
- menyihatkan rahim dan memberikan persediaan untuk proses persenyawaan seterusnya
- menyeimbangkan semula hormon estrogen dan progestron
- menghilangkan stretchmark akibat mengandung & menggaru perut semasa mengandung
- menghangatkan dalam badan dan tak perlu menggunakan param & pilis
- melancarkan proses pembuangan air besar (mengurangkan masalah sembelit)
- meningkatkan dan melancarkan kuantiti pengeluaran susu badan
- mengelakkan bengkak susu. Bengkak susu terjadi apabila saluran air susu keluar tersumbat, maka FIR akan membantu memperbetulkan dan melancarkan perdaran darah ke seluruh badan dan seterusnya bengkak susu dapat dielakkan.
- merawat luka-luka di dalam rahim mahupun luar rahim
- meningkatkan kadar metabolisme badan dan membantu mengurangkan berat badan dengan cepat
- membentuk semula pinggul, payudara dan postur badan yang menarik



Bilakah waktu paling sesuai untuk ukur size Bengkung Moden@Premium Beautiful?
- Waktu paling sesuai untuk mendapakan saiz Premium yang tepat adalah sewaktu usia kandungan 6-7 bulan atau 7 hari selepas bersalin

Waktu paling sesuai untuk pakai Bengkung Moden???
- Untuk kelahiran secara biasa/normal - pakai Premium Beautiful seawal 7 hari..Tapi ada juga yang mula pakai pada hari ke 3 selepas melahirkan. Bergantung pada keadaan luka yang dialami.
- Untuk kelahiran secara pembedahan - pakai Premium Beautiful selepas 2 Minggu dan pastikan tempat luka di lap kering sebelum menyarungkan bengkung ini.


Testimoni dari pengguna yang pernah memakai bengkung tradisional dan Premium Beautiful


Harga Premium Beatiful Corset akan naik tidak lama lagi. Rebut peluang penjimatan sehingga RM400 segera!!!!!

SMS/Whatapps : 013-3496050
fb : Ckin Ali
Ig : Hasikin Ali



Turun 6kg Dalam Masa Kurang Sebulan Tanpa Senaman, Ubat-Ubatan dan Diet Menyiksakan



Sangat pantang bila orang tegur gemuk tapi pantang jumpa makanan.
Berselera jer..Memang susah sangat nak kawal makan tapi nak kurus jer
Tak suka lemak bertepek dibadan.

Kalau anda tergolong dalam kumpulan kat atas ni, 
jangan risau dan jangan berputus asa..
Tak ada masalah yang tak dapat diselesaikan..
Caranya, sangat mudah..teruskan jer makan mengikut selera anda...
Cuma perlu tukar Pakaian Dalam anda pada pakaian dalam ajaib Premium Beautiful Corset yang akan membantu anda membakar kalori setiap makanan yang diambil..

Sambil-sambil duduk, sambil bekerja, sambil ber'gosip' sebenarnya anda sedang membakar lemak dalam badan..
Bukan dongeng tapi ramai yang mencuba dan terbukti berkesan.
Keistimewaan teknologi 'FIR' membantu membakar kalori dalam badan anda.

Beliau satu diantara beribu yang nak kurus,tapi nak makan..
Selepas sarung tak sampai sebulan, berat badan dah turun 6kg..
Kalau penuh sebulan, setahun, 2 tahun...ya Allah...
Memang mudah sangat-sangat tau...
Premium Beautiful Corset  membantu mendapatkan 
berat badan ideal (BMI) terbaik untuk pemakai

Yang penting, ianya tak membahayakan kesihatan bahkan selamat dan dapat pengiktirafan sebagai Corset terbaik dunia.Ada pengiktirafan 'SUPERBRANDS' dan corset terbaik dalam merawat dan menjaga pinggang.
Jangan berlengah lagi.
SMS / WA sekarang untuk harga promosi!!!!!!

013-3496050 (SHIKIN) 
#premiumbeautifulexpert
#premiumbeautifulkl
#premiumbeautiful


Testimoni Premium Beautiful - Sakit Pinggang Hilang




Siapa cakap pakai corset nak cantik,nak kurus jer???
Mungkin dengan corset lain..tapi bukan dengan Premium Beautiful Corset.
Dengan Premium Beautiful, cantik dapat,sihat pun dapat...
Premium Beautiful ni direka khas 70% untuk kesihatan dan 30% untuk kecantikan.Sebab tu kami panggil Premium Beautiful ni corset magik...

Alhamdulillah, suka sangat dapat perkhabaran dari customer yang baru jer   pakai Premium Beautiful sehari, sakit pinggang dah hilang??????Subhanallah, hebatnya corset ni..Sebab tu la Premium Beautiful corset ni satu-satunya corset yang dapat pengiktirafan oleh pakar tulang sebagai corset terbaik dalam rawatan dan penjagaan tulang belakang/sakit pinggang/slipdisc...

Bagaimana ianya berfungsi????
Waist Nipper Premium Beautiful mempunyai 7 tetulang yang membantu mengurangkan masalah tulang belakang seperti sakit pinggang, slipdisc dan bongkok.

Waist Nipper juga dapat merakam bentuk badan pemakai. Sebab tu, memang
 ' TIDAK DIBENARKAN' berkongsi Premium Beautiful dengan orang lain atau..
Membeli set Premium Beautiful Murah yang nak dilelong sebab kita takkan dapat hasil sepertimana yang diinginkan kerana waist nipper masih merakam bentuk badan pengguna yang asal..

Sangat merugikan bila beli dengan harga yang murah 
tapi tak dapat hasil yang diharapkan
Jadi, kalau uoollls nak beli Premium Beautiful, pastikan hendaklah menghubungi agent yang sah dan bertauliah di #premiumbeautifulexpert..

Call/SMS:
013-3496050 
( SHIKIN )
#topagentpb
#premiumbeautifulkl
#topagentpbsetiawangsa


APA ITU PREMIUM BEAUTIFUL????



Premium Beautiful merupakan korset pembentukan badan yang direkacipta dengan mengambilkira struktur susuk badan wanita secara terperinci (almost perfect) yang mempunyai 3 fungsi utama iaitu direkakhas untuk  kecantikan, kesihatan, hubungan intim suami isteri dan merupakan pakaian dalam wanita yang terdiri dari :-
- Long Bra
- Waist Nipper
- Long Girdle

Ianya merupakan Pakaian Dalam untuk pembentukan kontur bentuk badan berteknologi FIR ( Far Infrared Ray) iaitu
- Siri Pembentukan Kontur Payudara ( Membentuk payudara yang mempesona)
- Siri Pembentukan Kontur Pinggang ( Melangsingkan dan membentuk pinggangyang ramping )
- Siri Pembentukan Pinggul ( mengempiskan perut, membentuk kontur pinggul yang menarik )




BAGAIMANA PREMIUM BEAUTIFUL BERFUNGSI????

- Premium Beautiful membantu mengalihkan lemak ke bahagian yang tepat
- Menjadikan bahagian yang kendur kembali ke tempat asal
- Menggalakkan peredaran darah kepada tahapmoptimum
- Mengaktifkan sel-sel lemak dan mempercepatkan rangsangan ke atas aliran lemak
- Dapat mencegah badan daripada berubah bentuk dan melambatkan proses perubahan badan




CIRI-CIRI LONG BRA 

- Cup berbentuk pyramid dapat menampung payudara agar tidak jatuh dan puting payudara dalam kedudukan yang betul
- Lace Anjal untuk megelakkan daripada payudara melimpah keluar 
- Kedudukan bentuk tali yang tak mudah jatuh
- Menghalamg lemak mengalir ke bahagian belakang
- Membantu mengempiskan perut buncit
- Mengelakkan dari masalah berkaitan perut seperti gastrik, ulser
- Mesra penyusuan

CIRI-CIRI WAIST NIPPER ( BENGKUNG MODEN )

- Tujuh tetulang, bantu mengurangkan masalah tulang belakang seperti bongkok, slipdisc, dan sakit pinggang
- Mengandungi suntikan FIR ( Far Infrared Ray ) paling banyak
- Membantu mengalihkan lemak terkumpul dari bahagian dada dan punggung dan mengunci lemak yang dialihkan
- Sesuai untuk lelaki dan wanita
- Menggantikan bengkung tradisional ketika berpantang
- Diiktiraf oleh pakar tulang dunia sebagai corset terbaik dalam penjagaan tulang belakang

CIRI-CIRI LONG GIRDLE

- Lapisan FIR bahagian depan mengelakkan masalah kebiasaan wanita seperti senggugut, keputihan, period tak teratur dan sebagainya
- Memecahkan lemak dan mengalihkannya ke tempat yang betul
- Lubang angin/Lubang Udara ditengah-tengah girdle membantu mengawal keputihan, pengaliran darah dan udara untuk hilangkan kesan pada wanita
- 'Love Shape' nipis membantu membentuk pinggul yang menarik dan mengukuhkan lagi kedududkan pinggul
- Menguatkan  rahim, kemaskan bahgian perut, serta menghilangkan 'stretchmarks' terutamanya bagi ibu selepas. Bersalin
- Tidak menekan ovari dan memyeimbangkan hormon estrogen

BERAPA HARGA PREMIUM BEAUTIFUL CORSET???

Harga Premium Beautiful sangat murah jika dibandingkan dengan manfaatnya.
 70% untuk kesihatan
30% untuk kecantikan
100% keyakinan..

Harga Premium Beautiful Saiz Kecil - RM 2,400
Harga Premum Beautiful Size Besar - RM 2,600
Free Gift menanti..

pssst!!!!! Nak harga istimewa, lebih murah????

SMS/WA : 
013-3496050
( Shikin )

 Padah Bila Pakai Premium Beautiful Terlalu Lama


Makin bertambah 'usia'..nampak makin muda jelita??????
Ha..terpaksa la terima yea..
Nilah kesannya kalau jadi pengguna tegar 'premium beautiful' ni..
'Perisai anti penuaan'.. 

Dari 2010 sampai sekarang...2015
Dari macam 'makcik' dah jadi macam 'retis' pulak
Apa la agaknya yang 'perisai' ni buat yea sampai transform 360 darjah???

Kesan dari Teknologi FIR yang disulam dalam benang Premium Beautiful Corset membantu anda mendapatkan bentuk badan menawan 
dengan cara paling selamat..tanpa risiko dan mudah..
Hanya pakai jer..Tak perlu makan pil..Senaman..
Sebab setiap pergerakan anda akan menghasilkan pembakaran kalori 
dengan bantuan teknologi FIR tersebut...
Bila uolllss pakai PB ni macam uolls duduk kat Kerusi urutan Ogawa tu..
Tapi yang tu nampakkan badan bergetar-bergetar???
Tapi dengan PB..steady jer kan..
Memang terbaik la PB ni...

Kesimpulannya, Cantik dapat, Sihat pun dapat..All in one!!!! 

Lets Fitting...Set your appoiment now!!!!!

013-3496050
(Shikin)


Premium Beautiful Corset- Melancarkan Darah Period


Walaupun hanya sarung Waist Nipper jer, dah dapat kesan yang sangat baik..
Darah period selama ni keluar sikit-sikit, kali ni berketul-ketul keluar..
Bayangkan kalau darah yang berketul-ketul tu berkumpul???
Apa akan jadi pada Rahim kita..
Ketulan-ketulan tu la yang akan mengundang pelbagai penyakit termasuklah kanser...Naudzubillah...

Sebab tu waist nipper ni sangat sesuai dijadikan sebagai bengkung 
sebab mampu membantu mempercepatkan proses 
menyingkirkan sisa-sisa darah kotor 
dan air bisa selepas bersalin...
Semakin cepat dan lancar darah kotor keluar..
Semakin cepat sihat badan dan rahim kita...

Dengan memakai Waist Nipper ni, 
bukan sahaja mempercepatkan proses penyingkiran darah kotor..
bahkan dapat membantu mengawal kadar pengambilan makanan..
Makan sikit jer..dah rasa kenyang..
Jadi boleh la kita kawal berat badan tanpa perlu memakan ubat-ubatan yang berisiko dan membahayakan..

Uollls...ni baru pakai Waist Nipper tau..
belum pakai satu set Premium Beautiful lagi..
kalau dah pakai Long Bra...dan girdle sekali..
Uiks...lagi la mantoppp kesannya...

Dengan Premium Beautiful bukan hanya menyelesaikan masalah period sahaja
bahkan ianya juga mampu menyelesaikan masalah berikut:-
- Migrain
- Payudara Jatuh
- Nak kurus tapi malas bersenam
- Nak kurus tapi susah kawal nafsu makan
- Cyst
- Lump
- Breast Cancer
- Peranakan jatuh
- Slipdisc
- Berpantang (bengkung moden)

All in one!!!!
semua ada dalam Corset Ajaib ni..

Hubungi Agent Terlatih Anda..

013-3496050 
( SHIKIN )


Mak Jemah Pakai Premium Beautiful????


Kelas kau jah..
Mak Jemah pun dah sarung Premium Beautiful sampai tak nak tanggal tau..Bukan anak dara jer yang pakai..Makcik-makcik pun boleh dan sangat-sangat suka dengan Premium Beautiful niBila pakai jer, sakit pinggang hilang..Badan ringan ..sakit-sakit tumit pun kurang...

Yang lagi terkejutnya, bila sarung pakaian dalam ajaib ni badan tak macam robot ,senang nak bergerak,nak masak,nak solat,nak berjalan ke sana ke mari

Baru pakai 5 minit dah  rasa selesa dan tak nak buka..
Maaf la ye Mak Jemah.sebab terpaksa dapat badan macam anak dara lepas ni.
Jangan sampai ada yang tersalah 'ngorat' pulak..hihi...

Free Consult:
013-3496050


Pinggang Terpaksa Kurang Inci Lepas 5 minit Sarung Premium Beautiful


Fuuuyooo....baru sarung 5 minit, pinggang terpaksa kurang inci....
Memang betul-betul teruja adik ni..
Ramping serta merta tanpa sakit dan kesan sampingan yang membahayakan.

Premium Beautiful Corset ni pakaian dalam terbaik berteknologi FIR  
dalam pembentukan kontur badan
Ianya direka khas dalam pembentukan kontur payudara, pembentukan kontur pinggang dan pembentukan pinggul yang menarik.

70% di reka khas untuk membantu memberi kesan kesihatan yang baik.
30% melahirkan kecantikan semulajadi
dan 100% memberikan keyakinan yang tinggi bila konsisten pakai Premium Beuatiful hari-hari.

#premiumbeautifulexpertkl
HASIKIN ALI
013-3496050


Bra Terbaik Ibu Breast Feeding ( Long Bra Premium Beautiful )



Tercari-cari bra yang mudah untuk menyusu???
Bukan saja mudah, bahkan dapat meningkatkan kualiti dan kuantiti susu anda....
Long Bra @ Bra Premium Beautiful ada penyelesaiannya..

Mengapa Bra Premium Beuatiful menjadi pilihan no 1 ibu-ibu breast feeding????

1-Sangat mudah untuk direct feed/pump sebab lace sangat kukuh..Hanya perlu tarik lace ke bawah dan langung tidak merosakkan corset.

2-Teknologi FIR dalam sulaman benang corset membantu melancarkan peredaran darah dan mengelakkan  block milk....Bahkan membantu memperbanyakkan dan menggalakkan lagi susu badan

3-Dapat mengelakkan masalah sagging breast...Breast berbentuk dan montok persis anak dara gitu...

4- Membantu mengatasi masalah sakit belakang bila menyusukan terlalu lama dalam keadaan membongkok atau mengiring....

5- Dapat mencegah virus kanser dari merebak sekaligus mengelakkan dari menghidap kanser payudara..
 
Dapatkan harga istimewa untuk ibu-ibu semua...
Penjimatan sehingga RM400 menanti 10 yang terawal...

Call/SMS/Whatapps 

013-3496050


Testimoni Premium Beautiful : 
Ibu Beranak Lima Kembali Langsing Hanya Dalam Masa Lima Minit Sahaja


Seronok sangat sejak kebelakangan ni..
Sejak-sejak dilanda Tsunami Premium Beautiful..
Hari-hari Fitting..
Hari-hari ada jer testimoni yang menyeronokkan..
Yang buat Customer tersenyum sampai ke telinga...
Yang melompat kegirangan..
Tak percaya dengan kesan yang sangat drastik!!!!!
tanpa perlu diet dan senaman yang menyiksakan...

Hari ni  nak kongsi testimoni Ibu Beranak Lima dengan Premium Beautiful ni..
Bila sarung jer corset ajaib ni dalam masa 5 minit..segalanya berubah..
Perut serta merta hilang buncit..
Punggung dah naik dan mantap...

Ya ALLAH, ni baru 5 minit tau...
Kalau pakai konsisten 5 bulan..
Badan memang terbentuk sendiri walaupun tak pakai pb...
Confirm mengalahkan badan anak dara...

Suka sangat dengan Premium Beautiful Corset ni sebab hasilnya memang 'instant shape'..
Sebab tu lah ramai sangat wanita kat luar sana yang tergila-gilakan baju dalam ajaib ni..Lagi-lagi bila dapat harga promosi yang memang super jimat...

Yang nak harga promosi..cepat-cepat hubungi..

013-3496050 (SHIKIN)
Free fitting , free repair dan free demo...


Tsunami Oh Tsunami!!!!!! menjadi-jadi Tsunami PB ni!!!!!


Gempar!!!!Gempak!!!
Sana sini..
SMS/ Call/ Whatapps tanya
"kak, macamana nak dapatkan premium beautiful ni?"
"harga premium beautiful berapa yea kak??"
"akak free ke nak fittingkan baju dalam ajaib ni???"

Sana..sini..kami mengukur...
Nak kurus..
Nak kawen..
Nk berpantang..
Nak hilangkan sakit-sakit belakang..
Nak hamil...
Fibroid, Cyst...
Semua kami ukur..
Untuk memberikan saiz paling sesuai untuk mereka...


Dan disinilah bermulanya tugas kami sebagai Top Agent Premium Beautiful/ Premium Beautiful Expert..
Sangat penting untuk mendapatkan perkhidmatan dari yang pakar.
Sebab hasil keberjayaan seseorang untuk mendapatkan bentuk badan dan kesihatan yang baik memang bergantung pada hasil sentuhan agent yang memakaikannya..
sebab apa??
Penentuan size yang tepat adalah penting..

Dan size bukan semata-mata bergantung pada bacaan ukuran sahaja..Banyak faktor yang perlu diambilkira seperti status seseorang..Saiz pb untuk wanita berkahwin dan belum berkahwin tak sama yea walaupun pada fizikalnya badan nampak sama besar jer...
Kedudukan dan kandungan lemak ditempat-tempat sensitif akan dialihkan dan ditempatkan/di 'lock' di rumahnya..dan akhirnya..dinyahhapuskan dari badan...

Aktiviti kami #premiumbeautifulexpert






Inginkan penjimatan dengan pembelian Premium Beautiful Corset sehingga RM400..

Call/SMS/WA:
013-3496050
(shikin)



JADI JUTAWAN DENGAN PREMIUM BEAUTIFUL!!
---------------------------------------------------------------------------------


- DUIT GAJI ANDA TAK CUKUP DISEBABKAN KOS HIDUP MAKIN MENINGKAT?
- BULAN-BULAN TIADA DUIT SIMPANAN?
- INGIN BUAT SIDE INCOME TAPI TAK TAHU BAGAIMANA?
- PERNAH CUBA BERNIAGA TAPI TIDAK BERKESAN?
- JOM TAMBAH PENDAPATAN ANDA DENGAN MENJADI AGENT KORSET YANG 
- TERSANGAT LARIS DI PASARAN, PREMIUM BEAUTIFUL!

APA YANG ANDA BOLEH DAPAT DENGAN MENJADI AGENT?

- BONUS KOMISYEN 3 - 5 ANGKA!
- EXTRA Side Income RM 600 - RM 2400/UNLIMITED SEBULAN!
- 100% FREE COACHING!

FREE Teknik Marketing MELETOP!
FREE Teknik SEDUT DUIT!
Bimbingan Sepanjang Masa
Panduan Menjual PRODUK MELETOP!
FREE Trip 2x setahun!

Mencurah-curah SMS, Whatsapp dan Call yang kami terima dari mereka yang berminat untuk membeli korset dan menjadi agent. Memang tak menang tangan nak reply satu persatu.

KAMI MEMERLUKAN PENGEDAR DI SELURUH NEGARA!

Berminat nak jadi agen? Jangan tunggu lagi.

Info lanjut sila klik MESSAGE segera! -->
https://www.facebook.com/messages/CKBEAUTYANDHEALHTY

atau
SMS/Whatsapp AGENT PB ke 013-3496050

Ayuh bertindak jana pendapatan dari rumah dan di mana saja!

www.hasikin.com 

Testimoni Premium Beautiful Corset- Period Kembali Normal 
Setelah 3 Bulan Tidak Period



Hot!!!!Hot!!!Hot!!!
Testimoni terbaru Premium Beautiful Corset
Customer ni baru jer sarung #premiumbeautifulcorset seminggu...Adik ni anak dara lagi tau..Tapi ada masalah sikit dengan Period. Dah 3 bulan tak period.Alhamdulillah, Akhirnya..period lepas sarung #pakaindalam ajaib ni...

Dengan Premium Beautiful Corset ni membantu melancarkan peredaran darah dan membuang segala toksin yang ada dalam badan..Jadi kalau ada masalah berkaitan ketidaklancaran darah seperti masalah period, migrain, kebas-kebas badan, sakit belakang dan pelbagai masalah kesihatan..

Segera dapatkan khidmat nasihat dari agent terlatih #premiumbeautifulexpert

Nak harga Premium Beautiful murah??
Nak harga Premium Beautiful jimat??? 
Nak harga Premium Beautiful promosi???
Nak pakai Premium Beautiful Corset FREE???

Call/SMS/WA: 013-3496050
( Terhad kepada 5 orang yang terawal )
- keutamaan kepada yang tinggal di kawasan ampang, setiawangsa, keramat, klcc, kampong baru dan kawasan sekitar KL




 Pakai Premium Beautiful Corset Susah?????

 
Ada orang cakap..pakai Premium beautiful susah??
Akak akan tanya balik..Tahan makan dan berjoging tu tak susah ke??

Jangan risau ye dik..
Susah nak pakai Premium Beautiful ni, tak lama....
Susah sehari jer..Paling lama pun seminggu..
Lepas tu, dah okey dah..
Dah senang jer nak sarung cepat segala lemak tu dah terletak di tempat asalnya..Dan ada jugak lemak yang dah dinyah hapuskan pun...

Ada setengah orang sampai muntah2, sengal badan, pening kepala... Sebab #premiumbeautiful tengah bertindak balas ngan kita....
Ada jadi gatal-gatal n muntah2 tapi seminggu je...
Kalau sebulan masih sakit2 badan... Tu makna badan awak memang ada sakit.... Ni la motif pakai #premiumbeautiful.... Dia boleh kesan penyakit kita...


Sangat suka dengan semangat ada sorang adik ni..
"pakai #premiumbeautiful tak la susah mana nak di banding dengan tahan makan n jogging"..... 

Betul dik..akak setuju 200% statement tu..
Orang yang kerja ofis hour macam akk ni..xde la nak joging-joging ni..
Joging dalam pedal kereta je la megharung 'jammed' pagi petang..
Joging kejar punch card 7.30 pagi...4.30 petang..he2

Ada setengah orang sampai muntah2, sengal badan, pening kepala... 
Sebab #premiumbeautiful tengah bertindak balas ngan kita.... 
Ada yang pakai, jadi gatal-gatal dan muntah..tapi seminggu je... 
Lepas pada tu dah okey...
Kalau sebulan masih sakit2 badan... Tu makna badan awak memang ada sakit.... Ni la motif pakai #premiumbeautiful.... Dia boleh kesan penyakit kita...

So, adik-adik, kakak-kakak yang nak kurus tapi susah nak kawal makan...jangan risau..
Ada petua mudah untuk kurus tanpa bersusah payah sekat makan..
Atau yang tak de masa untuk bersenam...
Cepat dapatkan #premiumbeautifulcorset dengan harga istimewa terlajak murah...

Penjimatan sehingga RM400....

Call/SMS/WA:
013-3496050 (shikin)
 
#premiumbeautifulexpert
#pengedarpbdiperlukan




Gemuk????? Nampak Tua Sebelum Usia!!!!!!!! Argh!!!!


Lagi testimoni Premium Beautiful Corset (Instant Shape)
Dari kumpulan kami  #PremiumBeautifulExpert...

Adik ni umur baru jer 25 tahun. 
Bekerja di salah satu hospital ternama di pantai timur.

Sebelum sarungkan Premium Beautiful, semua part nampak jatuh 
selepas beberapa minit sarung #Premiumbeautifulcorset ni,
yang jatuh tu semua naik push up balik ke atas.

Ni la antara kelebihan utama Premium Beautiful Corset. 
#Premiumbeautiful bagi instant result pada pemakai. 
Bila makin lama pakai, shape kita akan padat dan ibarat tanah dalam pasu... 
Jadi, jangan risau bila ada yang menakut-nakutkan uol dengan 
"ala pakai corset ni kejap ke,
Lepas pakai then buka terburai la balik lemak-lemak tu"
Pls ignore that..just wear it at least 8 hours per day untuk u dapat shape 8 tahun kekal solid!

Selain dari tu, memang sangat sesuai untuk mereka yang aktif bertugas macam adik ni..
Sebab pinggang takkan rasa sakit even berjalan banyak sekalipun 
sebabWaist Nipper Premium Beautiful Corset ni, 
membantu menyokong tulang belakang kita... 
Sangat sesuai untuk penghidap sakit pinggang/slipdisc...



Ianya diiktiraf oleh pakar tulang sebagai corset satu-satunya corset yang dapat membantu menyokong tulang belakang.

Tak mengganggu pergerakan kerana ianya 360 darjah regangan..Selesa di bawa solat mahupun beraktiviti lasak yang lain seperti berjoging, bersenam dan sebagainya.....



Adik-adik akak-akak or abang-abang yang nak pakai pb or nak bagi wife pakai Premium Beautiful Corset ni boleh segera dapatkan hanya dari #PremiumBeautifulExpert ;)

Whatapps/SMS:-
013-3496050 ( shikin )

COD Premium Beautiful Corset sekitar Wangsa Maju, Setiawangsa, Keramat, Ampang, KLCC, Kg Baru

Free Gift and special gift untuk 10 pembeli terawal..!!!


 PAKAI KORSET PREMIUM BEAUTIFUL PERCUMA SAMBIL DUIT MASYUKKK!!!!!!!!


Permintaan produk pelangsingan badan Premium Beautiful yang merawat 70% kesihatan dan 30% kecantikan badan telah membantu ramai wanita mendapat bentuk badan menggiurkan yang dijamin selamat , tiada kesan sampingan dan sangat selesa telah berada selama 18 tahun dalam pasaran Malaysia, Singapore, Brunei dan Antarabangsa

==============
AGEN EKSKLUSIF
==============

Berita baik ! Kami ingin menawarkan peluang menjadi AGEN EKSKLUSIF PREMIUM BEAUTIFUL EXPERT yang akan kami guide 100% untuk menjadi MASTERMIND PB.

===========
KES STUDY TESTIMONI
===========

" Saya memang nak pakai PB sebab nak turunkan berat badan , perut buncit ( asyik kawan tegur mengandung setiap bulan ) dan ada masalah kesihatan migrain , sakit pinggang , tak boleh duduk lama dan gastrik.Saya memang dah buat research PB sangat bagus.Saya tertarik dengan PB lagi sebab boleh pakai PB Percuma.Lagi excited nak pakai jugak PB.Setelah saya pakai PB percuma memang sangat berpuas hati kesan turunkan berat badan dan dapat bentuk badan idaman suami.Dari situ saya terus apply jadi AGEN EKSKLUSIF PB EXPERT.Sekarang saya dah pakai PB 10 tahun size yang sama dan badan memang kekal langsing walaupun dah beranak 4 orang puteri.Saya rasa seronok menjadi AGEN EKSLUSIF kerana saya dapat semua ganjaran di sini adalah PERCUMA.Saya membantu dan sambil merasa segala nikmat di sini beroleh 5-6 angka income , lebih 20 buah negara lawati , khidmat bimbingan semua mentor & group secara percuma selama 10 tahun ini dan syukur mempunyai kereta mewah Mercedes , Estima , Motor Berkuasa Tinggi dan rumah idaman.

Sekarang saya sangat yakin dan percaya akan teruskan ini kerjaya saya sebagai AGEN EKSKLUSIF PREMIUM BEAUTIFUL."

Hamisah Alias , Cikgu , 41 tahun

Kebanyakan lahir jadi Agen Eksklusif PB daripada pengguna PB sebab yakin setelah mendapat result PB

Kami yakin dan kami share untuk membantu lebih ramai orang.

==============
GANJARAN AGEN EKSKLUSIF
==============

1.Free Premium Beautiful Corset
2.Generate Income Unlimited
3.Free Travel 2 times a year
4.Car Fund Award
5.Proven Marketing Strategy
6.Free Personal Coaching 1:1
7.Free Training by HBO team
8.Personal Session with Multimillionaire Mentor

==============
The more you give the more you get back
===============

Tujuannya kami adalah melahirkan PAKAR PB yang dapat membantu lebih ramai wanita menurunkan dan melangsingkan badan dengan cara yang sihat, selamat dan menjaga kecantikan tanpa memberi kesan sampingan.

=============
KEPAKARAN KAMI
=============
Kepakaran kami dalam Premium Beautiful sudah 10 tahun kami memberi khidmat bimbingan dan tunjuk ajar pada kepada AGEN EKSKLUSIF kami.

=============
NAK TAHU LAGI AGENT EKSKLUSIF
=============

Kami ingin memberikan tunjuk ajar 100% kepada ANDA yang betul betul SERIUS untuk menjadi agent pakar kami.


SMS/Whatsapps
AGENT PB ke 013-3496050

PS :Tawaran ini hanya dibuka kepada 10 orang yang akan kami pilih.Bertindak sekarang !


Berpantang...Wajib Pakai Premium Beautiful Corset a.k.a Bengkung Moden!!!!!


Berpantang...Wajib Pakai Premium Beautiful Corset a.k.a Bengkung Moden!!!!!
  
Hai Bakal Mummies..
Mesti hepy kan bakal mummies nak sambut kehadiran orang baru dalam familyEspecially yang baru pertama kali melahirkan....anak sulung katanyer...

So, semua persediaan dari segi fizikal, mental dan material mesti ada..Mesti selalu berfikiran positif agar apa yang terjadi adalah yang terbaik dan menjadi saat-saat paling manis dalam kehidupan bila bergelar 'ibu'..
Erm..sama la macam saya juga..rasa macam tak sabar nak ada baby..comel2 n kiut2 gitu...

Seperti mummies2 sedia tau, memang penjagaan semasa berpantang melahirkan amat penting...
Kerana penjagaan yang singkat selam 40 hari ini 
akan mempengaruhi kesihatan kita di masa akan datang...

Perkara yang perlu dititikberatkan semasa berpantang, 
salah satu nya adalah 'BERBENGKUNG'
 Proses ber'BENGKUNG' ni sangat penting..
Yelah..bayangkan perut yang kecil molek comel jer tetiba membesar dan membuncit selama 9 bulan..
So, nak pulihakn ianya ke bentuk asal..adakah mengambil masa 9 bulan juga yea???
Oh..No...tak perlu tunggu sampai 9 BULAN jugak ok..

Kini dengan Bengkung Moden a.k.a Premium Beuatiful Corset anda boleh memiliki perut kempis menawan dengan cepat, pantas dan selamat...tak sampai SEBULAN????
Samada bersalin normal atau ceaser...
Bengkung Moden ni sangat membantu bukan sahaja pembentukan badan bahkan mempercepatkan prose pemulihan rahim..

Kenapa Wajib Pakai Premium Beatiful Cerset ni menjadi set berpantang terbaik ketika bersalin?????


Bersalin secara normal atau pembedahan(ceaser) bukan penghalang untuk mendapatkan semula bentuk badan menawan, perut kempis dengan bengkung moden @ premium beautiful corset kerana dengan pemakaiannya membantu.....

1- Mengeluarkan angin dalam badan
2- Mengecutkan dan memperkemaskan semula rahim yang mengembang semasa mengandung
3- Menarik dan merapatkan semula tulang pinggul yang mengembang semasa proses bersalin
4- Menyegarkan badan yang lesu dan letih akibat sepanjang proses melahirkan bayi
5- Mengeluarkan darah nifas yang beku dan berketul-ketul dengan lancar
6- Mengeluarkan segala sisa kotoran dan air bisa menggantikan proses tangas ) dari rahim
7- Menyokong (menyengkak) rahim dari jatuh
8- Menyihatkan rahim dan memberi persediaan untuk proses persenyawaan seterusnya  (menyeimbangkan semula hormon estrogen dan progestron)
9- Menghilangkan stretchmark akibat semasa mengandung dan menggaru perut semasa mengandung
10- Menghangatkan dalam badan dan tak perlu menggunakan bahan sepeti param, tapel dan pilis
11- Melancarkan proses pembuangan air besar sebab berpantang dengan memakan jamu akan mengakibatkan sembelit
12- Memperbanyakkan suus dan mengelakkan bayi dari cirit-birit sebab makan jamu
13- Merawat luka-luka dalam rahim mahupun luar
14- Menaikkan metabolisma badan  membantu mengurangkan berat badan dengan cepat
15- Membentuk semula payudara, pinggul dan postur badan yang menarik

Ha,,,,ni lah sebabnya #premiumbeautifulcorset ni memang #bengkungmoden terbaik dalam proses berpantang..mudah sangat..cuma cangkuk jer..tak perlu lilit-lilit..

Dan ianya mesra penyusuan..Sangat mudah untuk menyusukan bayi...


Mummies hanya perlu
1- Turunkan tali
2- Tarik cup ke bawah
dan bersedia untuk menyusukan..mudah kan?????

Jadi bakal-bakal ibu yang masih belum merasa keseronokan berpantang dengan Premium Beautiful ni, contact saya untuk dapatkan harga istimewa "BAKAL IBU"...



Kalau yang dah pernah berpantang dengan bengkung biasa..

cuba la pakai bengkung moden Premium Beautiful Corset ni...

CONFIRM....

MENYESAL!!!!!

tak pakai dari awal bersalin anak pertama dulu..



Harga Premium Beautiful Corset

RM2,600



dah jadi?????? hanya RM2,+++.00 sahaja..

penjimatan sehingga RM4++.00 untuk 3 pembeli terawal sahaja..



CONTACT ME NOW!!!!

013-3496050



Your Trusted Agent Premium Beautiful Corset




Set Berpantang Terbaik bersama Bengkung Moden a.k.a Premium Beautiful Corset


Terpaksa akur bahawa Premium Beautiful Corset adalah set berpantang terbaik bagi ibu samada ada bersalin secara normal atau secara pembedahan....

Berapa ramai wanita memilih Premium Beautfiul Corset sebagai pilihan dalam proses berpantang kerana:-
- Jimat masa, tenaga untuk berpantang dengan cara mudah
- Kesan yang sangat cepat, seawal 2 minggu 
- Membantu mempercepatkan penyembuhan luka dalaman
- Membantu melancarkan perjalanan darah dan proses pembuangan darah nifas
- Membantu mengeluarkan air-air bisa dengan cepat
- Membantu merangsang proses penghasilan susu ibu
- Mengelakkan bengkak susu
- Membantu menambah tenaga ibu
- Mengurangkan sakit belakang, sakit pinggang, bisa-bisa badan
- Memudahkan proses penyusuan


Lihatlah berapa ramai ibu-ibu bijak yang berjaya mengembalikan semula bentuk badan dengan mudah.
Ada diantara mereka, ibu kepada 3 orang anak tau..Percaya tak???
Tapi badan mengancam macam anak dara kan...



Yang ni Kak Salleha Roslan....Ibu kepada 3 orang anak..cantik kan badan kak Sal ni..masa mula-mula jumpa dulu macam tak percaya jer...dah anak tiga....


Kak Melati, dengan Premium Beautiful ni dia pakai untuk mengandung dan dengan Premium Beautiful ni jugak dia berpantang..Jimat kan????


Ana ni pun sama jugak. Pakai Premium Bautiful Corset untuk betulkan pried yang tak teratur, tapi Alhamdulillah, dengan Premim Beautiful ni juga rezeki untuk mengandung dan berpantang..Lagi la jimat kan??Super..super..jimat....


Oh my beautiful Leader ni, ikon SOHONITA Malaysia, CDM Salha Zain memang 'cute' je bila sarung Premium Beautiful Corset ni..Sekarang tengan pregnant tapi badan macam tak pregnant sebab bila dah pakai Premium Beautiful Corset ni badan dah memang cantik terbentuk..Ibarat tanah dalam pasu..bila dipecahkan pasu..tanah tetap tak berselerak kan???

CDM Salha Zain ni lagi hebat..dengan Premium Beuatiful ni juga dia dapat melancong satu dunia, free jer...
Kalau nak tau rahsia beliau, call/sms saya yea...



Ni Maiza..Masa mula-mula dulu Maiza ni pun tak percaya Premium Beautiful Corset ni boleh membantu kuruskan badan..Tapi lepas sarung...terpaksa percaya dengan hasilnya yang memang awesome!!!!!



 Kak Aisya....berpantang dengan Premium Beautiful..memang best!!!!


 Kak Isma...Lebih ramping dari anak dara bila berpantang dengan Premium Beautiful Corset ni..terbaik!!!!



 Kak Izyan, walaupun kurus tapi Premium Beautiful membantu mendapatkan bentuk badan menawan...


 Liyana, makin slim la lepas pakai Premium Beautiful Corset ni....


 Kiki pun sama...badan dah berbentuk lepas berpantang dengan PB!!!


Ha, ni kila, ibu kepada 3 orang anak..bersalin ceaser tau..ceaser pun boleh pakai Premium Beautiful Corset!!!!

Walaupun bersalin secara pembedahan, tidak menjadi masalah untuk kembali ramping dengan Premium Beautiful Corset...
Bahkan dengan Premium Beuatiful Corset ni membantu menyembuhkan luka dalaman ibu yang bersalin ceasar...
Ramai orang bimbang luka akan terbuka dan tak sembuh tapi tidak ramai yang risau luka dalaman (dalam perut) sembuh atau tidak...
Sebenarnya luka dalaman juga perlu lebih dititikberatkan..
yelah...bayangkan kalau luka kat luar dah tertutup kering dan cantik tapi dalaman masih belum sembuh sepenuhnya...
Jadi dengan Premium Beautiful Corset ni membantu proses penyembuhan luar dan dalaman...

Premium Beautiful Corset memang set berpantang terbaik.....
- Jimat Masa
- Jimat Tenaga
 -Mudah
- Selamat
- Berkesan 

Jadi bakal-bakal ibu yang masih belum merasa keseronokan berpantang dengan Premium Beautiful ni, contact saya untuk dapatkan harga istimewa "BAKAL IBU"...

Kalau yang dah pernah berpantang dengan bengkung biasa..
cuba la pakai bengkung moden Premium Beautiful Corset ni...
CONFIRM....
MENYESAL!!!!!
tak pakai dari awal bersalin anak pertama dulu..

Harga Premium Beautiful Corset
RM2,600

dah jadi??????
cuma RM2,+++.00 sahaja..
penjimatan sehingga RM4++.00 untuk 3 pembeli terawal sahaja..

CONTACT ME NOW!!!!

013-3496050

Your Trusted Agent Premium Beautiful Corset



 Testimoni - Berjaya Hamil, Berpantang dan Pried Kembali Normal dengan Premium Beautiful Corset


 Alhamdulillah.....
Betapa gembiranya pengguna tegar Premium Beautiful Corset 
Nur Farhana Bt Ramli, 29 tahun bila disahkan mengandung
 setelah memakai Premium Beautiful Corset selama hanya 2 bulan sahaja..

Pada mulanya, beliau memakai Premium Beautiful Corset ni..
untuk menyelesaikan masalah kitaran haid yang sangat panjang..
Hampir dua bulan tau regular cycle Ana ni. 
Setiap kali pried, senggugut nya memang tak terkata sakitnya...
Yang menambahkan kerungsingan bila dah setahun berkahwin..
Namun masih belum dikurniakan cahaya mata..
Yelah, bila regular cycle pried kita tak betul, agak sukar la untuk kita merancang kehamilan 
dan menentukan waktu subur kita..

Dengan penuh tekad beliau membuat sedikit pelaburan 
untuk membeli set Premium Beautiful Corset..
Ana ni kecil jer badannya tapi pakai Premium Beautiful Corset jugak ke???
Sebab tu lah, saya pernah cakap sebelum ni kan..
Corset ni #bukancorsetbiasa tau...




Premium Beautiful Corset ni direka khas
 70% untuk kesihatan
30% untuk kecantikan
100% untuk keyakinan dan menawan..

Hari pertama pakai, sampai muntah-muntah tau sebab ana ni memang ada masalah regular cycle yang agak panjang..
Rupa-rupanya berpunca dari masalah sistem pencernaan...  
Untuk pengetahuan semua, Premium Beautiful Corset ni pun ada healing krisis
Bergantung pada tahap kesihatan seseorang...


Tapi tak semua orang ada dan wajib mengalami healing crisis tu...
Jom kita tengok healing crisis yang dialami (sekiranya ada) dan kaitannya dengan tahap kesihatan kita..

 

Dan apa yang paling menakjubkan, 
Premium Beautiful Corset ni boleh dipakai masa hamil..
Kurang sakit belakang dan badan memang solid..
Kalau tengok dari belakang, memang tak nampak macam tengah mengandung.

Masa mengandung, di awal kehamilan dari 0-3 bulan 
boleh la pakai girdle premium beautiful..
Terutamanya bagi mereka yang kerap mengalami keguguran, rahim tak kuat.. memang Girdle Premium Beautiful Corset sangat digalakkan untuk di pakai...



Tujuannya adalah untuk menguatkan rahim dan menguatkan pembentukan janin di dalam rahim....
Tapi girdle tu janganlah ketat sangat..just nice..biarkan ada ruang untuk perkembangan janin..

So, memang sangat-sangat penting anda perlu memilih agent yang terlatih dan dipercayai untuk mendapatkan set Premium Beautiful ni..
Sebab sebagai seorang agent terlatih..kami bukan sahaja menjual barang tapi kami menyediakan service perkhidmatan rundingan secara berterusan tanpa sebarang bayaran..
Jadi andai anda mengalami sebarang masalah, pertanyaan atau kerosakan.
Hanya perlu hubungi kami untuk mendapatkan perkhidmatan terbaik...
 
Apabila kandungan mencapai usia 4 bulan dan membesar...
Pengguna hanya perlu memakai Waist Nipper Premium Beautiful sahaja..
Pemakaiannya juga berbeza...



Hanya perlu kenakan cangkuk yang teratas dan paling bawah sekali..
Tujuannya adalah untuk mengurangkan kesakitan tulang belakang...
Apabila bebanan bertambah, tulang belakang juga akan terkesan dengan pertambahan berat tersebut.
Dengan pemakaian Waist Nipper Premium Beautiful, dapat mengurangkan kesakitan belakang, sakit pinggang ketika hamil.




Manakala, long bra pula boleh digantikan dengan pemakaian Short Bra Premium Beautiful..
Dengan Short bra dapat mengurangkan bengkak susu dan dapat membantu proses menghasilkan susu yang banyak..

Dah macam pakej pulak bila berpantang pun menggunakan #setpremiumbeautifulcorset ni jugak.
Jimat tak korang???Beli sekali pakai berkali-kali setiap hari...
Selagi tak koyak, pakai jelah..
kalu koyak pun, repair free...

Premium Beautiful Corset  ni juga digelarkan sebagai #bengkungmoden..



Dengan pemakaian Premim Beautiful Corset ni dapat membantu ibu-ibu berpantang untuk...
- Melancarkan peredaran darah nifas
- Air-air bisa badan pun keluar lancar
- Hilang sakit pinggang dan lenguh-lenguh belakang
- Dah takde pening-pening
- Tidak Sembelit
- Susu badan melimpah ruah
- Menghalang bengkak susu
- Mesra Breastfeedings
- Membantu mempercepatkan luka pada rahim 



Untuk breastfeeds..korang cuma perlu 
-turunkan tali long bra ke bawah
-buka cup...dan boleh la bagi baby susu..
Perut kita pun xkan nampak sebab long girdle ni cover sampai ke bahagian pusat kita...

Kesimpulannya, Premium Beautiful Corset adalah rawatan  terbaik untuk
- Menjadikan period teratur
- mengurangkan kesakitan semasa senggugut
- Membantu menyelesaikan masalah sukar hamil
- Mengurangkan rasa sakit belakang/sakit pinggang samaada sewaktu hamil atau tidak
- Set berpantang bersalin terbaik

Jadi, sesiapa yang masih tercari-cari pakej jimat
- Nak kurus
- Nak cantik
- Nak sihat
- Nak kahwin
- Nak mengandung
- Nak berpantang bersalin
Semuanya All in one....Premium Beautiful Corset..

Harga Premium Beautiful Corset..
sangatlah murah dan berbaloi-baloi 
dengan penggunaan nya yang sangat maksima..

RM2,400 sahaja..

Penjimatan sehingga RM400 jika anda menghubungi saya SEKARANG!!!!!!!
Cepat...

Call/SMS/WA:
013-3496050

Your Trusted Agent,

Premium Beautiful Corset



Bukti Premium Beautiful Corset Paling Mengejutkan!!!!!!

Tindakbalas dari client Nad Aina memang sangat mengejutkan dan mengujakan!!!!
Hasil yang sangat di luar jangkaan......
Beliau pakai Premium Beautiful Corset ni...
Hanya 3 kali...
Dalam masa seminggu.....
boleh turun 3 KILO???????

Sedikit perkongsian bersama...
Sebenarnya tindakbalas corset pilihan no 1 ni, berbeza mengikut lifestyle seseorang......
Ada sesetengah pemakai mengambil masa agak lama untuk menurunkan berat badan...
tapi menghasilkan bentuk badan yang menawan secara drastik...
Proses 'reshape' semula bentuk badan hanya mengambil masa hanya 5 minit sahaja!!!!




Namun kesudahannya, Premium Beautiful Corset ni membantu untuk mendapatkan bacaan BMI yang sesuai dengan badan seseorang...

Dengan Premium Beautiful Corset ni..
Yang kurus, akan kelihatan tegap dan mungkin berlaku sedikit pertambahan berat badan
Yang gemuk, akan kelihatan lebih kurus dan menawan....

Tapi tujuan utama tetap sama iaitu...
70% untuk kesihatan....
30% untuk kecantikan...
hasilnya 100% keyakinan dan menawan

Harga Premium Beautiful Corset ni bergantung pada size anda.
Namun, anda layak menikmati penjimatan sehingga RM400..
dengan hanya menghubungi saya dengan kadar segera..

Jadi, tunggu apa lagi..
Cepat-cepat call/sms/wa:
013-3496050 

Your Trusted Agent Premium Beautiful Corset


Rahsia Bakal Pengantin Kurus Tanpa Sekat Makan & Pengambilan Ubat-Ubatan




Hari bahagia bakal menjelma..
Namun masih kurang keyakinan disebabkan masaiah berbadan besar???
Ukuran badan kurang menawan????
Perut buncit????
Kulit kusam????

Alhamdulillah..mujurlah bakal pengantin ni sempat jumpa produk Superbrands...penyelesaian segala masalah...
Premium Beautiful Corset...
Tak perlu susah-susah sekat makan...
Bersenam....
Makan ubat-ubatan yang membahayakan..

HASILNYA...



Pakai tak sampai 3 bulan tapi hasilnya jauh dari apa yang dijangkakan..

Tak perlu bersenam kerana dengan hanya sarung Premium Beautiful Corset di badan, kalori yang dibakar sama seperti anda berlari di padang atau melakukan senaman urutan badan di kerusi elektrik berbayar seperti OGAWA.
Tapi yang seronoknya dengan Premium Beautiful Corset ni tak nampak langsung badan kita bergetar..
Walaupun hakikatnya molekul air dalam badan kita sedang bergetar untuk menghasilkan haba disebabkan oleh teknologi FIR yang disulam bersama Premium Beautiful Corset ni..
Sebab tu Premium Beautiful Corset ni " BUKAN CORSET BIASA"..

Anda boleh membeli corset jenama lain diluar sana..
Namun jangan salahkan kami kalau anda tidak mendapat hasil sepertimana yang anda inginkan..

Dengan Premium Beautiful Corset berteknologi FIR ni anda dijamin akan berpuas hati sekiranya anda mendapatkan perkhidmatan dari agent yang bertauliah.....




Dengan Premium Beautiful Corset ni bukan sahaja dapat menguruskan badan,
Bahkan Premium Beautiful Corset ni dapat
 Melancarkan peredaran darah (memperbaiki kitaran haid )
Sebelum ni beliau memang mempunyai masalah haid tidak teratur..
Alhamdulillah...sekarang ni haid normal..

Kalau kita tengok kulit pun makin berseri-serikan..
Yelah..bila peredaran darah lancar, sistem badan berjalan dengan baik.

So, bakal pengantin yang masih tercari-cari penyelesaian berat badan..
Hubungi untuk harga istimewa bakal pengantin..

Tak rugi beli sekarang sebab banyak manfaatnya terutamanya dalam perhubungan suami isteri.
Dah kahwin nanti, akak bagi petua Premium Beautiful Corset untuk rumahtangga pulak yea...

Your Trusted Agent Premium Beautiful

Call/ SMS/ Whatapps :
013-3496050
( Hasikin Ali )






Photoshot Projek Ratu Premium Beautiful by Serindit Photo



Ratu-Ratu Premium Beautiful Corset in the house....Kami pengguna tegar Corset Premium Beautiful...


Macam ombak pulak..

 
Selamat Hari Raya..Aidilfitri....


PB Second hand...jangan terpedaya ok!!!!!


Line kanan : Group M ( Marriage )
Line Kiri    : Group S ( Single )


Line Kanan : "Kami pun macam single jugak kan???? "



Walau apa pun status...matlamat kami tetap sama.....membantu wanita mendapatkan tahap kesihatan dan kecantikan dengan mudah, cepat dan berkesan disamping menjana pendapatan dengan #premiumbeautifulcorset

 

Kembang kain tak pe..jgn kembang badan ye Ratu sekelian..hi..hi..

Yang ni part ala-ala model gitu....

Tampil dengan yakin bila kawan baik #premiumbeautifulcorset melekap di badan

Sangat tekun dan berminat ratu-ratu ni kalau bercerita tentang #premiumbeautifucorset


Pose bersama my BFF #premiumbeautifulcorset....#bukancorsetbiasa






Thanks a lot :-

Photoshot : Serindit Photo KL
Make Up : Meiko
Group : Top Leaders Circle



Projek Ratu Premium Beautiful Corset



OOTD ''Projek Ratu Premium Beautiful''

Alhamdulillah, aktiviti yang dirancang dapat dilaksanakan dengan jayanya..
Kumpulan kami Top Leaders Circle, diketuai oleh CDM Salleha Roslan telah berjaya mengadakan sessi photoshot untuk " Projek Ratu Premium Beautiful " pada hari Ahad lalu, 10 Ogos 2014.

Produk utama yang memang menjadi pilihan no 1 wanita iaitu Premium Beautiful Corset. 
Corset ajaib yang direka khas 70%untuk kesihatan dan 30% untuk kecantikan = 100% keyakinan.

Objektif utama Projek Ratu Premium Beautiful ini dilancarkan adalah
 untuk membantu kaum wanita untuk mendapatkan bentuk badan idaman, kekal anggun dan menawan walaupun apa pun status samaada masih bujang, berkahwin, nak kahwin, set berpantang dan sebagainya...




Kumpulan kami memilih SERINDIT PHOTO sebagai photographer. 
Photographer ni memang terbaik la ambil gambar. 
Nampak muda, steady jer..tapi hasil..memang gempak...

Kalau korang nak kahwin, tunang, 
atau apa-apa majlis yang perlukan photographer dalam kawasan KL, 
cuba la contact Serindit Photo ni..
Lepas korang tengok gambar-gambar kitorang ni, 
mesti korang puas hati punya la... Ni alamat SERINDIT yea...

SERINDIT  PHOTO (Kuala Lumpur)
No 10-1, Jalan Rampai Niaga 3,
Medan Niaga Rampai,
53300 Setapak, KL
Tel:012-320 5162
 * Landmark dia, korang search la Wahab Cendol...kawasan-kawasan situ la...






Untuk solekan pula, kami dapatkan perkhidmatan dari Meiko. 
Murah jer tau. Sekali make up,RM48 jer.
Dan yang paling best, pekerja kat meiko ni sangat-sangat peramah dan baik hati. 
Make up pun cepat. tak sampai 45 minit..tup..tup..dah siap...Suka sangat dia make up. Simple tapi cantik..dan senang nak remove balik make up tu semua..Actually, meiko ni product dari Jepun dan sesuai untuk kulit kita...orang asia...Dan sekarang saya pun dah pakai produk Meiko ni..Rasa best pulak bila pakai semalam..Terus shopping kat Meiko. Ni pulak alamat Meiko yea.

MEIKO COSMETICS MALAYSIA
Selayang Mall F50-51, Jalan SU9
Taman Selayang Utama,
68100 Batu Caves, Selangor...
Tel :03-6120 2272






Pakaian pula, kami memilih dress ZAWARA, Fesyen Muslimah Moden Kontemporari...Alicia Dress, Alicia Sequin, Adalia Exclusive Dress..
ZAWARA ni banyak Cawangan...Saya memang suka beli di ZAWARA Wangsa Melawati sebab dekat dengan rumah....hik..hik..Harganya juga berpatutan dan rekaannya elegant untuk muslimah berkerjaya...

Cawangan ZAWARA sekitar KL/Selangor

ZAWARA Busana Menara MARA
2nd Floor , Busana Shopping Centre@ Menara MARA
Jalan TAR, KL
Tel : 03-26020152

ZAWARA Wangsa Melawati
2A, Lorong Dataran Wangsa Melawati
Wangsa Melawati, KL
Tel : 03-40119402

ZAWARA Shah Alam
29, Jalan Plumbum P7/P
Seksyen 7, Shah Alam
Tel : 03-55244855

ZAWARA Kota Damansara
No G42, Jalan PJU5/21
The Strand Kota Damansara, Petaling Jaya
Tel : 03-61514781

ZAWARA Bangi
G-48, Jalan 8/35A,Taman Seri Bangi
Seksyen 8, Bandar Baru Bangi
Tel : 03-82101606

Dan Produk utama pilihan dalam Projek Ratu Premium Beuatiful niwanita untuk mengembalikan bentuk badan menawan dan keyakinan iaitu PREMIUM BEAUTIFUL CORSET.......
Corset ajaib pelbagai guna...
Bila sarung jer corset premium beautiful ni 
dah tak cam yang mana anak dara @ mak dara....
Jom kita tengok!!!!!

Next entry....

Dan kalau korang nak miliki PREMIUM BEAUTIFUL CORSET
 ni dengan hanya yang sangat murah iaitu RM100 sebulan.......

Call / Sms / Whatapps now!!!!!!
013-3496050



Trusted Agent Premium Beautiful Corset
- Ckin Ali -


BENGKUNG MODEN UNTUK HILANGKAN BUNCIT BERSALIN

Waist Nipper Premium Beautiful berkesan menghilangkan buncit bersalin

Bengkung  Moden / Waist Nipper Premium Beautiful direka khas dengan teknologi ber 'FIR' yang sangat sesuai untuk membantu bakal-bakal ibu mendapatkan bentuk badan yang menawan.

CIRI-CIRI BENGKUNG MODEN/WAIST NIPPER PREMIUM BEAUTIFUL 

-Mudah di pakai hanya cangkuk sahaja..tak perlu susah-susah nak lilit..
-Selesa, tidak longgar dan boleh dilaraskan mengikut keselesaan pemakai
-Boleh pakai sendiri tanpa bantuan sesiapa
-Tidak panas
-Kainnya mudah serap peluh

KEISTIMEWAAN BENGKUNG MODEN/WAIST NIPPER PREMIUM BEAUTIFUL

-Mengempiskan perut dengan lebih cepat dan selamat
-Membantu mempercepatkan proses pemulihan rahim
-Mencuci dan mengeluarkan darah nifas/darah kotor dengan cepat
-Menghilangkan 'stretch mark'
-Merampingkan/membentuk pinggang
-Menyokong tulang belakang
-Memecahkan batu karang kecil
-Mengubat lenguh kaki
-Elok untuk mencegah demam kuning baby

Warranty Life
Sekiranya rosak/patah/koyak..boleh repair..FREE jer...

Call/SMS/WA:
013-3496050 (Shikin )


Testimoni Payudara Mantap selepas sarung Corset Premium Beautiful



Seperti sedia umum tahu, payudara adalah aset paling berharga bagi wanita terutamanya bagi wanita yang telah berumahtangga.
Namun ianya agak kurang menarik, kendur bila telah melahirkan dan menyusukan anak, atau pemilihan pakaian dalam yang kurang sesuai juga boleh menjadi faktor kepada masalah-masalah ini.
Bahkan memakai pakaian dalam yang tidak sesuai juga boleh memudaratkan dan menyebabkan kanser payudara...

Dengan menukar pakaian dalam anda ke pakaian dalam Long Bra Premium Beautiful dapat membantu memberikan bentuk payudara dan sokongan kepada payudara anda..Walaupun anda sedang menyusukan bayi tidak menjadi penghalang untuk anda memakainya bahkan ianya dapat membantu memperbanyakkan susu dan mencegah bengkak susu...



Fungsi dan keistimewaan Long Bra Premium Beautiful  a.k.a Coli Infrared

- Lace 'Cup' mempunyai keanjalan supaya dapat menelakkan payudara dari melimpah keluar
- Menampung payudara supaya tidak jatuh
- Membantu mengembalikan kecerahan dan kesegarab puting payudara


Ciri-ciri Long Bra Premium Beuatiful Corset




- Rawan keluli memori berfungsi untuk mentap dan menyokong payudara
- Cup berbentuk Piramid
- Cawan coli dengan 3 kepingan jahitan stereoskopik dapat menolak atas sokongan dan menetapkan kedudukann payudara
- Mempunyai 2 batang keluli bermemori berupaya untuk menyelaras dan membentuk kontur badan
- Rekaan kuasa tekanan dan regangan berganda pada bahagian depan coli dapat menyelaras perut buncit lalu meninggikan kedudukan kontur payudara
- Kedudukan dan bentuk tali yang tidak mudah jatuh
- Rekaan 3 pasang cangkuk membolehkan anda membuat penyelarasan yang sesuai
- Rekaan kuasa tekanan dan regangan berganda pada bahagian belakang colidapat menutup bahagian belakang badan , dapat menyelaraskan lebihnan lemak pada bahagian belakang, turut mengatasi masalah berbadan besar
- Rekaan berbentuk 'U' pada bahagian belakang coli bukan sahaja dapat menguruskan badan malahan menambah kontur bahagian belakang

Long Bra Premium Beautiful Untuk Ibu Menyusukan Bayi

Long Bra Premium Beautiful juga sesuai dipakai oleh ibu-ibu yang menyusukan bayi @ breastfeeding..Long Bra Premium Beautiful ni boleh mengelakkan bengkak susu bahkan dapat memperbanyakkan susu anda...Ibu-ibu hanya perlu turunkan tali kemudian tarik cup ke bawah..sangat mudah kan????

Promosi hanya RM100 sebuan untuk hasil yang memang berbaloi-baloi dan memuaskan..
Sangat fleksibel untuk bayi..
Sangat mantap untuk en hubby...
Sangat 'value' untuk kesihatan dan kecantikan diri...

Call/SMS/ Whatapps :-
013-3496050 ( Shikin )
Free fitting sekitar Setiawangsa, Wangsa Maju, KLCC, Ampang, KL




Pakej Langsing Cepat, Murah dan Jimat dengan Premium Beautiful Corset


Tu dia!!! Siapa tak nak kan pakej LANGSING CEPAT just RM100 SEBULAN....
Premium Beautiful Expert pun tak menang tangan nak transform orang besar jadi kecik dan yang kecik dapat shape yang ideal dengan badan....

Sangat Mudah..

Hanya dengan sarung Pakaian dalam Premium Beautiful Corset  yang mempunyai FIR yang berfungsi untuk membantu meningkatkan metabolisma badan sekaligus dapat menurunkan berat badan tanpa perlu diet, senaman dan pengambilan ubat-ubatan yang membahayakan.

Di samping dapat memberikan tahap kesihatan yang optimum dengan harga yang
 ‘value of money’

Seperti yg kita semua tahu, korset PREMIUM BEAUTIFUL telah berada dipasaran selama 10 tahun. Tak usang dek zaman.
Biarpun telah berada dipasaran selama lebih10 tahun, sehingga kini Premium Beautiful tetap utuh dan kukuh dengan pengiktirafannya sebagai produk ‘SUPERBRANDS’..
Kualiti yang pelbagai guna..70% kesihatan..30% kecantikan dan yang paling penting 100% keyakinan...

Semakin yakin nak memperagakan baju raya pilihan masing-masing..
ZAWARA.. Modvier, Jovian mandagie, dan macam-macam fesyen lagi...

Harganya tetap sama.. tidak naik, tidak turun...
Cuma cara pembayarannya sedikit berbeza..





Memang berita baik untuk mereka yang SERIUS nak RAMPING dalam masa yang SINGKAT!
Sebab..sekarang ni anda boleh memiliki produk Superbrands korset AJAIB ini dengan bayaran serendah RM100 secara ansurans.

PROMOSI TERHAD SEHINGGA 15 OGOS 2014

Ingin tahu caranya???

WhatsApps laju2:-
013-3496050

                                                                     Pakej Istimewa:-
*LIFETIME WARRANTY
*FOC SERVICE
*FREE GIFT



Semua Wanita Wajib Pakai Corset Premium Beautiful???



KENAPA????????

Sebab semua wanita mengalami salah satu dari masalah-masalah seperti ni kan..tidak mengira usia, keturunan, pangkat mahupun status..
Zoooommmmm checklist...



MASALAH WANITA BELUM BERKAHWIN vs PREMIUM BEAUTIFUL

- Senggugut
- Migrain
  - Nak kurus dan slim tapi malas bersenam
- Nak kurus tapi tak boleh kawal makan
- Mengurangkan masalah ketiak hitam dan berbau
 -Nak badan cantik
 -Slip Disc
- Sakit pinggang
-Nak berkahwin/bertunang


MASALAH WANITA BERKAHWIN vs PREMIUM BEAUTIFUL

- Membantu masalah kesuburan ( nak anak )
- Peranakan Jatuh
- Vagina Longgar
-Slip Disc
-Peranakan jatuh
-Breast kendur
-Cyst/Fibroid
-Lump/Breast Canser
-Nak slim tapi menyusukan anak
-Elakkan bengkak susu
- Melancarkan peredaran darah
- Mengurangkan masalah bau badan
- Mengurangkan kesan rekahan (Stretchmark/ Selulit )
- Set berpantang moden cepat dan berkesan pantas 
- Letakkan lemak pada tempat yang betul...
dan pelbagai masalah kesihatan
 

 Insha Allah...
Semua masalah akan selesai dengan hanya sarung Premium Beautiful Corset ni..
 
Kenapa mesti Premium Beautiful Corset??Corset lain tak boleh ke???
Ha...ni nak habaq mai ni..Sebab apa mesti..wajib Corset Premium Beautiful???
Sebab...Corset ni lain dari yang lain..
 


Ada 7 sebab mengapa Korset ni mesti..wajib jadi pilihan wanita sekelian..

 1. SUPERBRANDS
 2. LIFETIME WARRANTY
 3. FIR TEKNOLOGI ( INFRARED )
 4. FABRIK AKWATEK DAN AKWADYNE
5. BUATAN MALAYSIA
 6. 360 DARJAH PERGERAKAN
7. CORSET ALL IN ONE 
Direka khas untuk..70% kesihatan, 30% kecantikan, 100% keyakinan...
Terpaksa sihat dan cantik

Nak Sihat dan cantik dengan mudah dan murah????



Berita baik untuk semua..
Promosi istimewa sempena Ramadhan ni...

Harga Asal Corset Premium Bautiful
 RM2600

kini hanya....
RMx,xxx

Penjimatan maksima sehingga rm880
Dapatkan Corset Serbaguna Pilihan No 1 ni dengan penjimatan maksima....
Corset baru..bukan yang clearance stok yea...Promosi sempena Ramadhan sahaja.

Call/SMS/WA:
 013-3496050 
( sementara stok masih ada )


PREMIUM BEAUTIFUL CERTIFIED CONSULTANT


Dalam bulan Ramadhan ni, ramai yang whatapps/sms tanya 
pasal Corset Premium Beautiful ni..
 dan ramai jugak yang cakap dah lama cari 
tapi tak tau nak beli kat mane..
Tak perlu risau....

Untuk dapatkan corset terbaik jenama no satu Malaysia ni.
Premium Beautiful kini mempunyai agent terlatih 
yang sah di seluruh malaysia.



Salah seorang agent terlatih premium beautiful ni..saya la..ada sijil yea..
Kami telah menghadiri seminar dan diajar cara mengukur..mengalihkan lemak pulang ke tempat asalnya...dalam sekelip mata..tak sampai 5 minit badan anda terus mantap dan berubah menjadi lebih menawan...

Fokus utama kami adalah membantu memberi khidmat terbaik pada anda yang ingin tampil sihat dan cantik dengan kaedah cepat,mudah dan selamat bersama Premium Beautiful Corset.




Jadi kepada kepada sesiapa yang masih tercari-cari lagi untuk mendapatkan khidmat nasihat dan rundingan....

SMS/Call/Whatapps:
013-3496050
( HASIKIN ALI )


Testimoni Perut Buncit hilang dengan Corset Premium Beautiful




Hai..U all nampak tak gambar kat atas ni.U all kategori yang mana..tak perlu jawab la ye..Tapi..kalau u all nak transform jadi macam ni dalam hanya 5 minit...CORSET PREMIUM BEAUTIFUL...penyelesaiannya..

Premium Beautiful terbukti berkesan mengalihkan lemak ke tempat asalnya..Memang terbukti dalam 5 minit badan jadi kemas dan perut buncit hilang.....Sekaligus menambahkan keyakinan...


 Antara testimoni pelanggan Corset Premium Beautiful..
Alhamdulillah..Semakin ramai memilih Corset Premium Beautiful ni ..
sebagai 'Pakar Pelangsingan diri'...Mak Dara semantap anak dara....



Beraya Semantap Dara...dengan Premium Beautiful....

free fitting,
CKIN ALI
013-3496050
 ( Top Agent KL )



KORSET ABANG SAYANG@CORSET PREMIUM BEAUTIFUL




Mane tak sayangg??!! Banyak betul benefit kalau si isteri pakai corset ni..Antaranya :-

- Mencantikkan payudara
- Merampingkan pinggang
- Memontokkan pinggul
- Lemak berlipat hilang!!
- Menghilangkan keputihan
- Menyihatkan serta menguatkan rahim
- Mengelakkan peha bercantum
- Mengempiskan perut
- Stretchmark hilang
- Merawat senggugut

Dan banyakkkkk lagi!!!

Abang mane tak geram tengok isteri cantek!!!

SATU INVESTMENT YG MEMUASKAN HATI!!!

Harga mampu milik!!
Cash/installment accepted..
Nak Harga ISTIMEWA tak?? Kalau nak,
hubungi konsultant bertauliah anda yang telah diiktiraf...

SMS/WHATAPPS:
013-3496050 (SHIKIN )
-Top Agent KL-
-TLC Group-



DAPATKAN BENTUK IDAMAN DAN BERAT BADAN IDEAL DENGAN CORSET PREMIUM BEAUTIFUL

Kita mungkin tidak dianugerahkan dengan bentuk badan memukau, tetapi kita masih boleh memiliki bentuk badan idaman!!!!


bentuk_badan_idaman_dengan_corset_premium_beautiful

BAGAIMANA CARANYA...

SCROLL KE BAWAH UNTUK LIHAT JAWAPANNYA..


kebaikan_corset_premium_beautiful_membentuk_kontur_badan_petua_bahagia_hubungan_suami_isteri

 Ramai wanita di luar sana yang gemuk nak jadi kurus...
Ada jugak yang kurus tapi nak tambah sedikit berat badan sebab terlalu kurus
Ada yang kurus tapi straight je body...xde cutting langsung..

Yang gemuk nak kurus..mulalah mencari pil diet...tahan makan...lastly kurus tak dapat tapi gastrik tang timbul...ada jugak yang berjaya kurus tapi kulit jadi menggeleber dan berkedut...itu tandanya bukan lemak yang dibuang tapi air dalam badan yang dah tersingkir banyak..kurang air dalam badan sangat2 membahayakan kesihatan kerana darah tidak dapat dialirkan dengan baik keseluruh badan..

Yang kurus plak minum dan makan sebanyaknya..tapi hasilnya perut yang bertambah...bertambah buncit jer...so, nak tak saya share kan petua untuk mendapat bentuk badan dan berat badan ideal dengan cara mudah, senang dan selamat??????...

CORSET PREMIUM BEATIFUL ADA PENYELESAIANNYA...

Kenapa perlu memilih CORSET PREMIUM BEAUTIFUL...


 bentuk_badan_menawan_idaman_setiap_wanita_dengan_premium_beatiful


APA KEISTIMEWAAN CORSET PREMIUM BEAUTIFUL NIE?????

# Corset no 1 Beautiful & Healty in Malaysia
# Superbrand - produk yang berkualiti dan beri manfaat pada org selama 20tahun lamanya
# Corset yang mengandungi FIR (Teknologi Far Infra Rays) yang boleh bukan sahaja untuk kecantikan tetapi ianya direka bentuk untuk :
70% kesihatan
30% kecantikan
100% keyakinan...
# LIFETIME warranty - sebarang kerosakan atau koyak, boleh dihantar untuk pembaikan secara PERCUMA
# 360 darjah keanjalan - sesuai untuk semua aktiviti termasuk solat, bersukan dll..
# Membantu memperbaiki peredaran darah dan metabolisme termasuk pembentukan badan
# Fabric unik AKWATEK AKWADYNE - sebati dengan air, serap peluh, pengudaraan yang baik, halus dan selesa pada kulit.
# Keistimewaab fabric AKWATEK AKWADYNE ni kan..boleh kawal suhu badan..kalau kita sejuk..dia akan bantu panaskan badan kita dan kalau kita panas ianya membantu memberikan kita rasa dingin...Fabrik ni juga y dipakai oleh angkasawan untuk naik ke bulan kerana sifatnya yang mampu berubah mengikut keselesaan..
# Gabungan teknologi tinggi 3 buah negara - US,GERMAN DAN JEPUN
# Chiropractic-Diiktiraf oleh pakar tulang terkemuka dunia - US, CANADA dan QUEBEC untuk penjagaan tulang belakang yang baik...
# Chitosan - mampu mencegah kanser payudara
# Disulam dr batu tomelen ( CORSET BERLIAN )
# Diinsuranskan 2 juta

SIAPA PERLU PAKAI CORSET PREMIUM BEAUTIFUL

#SENGGUGUT
#NAK KAHWINTUNANG
#NAK ANAK
#NAK BADAN CANTIK
#MALAS BERSENAM
#SUSAH NAK KAWAL NAFSU MAKAN
#BARU LEPAS BERSALIN (SET BERPANTANG,SELAMAT DAN MUDAH UNTUK MENYUSU)
#SLIP DISC
#PERANAKAN JATUH
#BREAST KENDUR
#LUMP BREAST CANCER 

BAGAIMANA FIR PREMIUM BEAUTIFUL BERFUNGSI 

FIR akan tembus kulit sedalam 3 cm
I
Menggetar molekul air dalam badan
I
Molekul air bergetar lebih kuat..lebih banyak tenaga yang akan digunakan
I
Haba dihasilkan
I
Salur darah mengembang
I
Peredaran darah lancar
I
Toksin badan, peluh asid, asid darah dapat dikeluarkan

* Maka, saluran darah mengembang dan darah mengalir dengan lancar...Apabila darah mengalir dengan lancar ke seluruh badan, tiada risiko umtuk kita meghidap pelbagai penyakit seperti pening, strok, senggugut, dll...dan lemak juga dapat dibakar dengan sempurna dan hasilnya....KURUS menawan...so, CORSET PREMIUM ni membantu mencapai tahap kesihatan yang baik dan bentuk badan yang menawan...betul tak u ollls??

FUNGSI CORSET PREMIUM BEAUTIFUL PADA LEMAK BADAN

Corset premium beautiful ini juga dapat 
#mengalihkan lemak serta-merta
#Menetapkan lemak pada tempat-tempat yang sepatutnya 

Untuk sesiapa yang nak belajar untuk alihkan lemak pada tempat yang sepatutnya..contact saya cepat-cepat tau..sebab ilmu tu tak boleh nak share kat dalam entry ni..
Kalau buat teknik #pengalihanlemak # ni xsampai 5 minit dh nampak hasil yang sangat mengujakan anda....
yang tinggal di kawasan #setiawangsa #keramat #aeonau2 #jelatek #wangsamaju # saya akan terus datang ke tempat anda untuk sessi coaching nanti yea...
Saya pulak yang tak sabar nak share pada uollls..

So, apalagi..cepat2 lah sms/whatapps:

013-3496050
( Shikin )
Top Agent Corset Premium Beatiful



Berpantang cara moden..lebih ramping..mudah dan sangat berkesan dengan hanya memakai premium beautiful corset..
Untuk mereka yang sedang mencari persiapan untuk kelahiran..
Set berpantang amat perlu dititikberatkan bagi mengembalikan kesihatan dan kecantikan diri...

Hanya berpantang dgn premium beautiful corset. Hari ke40 baru mengurut, bidan terkejut sbb semuanya dh kembali ke normal. 
15 hari berpantang 15kg hilang 

Corset Premium Beatiful selesa dipakai dan cepat. Tak perlu nak belit2.
Melancarkan pengaliran susu badan juga tanpa rasa bengkak susu. 
Membaiki sistem urat saraf slps bersalin.
Dilengkapi dgn FIR yg sgt bagus utk memecahkan lemak-lemak serta melancarkan peredaran darah disamping dapat mengempiskan perut buncit semasa mengandung.

Corset no 1 yg terbukti utk 
  • 70% kesihatan 
  • 30% kecantikan
  • 100% keyakinan.

berpantang_cara_moden_mudah_pantas_berkesan_hasil_terbaik_corset_premium_beautiful


PREMIUM BEAUTIFUL CORSET

Corset yg dilengkapi dgn sistem FIR mampu memberi keselesaan kepada tubuh badan serta impak yg maksima semasa memakainya.Ini kerana sistem FIR dan kain yg lembut mampu untuk menyerap peluh serta menghindarkan drpd badan berbau.Lubang angun yg terdapat pada corset ini juga memberi keselesaan yg menyeluruh kpd tubuh bdn..

Antara fungsi FIR:



TESTIMONI PENGGUNA PREMIUM BEAUTIFUL CORSET

Premium beautiful corset terdiri daripada:
Long Bra
Short Bra
Long Girdle 
Waist nipper

Di mana setiap helaian premium beautiful ni ada peranan dan keistimewaan tersendiri. Nak beli satu piece boleh, nak beli full set pun boleh je. Ikut bajet anda dan bahagian mana yang anda perlukan penjagaan yang lebih.


Harga satu set penuh premium beautiful
(Long bra, Long girdle dan waist nipper)
RM2,400 untuk size kecil
RM2,600 untuk size besar


Lebih banyak jimat bila anda beli premium beautiful secara tunai dan menggunakan credit card dengan zero interest.

Premium beautiful turut menawarkan CASH INSTALLMENT serendah RM150.00 sebulan.

Untuk yang berkemampuan untuk dapatkan premium beautiful secara cash atau melalui credit card, anda tentu dapat jimat banyak dengan promo rebate yang sedang ditawarkan skrg!

 Jom Berpantang cara moden..lebih ramping..mudah dan sangat berkesan premium beautiful corset..

       Jimat almost 

RMxxx.xx!!!!!!


Premium Beautiful
Lifetime warranty
FOC repair

Untuk keterangan lanjut tentang harga dan runding cara premium beautiful boleh hubungi...

SHIKIN (013-3496050)
                            Agent Setiawangsa/Wangsa Maju/Jelatek/Keramat/AU /KL